SEO kursus - Søgemaskineoptimering på 1 dag i København

Kom på SEO kursus på 1. dag hos os og vækst din virksomhed gennem søgemaskineoptimering, hvor du kommer i kontakt med eksperter og konsulenter indenfor Google området i København. Lær fra branchens bedste, og skab leads og salg online.

Én til én undervisning – skåret ind til benet
Fra 3.995 kr. ekskl. moms
Insights fra et førende bureau indenfor søgemaskineoptimering
Tilmeld dig kursus i dag
SEO kursus

On demand 24/7 kursus

Og skriftlig step by step guide

Egnet til begyndere og øvede

Demoen dækker alt fra A - Z

Lær SEO fra #1 på området

Bureau med +300 ord i top 3

SEO er en af de mest bæredygtige og billigste måder at lave marketing på, da det, som udgangspunkt, altid handler om organisk disponering, hvor du ikke ligger i budkrig med andre om annoncepladserne.

Det kan være et virkelig effektivt middel til at få skabt eksponering af sit brand eller nye produkter.

Udfordringen med denne markedsføringsstrategi er dog, at det forlyder sig lidt som det velkendte ordsprog: ”alt godt kommer til den, der venter”. Søgemaskineoptimering tager nemlig tid – nogle tiltag mere end andre.

Ledige tider for SEO kursus i København eller Aarhus

Dato Sted Kursus
1. marts 2024 Aarhus SEO kursus
14. marts 2024 København SEO kursus
18. marts 2024 København SEO kursus
24. marts 2024 Aarhus SEO kursus
30. marts 2024 København SEO kursus
5. april 2024 København SEO kursus
11. april 2024 København SEO kursus
19. april 2024 Aarhus SEO kursus
24. april 2024 Aarhus SEO kursus
2. maj 2024 Aarhus SEO kursus

Efter et SEO kursus er dit udbytte at du:

 • Får strategiske overvejelser ang. optimering af din hjemmeside
 • Får redskaber til at lægge den rette SEO strategi
 • Får kendskab til værktøjer, som hjælper dig med at komme godt fra start på din SEO rejse
 • Får indsigt i en verden af organiske resultater, og vækst herigennem uden betalte placeringer
 • Får intro til linkbuilding
 • Får kendskab til hvilke tekniske knapper du kan dreje på
 • Formår at lave den rette søgeordsanalyse og herefter skrive den perfekte SEO tekst, som rangerer

Book dit SEO kursus i dag 

Du kan herunder indtaste dine oplysninger, så kontakter vi dig, så du kan komme i gang med din vækstrejse.
 • Garanti for resultater indenfor 90 dage
 • Kontakt med de bedste i Danmark til SEO
 • Har du en hjemmeside, som forløbet skal tilrettes til? Så skriv din webadresse her.

  Hvad indeholder videoen?

  Hvem er PK Medier og underviser i SEO kursus?
  Du vil i dette online video kursus få gode råd, tips og tricks samt erfaringer fra nogle af de førende indenfor SEO. Derudover vil du blive klogere på din underviser, hvorfor netop vi har noget at skulle have sagt indenfor dette område.
  Hvad er SEO?
  Med denne video vil du både lære basal viden om søgemaskineoptimering, men også hvordan du benytter det mest effektfuldt. Du lærer om, hvordan du kan udnytte SEO optimering bedst og bredere. Med indsigt i dette område kan du være med til at jagte pladsen som #1 på Google.
  Basisviden, du skal forstå for at overtage 1. pladsen
  Vi deler ud af måder hvorpå du kan overtage 1. pladsen. Du kommer ikke sovende til succesfuld SEO, og vi giver derfor indsigt i måden hvorpå du udnytter dine ressourer og tid bedst. Lær det hele her.
  Metoder der rykker på Google i 2023
  Ud fra vores egne erfaringer og ekspertise indenfor SEO, deler vi i denne video alt det du skal vide indenfor de metoder, der virker i 2022. Vi giver dig både eksempler og gode råd, for at du kan blive den bedste indenfor SEO.
  3 unormale ting, der går igen for de førende på markedet
  Ønsker du de gode tips til hvordan man er den førende på markedet. Vi giver dig den viden der skal til i dette online kursus, indenfor de områder du skal fokusere på, for at få de bedste placeringer på Google.
  Hvordan du kan vækste med søgemaskineoptimering?
  Vores video vil give dig en klar og tydelig viden indenfor søgemaskineoptimering, så du kan få en forståelse for, hvordan du kommer til at vækste gennem SEO på et marked med stor konkurrence.
  Peter - pk uddannelser
  Peter - pk uddannelser

  Hvem er din online underviser?

  PK medier uddannelser - hvem er vi?
  Peter Klitkou – stifter af PK Medier, & SEO specialist
  PK medier uddannelser - hvem er vi?
  7 års erfaring m. søgemaskineoptimering
  PK medier uddannelser - hvem er vi?
  Erfaring fra +200 danske & internationale SEO-cases
  PK medier uddannelser - hvem er vi?
  Opbygget stabil passiv indkomst via mere end 800 produktreviews, undervisning og affiliate marketing

  PK Medier oplysninger

  Find os her.

  Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

  Telefon: +45 42 41 16 47
  E-mail: kontakt@pkmedier.dk

  CVR: 37296783

  Pk Medier seo bureau København

  Vælg dit online SEO kursus

  Anmeldelser

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  De tre grene af SEO

  Content

  Den første gren af SEO omhandler det indhold, der findes på jeres side. Det, der ligger online på siden, skal naturligvis være optimeret efter det søgeord eller de søgefraser, som I søger at ramme. Dette kan eksempelvis være det søgeord, der betegner det produkt, I sælger, eller den service, I yder.

  Har I sund og varieret tekst, der bruger de rette søgetermer og spiller rigtigt på de forskellige fokuspunkter, så er I kommet et godt stykke af vejen mod god søgemaskineoptimering. Få et online SEO kursus i content, hvis det er her skoen trykker.

  Teknisk søgemaskineoptimering

  Teknisk SEO kræver ofte stærke IT-tekniske kompetencer, men er ikke lige så tidskrævende, som at opbygge et online univers af godt content og SEO-tekster, der fastholder læserne, så de bliver på din side, og ikke går ud på Google og søger efter en anden virksomhed.

  Når det kommer til at skulle vælge undervisning, har det alt at sige, om dine primære udfordringer ligger i det tekniske setup af din hjemmeside, eller om det mangler godt og relevant indhold.

  Mange seo kurser, der udbydes i dag, er over flere dage og gennemgår hele spektret af søgemaskineoptimering – altså alt fra scripts, der optager plads og sløver din load-tid, til hvilke tekster, du bør have liggende.

  Dette er ikke noget problem i sig selv, da det vidner om en grundig gennemgang, men det kan være svært at vurdere, om det er udvikleren, content manageren eller UX’eren, man skal sende.

  I denne artikel fortæller vi dig, hvad du bør vide, inden du vælger fysisk eller online undervisning, og hvilke forskellige områder af søgemaskineoptimering, som du skal kende til for at finde den perfekte løsning, for dig og din virksomhed i København eller resten af Danmark. Find tider til SEO kursus ovenfor.

  PK Mediers anmeldelser

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  Linkbuilding

  Når du skal lave god søgemaskineoptimering, der virker, er det også vigtigt med de rette links - både interne og eksterne links, for at Google opfatter din side som pålidelig og autoritær. Er dette ikke gjort ordentligt, vil Google have svært ved at gennemskue, om din side rent faktisk kan det, I påstår, at den kan.

  SEO kursus

  Med et online SEO kursus i linkbuilding får I mulighed for at dykke ned i, hvad link kan gøre for jeres søgemaskineoptimering, og hvordan I bedst får succes med det. Lær hvordan man laver linkbuilding med vores linkbuilding guide, som giver dig gode tips og tricks til, hvad du kan gøre, samt viden, der kan være fordelagtig.

  Før du vælger SEO kursus i København eller Århus

  Vi har herunder lavet tre punkter med ting, du skal være opmærksom på, inden du køber eller melder dig til et SEO kursus - fysisk eller online - så både du og dine medarbejdere har det rigtige fokus – og det kun er de relevante medarbejdere, der deltager.

