Opdateret 12. august 2021 af Peter Klitkou

SEO Rådgivning

Står du overfor at skulle have ny hjemmeside, flytte en gammel hjemmeside, omlægge din SEO-strategi eller skal du til at investere i et omfattende antal annoncer til eksempelvis AdWords? Måske er du bare træt af, at din hjemmeside ikke får nogen eller nok trafik?

Hos PK Medier tilbyder vi SEO rådgivning i det omfang, som du har behov for og ud fra den udfordring eller ambition, som du står med.
Læs mere her om hvad SEO rådgivning indebærer og om vores tilgang.

SEO Rådgivning

Hvad er SEO Rådgivning?

SEO i sig selv er omfattende og involverer alt fra teknisk søgemaskineoptimering til den form for optimering, der indebærer kvalitetstunge tekster. Derfor kan det måske virke uoverskueligt at søge efter rådgivning, hvis resultatet af det er en alenlang to do-liste med arbejdsopgaver, I ikke nødvendigvis kan løse in-house.

Nogle få bureauer der specialiserer sig i SEO, vil muligvis spise jer af med en sådan rapport, men ofte er tilgangen af mere pragmatisk karakter, hvor selve SEO rådgivningen indebærer en liste, hvor indsatser er i prioriteret rækkefølge.

Behovet for SEO rådgivning veksler også ud fra dit behov og de udfordringer du står med.
Du behøver ikke på forhånd vide præcis, hvor dit behov ligger, da det er noget, vi nok skal hjælpe med.

Hos PK Medier er vores tilgang muligvis uformel, men vi finder det bedst at tage en snak med folk først og høre om deres ønsker og udfordringer indenfor SEO – og hvor meget viden de allerede har.

Du behøver nemlig ikke at være ekspert i SEO for at få hjælp og vi er både eksperter OG specialister i at formidle søgemaskineoptimering i et sprog alle kan være med på.

Hvad indeholder ’SEO rådgivning’?

Som nævnt så er dine behov altid udgangspunktet for god SEO rådgivning. Men det er ikke altid, at man kender sine egne behov – eller er i stand til at vurdere det selv.

Her kan det give ekstra god mening med professionel SEO rådgivning, da en ekspert kan fortælle dig, hvor du kan starte eller endda hjælpe dig med at fremskaffe data, der kan afklare netop dit behov.

Processen varierer meget fra branche til branche og ligeså i forhold til størrelsen på virksomheden (og hjemmesiden). Elementer man dog typisk vil inkludere som en det af SEO rådgivning af kunder, er der eksempler på her:

  • Søgeordsanalyse: SEO-bureauer har altid adgang til de bedste søge- og analyseværktøjer.
  • Keyword-analyse: Sørg for at dine sider er optimeret efter de bedste keywords i branchen.
  • Linkbuilding support: vejledning og hjælp til at komme i gang.
  • Teknisk SEO: teknisk gennemgang af hjemmeside(r) og opsætning.
  • SEO strategi: Hvordan du opnår resultater og fastholder dem.
  • SEO tekster: Skriv tekster om de rigtige emner for din forretning og lær at optimere dem.
  • SEO skifte: Vejledning i hvordan du ex skifter domæne uden at tabe dine placeringer.

SEO-rådgivning er ikke begrænset til punkterne på denne liste, men bare et indblik i nogle af de ting man kan forvente at få hjælp til.

PK Medier som rådgivere

Hos PK Medier elsker vi nye udfordringer og hvad end din udfordring er teknisk opsætning af din hjemmeside eller det er content-strategi, så har vi kræfterne til at yde ekspert SEO rådgivning.

Er dit budget meget småt, så er vi også klar til at hjælpe dig med en benhård prioritering, der giver mening for dig og din virksomhed. Er du i tvivl, om du overhovedet vil kunne få gavn af SEO?

Så kan du stadig få en helt uforpligtende snak om dine behov og din hjemmeside.

Selvom vi hos PK Medier har meget fokus på at yde SEO rådgivning til alle typer af kunder og behov, så er vores primære fokus altid, at indsatsen skal spille ind i en længerevarende plan – lige meget om du vælger at få hjælp fra os eller ej.

Det betyder, at den indsats, vi foreslår dig, skal give mening på længere sigt og ikke bare i den periode, du betaler os. Man bliver aldrig ”færdig” med SEO og netop derfor, går vi meget op i, at det optimeringsarbejde vi laver, skal have så lang en levetid som muligt.

Har du brug for SEO rådgivning?

Kontakt os enten her på hjemmesiden eller ring til os. Vi er specialister indenfor SEO rådgivning i restaurationsbranchen, men rådgiver og hjælper også alt fra IT-konsulenter til tandlæger – og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder