SEO bureau

Ved at samarbejde med et specialiseret SEO bureau i København kan du opnå en betydelig forbedring af din online synlighed og tiltrække kunder uden brug af betalte annoncer.

Vi er markedsledende inden for søgemaskineoptimering i Danmark 2024, og kan hjælpe med at positionere din hjemmeside i toppen af søgeresultaterne på Google. 

seo bureau
YouTube video
seo bureau

Opnå topplaceringer med vores 90 dages framework

bedste seo bureau i Danmark

Resultatbaseret samarbejde - uden binding

bedste seo bureau i Danmark

Vi ligger #1 på SEO - og kan også hjælpe dig

bedste seo bureau i Danmark

Vi garanterer topplaceringer - inden for kun 90 dage

Vores samarbejdsmodeller

Er du i tvivl om, hvordan du får mest muligt ud af vores SEO bureau - projektbaseret samarbejde, et abonnement eller en sparringspartner? Ønsker du fleksibilitet og frihed fra lange kontrakter?

Find mere information om vores mange samarbejdsmuligheder her. 

seo bureau

Projektbasis

Vi står til rådighed til målrettede og specifikke projekter med en løbende betalingsstruktur, der tilpasses dine individuelle behov. Vores ekspertise sættes i spil dér, hvor du har brug for det.

seo bureau

Sparringspartner

Søger du en fleksibel sparringspartner, men foretrækker selv at stå for udførelsen? Du tager selv hånd om implementeringen af alle initiativer, mens vi agerer som ekstern rådgiver og sparringspartner.

seo bureau

Den komplette løsning

Dit fokus forbliver på virksomheden, mens vi påtager os det fulde ansvar for analyse, implementering og opfølgning. Vores aftaler er løbende månedlige opgaver uden nogen form for binding.

elgiganten seo bureau
madklubben seo bureau
happn seo bureau
street bill seo bureau
anicura seo bureau
hhr seo bureau
mymonii seo bureau
sticks n sushi seo bureau
fysiodanmark seo bureau
germany travel seo bureau
mash seo bureau

Din digitale vækst i 2024

Vi tilbyder et samarbejde i København, med fokus på konkrete resultater og garanterede topplaceringer. Vi sikrer kontinuerlig kommunikation og rapportering og vores dedikerede team står til rådighed for at besvare dine spørgsmål og sikre, at dine behov og mål bliver opfyldt.

Få assistance til din digitale vækstrejse med Danmarks førende SEO bureau. Udforsk vores imponerende kundeanbefalinger på Trustpilot inden for søgemaskineoptimering.

SEO bureau 2024
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen, og kan også få dig til det

Vores eksperter, specialister, nørder, kreative & krøllede hjerner sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed i mål

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi tilpasser vores indsats præcis der, hvor du har behov for det. Vores SEO bureau tjenester strækker sig fra rådgivning og sparring til tekniske foranstaltninger, der sikrer din hjemmesides succes. Med vores erfarne konsulenter, der behersker alle aspekter af søgemaskineoptimering, kan vi assistere dig med både store og små projekter.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle står til dagligt for ledelsen af det kommunikative team samt kunderelationer.

SEO bureau PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads har stor erfaring med teknisk SEO og sidder til dagligt med kodning og alt tilhørende.

SEO bureau PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper fungerer som client manager og sidder med kundekontakt og online markedsføring.

SEO bureau PK Medier
Tal med en specialist

Passer vi sammen?

seo bureau

Vi er det rette valg, hvis du søger holdbare og effektive resultater, der bygger på specialiseret og dybdegående arbejde.

seo bureau

Hvis du leder efter rådgivning og sparring fra erfarne og opdaterede SEO-specialister, der forstår, at søgemaskineoptimering er en dynamisk proces i konstant udvikling.

seo bureau

Hvis du gerne vil generere salg og leads via din hjemmeside, men er i tvivl om den bedste tilgang. Vores team står klar til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi passer ikke sammen, hvis..

seo bureau

Hvis du er af den overbevisning, at SEO blot er en hurtig løsning, der kræver minimalt arbejde og vedligeholdelse. Sådan ser virkeligheden desværre ikke ud.

seo bureau

Hvis du ikke ønsker at arbejde sammen med en flok kreative og dedikerede konsulenter, der elsker at gå i detaljen og nørde de små initiativer.

seo bureau

Du ikke stoler på vores ekspertise - SEO kræver sommetider mange forskellige tiltag, før der virkelig sker en forskel, og kan derfor være en længerevarende proces, der kræver vilje og tålmodighed. Vi er med dig hele vejen, og stopper ikke før vi ser resultater.

