Opdateret 20. december 2021 af Peter Klitkou

SEO rådgivning – Garanti for side 1 med den førende rådgiver

Står du overfor at skulle have ny hjemmeside, flytte en gammel hjemmeside, omlægge din SEO-strategi eller skal du til at investere i et omfattende antal annoncer til eksempelvis AdWords? Få den rette SEO rådgivning hos PK Medier.

Måske er du bare træt af, at din hjemmeside ikke får nogen eller nok trafik?

Skal vi gøre (noget af) SEO arbejdet?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed

Garanti for første side på Google (se mere)

Peter SEO rådgivning PK medierPeter SEO rådgivning mobil PK medier

Vores reference

Hvad er SEO Rådgivning?

Hos PK Medier tilbyder vi rådgivning i det omfang, som du har behov for og ud fra den udfordring eller ambition, som du står med.
Læs mere her om hvad SEO-rådgivning indebærer og om vores tilgang.

SEO i sig selv er omfattende og involverer alt fra teknisk søgemaskineoptimering til den form for optimering, der indebærer kvalitetstunge tekster. Derfor kan det måske virke uoverskueligt at søge efter rådgivning, hvis resultatet af det er en alenlang to do-liste med arbejdsopgaver, I ikke nødvendigvis kan løse in-house.

Nogle få bureauer der specialiserer sig i SEO, vil muligvis spise jer af med en sådan rapport, men ofte er tilgangen af mere pragmatisk karakter, hvor selve  rådgivningen indebærer en liste, hvor indsatser er i prioriteret rækkefølge.

SEO Rådgivning

Behovet for SEO rådgivning veksler også ud fra dit behov og de udfordringer du står med.
Du behøver ikke på forhånd vide præcis, hvor dit behov ligger, da det er noget, vi nok skal hjælpe med.

Hos PK Medier er vores tilgang muligvis uformel, men vi finder det bedst at tage en snak med folk først og høre om deres ønsker og udfordringer indenfor SEO – og hvor meget viden de allerede har.

Du behøver nemlig ikke at være ekspert i SEO for at få hjælp og vi er både eksperter OG specialister i at formidle søgemaskineoptimering i et sprog alle kan være med på.

Første side eller uden beregning 🚀
Med erfaring fra mere end 200 SEO-cases ved vi, hvad der skal til for at komme øverst i søgeresultaterne.
 
Derfor stiller vi en garanti for, at du kommer på første side på Google med aftalte keywords - indenfor den definerede periode. 
 
Ingen SEO-projekter er ens, og derfor kræver målsætningen en gennemgang af netop din case.
 
Det er ikke muligt at forudsige præcise placeringer, da Google er dynamisk, men er du ikke på første side inden deadline – arbejder vi uden beregning, indtil du er.

Hvad indeholder ’SEO rådgivning’?

Som nævnt så er dine behov altid udgangspunktet for god SEO rådgivning. Men det er ikke altid, at man kender sine egne behov – eller er i stand til at vurdere det selv.

Her kan det give ekstra god mening med professionel SEO rådgivning, da en ekspert kan fortælle dig, hvor du kan starte eller endda hjælpe dig med at fremskaffe data, der kan afklare netop dit behov.

Processen varierer meget fra branche til branche og ligeså i forhold til størrelsen på virksomheden (og hjemmesiden). Elementer man dog typisk vil inkludere som en det af SEO rådgivning af kunder, er der eksempler på her:

 • Søgeordsanalyse: SEO-bureauer har altid adgang til de bedste søge- og analyseværktøjer.
 • Keyword-analyse: Sørg for at dine sider er optimeret efter de bedste keywords i branchen.
 • Linkbuilding support: vejledning og hjælp til at komme i gang.
 • Teknisk SEO: teknisk gennemgang af hjemmeside(r) og opsætning.
 • SEO strategi: Hvordan du opnår resultater og fastholder dem.
 • SEO tekster: Skriv tekster om de rigtige emner for din forretning og lær at optimere dem.
 • SEO skifte: Vejledning i hvordan du ex skifter domæne uden at tabe dine placeringer.

SEO-rådgivning er ikke begrænset til punkterne på denne liste, men bare et indblik i nogle af de ting man kan forvente at få hjælp til.

Eksempler på cases
Madklubben.dk
Fra plads nr. 100 til stabilt 
#1 indenfor “catering"
Madklubben seo rådgivning
seo rådgivning The Fiddlery
Thefiddlery.dk
364% flere besøgende fra organisk trafik via Google på 3 måneder
Luksusgaspejs.dk
Fra nyt website til #1 side med 90 % af de udvalgte keywords på 3 mdr.
Luksusgaspejs seo rådgivning

PK Medier som rådgivere

Hos PK Medier elsker vi nye udfordringer og hvad end din udfordring er teknisk opsætning af din hjemmeside eller det er content-strategi, så har vi kræfterne til at yde ekspert SEO rådgivning.

Er dit budget meget småt, så er vi også klar til at hjælpe dig med en benhård prioritering, der giver mening for dig og din virksomhed. Er du i tvivl, om du overhovedet vil kunne få gavn af SEO?

Så kan du stadig få en helt uforpligtende snak om dine behov og din hjemmeside.

Selvom vi hos PK Medier har meget fokus på at yde rådgivning til alle typer af kunder og behov, så er vores primære fokus altid, at indsatsen skal spille ind i en længerevarende plan – lige meget om du vælger at få hjælp fra os eller ej.

Det betyder, at den indsats, vi foreslår dig, skal give mening på længere sigt og ikke bare i den periode, du betaler os. Man bliver aldrig ”færdig” med SEO og netop derfor, går vi meget op i, at det optimeringsarbejde vi laver, skal have så lang en levetid som muligt.

Faktisk så tror vi så meget på vores egne evner, at vi hos flere af vores kunder har haft tilbudt at lave tre-fire måneders SEO-arbejde for dem, hvor de kun har skulle betale vores løn efterfølgende, hvis de aftalte mål er blevet nået.

SEO rådgivning

På den måde kan du være sikker på, at du hos os får et webbureau og nogle rådgivere, som:

 • Har helt styr på det, de laver.
 • Godt tør satse for at vise dig vores evner.
 • Har mange års erfarring, hvilket gør at vi kan sige præcis, hvad der virker.

Alt vi rådgiver i, bruger vi også selv for PK Medier og vores hjemmeside. Har du brug for flere informationer kan du evt. læse mere om SEO firma her eller om SEO konsulent her.

Vi er eksperter, og vi tør at gå forrest og vise, hvordan det skal gøres. Vi formår derfor at ligge nummer 1 på mange af de ord, som kendetegner vores branche, og hvor der er hård konkurrence. 

Prøv selv - søg på: “Hvad er SEO”, “SEO”, “SEO bureau”, “Digital Marketing” og mange flere, og vi ligger enten top 3 eller #1.

Vi er af den holdning, at den perfekte SEO rådgivning kommer fra et bureau, som viser, hvad de er gode til. Show it, don´t tell it. 

Derudover tror vi på et samarbejde med gennemsigtighed og tillid, og derfor kan du altid opsige samarbejdet med os, uden nogen former for bindinger, hvis du vælger os til at give dig SEO rådgivning. På den måde skal du ikke heller ikke være nervøs for, at du støder ind i ubehagelige overraskelser på vejen.

Derudover tror vi på et samarbejde med gennemsigtighed og tillid, og derfor kan du altid opsige samarbejdet med os, uden nogen former for bindinger, hvis du vælger os til at give dig SEO-rådgivning. På den måde skal du ikke heller ikke være nervøs for, at du støder ind i ubehagelige overraskelser på vejen.

Hvis du ønsker at se, hvilke andre kunder vi har givet rådgivning, så tjek dem ud her.

Hvordan ser en proces ud med SEO rådgivning?

Har din virksomhed en hjemmeside, som ikke kommer frem, når du søger på dens relevante søgeord, eller som ikke ligger på den placering, du ønsker? Så har du i hvert fald brug for at seo-optimere din hjemmeside. Dette er absolut vigtigt for alle virksomheder, da det hjælper Google med at forstå din side, så du får den bedst mulige placering.

Din placering på Google er absolut vigtigt, da de øverste organiske resultater får 30-32 % af alle kliks på søgemaskinen, og dermed har større mulighed for at generer salg.

Er du i tvivl om, hvordan man gør, kan du enten læse vores guides her på siden, som vil give dig en god rådgivning med på vejen, eller søge på blandt andet youtube for at finde andre gode guides.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Google ikke har gjort det nemt at knække SEO-koden, og derfor er det også en meget tidskrævende process at optimere din side efters den regler. Derfor ønsker flere virksomheder professionel rådgivning, og lige præcis det, har du mulighed for at få hos os.

Flere cases
Lumida.dk
Fra ny elektriker til at få nye opgaver via #1 side på Google på 4 mdr.
seo rådgivning Lumida
seo rådgivning PK medier
Pkmedier.dk
Vi ligger selv #1 på Google, og vi kan også hjælpe dig med det

Hvordan ser en proces ud med SEO rådgivning?

I et forløb med et SEO firma eller marketingsbureau gennemgår mange forskellige faser og forløb, og de varierer også alt efter dit udvalgte bureau. Som tidligere nævnt vægter vi et tæt samarbejde højt, og vi mener, at resultaterne skabes bedst i godt samarbejde med vores kunder.

