SEO rådgivning – Garanti for side 1 med den førende rådgiver

Få SEO rådgivning og en personlig tilkoblet rådgiver fra det bedste bureau i Danmark, og nå hurtigt til tops med organiske søgeresultater.

På den måde kan du få flere leads og mere salg gennem Google uden at uden at betale for annoncer og ligge i konstant budkrig.

YouTube video
SEO rådgivning

Vi ligger selv i top organisk, og ligeså vores kunder, som resultat af vores 90 dages framework.

seo bureau

Ingen binding, kun resultater

seo bureau
Nr. 1 på "SEO" og +200 søgeord
seo bureau

Garanti for topplaceringer inden for 90 dage

Få sparring med de bedste SEO specialister i dag

PK Medier på Strandlodsvej i København har 15+ eksperter siddende klar til at give dig den SEO rådgivning, din virksomhed har behov for, og vi laver en samlet løsning for søgemaskineoptimering med links, tekst og strategi for søgeord, samt visuel rådgivning. Alt dette ud fra vores 90 dages framework for effektive og holdbare resultater.

+300 cases

SEO rådgivning
SEO rådgivning
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
seo rådgivning Trustpilot

Vi ligger selv i toppen, 
og kan også få dig til det

Vi ligger selv i toppen, 
og kan også få dig til det

Vores eksperter, specialister, nørder, kreative & krøllede hjerner sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed i mål

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos PK Medier får du SEO rådgivning og sparring, præcis hvor du har behovet. Det kan være alt fra tekniske tiltag og til kommunikative eller design ændringer. Alt så dit digitale visitkort bliver præsentabelt og effektivt. Vi har stor erfaring med Google og søgemaskineoptimering og kan derfor sikre dig resultater.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle er projektleder og sidder til dagligt med PPC og kundedialog, såvel som eksekvering af kommunikative opgaver.

Helle laver seo rådgivning

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads sidder som SEO Specialist med fuldt fokus på teknisk SEO, hvilket også indebærer daglig kodning og dataanalyser.

mads seo rådgivning

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper, Client Manager, sidder til dagligt med kontakten til eksisterende såvel som nye kunder samt bidrager til projektkoordinering på tværs af teamet.

Jesper laver SEO rådgivning
Tal med en specialist

Er vi et match?

seo bureau

Du bør vælge os, hvis du ønsker resultater, som er målbare og holdbare. Vi er eksperter, der går i dybden med vores arbejde.

seo bureau

Hvis du ser dig selv samarbejde med SEO eksperter, som i mange år har arbejdet med Google optimering. Vi ved, at dette arbejde kræver præcision og konstant dynamisk udvikling.

seo bureau

Vi er det perfekte match, hvis du ønsker at skabe henvendelser gennem din hjemmeside eller salg. Med erfaring i mange faggrupper kan vi med sikkerhed også hjælpe dig.

Vi er ikke et match..

seo bureau

Hvis du er af den overbevisning, at søgemaskineoptimering er et arbejde, som blot sker af én omgang, og hvor din hjemmeside ikke behøver konstant udvikling. Det ved vi, ikke er sandt.

seo bureau

Hvis du helst undgår at samarbejde med passionerede eksperter, der både er kreative og tekniske - og som tænker ud af boksen, ned til mindste detalje.

seo bureau

Hvis du er utålmodig og ikke er god til at vente på en længere proces, før de store resultater kommer. SEO kræver mange forskellige tiltag før målet nås - og det kan altid blive bedre. Vi lover dig, at gøre alt for at dit projekt generer resultater hurtigst muligt.

Lad os få dig øverst på 90 dage med SEO rådgivning

Enhver virksomhed bør have en hjemmeside, og med denne følger naturligvis behovet for god søgemaskineoptimering. Men det kan både være en svær og kompleks disciplin at begå sig i.

Hos PK Medier giver vi SEO rådgivning baseret på en analytisk tilgang til søgemaskineoptimering, som bunder i data, fordi vi ved, at det virker. Vi stiller derfor heller ingen krav om binding eller opstartsgebyr, når du indgår samarbejde med os.

Vi mener, at enhver succeshistorie bunder i god SEO rådgivning fra et kompentent SEO firma. Det er deruover vigtigt at have en god projektplan fra start til slut, som ikke behøver at tage hverken 6 eller 12 måneder at få succes med. Bliv klogere på din SEO strategi her. 

SEO firma København

Content strategi

Søgeordstrategiske overvejelser for din virksomhed & tekstforfatning på udvalgte søgeord.
SEO firma København

Linkbuilding

Analyse af eksisterende linkprofil & eksekvering af linkbuilding - internt & eksternt.
SEO firma København

Teknisk analyse

Teknisk optimering af din webside eller anbefalinger til mulige forbedringer.
SEO firma København

Afrapportering

Rapportering af SEO resultater, samt komplet effekt-rapportering på din webside.

Vores tilgang består at følgende discipliner

 • Søgeordsanalyser og strategiske konkurrentanalyser
 • Linkbuilding
 • Professionel copywriting
 • Programmering, kodning og teknisk setup med Google for øje 
 • UX-design og fokus på brugeroplevelsen
 • Vores SEO rådgiver, og herunder vores vejledning, er baseret på de over 7 års erfaring, vi har, med mere end 200 forskellige kunder inden for både B2B og B2C. Vi arbejder til dagligt med forskellige typer af sideopsætninger og forskellige CMS-systemer, der gælder for danske såvel som internationale cases.

  Få en gratis SEO analyse af jeres website

  Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
 • Garanti for resultater inden for 90 dage
 • Ingen binding under samarbejdet
 • Få professionel SEO rådgivning

  Skal vi tage et kig på din hjemmeside og give vores SEO rådgivning til, hvordan du bedst muligt optimerer din hjemmeside efter søgemaksineoptimerings principperne?

  SEO rådgivining fokuseres på resultater, der opnås gennem teknisk optimering og en intensiv strategi for dit domænes content. Resultaterne vil ses i den organiske trafik og domæneautoritet, der genereres gennem nye links, som sikrer udvikling på angivne søgeord.

  Vores SEO rådgiver tager gerne den eksekverende rolle, når det handler om at få implementeret alt dette. Dog kan vi også, helt uden problemer, give vejledning til internt brug. PK Medier teamet vil arbejde simultant for at sikre en  succesfuld proces for jer.

   Vi arbejder ud fra denne process:

  • 1.

   Fastsætning af mål for din forretning

  • 2.

   Strategi for søgeordsområde

  • 3.

   Optimering af hjemmeside og fundamentet heraf

  • 4.

   Løbende tekstforfatning

  • 5.

   Linkbuilding

  • 6.

   Optimering af UX

  seo rådgivning

  Hvad er SEO rådgivning?

  SEO rådgivning indebærer hjælp til søgemaskineoptimering, så din hjemmeside kan rangere #1 på Google. Vi tilbyder dig ingen binding og garanti for resultater.

  Hos PK Medier tilbyder vi vejledning i det omfang, som du har behov for og ud fra den udfordring eller ambition, som du står med.
  Læs mere her om hvad SEO-rådgivning indebærer og om vores tilgang med din personlige SEO rådgiver.

  SEO i sig selv er omfattende og involverer alt fra teknisk søgemaskineoptimering til den form for optimering, der indebærer kvalitetstunge tekster. Derfor kan det måske virke uoverskueligt at søge efter rådgivning, hvis resultatet af det er en alenlang to do-liste med arbejdsopgaver, I ikke nødvendigvis kan løse in-house.

  Nogle få bureauer der specialiserer sig i søgemaskineoptimering, vil muligvis spise jer af med en sådan rapport, men ofte er tilgangen af mere pragmatisk karakter, hvor selve rådgivningen indebærer en liste, hvor indsatser er i prioriteret rækkefølge.