Hvad kan vores SEO bureau gøre for dig?

Er din hjemmeside i stand til at maksimere sit potentiale i Googles organiske søgeresultater? Som et specialiseret SEO bureau bistår vi dig med at identificere dine tilgængelige muligheder, udnytte dem og sikre dig en topplacering i Googles søgeresultater. Vi tilbyder indsigt i, hvordan en optimeret SEO-strategi kan styrke din virksomheds økonomi og hvorfor dette område udgør en fordelagtig investering.

SEO bureau København

Contentstrategi

Strategisk planlægning af søgeord og tekstindhold til din hjemmeside.
SEO bureau København

Linkbuilding

Gennemgang af den nuværende linkprofil og implementering af linkbuilding.
SEO bureau København

Teknisk analyse

Optimering af din hjemmesides tekniske aspekter eller forslag til potentielle forbedringer.
SEO bureau København

Afrapportering

Rapportering af SEO-resultater samt omfattende effektanalyse af din hjemmeside.

Eksperter til søgemaskineoptimering i København og resten af Danmark

Som et specialiseret SEO bureau i København, der beskæftiger mere end 15 søgemaskineoptimering eksperter, tilbyder vi en omfattende løsning til at forbedre din virksomheds synlighed og øge din omsætning. Vi opnår dette gennem en effektiv SEO strategi, der fokuserer på tekstoptimering, linkbuilding, søgeordsanalyse og visuelle forbedringer. Disse tiltag resulterer i holdbare resultater, der kan ses inden for 90 dage, og eliminerer behovet for at konkurrere aggressivt for at opnå førstepladsen - alt kan opnås organisk.

Få en gratis SEO analyse af jeres website

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
 • Garanti for resultater inden for 90 dage
 • Ingen binding under samarbejdet

Vi mestrer følgende discipliner:

 • Optimering af søgeordsstrategi
 • Teknisk SEO-optimering og programmering
 • Linkbuilding, både organisk og gennem betalte kanaler
 • Professionel tekstproduktion og redigering

Med mere end 7 års erfaring som et førende SEO bureau, har vi opbygget en omfattende portefølje med over 200 danske og internationale cases. Vi har betydelig erfaring med både B2B- og B2C-markederne, både i Danmark og internationalt. Dette har givet os indgående kendskab til forskellige CMS-systemer og sideopsætning.

Sådan får vi dig øverst på 90 dage

Som virksomhed, er det et ‘must’ at have en hjemmeside, og med den er det næsten umuligt at komme uden om søgemaskineoptimering. Det er en populær og kompleks disciplin, der stiller krav til dig.

Enhver SEO succeshistorie handler i bund og grund om at have fat i det rette bureau, og ikke mindst at have en god projektplan, fra start til slut, samt en god strategisk indsigt. Det behøver nemlig ikke at tage hverken 6 eller 12 måneder at nå sit mål, med den rette tilgang.

PK Medier har en analytisk tilgang til søgemaskineoptimering, som bunder i data, og denne finder vi fuldstændigt afgørende, for en succesfuld proces. Og vi ved, at det virker. Derfor tør vi godt at stå på mål for dette, og vi kræver hverken opstartsgebyr eller binding. 

Eksekverende funktion eller rådgiver 

Vi tager gerne den eksekverende funktion, men agerer også gerne rådgiver, i forhold til jeres interne sparring og viden, for at i kan komme videre, hvis dette er behovet. Vores teams arbejder simultant med din case, så den mest effektive proces sikres.

Vi garanterer resultater, som opnås gennem en fokuseret indsats på både teknisk optimering og en dybdegående contentstrategi, for jeres domæne. Her vil I se en organisk vækst i de samlede organiske resultater og trafik, samt stigende domæneautoritet fra nye link, der sikrer udvikling på de valgte søgeordsområder.

seo bureau rådgivning

Hvorfor investere i denne type SEO bureau?

Hvad kan Danmarks bedste SEO virksomhed egentlig hjælpe dig og din virksomhed med?

Ejer man nogen form for hjemmeside, kan man ikke komme udenom søgemaskineoptimering. Den lille forkortelse er blevet en utrolig populær disciplin, inden for online marketing og online markedsføring på Google, de seneste år – og det er med rette.

Vi er stolte af vores arbejde, og størstedelen af vores kunder ligger på Googles første side – vil du også ligge der? Få hjælp af det bedste bureau til søgemaskineoptimering.

Vores tilgang og arbejde bunder i data, og vi tager altid en analytisk tilgang – og det skaber resultater.

Specialister i organisk vækst, som selv ligger nummer 1

Billedet nedenfor viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 19.9.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.

SEO bureau PK medier

Hvorfor skal du vælge PK Medier, som dit foretrukne SEO bureau i København?

Der findes et utal af virksomheder på markedet, men hvorfor skal du vælge netop PK Medier, til at hjælpe dig i mål med dine drømme?

Hos PK Medier, går vi op i data og performance. Vi tror på fordelagtigheden i at dokumentere al vores arbejde skriftligt, for at både du og vi kan se, at din virksomhed kontinuerligt performer og lever op til de mål, vi sammen har sat os. Vi er muligvis Danmarks bedste søgemaskineoptimering bureau, som formidler din vækstrejse.

På denne måde kan vi altid følge udviklingen, hvorfor vi hele tiden bliver klogere på, hvordan din virksomhed performer bedst muligt i forhold til Googles mange algoritmer og følge dine organiske placeringer, organiske resultater - hvor vi her garanterer resultater gennem strategisk indsigt.

Ingen virksomheder er ens, og alle virksomheder performer derfor forskelligt blandt søgemaskinens algoritmer, når Google skal vurdere dit website.

Skal vi gøre SEO arbejdet?

Ét samarbejde baseret på performance, uden bindingsperiode
Garanti for resultater & første side inden for 90 dage
Fuld gennemsigtighed
Peter - din SEO nørdPeter - din SEO nørd

Den bedste virksomhed til søgemaskineoptimering

Vi er ikke bare en almindelig, men den bedste virksomhed i København til søgemaskineoptimering, da vi vægter en tæt kundekontakt, der går ud over det sædvanlige. Vi vægter også denne kundekontakt højt, selvom din virksomhed finder sted i Odense, Køge eller Roskilde eller andre byer i Danmark.

Vi værner om din virksomhed og det tilhørende website, så du hele tiden er i trygge hænder hos professionelle SEO specialister. Behandlingen af dit website foregår i dybeste respekt for jeres værdier og koncept, så vi ikke laver skader på jeres nuværende brand og I bevarer ejerskabet.

Vi arbejder fremad og arbejder i stedet med styrkelsen af jeres website, så jeres kunder får en bedre kundeoplevelse, når de handler hos jer. Alt dette for at styrke jeres website’s performance.

Søgeordsstrategi

Forud for de helt rette initiativer ligger en dybdegående søgeordsstrategi, hvor vi med høj faglighed ser huller i dit marked og sætter realistiske mål for din virksomhed, så du opnår mest mulig synlighed.
seo bureau København

Hvordan skal det gribes an?

Mange virksomheder gør, som tidligere nævnt, ikke noget ud af deres arbejde, men det skyldes desværre som oftest, at de ikke ved, hvordan det skal gribes an.

Her hos PK Medier forstår vi det godt. Det kan være noget af en omgang at skulle sætte sig ind i en masse tekniske sager, når man også har en virksomhed at drive, og derfor er en af de bedste løsninger at få hjælp af et bureau, så I ikke udfører et stykke arbejde, som I måske ikke har helt styr på.

Vores SEO bureau arbejder strategisk og analytics med søgemaskineoptimering

Vores bedste specialister arbejder nemlig strategisk og analytisk med søgemaskineoptimering, og som virksomhed for vores kunder, hjælper vi dem fuldt ud med alle hjørner af den populærere og uundgåelige digitale disciplin.

Som kunde hos os, er vi sammen om det hele vejen. Vi laver arbejdet i sparring med jer – og grundlaget for vores strategi er data. Når vi siger, at vi er den virksomhed fra A-Z, betyder det, at vi kan hjælpe jer med alle elementer I jeres kommende strategi - også selvom du er bosat i Odense, Roskilde eller Køge.

På baggrund af en grundig analyse af jeres website og ønsker, arbejder vi altid ud fra en tilgang, hvor I er med hele vejen. Med os som det udvalgte og Danmarks bedste søgemaskineoptimering bureau og samarbejdspartner er I i trygge hænder.

SEO Bureau graf

På grafen kan du se opgangen i søgeresultaterne for en virksomhed, hvor vi, hos PK Medier har været deres samarbejdspartner på søgemaskineoptimering.

Ud over at vores data kan bidrage til at visualisere den performance vores arbejde har for din virksomhed, så foregår vores arbejde som bureau også i tæt relation til data og analyser.

Som den bedste professionelle SEO virksomhed baserer vi ikke vores viden om Google marketing på antagelser eller estimater men på fakta og tal. Vi foretager eksempelvis altid en søgeordsanalyse med afsæt i data om brugerne og deres søgeadfærd.

SEO bureau

Realistiske målsætninger

Derudover kan vi analysere det marked din virksomhed befinder sig på og vurdere din konkurrence, og hvordan din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne. Vi sætter realistiske målsætninger ud fra dine muligheder på dit marked. Hvilket vi kan vurdere ud fra data.

Med søgemaskineoptimering som redskab til markedsføring af din virksomhed er du sikret en mere holdbar og langsigtet løsning, hvor du formentlig vil opnå de bedste resultater. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at den indledende fase kan virke langsommelig, da Google først skal opdage det udførte arbejde. 

Herefter vil det som regel være ventetiden og arbejdet værd, da vi, som et af Danmarks bedste SEO bureauer beliggende i København, hyppigt ser en eksponentiel virkning af det arbejde, vi udfører, hvorved din hjemmeside vil opleve markant mere trafik.

Vi garanterer resultater.

Linkbuilding

Med den rette strategi må der indgå en høj prioritering af linkbuilding. Vi ser teknisk ind i jeres linkstruktur samt udforsker jeres mest optimale link-relationer, som giver jer autoritet og dermed fremmer jeres placering på Google.
SEO bureau i København laver linkbuilding

Forstå SEO som strategi til den bedste Google markedsføring

Vi, hos PK medier, der er beliggende i København, vil introducere dig til de tre vigtige faktorer, der spiller ind, når du ønsker at anvende SEO som strategi til den bedste markedsføring i din virksomhed.

Ligegyldigt om din virksomhed er beliggende i en storby som Århus, Aalborg eller København eller i mindre byer, står PK Medier klar til hjælpe og yde den bedste rådgivning og markedsføring.

For at sikre de aller bedste organiske placeringer på Google bør du nemlig holde øje med følgende tre forhold: links, content og teknisk support, der kan forstås ud fra en pyramide. Disse har hver især og i samspil med hinanden stor indflydelse på, hvor med Google marketing vil netop din hjemmeside dukke op, og dermed hvordan dit webside optimeres på bedste vis.

Læs også om seo rapport her. 

SEO bureau København

Gratis SEO analyse? 🔍

Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
Få gratis analyse
seo bureau i København

Vores tilgang - langsigtet proces

Hvis man som virksomhed vælger PK Medier i stedet for andre SEO virksomheder i København, Roskilde eller Odense, er man sikret tæt samarbejde, da vi benytter en tilgang, hvor man som kunde er med hele vejen, og vi stræber efter, at vores arbejde er så gennemsigtig som muligt, så man føler sig i gode og trygge hænder.

1. Vi analyserer

Vores specialist lægger ud med at mappe din virksomheds position på markedet – hvordan rangere I på Google? Hvem konkurrerer I imod? Og i hvilket omfang vil optimeringen virke for jeres virksomhed. Og hvordan kan vi som det bedste bureau til søgemaskineoptimering i København hjælpe jer.

2. Vi starter op

Vores specialister og dig vil altid have løbende dialog. Men når I starter op med os som virksomhed, afholder vi et opstartsmøde. Vi præsenterer handleplan, strategi, forventninger og perspektiv.

De små sejre: Vi starter samarbejdet med at fikse de små ting, der har stor betydning. Vi vil fra start gerne vise jer resultater.

3. Vi eksekverer

Med den rette strategi som grundlag går vores team i gang med at skrive indhold til jeres website. Vi arbejder grundigt med jeres website og øger synligheden af jeres virksomhed på Google.

Gode råd & dialog: Vi har løbende dialog, og vores specialister vil rådgive jer, ud fra hvilke elementer I selv kan arbejde med i jeres arbejde med søgemaskineoptimeringen.

4. Vi afrapporterer

Med os som bureau i København kan du være sikker på, at vi løbende og kontinuerligt vil rapportere, om hvordan det går med jeres digitale indsats. Det gør vi for at være så gennemsigtige som muligt.

Status: Løbende vil vi evaluere på strategien og resultaterne sammen med din SEO specialist – og vi vil have en dialog om nye tiltag eller ændring i kurs. I skal føle jer trygge på rejsen. Vi garanterer resultater og organisk vækst, så lad os endelig komme i gang.

Teknisk SEO

Med stor indsigt i de tekniske muligheder bag din søgemaskineoptimering, hjælper vi både med den tekniske analyse samt eksekveringen herpå. Vi udfordrer jeres site og sørger for at det performer på sit ypperste.
Få seo bureau i København til at lave teknisk SEO

Vi brænder for SEO og online marketing i København og resten af Danmark

Vores SEO bureau har gjort det til vores mission at få vores kunder til at rangere højt i Googles søgeresultater, og det gør vi, fordi vi ved det virker!

Online marketing betyder mere end nogensinde før, alverden for din virksomhed. Et godt søgeresultat på Google, kan anskaffe jer flere nye kunder, og nye kunder betyder som oftest også tilbagevendende kunder.

Med os som bureau, kan vi varetage hele jeres arbejde med søgemaskineoptimering, men vi kan også tilføje andre discipliner inden for online marketing og udarbejde en strategi, som skaber synergi mellem jeres online og digitale tilstedeværelse.

Vi varetager, som tidligere nævnt, gerne hele paletten: annoncering på sociale medier, Google Ads, content til SoMe, optimering af visuelle produktioner og meget mere. For at understrege det; vi kan hjælpe jer med jeres online markedsføring fra A-Z.

Contentproduktion

Med SEO følger der et stort fokus på tekstproduktion, hvortil vi har et stort hold af kompente skribenter siddende klar til at bistå jeres optimering med tekster, som rammer jeres unikke tone-of-voice og målgruppe. Content is king.
contentstrategi pk medier seo bureau

Kombinér SEO med andre marketing indsatser med det bedste bureau

Som nævnt, kan vi som SEO bureau bistå dig med hjælp indenfor stort set hele paletten af online markedsførings indsatser. Vi er de bedste eksperter, men har også en håndfuld af eksperter indenfor flere områder, og vi arbejder derfor konkret også med:

 • Google ads: Skab de helt rette annoncer til Google, så din synlighed optimeres endnu mere. Ud over din organiske vækst med SEO kan Google Ads, som betalt indsats, også hæve din synlighed gennem de annoncepladser, som ligger i toppen af Google.
 • Facebook Annoncering: Skab synlighed på sociale medier, hvor Facebook og Instagram er to af de helt store og afgørende platforme at være synlige på. Vi hjælper dig med de bedste annoncer, som skaber kliks, konverteringer og salg. 
 • SoMe content: Vi skaber kontinuerligt indhold til din side, for at skabe organisk vækst gennem sociale medier - og derfor også organiske resultater. Vi hjælper med at lægge den helt rette strategi og handleplan for dit løbende indhold på dine vigtigste kanaler og platforme. 
 • Videoproduktion: Vi udformer desuden planer for videoproduktion. Vi laver blandt andet koncept videoer, SoMe annoncevideoer, video indhold til hjemmesider og diverse platforme.

Alt efter dit behov for samarbejde indenfor disse marketingtiltag, kan vi som den bedste bedste i København finde den bedste løsning og sammensætning til dig.