Med en SEO rådgivning ved PK Medier ser en proces i grove træk ud som det følgende i fire faser:

 • Analysen: 
  • Først og fremmest er det vigtigt for os at lave en analyse af din nuværende situation. Det er afgørende for din SEO rådgivning, om du og din hjemmeside er af ældre dato og har autoritet på siden, eller om det er en sprit ny hjemmeside. 
  • Derudover er det vigtigt at lave en markedsanalyse for at vurdere dine markeds- og konkurrencemæssige fordele og dine muligheder (og begrænsninger). 
  • Vi analyserer altid ud fra et hav af data, så vi får så bred en indsigt i din situation. Det giver os et kvalificeret grundlag for at påbegynde vores samarbejde.
 • Opstarten:
  • Når vi har sat os godt ind i din situation, tager vi et opstartsmøde, hvor du bliver sat ind i din SEO situation. Vores SEO rådgivning tager derefter udgangspunkt i vores fælles satte målsætninger, som vi på et opstartsmøde sætter i samarbejde. De er både ambitiøse, men også realistiske. 
  • Vi sætter i starten af vores SEO rådgivning ligeledes en handleplan, så du kender til tidshorisonten og de kommende intiativer. 
  • I opstarten vil vi altid fixe jeres små lavt-hængende frugter, så I hurtigt kan se en udvikling, hvor efter vi går i dybden med din case.
 • Eksekveringen:
  • Nu er den rette SEO strategi og SEO rådgivning planlagt, og vi udfører vores arbejde i tæt samarbejde med dig, så vi altid følger dit brand og jeres overordnede markedsføringsstrategi. Vi ønsker altid løbende dialog, så vi sikrer de bedste resultater.
  • Vi vil løbende spare med jer i vores SEO rådgivning og foretage løbende status på målsætninger og opdateringer, så du kan se vores fremgang.
 • Afrapporteringen:
  • Ikke blot til slut, men løbende i din SEO rådgivning, gør vi en dyd ud af at videreformidle dine og vores resultater. Det sker ved afrapporteringer, hvor vi kontinuerligt sætter dig ind i jeres proces og vækstrejse. 
  • De løbende rapporteringer er med til at skabe evalueringer, som kan ligge til grund for eventuelle ændringer løbende, som du kan være med ind over.
Gratis SEO analyse? 🔍
Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
Få gratis analyse
SEO rådgivning

Ikke selv en SEO nørd?

Hvis du derfor hverken har overskud, tid eller evner til selv at kaste dig ud i SEO optimering, vil rådgivning helt sikkert være en stor hjælp for dig.

Vi tror på, at man skal gøre det, man er bedst til, og bedst kan lide at lave - og hvis SEO ikke er din yndlings ting, så er det heldigt, at det er vores, og vi derfor står klar til at give dig en god SEO rådgivning.

Kontakt os enten her på hjemmesiden eller ring til os. Vi er specialister indenfor SEO rådgivning i restaurationsbranchen, men rådgiver og hjælper også alt fra IT-konsulenter til tandlæger – og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

SEO rådgivning - FAQ

Hvordan får jeg rådgivning til SEO?
Hvis du ikke selv vil begive dig ud i at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så kontakt et professionelt SEO bureau, som kan rådgive dig i din optimering. Da SEO er et længere projekt, vil du ofte mødes med dit bureau og gennemgå din SEO strategi til et møde.
Hvad kan en rådgiver hjælpe mig med?
En rådgiver kan hjælpe dig med at lave en analyse af dit nuværende website og fremlægge eventuelle forbedringsmuligheder, eller rådgiveren kan se ind i, hvordan du fra ny opbygger en SEO venlig side. Derudover kan bureauet hjælpe med at skaffe relevant data til optimeringen og indkøbe eksterne links.
Hvad kan PK medier rådgive med?
PK medier er et kompetent SEO bureau, som har specialiseret sig indenfor selvsamme. Vi kan hjælpe og rådgive dig fra ende til anden med din SEO strategi og alt arbejdet, som ligger bag den gode website. PK medier kan hjælpe dig med at komme nummer 1 på Google - og dermed skabe større synlighed og konverteringer.
Hvad koster SEO rådgivning?
Din hjælp til SEO kan variere alt efter behov, og det samme kan prisen. Rådgivningen kan spænde i alt fra få uger med møder til en længere årelang relation med dit bureau. Prisen varierer derudover også alt efter, hvorvidt dine SEO kompetencer strækker. Et bureau kan hjælpe med alt fra teknisk opsæt, website design til produktion af alt tekst.
Hvornår har jeg brug for rådgivning?
Du kan få rådgivning uanset størrelse på virksomhed; om du er start-up, institution, selvstændig eller en etableret virksomhed. Det kan derfor både være til hjælp af opbygning af din hjemmeside, men også en grundig gennemgang og optimering af din veletablerede hjemmeside og dermed ny SEO venlig tekst.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downarrow-right