SEO abonnement - Samlet løsning med søgemaskineoptimering

Med et SEO abonnement, kan du få løbende optimeringer af din indsats på søgemaskinerne. Hos PK Medier er vi specialister i søgemaskineoptimering, Google og brugervenlighed, og vi sikrer dig garanti for resultater.

seo bureau
Abonnement uden binding
seo bureau
No cue, no pay - garanti for performance
seo bureau
Bliv nr. 1 på Google i din branche
SEO abonnement

Vi er et dedikeret team, med en samling af SEO specialister, og hos PK Medier vil du kun betale for det arbejde, der rent faktisk bliver udført og performer. Vi mener, at du skal kunne mærke resultater før vores samarbejdet er fuldendt - dét, er for os størst mulig gennemsigtighed mellem os og vores kunder.

Fysio Danmark gør brug af et  seo bureau

Nr 1 på +100
fysioterapeut søgeord

Shopify SEO HHR

Top 1 på "elektriker København"

SEO bureau København
10.000+ gratis besøgende månedligt
SEO bureau København

Nr 1 i fjernelse af tatoveringer

PK Medier som din sparringspartner

Søgemaskineoptimering er en svær disciplin, som ikke alle mestrer. Det handler i høj grad om at have styr på søgemaskinernes krav til indholdet på din side, men også det tekniske, der ligger bag. Gennem links skaber du autoritet til din side, og når søgemaskiner, som Google, ser denne autoritet, vil du også blive skubbet mod toppen af søgeresultaterne.

Men det er hårdt, og det tager langt tid. Alt dette ved vi, hos PK Medier, fordi vi nu har arbejdet med søgemaskineoptimering i over 7 år.

Derfor kender vi også til alle de faldgruber, der findes, men også til alle succeskriterierne, som vi selv mestrer. Derfor vil du også kunne finde os som #1 på søgeord, som 'SEO firma' og 'Hvad er SEO'.

Vi kan tilbyde at hjælpe dig med din indsats i forhold til søgemaskineoptimering, men vi kan ikke hjælpe med et decideret SEO abonnement, da ikke er noget, vi arbejder med.

Skal vi hjælpe din Shopify shop, med SEO?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed

Garanti for første side på Google (se mere)

Peter SEO serviceSEO service med Peter fra PK Medier

SEO abonnement eller personlig hjælp?

Vil du gerne have hjælp til søgemaskineoptimering gennem et SEO abonnement? Vi hjælper gerne med løbende optimering af din online tilstedeværelse, og vi ser også gerne på aspekter, om kan forbedres hen ad vejen. Men vi mener, at den bedste måde at arbejde med SEO på, er gennem en dynamisk og organisk proces, hvor forskellige sider besøges og genbesøges, når behovet opstår, fremfor systematisk at arbejde sig igennem din hjemmeside.

Gennem data og analyse, vil vi se på, hvor vi kan give mest værdi på dit website. Det er også på denne måde, vi arbejder, når vi laver SEO optimering for vores kunder. Derfor vil et SEO abonnement heller ikke reflektere den måde, vi arbejder på, og heller ikke den måde, som søgemaskinerne arbejder.

Vi ser, at søgermaskiner, som Google, jævnligt laver nye opdateringer, og det betyder, at der i perioder vil være meget at arbejde med, og i andre perioder mindre. Derfor vil en fleksibel aftale være til fordel for både dig, og for os, så du kun betaler for det, der bliver lavet, når det skal laves.

Skal vi være din hjælp til SEO? Kontakt os i dag.

Søger du hjælp til SEO-optimering? 🔍
Lad os hjælpe dig med effektiv SEO.
Vores team står klar til at tage fat i dag.
Kontakt os i dag
seo bureau i København

PK Medier oplysninger

Pk Medier seo bureau København

Angivelse af kilder

  • Læs mere om Googles guide til søgemaskineoptimering her.
  • Brug smarte værktøjer som Yoast SEO pluginnet. Find det her.
menu-circlecross-circle