Opdateret 23. juni 2022 af Peter Klitkou

SEO bureau i København – Danmarks bedste Google-nørder

Fra begyndelsen af PK Medier har SEO-disciplinen stået højt på listen over ting, vi elsker at arbejde med. Vi ser os selv som et af de førende og bedste SEO-bureauer i København, bestående af SEO specialister, der er klar til at rådgive og hjælpe.

Vi skaber vækst og resultater med søgemaskineoptimering for vores kunder. Vores tilgang bunder i data, og vi tager en analytisk tilgang – hver dag. Mød vores Google-nørder.

Skal vi være dit SEO bureau?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed

Garanti for første side på Google (se mere)

SEO bureau PK medierSEO bureau PK medier

Se referencer

Hvorfor investere i denne type bureau?

Hvad kan et SEO bureau egentlig hjælpe dig og din virksomhed med?

Ejer man enhver form for hjemmeside, kan man ikke komme udenom søgemaskineoptimering. Den lille forkortelse er blevet en utrolig populær disciplin indenfor online marketing og online markedsføring inden for de seneste år – og det er med rette.

Vi er stolte af vores arbejde og størstedelen af vores kunder ligger på Googles første side – vil du også ligge der? Få hjælp af det bedste bureau til søgemaskineoptimering.

Vores tilgang og arbejde bunder i data, og vi tager altid en analytisk tilgang – og det skaber resultater.

I dette indlæg fortæller vi om, hvad vi som SEO specialister- og SEO firma kan hjælpe dig med, og hvordan vi ligger strategien, og hvorfor vi brænder for søgemaskineoptimering og online marketing.

Vi er et dedikeret SEO bureau

Har du spørgsmål til, hvordan en strategi for søgemaskineoptimering kunne se ud for jeres virksomhed, og hvad vi kan gøre for jer, så kontakt en af vores SEO specialister til en uforpligtende snak og få konkret og professionel hjælp fra det bedste SEO bureau.

Er du bare nysgerrig på, hvad søgemaskineoptimering er – så kan du læse om det i blogindlægget "Hvad er SEO? Få salg med søgemaskineoptimering". Du kan i samme forbindelse også fordybe dig i det som kaldes, lokal SEO, som hjælper dig med at komme frem i søgeresultaterne i dit område.

Hvis I selv har mod på at gå i gang med disciplinen, kan I også se en video på Youtube fra Ahrefs: What is it and why is it important? – Hvis ikke I har mod på det selv, så læs med herefter hvorfor et samarbejde med en af de bedste bureauer i København er en god idé. Vi kan også sagtens hjælpe, om det er helt fra Roskilde og Køge til Odense. Kontakt os endelig.

SEO Bureau oplæg.jpg

Ejer du en virksomhed, eller sidder du og arbejder med marketing og online tilstedeværelse, så kan det være rigtig svært at finde hoved og hale i, hvor man skal investere sine penge, så man kan få de bedste ud af sit website.

Ofte kan det betale sig at investere i et bureau bestående af de bedste SEO specialister i København også uanset om du bor i alt fra Odense til Roskilde og Køge. Søgemaskineoptimering er nemlig en vigtig og essentiel del af en virksomheds online strategi – og faktisk konverterer søgemaskineoptimering hele 65% bedre end andre digitale kanaler.

Og præcis derfor kan det betale sig at mestre disciplinen.

Med et SEO bureau sidder du ikke med hele byrden selv, for det er hårdt arbejde at rangere godt på Google, og det er en vedvarende proces, som man skal blive ved med at holde ved lige – på flere måder.

Hvis man vælger os som samarbejdspartner, så kan vi hjælpe jer med alle de elementer, som en god søgemaskineoptimering strategi indeholder.

Første side eller uden beregning 🚀

Over SEO-200 cases giver os stor erfaring med, hvordan du kommer øverst i Googles søgeresultater.

Vi kan derfor stille garanti for, at din virksomhed, indenfor den aftale periode, er af finde på første side med de aftale keywords.

SEO-projekter adskiller sig, og din målsætning vil derfor sættes ud fra din unikke case.

Google er dynamisk, og det er derfor svært at forudsige præcise placeringer for din virksomhed. Vi kan dog forsikre dig om placering på første side af Google - hvis ikke, arbejder vi, indtil du er - uden beregning.

Hvorfor skal du vælge PK Medier som dit foretrukne SEO bureau i København?

Der findes et utal af bureauer på markedet, men hvorfor skal du vælge netop PK Medier til at hjælpe dig i mål med dine SEO-drømme?

Hos PK Medier går vi op i data og performance. Vi tror på fordelagtigheden i at dokumentere al vores arbejde skriftligt, for at både du og vi kan se, at din virksomhed kontinuerligt performer og lever op til de mål, vi sammen har sat os. Vi er det bedste SEO bureau, som formidler din vækstrejse.

På denne måde kan vi altid følge udviklingen, hvorfor vi hele tiden bliver klogere på, hvordan din virksomhed performer bedst muligt i forhold til Googles mange algoritmer.

Ingen virksomheder er ens, og alle virksomheder performer derfor forskelligt blandt søgemaskinens algoritmer, når Google skal vurdere dit website.

Vi er ikke bare et almindeligt men det bedste bureau i København til søgemaskineoptimering, da vi vægter en tæt kundekontakt, der går ud over det sædvanlige. Vi vægter også denne kundekontakt højt, selvom din virksomhed finder sted i Odense, Køge eller Roskilde eller andre byer i Danmark.

Vi værner om din virksomhed og det tilhørende website, så du hele tiden er i trygge hænder hos professionelle SEO specialister.

Behandlingen af dit website foregår i dybeste respekt til jeres værdier og koncept, så vi ikke laver skader på jeres nuværende brand og I bevarer ejerskabet.

Vi arbejder fremad og arbejder i stedet med styrkelsen af jeres website, så jeres kunder får en bedre kundeoplevelse, når de handler hos jer. Alt dette for at styrke jeres website’s performance.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere til PK medier kan du læse mere om SEO kursus, eller kontakte os for at høre om vores SEO uddannelse i København. 

Du kan også læse mere om at være SEO ekspert her, hvis du har brug for yderligere hjælp. Eller du kan kontakte os for at høre meget mere om, hvordan vi hjælper præcis din virksomhed og ser jeres muligheder.

Hvis du selv går med en lille drøm om at blive SEO specialist i det bedste bureau som os i København, så hold øje med vores ledige stillinger. Vi ansætter løbende i en voksende virksomhed.

Eksempler på cases
Madklubben.dk
Fra plads nr. 100 til stabilt 
#1 indenfor “catering"
madklubben case billede
thefiddlery case
Thefiddlery.dk
364% flere besøgende fra organisk trafik via Google på 3 måneder
Luksusgaspejs.dk
Fra nyt website til #1 side med 90 % af de udvalgte keywords på 3 mdr.
luksus case billede

Vi er et datadrevet SEO bureau fra A-Z

Lad os først starte med hvad SEO står for – S = Search, E = Engine, O = Optimization, og det drejer sig om kunsten at jonglere mellem søgemaskinerne – og på dansk oversætter vi også det til søgemaskineoptimering.

Vil man gerne skabe mere salg eller synlighed om sin virksomhed, skal man gerne dukke op i søgeresultaterne på Google – og det kan man med denne tilgang.

Hos PK Medier mener vi, som det førende og bedste bureau til søgemaskineoptimering i København med masser af erfaring, at digital marketing er meget mere end blot annoncering og sociale medier.

Vores bedste SEO specialister arbejder nemlig strategisk og analytisk med søgemaskineoptimering, og som bureau for vores kunder, hjælper vi dem fuldt ud med alle hjørner af den populærere og uundgåelige digitale disciplin.

Som kunde hos os, er vi sammen om det hele vejen. Vi laver arbejdet i sparring med jer – og grundlaget for vores strategi er data. Når vi siger, at vi er et SEO bureau fra A-Z, betyder det, at vi kan hjælpe jer med alle elementer I jeres kommende strategi - også selvom du er bosat i Odense, Roskilde eller Køge.

På baggrund af en grundig analyse af jeres website og ønsker, arbejder vi altid ud fra en tilgang, hvor I er med hele vejen. Med os som det udvalgte og bedste SEO bureau og samarbejdspartner er I i trygge hænder.

SEO Bureau graf

På grafen kan du se opgangen i søgeresultaterne for en virksomhed, hvor vi, hos PK Medier har været deres samarbejdspartner på søgemaskineoptimering.

Ud over at vores data kan bidrage til at visualisere den performance vores arbejde har for din virksomhed, så foregår vores arbejde som bureau også i tæt relation til data og analyser.

Som det bedste professionelle SEO bureau baserer vi ikke vores viden på antagelser eller estimater men på fakta og tal. Vi foretager eksempelvis altid en søgeordsanalyse med afsæt i data om brugerne og deres søgeadfærd.

Derudover kan vi analysere det marked din virksomhed befinder sig på og vurdere din konkurrence, og hvordan din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne. Vi sætter realistiske målsætninger ud fra dine muligheder på dit marked. Hvilket vi kan vurdere ud fra data.

Gratis SEO analyse? 🔍
Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
Få gratis analyse
SEO bureau

Vores tilgang

Hvis man som virksomhed vælger PK Medier i stedet for andre SEO bureauer i København, Roskilde eller Odense, er man sikret tæt samarbejde, da vi benytter en tilgang, hvor man som kunde er med hele vejen, og vi stræber efter, at vores arbejde er så gennemsigtig som muligt, så man føler sig i gode og trygge hænder.

1. Vi analyserer

Vores SEO specialist lægger ud med at mappe din virksomheds position på markedet – hvordan rangere I på Google? Hvem konkurrerer I imod? Og i hvilket omfang vil optimeringen virke for jeres virksomhed. Og hvordan kan vi som det bedste bureau til søgemaskineoptimering i København hjælpe jer.

2. Vi starter op

Vores SEO specialister og dig vil altid have løbende dialog. Men når I starter op med os som bureau, afholder vi et opstartsmøde. Vi præsenterer handleplan, strategi, forventninger og perspektiv.

De små sejre: Vi starter samarbejdet med at fikse de små ting, der har stor betydning. Vi vil fra start gerne vise jer resultater.

3. Vi eksekverer

Med den rette strategi som grundlag går vores team i gang med at skrive indhold til jeres website. Vi arbejder grundigt med jeres website og øger synligheden af jeres virksomhed på Google.

Gode råd & dialog: Vi har løbende dialog, og vores SEO specialister vil rådgive jer, ud fra hvilke elementer I selv kan arbejde med i jeres arbejde med søgemaskineoptimeringen.

4. Vi afrapporterer

Med os som SEO bureau i København kan du være sikker på, at vi løbende og kontinuerligt vil rapportere, om hvordan det går med jeres digitale indsats. Det gør vi for at være så gennemsigtige som muligt.

Status: Løbende vil vi evaluere på strategien og resultaterne sammen med din SEO specialist – og vi vil have en dialog om nye tiltag eller ændring i kurs. I skal føle jer trygge på rejsen.

Vi vil være Danmarks bedste SEO bureau

Vi ved, du ønsker at ligge og rangere højest blandt Googles søgeresultater indenfor dit felt, og samtidig stræber vi også efter, at blive de bedste til det vi gør, så vi bedst hjælper dig i mål med dine drømme.

Derfor er vi meget interesserede i at høre dine tanker og ønsker, så vi kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed til nr. 1.

Vores mål er, at blive en af Danmarks bedste SEO bureauer, og det er derfor, vi hver dag udvikler og arbejder hårdt, for at vi altid kan tilbyde dig de bedste løsninger, uanset om det er i Odense, København, Køge eller Roskilde.

Vi har et stærkt team bestående af de bedste SEO specialister, grafiske designere, IT-udviklere, projektledere, visuelle producers, kommunikatører samt PPC specialists.

Vi føler os derfor klædt stærkt på til at hjælpe dig og din virksomhed på vej til succes. Og det gælder indenfor flere forskellige marketings discipliner. Vores team af specialister giver indsigter i hele paletten indenfor online markedsføring og marketing.

Dine succeshistorier er vores succeshistorier, og derfor er vores samarbejde midlet til at nå målet. Vi er specialister i at forstå kundernes behov, så vi er sikre på, at vi skaber de ønskede resultater, der spiller sammen med resten af virksomhedens identitet.

Ved at benytte PK Medier som dit foretrukne bureau i København er du sikret en dedikeret partner, hvis fornemmeste opgave er at skabe den bedste succes og vækst for din virksomhed.

Vil du i gang med søgemaskineoptimering?

Vi har bred viden inden for området og har skrevet et utal af forskellige artikler om emnet hvilket vi håber kan være en stor hjælp til din forståelse af hvad SEO er, søgemaskineoptimering.

Hvis du hellere bare vil i gang og begynde at rangere på Google, så kan du kontakte en af vores SEO specialister med det samme og lade os tage en indledende og uforpligtende samtale om jeres behov og I får hjælp til SEO.

Flere cases
Lumida.dk
Fra ny elektriker til at få nye opgaver via #1 side på Google på 4 mdr.
lumida case billede
pkmedier case billede
Pkmedier.dk
Vi ligger selv #1 på Google, og vi kan også hjælpe dig med det

Sådan skal jeres strategi se ud med os

Vælger man at benytte vores SEO specialister, og os som SEO bureau, inddrager vi jer, så I er en del af rejsen – vi laver arbejdet, men undervejs vil vi rådgive jer og undervise jer I, hvordan I selv kan arbejde med indhold der er søgemaskineoptimeret.

Når PK Medier udarbejder en strategi for vores kunder afdækker vi oftest følgende områder: teknisk SEO, indhold, linkbuilding og E-A-T. Vi følger derfor disse fire steps.

  • Gennemgang af hjemmeside: Her kigger vi på den tekniske del af søgemaskineoptimering, hvor hurtigt er jeres hjemmeside? Er der rigtige sidetitler og metabeskrivelser? Er den optimeret til mobil?

  • Søgeordsanalyse: Hvilke ord og søgetermer søger målgruppen på. Vi kigger på disse for at vurderer, hvilke ord vi skal optimere jeres website efter.

  • Linkbuilding og autoritet: Hvordan kan vi gøre jeres website stærkere? Det gør vi ved at linkbuilde.

  • Hvor stærk er jeres hjemmeside ifølge Google? Det er afgørende at jeres hjemmeside er ”god” ifølge Google, og derfor optimerer vi alt vores arbejde efter E-A-T og Google Search Quality Raters.

Arbejder du i Shopify har vi også gode råd til Shopify SEO lige her. 

Hvis I stadig er i tvivl om hvorfor jeres virksomhed skal investere i et samarbejde med PK Medier, så læs med nedenfor, hvor vi forklarer hvorfor vi som det bedste SEO bureau i København, Odense og Roskilde brænder for disciplinen og online marketing, og hvorfor du kan få effektiv hjælp til SEO her i samarbejde med vores bedste SEO specialister.

Vi brænder for SEO og online marketing i København og resten af Danmark

Vi har gjort det til vores mission at få vores kunder til at rangere højt i Googles søgeresultater, og det gør vi, fordi vi ved det virker!

Online marketing betyder mere end nogensinde før, alverden for din virksomhed. Et godt søgeresultat på Google, kan anskaffe jer flere nye kunder, og nye kunder betyder som oftest også tilbagevendende kunder.

Med os som bureau, kan vi varetage hele jeres arbejde med søgemaskineoptimering, men vi kan også tilføje andre discipliner inden for online marketing og udarbejde en strategi, som skaber synergi mellem jeres online og digitale tilstedeværelse.

Du kan læse vores blogindlæg "SEO rådgivning", hvis du har brug for flere oplysninger inden dit næste skridt i SEO universet - den bedste investering du kommer til at foretage dig.

Vi varetager, som tidligere nævnt, gerne hele paletten: annoncering på sociale medier, Google Ads, content til SoMe, optimering af visuelle produktioner og meget mere. For at understrege det; vi kan hjælpe jer med jeres online markedsføring fra A-Z.

Kombinér SEO med andre marketing indsatser med det bedste bureau

Som nævnt, kan vi bistå dig med hjælp indenfor stort set hele paletten af online markedsførings indsatser. Vi er de bedste SEO eksperter, men har også en håndfuld af eksperter indenfor flere områder, og vi arbejder derfor konkret også med:

Google ads: Som SEO bureau arbejder vi også med at skabe de helt rette annoncer til Google, så din synlighed optimeres endnu mere. Ud over din organiske vækst med SEO kan Google Ads, som betalt indsats, også hæve din synlighed gennem de annoncepladser, som ligger i toppen af Google.

Facebook Annoncering: Endvidere kan du synliggøre dig selv på sociale medier, hvor Facebook og Instagram er to af de helt store og afgørende platforme at være synlige på. Vi hjælper dig med de bedste annoncer, som skaber kliks, konverteringer og salg. 

