Opdateret 19. november 2021 af Peter Klitkou

SEO priser

Overvejer du at vækste organisk og skabe en masse resultater og konverteringer - så prøv SEO. Du kommer ikke til at fortryde din investering i netop denne form for optimering af din online markedsføring.

SEO priser

Hvorfor er SEO værdifuldt og prisen værd?

Du har nok hørt om SEO før, hvis du er endt her. Men hvis ikke, så får du lige et par korte ord med på vejen om SEO, så vi er på samme side og du forstår priser for SEO. SEO er en forkortelse for det engelske begreb “Search Engine Optimization” og oversat til dansk: Søgemaskineoptimering.

Det indebærer at du optimerer din hjemmeside, så søgemaskiner som eksempelvis Google og Bing finder din side relevant og ønsker at fremvise den i sine søgeresultater. Du vil på den måde rangere højt og skabe synlighed for dine potentielle kunder. De placeringer som optimeringen kan give dig er organiske og ikke betalte.

De betalte placeringer på Google er de ca. 3-4 øverste og nederste, hvor der står markeret “annonce” med sort og fed. Disse pladser er betalt af virksomheder, som ønsker den favorable placering, så de får højst mulighed opmærksom. Priser for den betalte del varierer, og priser vurderes ud fra antal af klik på din hjemmeside.

Her kommer SEOs potentiale ind i billedet, da du kan skabe en masse resultater og se det på bundlinjen - organisk. Analyser viser at flere og flere klikker sig ind på de organiske resultater fremfor annoncerne, da de organiske virker mere troværdigt. Derfor hænger høje priser for annoncer ikke altid sammen med output og salg.

Priser for SEO ligger dog hovedsageligt i tid. Det tager tid og kræver viden og kompetencer for at kunne vedligeholde sin SEO på hjemmesiden. Men det er ikke umuligt at starte et sted, så længe du er oplyst om, hvad SEO er. Hvis ikke, er det altid muligt at tage kontakt til professionelle, som kan hjælpe dig med optimeringen.

Hjælp fra et professionelt SEO-bureau - priser?

Du mener måske ikke, at du er helt forberedt på at kaste dig ud i en SEO optimering på egen hånd. Det kan vi godt forstå. Derfor kan det være relevant for dig og din virksomhed og kigge mod et SEO-bureau, som PK medier, da vi netop er eksperter i søgemaskineoptimering, og vi er nogle af Danmarks bedste til det, vi gør.

Vi priser os lykkelige for, at vores kompetente konsulenter og rådgivere konstant har fingeren på pulsen i forhold til algoritmer, kommunikative trends og andre SEO tekniske områder, og hvordan disse udvikler sig - for det gør SEO.

Vil du vide hvad SEO koster? Så læs mere her: "Hvad koster SEO".

Priser for SEO er relativt, da det kommer an på den indsats og budget du ønsker at ligge i det. Det behøver i første omgang ikke at koste dig noget ud over den professionelle vidensdeling fra dit bureau. Der er nemlig mange gratis værktøjer, som du kan benytte dig af. Dog varierer priser også alt efter, hvilken virksomhed du har.

SEO priser

Hvorfor er der så priser på SEO?

Når man taler om søgmaskineoptimering, arbejder man i praksis indenfor tre niveauer i den såkaldte “SEO-pyramide”, som indeholder de følgende tre:

  • Tekniske set-up: I bunden finder du de tekniske indgreb man kan arbejde med. Så som strukturen på din hjemmeside, hvor hurtigt den loader, om filerne er tunge og om dine elementer er kodet korrekt, samt om din side er mobilvenlig og meget mere, så Google på bedste vis kan aflæse din hjemmeside.
  • Indhold: I midterste felt er indholdet placeret, hvilket indebærer det content, som er på din side og om, hvorvidt det er SEO optimeret efter dine ønskede søgefraser. Dertil også om dit indhold er relevant og velskrevet for at undgå at din læser hurtigt forlader siden.
  • Links: Øverst på kransekagen findes links. Det indebærer både de interne links, som henviser på kryds og tværs af din hjemmeside for brugervenlighedens skyld, men også så Google nemmere finder vej rundt på din hjemmeside. Her kan der også fokuseres på at vise at du kender til andre “eksperter” og føre eksterne links ud til relevante andre hjemmesider. Sidst - men slet ikke mindst - er der i SEO optimering tale om linkbuilding, hvor andre hjemmesider peger på din og giver dig autoritet, hvilket Google elsker.

I sidstnævnte, linkbuilding, bliver priser relevant. Det lyder simpelt med linkbuilding, men det er en kunst at finde rette henvisninger og afsendere. Her bliver priser afgørende, da den autoritet, du ønsker at give til dit eget site gennem henvisningerne, er afhængig af, hvor høj autoritet afsenderen har, og heraf sættes prisen også pr. link, du ønsker at købe af dem.

Hvis ikke du ønsker at betale priser for den betalte linkbuilding, kan du også forsøge dig med den helt basale PR, hvor andre medier eller hjemmesider skriver om dig og henviser til din hjemmeside. Det kræver dog en masse tid og ressourcer, som du skal være indforstået med.

Kender du forsekellen mellem SEO VS SEM? Læs med her. 

Ønsker du derfor, at vi hos PK medier skal se på din case og situation og give et udkast på, hvilke priser du ser ind i, så er du velkommen til altid at kontakte os og tage en uforpligtende samtale.

SEO priser FAQ

Hvad er SEO priser?
SEO-priser henviser til, det du betaler for at SEO optimerer din hjemmeside og herunder linkbuilding. Et SEO bureau kan hjælpe dig med at blive nr. 1 i blandt andet Googles søgemaskine, uden at det skal koste det helt store for annoncer og reklamer.
Hvorfor er SEO vigtigt?
SEO gavner og optimerer din hjemmeside og virksomhed i høj grad. Det har til formål at potentielle kunder bliver opmærksom på din virksomhed, og vil give dig konverteringer. Det er vigtigt at SEO optimere, hvis du ikke vil smide en masse penge efter betalte annoncer. SEO skaber organisk vækst.
Hvad kan et SEO bureau hjælpe mig med?
Hvis du ikke vil betale massere af penge for annoncer for at ligge i toppen, kan et SEO-bureau hjælpe dig med at gøre lige præcis det på en effektiv måde ud fra data analyser og en masse viden om emnet.
Hvad er SEO priserne?
Din pris for SEO varierer alt efter, hvilket behov og hvilke målsætninger du har. Ofte betaler du et SEO-bureau for at foretage analyserne og optimeringerne, men derudover bør du også lægge et budget til linkbuilding, hvor priserne her også varierer meget. Kontakt et SEO-bureau for at høre nærmere om dine specifikke priser.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle