Opdateret 20. december 2021 af Peter Klitkou

Vi er et specialiseret SEO-bureau

Fra begyndelsen af PK Medier har SEO-disciplinen stået højt på listen over ting, vi elsker at arbejde med. Vi ser os selv som et af de førende SEO-bureauer i København, bestående af SEO specialister, der er klar til at rådgive og hjælpe.

Vi skaber vækst og resultater med søgemaskineoptimering for vores kunder. Vores tilgang som en af de bedste SEO-bureauer bunder i data, og vi tager en analytisk tilgang – hver dag.

Skal vi gøre (noget af) SEO arbejdet?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed
En fast kontaktperson
SEO bureau PK medierSEO bureau PK medier

Se referencer

Hvorfor investere i et SEO-bureau?

Hvad kan et SEO-bureau egentlig hjælpe dig og din virksomhed med?

Ejer man enhver form for website, kan man ikke komme udenom søgemaskineoptimering. Den lille forkortelse er blevet en utrolig populær disciplin indenfor online marketing og online markedsføring inden for de seneste år – og det er med rette.

Vi er stolte af vores arbejde og størstedelen af vores kunder ligger på Googles første side – vil du også ligge der?

Vores tilgang og arbejde bunder i data, og vi tager altid en analytisk tilgang – og det skaber resultater.

I dette indlæg fortæller vi om, hvad vi som SEO specialister- og SEO firma kan hjælpe dig med, og hvordan vi ligger strategien, og hvorfor vi brænder for søgemaskineoptimering og online marketing.

Vi er et dedikeret SEO bureau

Har du spørgsmål til, hvordan en strategi for søgemaskineoptimering kunne se ud for jeres virksomhed, og hvad vi kan gøre for jer, så kontakt en af vores SEO specialister til en uforpligtende snak og få konkret og professionel hjælp.

Er du bare nysgerrig på, hvad søgemaskineoptimering er – så kan du læse om det i blogindlægget "Hvad er SEO? Få salg med søgemaskineoptimering". Du kan i samme forbindelse også fordybe dig i det som kaldes, lokal SEO, som hjælper dig med at komme frem i søgeresultaterne i dit område.

Hvis I selv har mod på at gå i gang med disciplinen, kan I også se en video på Youtube fra Ahrefs: What is it and why is it important? – Hvis ikke I har mod på det selv, så læs med herefter hvorfor et samarbejde med en af de bedste SEO-bureauer i København er en god idé. Vi kan også sagtens hjælpe, om det er helt fra Roskilde og Køge til Odense. Kontakt os endelig.

Ejer du en virksomhed, eller sidder du og arbejder med marketing og online tilstedeværelse, så kan det være rigtig svært at finde hoved og hale i, hvor man skal investere sine penge, så man kan få de bedste ud af sit website.

Ofte kan det betale sig at investere i et bureau bestående af de bedste SEO specialister i København også uanset om du bor i alt fra Odense til Roskilde og Køge. Søgemaskineoptimering er nemlig en vigtig og essentiel del af en virksomheds online strategi – og faktisk konverterer søgemaskineoptimering hele 65% bedre end andre digitale kanaler.

Og præcis derfor kan det betale sig at mestre disciplinen.

Med et SEO-bureau sidder du ikke med hele byrden selv, for det er hårdt arbejde at rangere godt på Google, og det er en vedvarende proces, som man skal blive ved med at holde ved lige – på flere måder.

Hvis man vælger os som samarbejdspartner, så kan vi hjælpe jer med alle de elementer, som en god søgemaskineoptimering strategi indeholder.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
SEO Bureau oplæg.jpg

Hvorfor skal du vælge PK Medier som dit foretrukne SEO-bureau i København?

Der findes et utal af bureauer på markedet, men hvorfor skal du vælge netop PK Medier til at hjælpe dig i mål med dine SEO-drømme?

Hos PK Medier går vi op i data og performance. Vi tror på fordelagtigheden i at dokumentere al vores arbejde skriftligt, for at både du og vi kan se, at din virksomhed kontinuerligt performer og lever op til de mål, vi sammen har sat os.

På denne måde kan vi altid følge udviklingen, hvorfor vi hele tiden bliver klogere på, hvordan din virksomhed performer bedst muligt i forhold til Googles mange algoritmer.

Ingen virksomheder er ens, og alle virksomheder performer derfor forskelligt blandt søgemaskinens algoritmer, når Google skal vurdere dit website.

Vi er ikke bare et almindeligt SEO-bureau i København, da vi vægter en tæt kundekontakt, der går ud over det sædvanlige. Vi vægter også denne kundekontakt højt, selvom din virksomhed finder sted i Odense, Køge eller Roskilde eller andre byer i Danmark.

Vi værner om din virksomhed og det tilhørende website, så du hele tiden er i trygge hænder hos professionelle SEO specialister.

Behandlingen af dit website foregår i dybeste respekt til jeres værdier og koncept, så vi ikke laver skader på jeres nuværende brand og I bevarer ejerskabet.

Vi arbejder fremad og arbejder i stedet med styrkelsen af jeres website, så jeres kunder får en bedre kundeoplevelse, når de handler hos jer. Alt dette for at styrke jeres website’s performance.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere til PK medier kan du læse mere om SEO kursus, eller kontakte os for at høre om vores SEO uddannelse i København. 

Du kan også læse mere om at være SEO ekspert her, hvis du har brug for yderligere hjælp. 

Case - Madklubben

Branche: Restauration
Website: madklubben.dk
Tiltag: Google ads, facebook
annoncering, seo & website
Seo bureau
Udsnit af søgeordsplaceringer
#1
Nytårsmenu
#1
Catering
Top 4
Takeaway København
Udsnit af søgeords placeringer
OBS. data taget fra Accuranker d. 2/12-21

Vi er et datadrevet SEO-bureau fra A-Z

Lad os først lige starte med hvad SEO står for – S = Search, E = Engine, O = Optimization, og det drejer sig om kunsten at jonglere mellem søgemaskinerne – og på dansk oversætter vi også det til søgemaskineoptimering.

Vil man gerne skabe mere salg eller synlighed om sin virksomhed, skal man gerne dukke op i søgeresultaterne på Google – og det kan man med denne tilgang.

Hos PK Medier mener vi, som førende SEO-bureau i København med massere af erfaring, at digital marketing er meget mere end blot annoncering og sociale medier.

Vores bedste SEO specialister arbejder nemlig strategisk og analytisk med søgemaskineoptimering, og som bureau for vores kunder, hjælper vi dem fuldt ud med alle hjørner af den populærere og uundgåelige digitale disciplin.

Som kunde hos os, er vi sammen om det hele vejen. Vi laver arbejdet i sparring med jer – og grundlaget for vores strategi er data. Når vi siger, at vi er et SEO-bureau fra A-Z, betyder det, at vi kan hjælpe jer med alle elementer I jeres kommende strategi - også selvom du er bosat i Odense, Roskilde eller Køge.

På baggrund af en grundig analyse af jeres website og ønsker, arbejder vi altid ud fra en tilgang, hvor I er med hele vejen. Med os som  bureau og samarbejdspartner er I i trygge hænder.

SEO Bureau graf

På grafen kan du se opgangen i søgeresultaterne for en virksomhed, hvor vi, hos PK Medier har været deres samarbejdspartner på søgemaskineoptimering.

Gratis SEO analyse? 🔍
Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
Få gratis analyse
SEO bureau

Vores tilgang

Hvis man som virksomhed vælger PK Medier i stedet for andre SEO-bureauer i København, Roskilde eller Odense, er man sikret tæt samarbejde, da vi benytter en tilgang, hvor man som kunde er med hele vejen, og vi stræber efter, at vores arbejde er så gennemsigtig som muligt, så man føler sig i gode og trygge hænder.

1. Vi analyserer

Vores SEO specialist lægger ud med at mappe din virksomheds position på markedet – hvordan rangere I på Google? Hvem konkurrerer I imod? Og i hvilket omfang vil optimeringen virke for jeres virksomhed. Og hvordan kan vi som et af de bedste SEO-bureauer i København hjælpe jer.

Analysen: Med data som grundlag, benytter vi værktøjer, der bedst muligt giver os et all-around perspektiv af jeres virksomheds position på Google. Vi undersøger og analysere også om der er tekniske fejl på jeres website, som kan optimeres.

2. Vi starter op

Vores SEO specialister og dig vil altid have løbende dialog. Men når I starter op med os som SEO-bureau, afholder vi et opstartsmøde. Vi præsenterer handleplan, strategi, forventninger og perspektiv.

De små sejre: Vi starter samarbejdet med at fikse de små ting, der har stor betydning. Vi vil fra start gerne vise jer resultater.

3. Vi eksekverer

Med den rette strategi som grundlag går vores team i gang med at skrive indhold til jeres website. Vi arbejder grundigt med jeres website og øger synligheden af jeres virksomhed på Google.

Gode råd & dialog: Vi har løbende dialog, og vores SEO specialister vil rådgive jer, ud fra hvilke elementer I selv kan arbejde med i jeres arbejde med søgemaskineoptimeringen.

4. Vi afrapporterer

Med os som SEO-bureau i København kan du være sikker på, at vi løbende og kontinuerligt vil rapportere, om hvordan det går med jeres digitale indsats. Det gør vi for at være så gennemsigtige som muligt.

Status: Løbende vil vi evaluere på strategien og resultaterne sammen med din SEO specialist – og vi vil have en dialog om nye tiltag eller ændring i kurs. I skal føle jer trygge på rejsen.

Vi vil være Danmarks bedste SEO-bureau

Vi ved, du ønsker at ligge og rangere højest blandt Googles søgeresultater indenfor dit felt, og samtidig stræber vi også efter, at blive de bedste til det vi gør, så vi bedst hjælper dig i mål med dine drømme.

Derfor er vi meget interesserede i at høre dine tanker og ønsker, så vi kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed til nr. 1.

Vores mål er, at blive en af Danmarks bedste SEO-bureauer, og det er derfor, vi hver dag udvikler og arbejder hårdt, for at vi altid kan tilbyde dig de bedste løsninger, uanset om det er i Odense, København, Køge eller Roskilde.

Vi har et stærkt team bestående af de bedste SEO specialister, grafiske designere, IT-udviklere, projektledere, visuelle producers, kommunikatører samt PPC specialists.

Vi føler os derfor klædt stærkt på til at hjælpe dig og din virksomhed på vej til succes.

Dine succeshistorier er vores succeshistorier, og derfor er vores samarbejde midlet til at nå målet. Vi er specialister i at forstå kundernes behov, så vi er sikre på, at vi skaber de ønskede resultater, der spiller sammen med resten af virksomhedens identitet.

Ved at benytte PK Medier som SEO-bureau i København er du sikret en dedikeret partner, hvis fornemmeste opgave er at skabe den bedste succes og vækst for din virksomhed.

Vil du i gang med søgemaskineoptimering?

Vi har bred viden inden for området og har skrevet flere forskellige artikler om emnet og kan derfor være en stor hjælp til din SEO, søgemaskineoptimering.

Hvis du hellere bare vil i gang og begynde at rangere på Google, så kan du kontakte en af vores SEO specialister med det samme og lade os tage en indledende og uforpligtende samtale om jeres behov og I får hjælp til SEO.

Sådan skal jeres strategi se ud med os

Vælger man at benytte vores SEO specialister, inddrager vi jer, så I er en del af rejsen – vi laver arbejdet, men undervejs vil vi rådgive jer og undervise jer I, hvordan I selv kan arbejde med indhold der er søgemaskineoptimeret.

Når PK Medier udarbejder en strategi for vores kunder afdækker vi oftest følgende områder: teknisk SEO, indhold, linkbuilding og E-A-T. Vi følger derfor disse fire steps.

  • Gennemgang af hjemmeside: Her kigger vi på den tekniske del af søgemaskineoptimering, hvor hurtigt er jeres hjemmeside? Er der rigtige sidetitler og metabeskrivelser? Er den optimeret til mobil?

  • Søgeordsanalyse: Hvilke ord og søgetermer søger målgruppen på. Vi kigger på disse for at vurderer, hvilke ord vi skal optimere jeres website efter.

  • Linkbuilding og autoritet: Hvordan kan vi gøre jeres website stærkere? Det gør vi ved at linkbuilde.

  • Hvor stærk er jeres hjemmeside ifølge Google? Det er afgørende at jeres hjemmeside er ”god” ifølge Google, og derfor optimerer vi alt vores arbejde efter E-A-T og Google Search Quality Raters.

Arbejder du i Shopify har vi også gode råd til Shopify SEO lige her. 

Hvis I stadig er i tvivl om hvorfor jeres virksomhed skal investere i et samarbejde med PK Medier, så læs med nedenfor, hvor vi forklarer hvorfor vi som det bedste SEO-bureau i København, Odense og Roskilde brænder for disciplinen og online marketing, og hvorfor du kan få effektiv hjælp til SEO her i samarbejde med vores bedste SEO specialister.

Vi brænder for SEO og online marketing i København og resten af Danmark

Vi har gjort det til vores mission at få vores kunder til at rangere højt i Googles søgeresultater, og det gør vi, fordi vi ved det virker!

Online marketing betyder mere end nogensinde før, alverden for din virksomhed. Et godt søgeresultat på Google, kan anskaffe jer flere nye kunder, og nye kunder betyder som oftest også tilbagevendende kunder.

Med os som SEO-bureau, kan vi varetage hele jeres arbejde med søgemaskineoptimering, men vi kan også tilføje andre discipliner inden for online marketing og udarbejde en strategi, som skaber synergi mellem jeres online og digitale tilstedeværelse. Du kan læse vores blogindlæg "SEO rådgivning", hvis du har brug for flere oplysninger inden dit næste skridt i SEO universet - den bedste investering du kommer til at foretage dig.

Vi varetager gerne hele paletten: annoncering på sociale medier, Google Ads, content til SoMe, optimering af visuelle produktioner og meget mere. For at understrege det; vi kan hjælpe jer med jeres online markedsføring fra A-Z.

Er vi et match?

Har du udfordringer med at trække kunder til dit website, så du kan øge dit online salg, eller har du svært ved at fastholde kunderne, der besøger din hjemmeside?

Døjer du med dårlige Google placeringer, så dine kunder aldrig finder din hjemmeside, og er der mange stærke konkurrenter, som du mistænker får al webtrafik?

Hvis du kan svare ’ja’ til nogle af ovenstående dilemmaer og mangler hjælp, så er vi helt sikkert det bedste match for din virksomhed.

De typiske fejl er, at du mangler profitable søgeord, links og at dit website overordnet set ikke er optimeret til Googles mange algoritmer.

Vores kunder ligger nummer 1 på Google, fordi vi som SEO bureau i København og resten af Danmark har ekspertviden, der kan forbedre enhver virksomheds rangering på Google.

Vi holder os dagligt opdaterede på de nyeste algoritmer og funktioner, der kan udfordre din rangering sammenlignet med dine konkurrenters blandt Googles søgeresultater.

Vi, som SEO specialister, hjælper virksomheder, som ønsker at være nummer 1. Vi tillader vores kunder at drømme stort, og vi hjælper dem i mål med at nå deres drømme.

Vores løsninger kan tilpasses alle virksomheder og behov, alt efter hvad du ønsker hjælp til. Vi anser online marketing som en livsstil, og vi indtænker fordelagtig SEO i alt, hvad vi laver, da dette er vejen til din virksomheds bedste online succes.

Er I interesseret i, hvad vi kan gøre for jer, og jeres digitale tilstedeværelse, kan I kontakte en af vores SEO specialister i København til en uddybende snak. Vi har også erfaring med B2B marketing.

Passer din virksomhed hos os?

Hos PK Medier mener vi, at alle virksomheder kan drage fordel af SEO. Søgemaskineoptimering er som beskrevet en avanceret markedsføringskanel, som du som virksomhed er nødt til at forholde dig til.

Søgemaskineoptimering vil være relevant for dig, uanset om du ejer en webshop, en restaurant i Køge eller noget helt tredje. Dette er nemlig relevant for alle virksomheder, der ønsker en online tilstedeværelse, som er synlig og skaber trafik

Om din virksomhed er nystartet eller veletableret på markedet vil SEO være relevant. Hos PK Medier arbejder vi med vidt forskellige virksomheder såvel som brancher. Vores kunder varierer fra restauranter, webshops, tattooshops, bed and breakfasts, leasingvirksomheder, tandpleje mm. Læs mere om vores cases her. 

Vi har stor erfaring med at arbejde med meget forskellige virksomheder, både i størrelse og branche. Vi skræddersyr de enkelte SEO services til den enkelte virksomhed, da vi mener at dette er nødvendigt for at skabe en succesfuld SEO-strategi, der hjælper din virksomhed bedst. 

Alle kunder er forskellige, det samme er virksomheder og brancher. Nogle brancher er mere konkurrenceprægede end andre, hvordan vi vælger at prioritere vores søgeordsoptimering er derfor meget individuelt. Udgangspunktet for din virksomhed har ligeledes stor betydning for effektiviteten af resultaterne. 

Selvom du er en mindre virksomhed i Odense eller en stor i København, er dette ikke ensbetydende med at du ikke vil opleve fremskridt. Vi ved, som de bedste SEO specialister, om nogen, hvor svært det er at komme til top i en branche med stor konkurrence, men vi ved også at det sagtens kan lade sig gøre. Lad os hjælpe dig.

Når du søger på “Google annoncering” på Google ligger PK Medier i dag som nr. 1, på trods af at vi kun har været i gang i seks år. Med de rigtige kompetencer og en tilrettelagt SEO plan, vil dette også være muligt for dig.

Hos PK Medier er en god kunderelation altafgørende. Vi ser os selv som et af de mest dedikerede og samarbejdsorienterede SEO-bureauer i København, med en samling af kompetente SEO specialister. Dette betyder at du hele vejen igennem vil opleve en stor gennemsigtighed med løbende sparing og dokumentering af arbejdet. Du skal derfor have lyst til at dedikere din tid til os, ligesom SEO specialister dedikerer deres bedste tid til dig.

Jo mere forbundet din tracking er, på kryds af dine platforme, jo bedre indblik får du ind i alle de forskellige aspekter af din digitale performance.

Hvad siger kunderne om os?

Vores SEO specialister har indenfor de sidste seks år hjulpet utallige virksomheder med den bedste SEO optimering. Du kan herunder se et udpluk af vores kunder og læse deres oplevelser med PK Medier som samarbejdspartner.

Eks. 

“PK Medier hjælper os med SEO, annoncering, hjemmeside og meget andet. Vi er rigtig glade for samarbejdet, og de er altid søde til at svare hurtigt tilbage og kommer også selv med gode idéer til hvordan annoncer skal tweakes, hvilken strategi der skal bruges ift. SEO osv.” - Sasha Scherg (Scherg Studios)

SEO bureau FAQ

Hvad er fordele ved at investere i et SEO bureau?
Et SEO bureau hjælper dig med at optimere din tilstedeværelse digitalt og anskaffer dig potentielle kunder. SEO bureauer kan give dig data og dermed målbarhed, og du kan derfor se, om dine målsætninger indfries.  
Slip for selv at lave det store arbejde, og lad bureauet gøre hvad de bedst til.
Hvorfor er SEO vigtigt?
Hvis du ønsker vækst online, er SEO et vigtigt element at fokusere på. SEO kan give dig organisk vækst på søgemaskiner som Google.
Søgemaskineoptimeringer bidrager til at konvertere 65% mere end andre digitale medier. Så vil du se forandring - så invester i SEO.
Hvordan vælger jeg det rigtige SEO bureau?
Der er mange parametre der afgør det gode samarbejde. Se på hvem du kan skabe den gode relation med, og gå efter det rigtige match. Derudover skal du sikre dig at der forekommer konstant gennemsigtighed og dialog. Udse dig et bureau som arbejder indenfor din branche og har ekspertise indenfor netop det du søger.
Hvor lang tid arbejder man med et SEO bureau?
Se dit SEO bureau som en af dine samarbejdspartnere, da man i fællesskab søger at opnå jeres målsætninger. Dette forhold kan derfor strække sig over alt fra et halvt år til flere år, hvor bureauet følger dig og hjælper dig mod øget trafik og synlighed digitalt.
SEO kræver tid og tålmodighed.
Hvad er processen med et SEO bureau?
Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downarrow-right