  1. Kend dit behov
  • Du behøver ikke være ekspert for at finde frem til, om du har tekniske udfordringer, der afholder dig fra at lande på side 1 på Google, eller om du har brug for et strategi for content, der kan gør dig søgbar på de rigtige søgeord og -fraser.

   I vores artikler om teknisk SEO og om værktøjer indenfor søgemaskineoptimering, kan du finde værktøjer og tips til at se, hvordan din hjemmeside perfomer på forskellige parametre.
  1. Hvad kan I klare in-house?
  • Søgemaskineoptimering er, som nævnt, en af de billigste metoder at markedsføre sig selv på, da det ikke er afhængigt af annoncebudgetter. Til gengæld kan tiden brugt på optimering ofte også ses på budgettet alligevel.

   Det er her vigtigt at vurdere, om I skal opnormere med ekstra timer, om I skal bruge hjælp udefra til eksempelvis at skrive tekster, og om udviklerne har tid til at implementere de løsninger og ændringer, som det kræver. 
  1. Hvor specialiseret sparring har I brug for omkring SEO og Google?
  • Dette punkt er meget nede på online kursus-niveau, da der findes et utal af forskellige modeller og metoder, som man skal vælge imellem. Her skal I kigge mere holistisk på virksomheden: Hvilken størrelse har I? Hvor specialiseret eller niche-præget er jeres branche? Hvor høj er konkurrencen i jeres felt?

   Jo højere konkurrence og mere niche-præget fagområde I ligger i, hvor generiske anbefalinger ikke nødvendigvis er meget værd, desto højere krav skal I stille til søgemaskineoptimering kurset. Der findes seminarer, der udbydes til én virksomhed ad gangen – altså, hvor det kun er dig og dine ansatte, der er med – og her får du mulighed for unik sparring på lige præcis dine udfordringer.

  SEO består af 3 kerneområder - links, content og teknisk setup. Lær det hele af os.

  juicekur

  SEO kursus vs. -strategi

  Det kan være lidt et spørgsmål, som mest af alt minder om hønen og ægget. For kommer strategien før kurset, eller bør man vente med strategien til efter, man er blevet klogere.

  Som udgangspunkt bør du altid have en idé om, hvor du gerne vil lægge mållinjen, så den strategi, der udarbejdes herfra, har noget konkret at arbejde hen imod. Mangler du en målsætning for, hvor du vil hen, kan du hurtigt komme til at bruge en masse tid og penge på unødvendigheder, som kunne være undgået fra starten af.

  Det kan virke lidt som at famle i blinde, når man skal finde ud af, hvor man gerne vil ende henne, når man ikke er sikker på, hvad et realistisk mål er. Dog er det vigtigt at have en retning at gå ad. Derfor kan noget simpelt være en god vej at gå til at starte med, og så kan i senere opskalere, når der er kommet et bedre overblik. Lær mere om dette på et SEO kursus.

  Har I brug for hjælp til at lave en analyse eller få et kvalificeret blik på jeres hjemmeside ift. søgemaskineoptimering for jeres hjemmeside, så I kan rykke op på Google? Du kan også læse mere om lokal SEO, og hvordan det er fordelagtigt, for netop din virksomhed i København, Århus eller hvor I er placeret. Så kontakt os enten her på siden eller per telefon.

  Det næste skridt

  Når du har fundet ud af, hvad målsætningen er for din virksomhed i forhold til optimering af jeres søgemaskineresultater og mål online, så vil I nemmere kunne overskue og skabe et overblik over, hvor der kan være brug for hjælp. Er det et SEO kursus eller professionel hjælp som en pakkeløsning?

  Det kan være rart med en hjælpende hånd eller en sparringspartner, når man ikke har den rette viden eller ekspertise inden for noget, her især søgemaskineoptimering, og derfor kan det være en fordel at række ud efter nogen, der har styr på SEO og kan formidle, hvordan det egentlig gøres og hvordan det gøres bedst.

  Har du brug for yderligere vejledning til at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os i København! Så vil vi, i fællesskab, finde den løsning, der passer bedst, til dine forventninger og behov.

  YouTube video

  Har du brug for mere viden om søgemaskineoptimering?

  Det kan også være, at du har brug for mere hjælp til optimering på Google, end et SEO kursus, hvis du eventuelt ikke har mulighederne og ressourcerne til at udføre dette selv. Du kan derfor også hyre professionelle specialister til det hårde arbejde. 

  Du kan både investere i at et bureau tager strategien og opgaverne, eller en personlig konsulent, som hjælper dig igennem med opgaverne. Det kan nemlig være, at du har brug for den enkelte personlige sparring i København eller Århus. Det er dog ofte mere økonomisk omkostningsfuldt end kurser i Google SEO. 

  Forskellen på online kurser og samarbejdet med et bureau er, at du får hjælp til følgende ting, som du ellers selv skal eksekvere:

  • Søgeordsstrategier og betalte analyse værktøjer

  Når du skal i gang med at arbejde med søgemaskineoptimering, er der nogle analyse værktøjer, som kan være enormt afgørende for din indsats. Du kan ofte selv foretage disse søgeordsstrategier med de rette værktøjer, men i samarbejde med et bureau får du adgang til betalte værktøjer, og hvor de foretager analyserne for dig.

  • Tekstforfatning

  I arbejdet med SEO er det vigtigt med en masse tekstproduktion og rigtig tekstproduktion. Det kan tage rigtig lang tid at skrive en masse, og er du eller I ikke de hurtigste eller bedste til at skrive, kan et bureau hjælpe med netop det.

  • Linkbuilding strategi og indkøb

  Som tidligere nævnt er en af de tre grene indenfor søgemaskineoptimeing. Du skal have autoritet til din hjemmeside, og det sker gennem linkbuilding. Det kan enten ske gennem det hårde arbejde med kontakt til eksterne medier, eller du kan benytte dig af købte links. Men hvor, af hvem og hvordan køber du disse? Det kan være en jungle af en anden verden, og netop det hjælper et bureau også med.

  • SEO venligt website

  Endnu en ting, som er rigtig essentielt i dit arbejde med søgemaskineoptimering er din hjemmeside. Er den opsat i det bedste CMS system, er den mobile-first, har den de rette plugin, loader den data hurtigt samt en masse andre parametrer. Når du samarbejde med et bureau, kan du lade dem gøre det gode arbejde med din hjemmeside, så den sidder lige i skabet. Eksperter ved lige præcis, hvordan den skal sættes op korrekt og hvordan den skal kodes, så den hurtigst muligt læses af Google og viser brugere det bedste resultat.

  SEO kursus

  Hvis du følger kurset til punkt og prikke, kan du forvente mange besøgende via organisk trafik efter noget tid. Lær med dette kursus hvordan du gør.

  Hvad kan PK Medier i København gøre?

  Hos PK Medier i København har vi flere års erfaring i praktisk arbejde med SEO, både på vores egen side, samt for kunder. Vi har knækket koden til, hvordan man laver den bedste søgemaskineoptimering, og derfor vil du også kunne finde os i toppen på mange søgeord, blandt andet “SEO bureau”, hvor vi længet har ligget helt i toppen og fortsat gør det.

  Vi har hjulpet mange kunder med deres søgemaskineoptimering, og derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe dig og din virksomhed med, hvordan du kan forbedre din online tilstedeværelse, samt optimere din hjemmeside, så du også kan komme i top med dine søgeord.

  Et online kursus i SEO fra os vil gennemgå de samme ting, som vi har nævnt og gennemgået ovenfor, og derfor er det heller ingen hemmelighed, hvordan vi gør det og hvad der skal til, for at du får succes med din virksomhed og dens webside på søgemaskinerne, herunder på Google, som vi er eksperter i.

  Så ræk endelig ud til os i København, hvis du vil høre mere gennemgående om, hvad du kan gøre bedre. Vi har tilgang til det, således at du får mest ud af det. Vi giver nem 90 dage til at opnå de mål, som vi vurderer er mulige at opnå, og når vi ikke dette mål for dig, så skal du ikke betale noget. Kontakt og høre mere. 

  Vil du vide mere? Se også køb SEO, SEO produktbeskrivelser, SEO AI, hjælp til markedsføring og søgemaskineoptimering København.