SEO Bureau oplæg.jpg

On-page UX

Brugeroplevelse, UX, er essentielt og afgørende for ikke kun Google og jeres SEO-værdi, men også brugeren. Derfor vægter vi dine brugeres oplevelse højt, og vi bistår med dybe analyser af jeres optimerings- samt konverteringsmuligheder, så I får de bedste forudsætninger for salg og synlighed.
On-page UX med dit seo bureau

Hvad siger kunderne om os?

Vores specialister har indenfor de sidste seks år hjulpet utallige virksomheder med den bedste SEO optimering. Du kan herunder se et udpluk af vores kunder og læse deres oplevelser med PK Medier som samarbejdspartner.

Eks. 

“PK Medier hjælper os med SEO, annoncering, hjemmeside og meget andet. Vi er rigtig glade for samarbejdet, og de er altid søde til at svare hurtigt tilbage og kommer også selv med gode idéer til hvordan annoncer skal tweakes, hvilken strategi der skal bruges ift. SEO osv.” - Sasha Scherg (Scherg Studios)

PK Medier oplysninger

Pk Medier seo bureau København

Gode steder at lære om SEO fra

 • Læs Googles egen starte guide her.
 • Ahrefs har en guide her.
 • Moz har en større guide her.

SEO bureau FAQ

Hvad er fordele ved at investere i et SEO bureau?
Et SEO bureau hjælper dig med at optimere din tilstedeværelse digitalt og anskaffer dig potentielle kunder. SEO bureauer kan give dig data og dermed målbarhed, og du kan derfor se, om dine målsætninger indfries.  
Slip for selv at lave det store arbejde, og lad bureauet gøre hvad de bedst til.
Hvorfor er SEO vigtigt?
Hvis du ønsker vækst online, er SEO et vigtigt element at fokusere på. SEO kan give dig organisk vækst på søgemaskiner som Google.
Søgemaskineoptimeringer bidrager til at konvertere 65% mere end andre digitale medier. Så vil du se forandring - så invester i SEO.
Hvordan vælger jeg det rigtige SEO bureau?
Der er mange parametre der afgør det gode samarbejde. Se på hvem du kan skabe den gode relation med, og gå efter det rigtige match. Derudover skal du sikre dig at der forekommer konstant gennemsigtighed og dialog. Udse dig et bureau som arbejder indenfor din branche og har ekspertise indenfor netop det du søger.
Hvor lang tid arbejder man med et SEO bureau?
Se dit SEO bureau som en af dine samarbejdspartnere, da man i fællesskab søger at opnå jeres målsætninger. Dette forhold kan derfor strække sig over alt fra et halvt år til flere år, hvor bureauet følger dig og hjælper dig mod øget trafik og synlighed digitalt.
SEO kræver tid og tålmodighed.
Hvad er processen med et SEO bureau?
Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.
Hvad adskiller PK Medier fra andre bureauer?
Vi har mange års erfaring på området, og ligger selv nummer #1 på SEO. Vi er altid opdateret på den nyeste udvikling, og vores team besidder stor ekspertviden på alle områder inden for søgemaskineoptimering. Vores tilgang er mere innovativ end et typisk bureau, der måske blot udfører en række månedlige opgaver uden at se på det overordnede billede.
Hvordan laver man en søgeordsanalyse?
En god søgeordsanalyse kan laves ved brug af relevante programmer, herunder Google Ads og Ahrefs. Man angiver de søgeord, man finder mest relevante, og programmerne finder så alternativer. Man kan også udvide listen ved at kigge på egen og konkurrenters hjemmesider. En grundigt udført søgeordsanalyse bør finde alle relevante søgeord og prioritere dem ud fra forretningsmæssig værdi.
Hvilke ydelser tilbyder i som SEO bureau?
Vi tilbyder ikke kun SEO løsninger, men har et helt team af eksperter klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vores team består af specialister indenfor søgemaskineoptimering, webdesign, kommunikation og mere. Vi kan derfor tilbyde en samlet pakke, der tilgodeser alle relevante behov.
Hvilke SEO værktøjer gør I brug af?
Vi gør brug af en bred vifte af SEO værktøjer, herunder programmerne Google Search Console, Google analytics, Ahrefs, Screaming Frog og flere andre. Vi har mange års erfaring og bygger især vores arbejde på tidligere cases og læring, der har gjort os til det førende bureau i Danmark.
chevron-downmenu-circlecross-circle