  Anmeldelser

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  Dit behøv og de udfordringer du står med

  Behovet for SEO rådgivning veksler også ud fra dit behov og de udfordringer du står med. Du behøver ikke på forhånd vide præcis, hvor dit behov ligger, da det er noget, vi nok skal hjælpe med.

  Hos PK Medier er vores tilgang muligvis uformel, men vi finder det bedst at tage en snak med folk først og høre om deres ønsker og udfordringer indenfor SEO – og hvor meget viden de allerede har.

  Du behøver nemlig ikke at være ekspert i søgemaskineoptimering for at få hjælp og vi er både eksperter OG specialister i at formidle søgemaskineoptimering i et sprog alle kan være med på.

  Første side eller uden beregning 🚀
  Med erfaring fra mere end 200 SEO-cases ved vi, hvad der skal til for at komme øverst i søgeresultaterne.
   
  Derfor stiller vi en garanti for, at du kommer på første side på Google med aftalte keywords - indenfor den definerede periode. 
   
  Ingen SEO-projekter er ens, og derfor kræver målsætningen en gennemgang af netop din case.
   
  Det er ikke muligt at forudsige præcise placeringer, da Google er dynamisk, men er du ikke på første side inden deadline – arbejder vi uden beregning, indtil du er.

  Hvad indeholder SEO rådgivning?

  Som nævnt så er dine behov altid udgangspunktet for god SEO rådgivning. Men det er ikke altid, at man kender sine egne behov – eller er i stand til at vurdere det selv.

  Her kan det give ekstra god mening med professionel hjælp fra en konsulent, da en ekspert kan fortælle dig, hvor du kan starte eller endda hjælpe dig med at fremskaffe data, der kan afklare netop dit behov.

  Processen varierer meget fra branche til branche og ligeså i forhold til størrelsen på virksomheden (og hjemmesiden). Elementer man dog typisk vil inkludere som en det af SEO rådgivning af kunder, er der eksempler på her:

  • Søgeordsanalyse: Bureauer har altid adgang til de bedste søge- og analyseværktøjer.
  • Keyword-analyse: Sørg for at dine sider er optimeret efter de bedste keywords i branchen.
  • Linkbuilding support: vejledning og hjælp til at komme i gang.
  • Teknisk SEO: teknisk gennemgang af hjemmeside(r) og opsætning.
  • SEO strategi: Hvordan du opnår resultater og fastholder dem.
  • SEO tekster: Skriv tekster om de rigtige emner for din forretning og lær at optimere dem.
  • SEO skifte: Vejledning i hvordan du ex skifter domæne uden at tabe dine placeringer.

  Rådgivning er ikke begrænset til punkterne på denne liste, men bare et indblik i nogle af de ting man kan forvente at få hjælp til.

  PK Mediers anmeldelser

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  PK Medier som SEO rådgiver

  Hos PK Medier elsker vi nye udfordringer og hvad end din udfordring er teknisk opsætning af din hjemmeside eller det er content-strategi, så har vi kræfterne til at yde ekspert SEO rådgivning.

  Er dit budget meget småt, så er vi også klar til at hjælpe dig med en benhård prioritering, der giver mening for dig og din virksomhed. Er du i tvivl, om du overhovedet vil kunne få gavn af SEO?

  Så kan du stadig få en helt uforpligtende snak om dine behov og din hjemmeside.

  Selvom vi hos PK Medier, som SEO rådgiver, har meget fokus på at yde hjælp til alle typer af kunder og behov, så er vores primære fokus altid, at indsatsen skal spille ind i en længerevarende plan – lige meget om du vælger at få hjælp fra os eller ej.

  Langsigtede resultater med SEO rådgivning

  Det betyder, at den indsats, vi foreslår dig, skal give mening på længere sigt og ikke bare i den periode, du betaler os. Man bliver aldrig ”færdig” med SEO og netop derfor, går vi meget op i, at det optimeringsarbejde vi laver, skal have så lang en levetid som muligt.

  Faktisk så tror vi så meget på vores egne evner, at vi hos flere af vores kunder har haft tilbudt at lave tre-fire måneders arbejde med hjemmesiderne for dem, hvor de kun har skulle betale vores løn efterfølgende, hvis de aftalte mål er blevet nået.

  På den måde kan du være sikker på, at du hos os får et webbureau med SEO rådgiver, som:

  • Har helt styr på det, de laver.
  • Godt tør satse for at vise dig vores evner.
  • Har mange års erfarring, hvilket gør at vi kan sige præcis, hvad der virker.

  Alt vi rådgiver i, bruger vi også selv for PK Medier og vores hjemmeside. Har du brug for flere informationer kan du evt. læse mere om SEO firma her eller om SEO konsulent her.

  Vi er eksperter, og vi tør at gå forrest og vise, hvordan det skal gøres. Vi formår derfor at ligge nummer 1 på mange af de ord, som kendetegner vores branche, og hvor der er hård konkurrence. 

  seo rådgivning

  Se hvad vi kan gøre for jer

  Prøv selv - søg på: “Hvad er SEO”, “SEO”, “SEO bureau”, “Digital Marketing” og mange flere, og vi ligger enten top 3 eller #1.

  Vi er af den holdning, at den perfekte SEO rådgivning kommer fra et bureau, som viser, hvad de er gode til. Show it, don´t tell it. 

  Derudover tror vi på et samarbejde med gennemsigtighed og tillid, og derfor kan du altid opsige samarbejdet med os, uden nogen former for bindinger, hvis du vælger os som sparrings partner til din digitale vækst. På den måde skal du ikke heller ikke være nervøs for, at du støder ind i ubehagelige overraskelser på vejen.

  Derudover tror vi på et samarbejde med gennemsigtighed og tillid, og derfor kan du altid opsige samarbejdet med os, uden nogen former for bindinger, hvis du vælger os til at give dig SEO rådgivning. På den måde skal du ikke heller ikke være nervøs for, at du støder ind i ubehagelige overraskelser på vejen.

  Hvis du ønsker at se, hvilke andre kunder vi har givet rådgivning, så tjek dem ud her.

  pk medier seo rådgivning

  Læs vores forskellige guides omhandlende SEO

  Har din virksomhed en hjemmeside, som ikke kommer frem, når du søger på dens relevante søgeord, eller som ikke ligger på den placering, du ønsker? Så har du i hvert fald brug for at optimere din hjemmeside. Dette er absolut vigtigt for alle virksomheder, da det hjælper Google med at forstå din side, så du får den bedst mulige placering.

  Din placering på Google er absolut vigtigt, da de øverste organiske resultater får 30-32 % af alle kliks på søgemaskinen, og dermed har større mulighed for at generer salg.

  Er du i tvivl om, hvordan man gør, kan du enten læse vores guides her på siden, som vil give dig en god rådgivning med på vejen, eller søge på blandt andet youtube for at finde andre gode guides.

  Det er ikke nogen hemmelighed, at Google ikke har gjort det nemt at knække koden med søgemaskineoptimering, og derfor er det også en meget tidskrævende process at optimere din side efters den regler. Derfor ønsker flere virksomheder professionel rådgivning, og lige præcis det, har du mulighed for at få hos os.

  Hvordan ser en proces ud med SEO rådgivning?

  I et forløb med et SEO firma, SEO rådgiver eller marketingsbureau gennemgår mange forskellige faser og forløb, og de varierer også alt efter dit udvalgte bureau. Som tidligere nævnt vægter vi et tæt samarbejde højt, og vi mener, at resultaterne skabes bedst i godt samarbejde med vores kunder.

  Med en SEO rådgivning ved PK Medier ser en proces i grove træk ud som det følgende i fire faser:

  Analysen

  • Først og fremmest er det vigtigt for os at lave en analyse af din nuværende situation. Det er afgørende for din SEO rådgivning, om du og din hjemmeside er af ældre dato og har autoritet på siden, eller om det er en sprit ny hjemmeside. 
  • Derudover er det vigtigt at lave en markedsanalyse for at vurdere dine markeds- og konkurrencemæssige fordele og dine muligheder (og begrænsninger). 
  • Vi analyserer altid ud fra et hav af data, så vi får så bred en indsigt i din situation. Det giver os et kvalificeret grundlag for at påbegynde vores samarbejde.

