Hjælp til SEO - Bliv klogere på søgemaskineoptimering

Få hjælp til SEO fra ét af landets førende bureauer. Hos PK Medier er vi specialiserede i søgemaskineoptimering. Derfor kan du også med fordel lade os være din sparringspartner, når det kommer til optimering af din hjemmeside.

seo bureau
Samarbejde uden binding - kun resultater
seo bureau
Bliv nr. 1 på Google i din branche
seo bureau
Vækst din synlighed og konverteringer
Få hjælp til SEO

Vil du gerne udnytte Googles spændende potentiale, som giver dig mulighed for at vækste organisk online? Hvis ikke du er bekendt med de mange muligheder, der ligger foran dig med søgemaskineoptimering, SEO, så lad os tage dig med på rejsen. Vi er en samling SEO specialister, som hver dag sidder og arbejder med Google og nørder alle veje til succes. 

Fysio Danmark gør brug af et  seo bureau

Nr 1 på +100
fysioterapeut søgeord

Shopify SEO HHR

Top 1 på "elektriker København"

SEO bureau København
10.000+ gratis besøgende månedligt
SEO bureau København

Nr 1 i fjernelse af tatoveringer

Optimering efter søgemaskinernes regler

Søgemaskineoptimering, også ofte kendt under sin engelske titel, Search Engine Optimization, er en disciplin, som er rigtig vigtig at have styr på, hvis man har en virksomhed, som anvender sin hjemmeside til enten salg, bookinger, information eller noget helt fjerde. Her kommer hjælp til SEO ind i billedet.

Optimering efter søgemaskinernes kræver en masse viden og en masse arbejde. Når man taler om søgemaskinerne, vil det ofte være Google, man ønsker at rangere godt på, men andre søgemaskiner, som Bing, er også værdifulde søgemaskiner at have en høj placering på.

Det kræver et stort arbejde at holde sin hjemmeside optimeret efter blot én søgemaskines krav, og derfor vil det være anbefalingsværdigt at fokusere på en enkelt.

Vækst med din organiske online synlighed

Optimering indebærer implementering af redskaber, som skal bane vejen for din hjemmeside og de tilhørende undersider i mod toppen af søgeresultaterne.

Det helt særlige ved søgemaskineoptimering er, at din side drives opad genne organisk trafik på din side, som indebærer klik ind på siden, men også interaktion med det indhold, som findes herpå.

Derfor er det også vigtigt, at der er styr på alle de indholdsmæssige dele, de tekniske dele og din autoritet, som søgemaskinen aflæser gennem interaktionerne. Bliv klogere på, hvad er SEO her eller få hjælp til SEO af professionelle fra eksempelvis et SEO bureau.

Mangler din virksomhed rådgivning?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed

Garanti for første side på Google (se mere)

Peter SEO serviceSEO service med Peter fra PK Medier

Få hjælp til SEO

Søger du hjælp til SEO? Måske har du allerede selv været i gang, men har ikke opnået de ønskede resultater. Det kan også være, at du finder det for uoverskueligt eller kompliceret, og derfor søger ekstern hjælp til at få det på plads. Uanset hvad, er der professionel hjælp at finde til din SEO optimering.

Laver du selv din søgemaskineoptimering for dit website, kan du med fordel bruge nogle af alle de mange forskellige og gode SEO-værktøjer, som findes på markedet. Disse vil kunne hjælpe dig med at se, om optimeringen er optimalt udført, om der er fejl eller mangler eller andre forhold, der skal ses på. Sådanne værktøjer er blandt andet Yoast SEO og SEO checker, som tjekker dit arbejdet igennem.

Dog vil disse værktøjer aldrig kunne hjælpe dig med de præcise krav, som søgemaskinerne stiller, da de er indstillet til at se efter de basale principper inden for søgemaskineoptimering. Derfor kan det også være en fordel at søge professionel SEO rådgivning, hos et erfarent SEO bureau.

Professionelt bureau med mange års erfaring

Lad PK Medier være dit foretrukne valg, når du skal have hjælp til SEO. Vi har over 7 års erfaring inden for feltet, og vi ser gerne på din hjemmeside, mulighederne herfor og giver et kvalificeret bud på, hvad der kan gøres for, at du stryger til tops i søgeresultaterne.

Søger du folk til din SEO-optimering? 🔍
Lad os hjælpe dig med effektiv SEO.
Vores team står klar til at tage fat i dag.
Kontakt os i dag
seo bureau i København

Hvilke resultater kan du opnå organisk vs. betalt?

Det store spørgsmål, vi ofte møder, er hvorfor man skal vælge netop at investerer i SEO, søgemaskineoptimering og denne organiske måde at opnå synlighed online fremfor betalte annoncer og anden form for reklame. Det findes der en del gode svar på.

Når du får hjælp til SEO af et professionelt bureau investerer du i et arbejde, som er langvarigt, og hvor effekten af arbejdet holder længe. Ofte når man benytter sig af betalt synlighed gennem Facebook, Instagram, Youtube etc. er du begrænset til din synlighed mens du betaler annoncerne - sekundet du ikke gør, er du ikke tilstede online.

Derfor kommer det gode, solide forarbejde med et bureau eller firma ind i billedet. Det fungerer ikke på samme måde med en tænd/sluk knap.

Disse områder skal du være opmærksom på

I et arbejdet med søgemaskineoptimering er der mange parametre, man kan skrue på, og det handler om din unikke case, hvorpå det kræver at skrue for dig. Men der er helt overordnet nogle områder og parametre man altid ser på. Det selvsamme vil vi gøre som bureau, når du har brug for hjælp til SEO.

Disse 3 lag indenfor SEO, som er vigtige:

  • Links / Linkstruktur / Linkbuilding
  • Content / Tekstforfatning / SEO tekster
  • Teknisk SEO / kodning / teknisk struktur

Det er selvfølgelig groft optegnet, og der findes herimellem og udover en del andre tiltag, som er nødvendige indenfor arbejdet med Google overordnet. Du kan evt. også læse mere om et SEO abonnement.

PK Medier oplysninger

Pk Medier seo bureau København

Angivelse af kilder

  • Læs mere om Googles guide til søgemaskineoptimering her.
  • Brug smarte værktøjer som Yoast SEO pluginnet. Find det her.
menu-circlecross-circle