  Har du brug for hjælp til SEO? 🔍
  Vores team står altid klar til at hjælpe.
  Kontakt os idag
  seo bureau i København

  Vores erfaring

  Vi har erfaring med, at en virksomhed ikke formår at komme op på de ønskede søgeord, hvis bare én af de tre ovenstående grene for SEO ikke er opfyldt. Derfor kan det være en fordel at tage et online SEO kursus, som kan klarlægge, hvad det er for nogle udfordringer i har, og hvad der kan gøres ved disse.

  Ofte har virksomheder masser af godt indhold på siden og måske også en god, brugervenlig side, der også loader hurtigt og har mange smarte funktioner, men er din linkbuilding ikke i orden, vil du ikke se resultater.

  Det samme gør sig gældende, hvis indholdet ikke er søgemaskineoptimeret eller siden ikke er sat teknisk smart op. Heldigvis kan du både få hjælp til og viden om on-page og off-page søgemaskineoptimering, samt teknisk online SEO, som kan hjælpe dig med at rette op på de fejl og mangler, som din hjemmeside måtte have.

  Er et SEO kursus nødvendigt?

  Hvis du ønsker at blive ekspert indenfor søgemaskineoptimering på Google, er det en supergod idé at tage et kursus i seo. Det kan være en lang og omkostningsfuld proces at forsøge at blive dygtig indenfor søgemaskine optimering, hvorfor det i mange tilfælde godt kan betale sig til vidensdeling på et undervisning, webinar eller andet. 

  Hvis du dog ønsker at blive selvlært dygtig indenfor søgemaskineoptimering, så kan det godt lade sig gøre, hvis blot du har tålmodigheden til det. Du bør først og fremmest starte med at sætte dig ind i, hvad søgemaskine optimering i sin enkelthed går ud på. Der er nemlig mange, der har svært ved at navigere mellem forskellen på SEO, SEM, SEA osv. 

  Dernæst bør du indhente viden fra eksperter indenfor emnet. Mange eksperter holder webinar og undervisning i forbindelse med vidensdelen, og det er de færreste, der dele gratis ud af deres viden. Dog vil du stadig kunne finde en masse relevant information på internettet og i bøger.

  Internettet er fyldt med gode videoer omkring optimering, hvorfor eksperter indenfor søgemaskine optimering vidensdeler erfaring og gode tips. Der er mange forskellige måder hvorpå, at du kan udføre god marketing på Google, og der kan være stor forskel på forskellige kurser.

  Husk de rigtige analyseværktøjer

  For at kunne udarbejde de rigtige tekster, er det helt essentielt, at du benytter de rigtige værktøjer til at kunne udvælge relevante ord, der skal indgå i teksten. Det er forskellige hvilke værktøjer eksperterne anbefaler til forskellige kurser, og disse søgemaskineoptimering værktøjer kan variere i pris og funktioner. 

  Selvom du måske har de rigtige SEO værktøjer, kan det dog stadig være vanskeligt at navigere i, hvordan man benytter dem. For at kunne blive ekspert indenfor søgemaskine optimering værktøjer såsom Ahrefs, kan du med fordel få en lynkursus, undervisning eller webinar, hvor du lærer at udnytte værktøjerne på bedste mulige måde. 

  Det handler om at lære de forskellige værktøjer godt at kende. Ved at blive dygtig til at benytte disse SEO-værktøjer, er du godt på vej imod at blive ekspert indenfor søgemaskine optimering, og dermed kan du spare penge på SEO kursus, online webinar eller undervisning. 

  Dog skal du være opmærksom på, at søgemaskine optimering ikke blot handler om at skrive de rigtige tekster til din hjemmeside; det er også super vigtigt, at hjemmesiderne bliver sat op på den rigtige måde. Derfor lær hvordan du sætter en hjemmeside op derefter hvordan du skriver tekster i København eller udenfor.

  I vores SEO kursus lærer du fra dem der ligger nr. 1 på en lang række søgeord selv på Google, og ved hvad der skal til for at få 1. pladsen.