SoMe content: Som bureau hjælper vi også dig med at skabe kontinuerligt indhold til din side, for at skabe vækst mere organisk gennem sociale medier. Vi hjælper med at lægge den helt rette strategi og handleplan for dit løbende indhold på dine vigtigste kanaler og platforme. 

Videoproduktion: Hvis du ønsker hjælp til at få skabt ekstra professionelt indhold, kan vi som gennemført SEO bureau udforme planer for god videoproduktion. Vi laver blandt andet koncept videoer, SoMe annoncevideoer, video indhold til hjemmesider og diverse platforme.

Alt efter dit behov for samarbejde indenfor disse marketingtiltag, kan vi som det bedste bureau i København finde den bedste løsning og sammensætning til dig.

Det er vigtigt at have den helt rette tilstedeværelse online, hvis du med dit brand, produkt eller ydelse ønsker at skille dig ud. Det kan være svært at kende til den præcise hårfine grænse for at være tilpas tilstede uden at spamme dine brugere. 

Vi hjælper dig med at give dine kunder den helt rette brand-awareness og kendskab til dit brand. Vi hjælper dig med at gøre din brugerrejse god og effektiv. 

Vi elsker, når du konverterer og skaber salg, og vi har derfor altid øje for brugerens rejse, og hvordan denne skal være nem, visuel og tiltalende for kunden. 

Med fokus på tilstedeværelse må man derfor også indtænke at være tilstede på forskellige platforme, både gennem betalt og organisk marketing. Som nævnt ovenstående, er det derfor vigtigt at lave det helt rette mix af annoncering på forskellige medier samtidig med at have et solidt SEO arbejde.

Vi kan, som bureau, hjælpe dig med både annoncering og organisk arbejde gennem søgemaskineoptimering. Vi hjælper uanset, hvilket niveau du er på. 

Er du en rutineret haj i det digitale marked, udfordrer vi dig gerne, og hvis du er ny indenfor feltet, er vi også eksperter i at formidle SEO for begyndere, så du er med på, hvad der foregår. 

Tag fat i os, og vi tager en snak om, hvad du har behov for. Hver en løsning er unik, og vi finder den rette for dig.

Er vi et match?

Har du udfordringer med at trække kunder til dit website, så du kan øge dit online salg, eller har du svært ved at fastholde kunderne, der besøger din hjemmeside?

Døjer du med dårlige Google placeringer, så dine kunder aldrig finder din hjemmeside, og er der mange stærke konkurrenter, som du mistænker får al webtrafik?

Hvis du kan svare ’ja’ til nogle af ovenstående dilemmaer og mangler hjælp, så er vi helt sikkert det bedste SEO bureau og match for din virksomhed.

De typiske fejl er, at du mangler profitable søgeord, links og at dit website overordnet set ikke er optimeret til Googles mange algoritmer.

Vores kunder ligger nummer 1 på Google, fordi vi som bureau i København og resten af Danmark har ekspertviden, der kan forbedre enhver virksomheds rangering på Google.

Vi holder os dagligt opdaterede på de nyeste algoritmer og funktioner, der kan udfordre din rangering sammenlignet med dine konkurrenters blandt Googles søgeresultater.

Vi, som SEO specialister, hjælper virksomheder, som ønsker at være nummer 1. Vi tillader vores kunder at drømme stort, og vi hjælper dem i mål med at nå deres drømme.

Vores løsninger kan tilpasses alle virksomheder og behov, alt efter hvad du ønsker hjælp til. Vi anser online marketing som en livsstil, og vi indtænker fordelagtig SEO i alt, hvad vi laver, da dette er vejen til din virksomheds bedste online succes.

Er I interesseret i, hvad vi, som SEO bureau, kan gøre for jer, og jeres digitale tilstedeværelse, kan I kontakte en af vores SEO specialister i København til en uddybende snak. Vi har også erfaring med B2B marketing.

Passer din virksomhed hos os?

Hos PK Medier mener vi, at alle virksomheder kan drage fordel af SEO. Søgemaskineoptimering er som beskrevet en avanceret markedsføringskanel, som du som virksomhed er nødt til at forholde dig til.

Søgemaskineoptimering vil være relevant for dig, uanset om du ejer en webshop, en restaurant i Køge eller noget helt tredje. Dette er nemlig relevant for alle virksomheder, der ønsker en online tilstedeværelse, som er synlig og skaber trafik

Om din virksomhed er nystartet eller veletableret på markedet vil SEO være relevant. Hos PK Medier arbejder vi med vidt forskellige virksomheder såvel som brancher. Vores kunder varierer fra restauranter, webshops, tattooshops, bed and breakfasts, leasingvirksomheder, tandpleje mm. Læs mere om vores cases her. 

Som SEO bureau har vi stor erfaring med at arbejde med meget forskellige virksomheder, både i størrelse og branche. Vi skræddersyr de enkelte SEO services til den enkelte virksomhed, da vi mener at dette er nødvendigt for at skabe en succesfuld SEO-strategi, der hjælper din virksomhed bedst

Alle kunder er forskellige, det samme er virksomheder og brancher. Nogle brancher er mere konkurrenceprægede end andre, hvordan vi vælger at prioritere vores søgeordsoptimering er derfor meget individuelt. Udgangspunktet for din virksomhed har ligeledes stor betydning for effektiviteten af resultaterne. 

Selvom du er en mindre virksomhed i Odense eller en stor i København, er dette ikke ensbetydende med at du ikke vil opleve fremskridt. Vi ved, som det bedste bureau med de bedste SEO specialister, om nogen, hvor svært det er at komme til top i en branche med stor konkurrence, men vi ved også at det sagtens kan lade sig gøre. Lad os hjælpe dig.

Når du søger på “Google annoncering” på Google ligger PK Medier i dag som nr. 1, på trods af at vi kun har været i gang i seks år. Med de rigtige kompetencer og en tilrettelagt SEO plan, vil dette også være muligt for dig.

Hos PK Medier er en god kunderelation altafgørende. Vi ser os selv som et af de mest dedikerede og samarbejdsorienterede SEO bureauer i København, med en samling af kompetente SEO specialister. Dette betyder at du hele vejen igennem vil opleve en stor gennemsigtighed med løbende sparing og dokumentering af arbejdet. Du skal derfor have lyst til at dedikere din tid til os, ligesom SEO specialister dedikerer deres bedste tid til dig.

Jo mere forbundet din tracking er, på kryds af dine platforme, jo bedre indblik får du ind i alle de forskellige aspekter af din digitale performance.

Hvad siger kunderne om os?

Vores SEO specialister har indenfor de sidste seks år hjulpet utallige virksomheder med den bedste SEO optimering. Du kan herunder se et udpluk af vores kunder og læse deres oplevelser med PK Medier som samarbejdspartner.

Eks. 

“PK Medier hjælper os med SEO, annoncering, hjemmeside og meget andet. Vi er rigtig glade for samarbejdet, og de er altid søde til at svare hurtigt tilbage og kommer også selv med gode idéer til hvordan annoncer skal tweakes, hvilken strategi der skal bruges ift. SEO osv.” - Sasha Scherg (Scherg Studios)

SEO bureau FAQ

Hvad er fordele ved at investere i et SEO bureau?
Et SEO bureau hjælper dig med at optimere din tilstedeværelse digitalt og anskaffer dig potentielle kunder. SEO bureauer kan give dig data og dermed målbarhed, og du kan derfor se, om dine målsætninger indfries.  
Slip for selv at lave det store arbejde, og lad bureauet gøre hvad de bedst til.
Hvorfor er SEO vigtigt?
Hvis du ønsker vækst online, er SEO et vigtigt element at fokusere på. SEO kan give dig organisk vækst på søgemaskiner som Google.
Søgemaskineoptimeringer bidrager til at konvertere 65% mere end andre digitale medier. Så vil du se forandring - så invester i SEO.
Hvordan vælger jeg det rigtige SEO bureau?
Der er mange parametre der afgør det gode samarbejde. Se på hvem du kan skabe den gode relation med, og gå efter det rigtige match. Derudover skal du sikre dig at der forekommer konstant gennemsigtighed og dialog. Udse dig et bureau som arbejder indenfor din branche og har ekspertise indenfor netop det du søger.
Hvor lang tid arbejder man med et SEO bureau?
Se dit SEO bureau som en af dine samarbejdspartnere, da man i fællesskab søger at opnå jeres målsætninger. Dette forhold kan derfor strække sig over alt fra et halvt år til flere år, hvor bureauet følger dig og hjælper dig mod øget trafik og synlighed digitalt.
SEO kræver tid og tålmodighed.
Hvad er processen med et SEO bureau?
Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downarrow-right