  Opstarten

  • Når vi har sat os godt ind i din situation, tager vi et opstartsmøde, hvor du bliver sat ind i din SEO situation. Vores proces og rådgivning tager derefter udgangspunkt i vores fælles satte målsætninger, som vi på et opstartsmøde sætter i samarbejde. De er både ambitiøse, men også realistiske. 
  • Vi sætter i starten af vores SEO rådgivning ligeledes en handleplan, så du kender til tidshorisonten og de kommende initiativer. 
  • I opstarten vil vi altid fixe jeres små lavt-hængende frugter, så I hurtigt kan se en udvikling, hvor efter vi går i dybden med din case.

  Eksekveringen

  • Nu er den rette strategi og proces planlagt, og vi udfører vores arbejde i tæt samarbejde med dig, så vi altid følger dit brand og jeres overordnede markedsføringsstrategi. Vi ønsker altid løbende dialog, så vi sikrer de bedste resultater.
  • Vi vil løbende spare med jer i vores SEO rådgivning og foretage løbende status på målsætninger og opdateringer, så du kan se vores fremgang.

  Afrapporteringen

  • Ikke blot til slut, men løbende i din SEO rådgivning, gør vi en dyd ud af at videreformidle dine og vores resultater. Det sker ved afrapporteringer, hvor vi kontinuerligt sætter dig ind i jeres proces og vækstrejse.
  • De løbende rapporteringer er med til at skabe evalueringer, som kan ligge til grund for eventuelle ændringer løbende, som du kan være med ind over.
  •  
  Gratis SEO analyse? 🔍
  Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
  Få gratis analyse
  mads og peter seo rådgivning

  Ikke selv en SEO nørd?

  Hvis du derfor hverken har overskud, tid eller evner til selv at kaste dig ud i søgemaskineoptimering, vil rådgivning helt sikkert være en stor hjælp for dig.

  Vi tror på, at man skal gøre det, man er bedst til, og bedst kan lide at lave - og hvis SEO ikke er din yndlings ting, så er det heldigt, at det er vores, og vi derfor står klar til at give dig vejledning og hjælp i højeste kvalitet.

  Hvis du er klar til at sætte skub i din virksomhed online via din hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os, så vi gennem en uforpligtende samtale kan vurdere, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig godt på vej til rejsen mod en optimeret tilstedeværelse i søgemaskiner.

  Vi hjælper dig med SEO rådgivning

  Kontakt os enten her på hjemmesiden eller ring til os. Vi er specialister indenfor SEO rådgivning i restaurationsbranchen, men rådgiver og hjælper også alt fra IT-konsulenter til tandlæger – og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

  Hos PK Medier er vi resultatorienterede og går meget op i at levere brugbare resultater, som kan gavne din virksomhed. Vi tilbyder derfor garanti ved vores service, hvilket sikrer dig, at du får noget for dine penge.

  Hvis du sikrer at din hjemmeside er optimeret efter seo, kan det endda også være afgørende for, hvordan din virksomhed klarer sig på længere sigt, da den får mere eksponering, hvis den er placeret på første side eller højt oppe på listen af søgeresultater i søgemaskinen.

  En af fordelene ved at satse på lige netop seo er, at det er en af de billigste måder at lave marketing på. Det skyldes at det er en strategi, der handler om organisk eksponeringen, hvilket vil sige at det handler om at optimere sin hjemmeside effektivt ud fra erfaring og ekspertise uden at købe sig til resultater.

  YouTube video

  Er du i tvivl om din virksomhed har behov for SEO rådgivning?

  Svaret er ret enkelt; hvis din virksomhed har brug for kunder, så er svaret "ja". Succesfuld SEO rådgivning giver dig et stort forspring, når det gælder trafik på din hjemmeside - og trafik genererer kunder.

  Du kan tilbyde et super godt produkt, men hvis de potentielle kunder ikke ved at det eksisterer, så kan det være lige meget i forhold til at genere omsætning. Det er derfor rigtig vigtigt at gøre opmærksom på sin virksomhed og eksponere den online - hvilket rådgivning i seo kan hjælpe dig med.

  Vores SEO bureau befinder sig i København S og har store lyse lokaler, hvor der altid er plads til samtaler med kunder og potentielle fremtidige kunder. Hvis vi er et godt match, så er vi mere end klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang med at optimere din hjemmeside indenfor vores ekspertise.

  De virksomheder som vi allerede har et samarbejde med spænder over alt fra smykkevirksomheder, restauranter, tøjbutikker og selvstændige. Vi er alsidige specialister, der brænder for at hjælpe virksomheder med det som vi er eksperter i. Vi deler glædeligt ud af vores viden og erfaringer, så vi sammen kan opnår de bedste resultater for din hjemmeside og virksomhed.

  Nogle af de værktøjer vi bruger i vores arbejde er fx Ahrefs, Google Search Console, Screaming Frog og Accuranker.

  Eksekvering eller SEO rådgivning - Vi kan det hele

  Noget af det som vi gennem et møde kan spore os ind på sammen er, om din virksomhed har behov for eksekvering eller SEO rådgivning. Vi kan, som eksperter i søgemaskineoptimering, hjælpe dig med begge dele, så hvilken service du behøver er individuelt og kan afhænge af forskellige faktorer.

  Som rådgivere i seo tilbyder vi viden om forskellige seo kurser i København, der kan tilpasses din virksomheds forskellige behov og størrelse.

  PK Medier rådgivning - Kontakt os her

  Find os her.

  Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

  Telefon: +45 42 41 16 47
  E-mail: kontakt@pkmedier.dk

  CVR: 37296783

  seo rådgivning

  SEO rådgivning - FAQ

  Hvordan får jeg rådgivning til SEO?
  Hvis du ikke selv vil begive dig ud i at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så kontakt et professionelt SEO bureau, som kan rådgive dig i din optimering. Da SEO er et længere projekt, vil du ofte mødes med dit bureau og gennemgå din SEO strategi til et møde.
  Hvad kan en rådgiver hjælpe mig med?
  En rådgiver kan hjælpe dig med at lave en analyse af dit nuværende website og fremlægge eventuelle forbedringsmuligheder, eller rådgiveren kan se ind i, hvordan du fra ny opbygger en SEO venlig side. Derudover kan bureauet hjælpe med at skaffe relevant data til optimeringen og indkøbe eksterne links.
  Hvad kan PK medier rådgive med?
  PK medier er et kompetent SEO bureau, som har specialiseret sig indenfor selvsamme. Vi kan hjælpe og rådgive dig fra ende til anden med din SEO strategi og alt arbejdet, som ligger bag den gode website. PK medier kan hjælpe dig med at komme nummer 1 på Google - og dermed skabe større synlighed og konverteringer.
  Hvad koster SEO rådgivning?
  Din hjælp til SEO kan variere alt efter behov, og det samme kan prisen. Rådgivningen kan spænde i alt fra få uger med møder til en længere årelang relation med dit bureau. Prisen varierer derudover også alt efter, hvorvidt dine SEO kompetencer strækker. Et bureau kan hjælpe med alt fra teknisk opsæt, website design til produktion af alt tekst.
  Hvornår har jeg brug for rådgivning?
  Du kan få rådgivning uanset størrelse på virksomhed; om du er start-up, institution, selvstændig eller en etableret virksomhed. Det kan derfor både være til hjælp af opbygning af din hjemmeside, men også en grundig gennemgang og optimering af din veletablerede hjemmeside og dermed ny SEO venlig tekst.
  chevron-downmenu-circlecross-circle