  1. plads på Google på

  Lær SEO

  På intetnettet findes der mange muligheder for at lære at lave søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Det kræver, at man sætter sig godt ind i de forskellige dele, da det ikke er nok kun at optimere eksempelvis indholdet. Den tekniske del er mindst ligeså vigtig, så hvis du vil være sikker på at opnå resultater med god succes, så kan det være en god idé med et SEO kursus. 

  Vi tilbyder som sagt et gratis kursus i seo, så vi kan lære fra os ud fra vores opbyggede erfaringer og learnings. Søgemaskineoptimering er ikke forbeholdt nogen bestemte virksomheder, det kan nemlig være gavnligt i alle former for virksomheder, der har en tilstedeværrelse online. 

  Hvad end du tilbyder produkter, service, rådgivning eller har en restaurant, klinik og så videre, så kan du få gavn af at optimere din hjemmeside. På den måde kan du opnå synlighed på nettet, så potentielle kunder eller klienter kan finde din virksomhed, og benytte sig af dens ydelser. 

  SEO kursus i tekster

  Det er vigtigt at have styr på indholdet på sin hjemmeside i form af det skrevne indhold. De tekster der står på en hjemmeside skal være relevante og indeholde de relevante søgeord, som dine kunder, brugere eller klienter anvender. Det er ikke tilfældigt, hvilke søgeord der skal skrives ud fra, og hvordan de bliver brugt i teksterne. 

  En måde at få inkorporeret søgeord i teksterne på, er at skrive artikler, produktbeskrivelser eller blogindlæg på hjemmesiden, som hver især fokuserer på bestemte ord eller søgefraser. Hvis du eksempelvis har en webshop, der sælger tøj i forskellige kategorier, kan du skrive en tekst i bunden af siden, hvor bestemte søgefraser der passer til kategorien inddrages. 

  Det kan godt føles uoverskueligt at kaste sig ud i at skrive SEO-optimerede tekster, og hvis man ikke har helt styr på, hvordan teksterne skal skrives, eller hvor de skal placeres henne, kan det være brugbart med et SEO kursus i tekster, i København, Århus eller alt herimellem.

  På sådanne kurser kan du lære alt, hvad du skal vide om at lave godt indhold, så du er et skridt tættere på at flyve til tops på Google eller andre søgemaskiner. Det handler nemlig ikke kun om at skrive tekster, der er relevante for hjemmesiden, men der ligger også et stort forarbejde i at analysere, hvilke søgeord der er relevante. Der bør udarbejdes en strategi og en content-plan, der omfatter det indhold som din målgruppe søger på. 

  SEO kursus FAQ

  Hvad består søgemaskineoptimering af?
  Søgemaskineoptimering, også forkortet til SEO, har tre aspekter eller grene, som er afgørende for optimal og succesfuld optimering. Det er SEO content, teknisk SEO og linkbuilding. Alle tre aspekter er helt afgørende for, hvor godt din hjemmeside vil performe på søgemaskinerne.
  Hvad omfatter SEO kurser?
  Når du tager et SEO kursus, vil du blive introduceret til de mest grundlæggende og afgørende afspekter af, hvad søgemaskineoptimering er, hvad det kan gøre for dig og din virksomhed, samt hvad ud kan gøre, for at få succes med din optimering. Der er altså meget at lære.
  Hvor kan man tage kurser i søgemaskineoptimering henne?
  Mange kursuscentre og virksomheder tilbyder et mere eller mindre gennemgående SEO kursus, som kan hjælpe dig i gang med eller videre med din søgemaskine optimering. Dog kan det også være en fordel at kontakte en virksomhed, der har praktisk erfaring med netop SEO, der kan give et kursus.
  Hvad koster et SEO-kursus?
  Nogle steder kan du få et online SEO kursus til nogle hundrede kroner, mens du kan få et mere gennemgående, omfangsrigt og dybdegående kursus med praktisk undervisning andre steder, som kommer tættere på nogle tusinde kroner. Hvor meget du ønsker at investere og lære, er naturligvis op til dig.
  Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.

  Angivelse af kilder og test

  • Google Developers har selv lavet en guide, som man kan starte på her.
  • Iimskills - Har lavet en liste med top kurser i England som man kan tage.
  • Se også på Reed efter SEO.
  chevron-downmenu-circlecross-circle