Vi er et dedikeret SEO bureau

Fra begyndelsen af PK Medier har SEO-disciplinen stået højt på listen over ting vi elsker at arbejde med. Vi skaber vækst med SEO for vores kunder og det gør os glade hver dag. Vores tilgang som bureau bunder i data og tager en analytisk tilgang – hver dag. Men hvad kan et SEO bureau egentlig hjælpe dig og din virksomhed med? Ejer man enhver form for website, kan man ikke komme udenom søgemaskineoptimering.

Den lille forkortelse er blevet en utrolig populær disciplin indenfor online marketing og online markedsføring inden for de seneste år – og det er med rette. I dette indlæg fortæller vi om hvad vi som SEO bureau kan hjælpe dig med, hvordan vi ligger strategien og hvorfor vi brænder for søgemaskineoptimering og online marketing.

Har du spørgsmål til, hvordan en SEO-strategi kunne se ud for jeres virksomhed, og hvad vi, som bureau kan gøre for jer så kan I kontakte os til en uforpligtende snak.

Er du bare nysgerrig på hvad SEO er – så kan du læse om det i blogindlægget Hvad er SEO? Dan dig et overblik – din guide til søgemaskineoptimering.

Hvis I selv har mod på at gå i gang med disciplinen kan I også se en video på Youtube fra Ahrefs: What is it and why is it important? – Hvis ikke I har mod det selv, så læs med hvorfor et SEO bureau er en god idé.

Hvorfor investere i et SEO bureau?

Ejer du en virksomhed, eller sidder du og arbejder med marketing og online tilstedeværelse, så kan det være rigtig svært at finde hoved og hale i, hvor man skal investere sine penge, så man kan få de bedste ud af sit website. Ofte kan det betale sig at investere i et bureau. SEO er nemlig en vigtig og essentiel del af en virksomheds online strategi – og faktisk konvertere søgemaskineoptimering hele 65% bedre end andre digitale kanaler. Og præcis derfor kan det betale sig at mestre disciplinen. Med et SEO bureau sidder du ikke med hele byrden selv, for det er hårdt arbejde at rangere godt på Google, og det er en vedvarende proces, som man skal blive ved med at holde ved lige – på flere måder. Hvis man vælger os som SEO bureau, så kan vi hjælpe jer med alle de elementer, som en god søgemaskineoptimering strategi indeholder.

Hvorfor skal du vælge PK Medier som dit foretrukne SEO bureau?

Der findes et utal af bureauer på markedet, men hvorfor skal du vælge netop PK Medier til at hjælpe dig i mål med dine SEO-drømme? Hos PK Medier går vi op i data og performance. Vi tror på fordelagtigheden i at dokumentere al vores arbejde skriftligt, for at både du og vi kan se, at din virksomhed kontinuerligt performer og lever op til de mål, vi sammen har sat os. På denne måde kan vi altid følge udviklingen, hvorfor vi hele tiden bliver klogere på, hvordan din virksomhed performer bedst muligt i forhold til Googles mange algoritmer. Ingen virksomheder er ens, og alle virksomheder performer derfor forskelligt blandt søgemaskinens algoritmer, når Google skal vurdere dit website.

Vi er ikke bare et almindeligt SEO bureau, da vi vægter en tæt kundekontakt, der går ud over det sædvanlige. Vi værner om din virksomhed og det tilhørende website, så du hele tiden er i trygge hænder. Behandlingen af dit website foregår i dybeste respekt til jeres værdier og koncept, så vi ikke laver skader på jeres nuværende brand og I bevarer ejerskabet. Vi arbejder fremad og arbejder i stedet med styrkelsen af jeres website, så jeres kunder får en bedre kundeoplevelse, når de handler hos jer. Alt dette for at styrke jeres website’s performance.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere til PK Medier samt gøre brug af vores ekspertise, kan du og dine kollegaer deltage i et af vores SEO kurser eller kontakte os for at høre om vores SEO uddannelse.

Vi er et datadrevet SEO bureau fra A-Z

Lad os først lige starte med hvad SEO står for – S = Search, E = Engine, O = Optimization, og det drejer sig om kunsten at jonglere mellem søgemaskinerne – og på dansk oversætter vi også SEO til søgemaskineoptimering. Vil man gerne skabe mere salg eller synlighed om sin virksomhed, skal man gerne dukke op i søgeresultaterne på Google – og det kan man med SEO.

Hos PK Medier mener vi som SEO bureau, og vi ved fra erfaring, at digital marketing er meget mere end blot annoncering og sociale medier. Vi arbejder nemlig strategisk og analytisk med søgemaskineoptimering, og som bureau for vores kunder, hjælper vi dem fuldt ud med alle hjørner af den populærere og uundgåelige digitale disciplin. Som kunde hos os, er vi sammen om det hele vejen. Vi laver arbejdet i sparring med jer – og grundlaget for vores strategi er data. Når vi siger, at vi er et SEO bureau fra A-Z, betyder det, at vi kan hjælpe jer med alle elementer I jeres kommende strategi. På baggrund af en grundig analyse af jeres website og ønsker, arbejder vi altid ud fra en tilgang, hvor I er med hele vejen. Med os som  bureau og samarbejdspartner er I i trygge hænder.

Graf med SEO

På grafen kan du se opgangen i søgeresultaterne for en virksomhed, hvor vi, hos PK Medier har været deres SEO bureau.

Vores tilgang til SEO

Hvis man som virksomhed vælger PK Medier som SEO bureau benytter vi en tilgang, hvor man som kunde er med hele vejen, og vi stræber efter, at vores arbejde er så gennemsigtig som muligt, så man føler sig i gode og trygge hænder

1. Vi analyserer

Vi lægger ud med at mappe din virksomheds position på markedet – hvordan rangere I på Google? Hvem konkurrerer I imod? Og i hvilket omfang vil SEO virke for jeres virksomhed. Og hvordan kan vi som SEO bureau hjælpe jer.

Analysen: Med data som grundlag, benytter vi værktøjer, der giver os et all-around perspektiv af jeres virksomheds position på Google. Vi undersøger og analysere også om der er tekniske fejl på jeres website, som kan optimeres.

2. Vi starter op

Vi vil altid have løbende dialog. Men når I starter op med os som SEO Bureau, afholder vi et opstartsmøde. Vi præsenterer handleplan, strategi, forventninger og perspektiv.

De små sejre: Vi starter samarbejdet med at fikse de små ting, der har stor betydning. Vi vil fra start gerne vise jer resultater.

3. Vi eksekverer

Med den rette strategi som grundlag går vores team i gang med at skrive indhold til jeres website. Vi arbejder grundigt med jeres website og øger synligheden af jeres virksomhed på Google.

Gode råd & dialog: Vi har løbende dialog, og vi rådgiver jer I, hvilke elementer I selv kan arbejde med i jeres SEO-arbejde.

4. Vi afrapporterer

Med os som SEO bureau kan du være sikker på, at vi løbende og kontinuerligt vil rapportere, om hvordan det går med jeres SEO indsats. Det gør vi for at være så gennemsigtige som muligt. 

Status: Løbende vil vi evaluere på strategien – og vi vil have en dialog om nye tiltag eller ændring i kurs. I skal føle jeg trygge på rejsen.

Vil du i gang med SEO?

Vi har bred viden inden for SEO-området og har skrevet flere forskellige artikler om emnet. Men hvis du hellere bare vil igang og begynde at rangere på Google, så kan du kontakte os med det samme og lade os tage en indledende og uforpligtende samtale om jeres behov.

Vi vil være Danmarks bedste SEO bureau

Vi ved, du ønsker at ligge og rangere højest blandt Googles søgeresultater indenfor dit felt, og samtidig stræber vi også efter, at blive det bedste SEO bureau til at hjælpe dig i mål med dine drømme. Derfor er vi meget interesserede i at høre dine tanker og ønsker, så vi kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed til nr. 1.

Vores mål er, at blive Danmarks bedste SEO bureau, og det er derfor, vi hver dag udvikler og arbejder hårdt, for at vi altid kan tilbyde dig de bedste løsninger. Vi har et stærkt team bestående af grafiske designere, IT-udviklere, projektledere, visuelle producers, kommunikatører samt PPC specialists. Vi føler os derfor klædt stærkt på til at hjælpe dig og din virksomhed på vej til succes.

Dine succeshistorier er vores succeshistorier, og derfor er vores samarbejde midlet til at nå målet. Vi er eksperter i at forstå kundernes behov, så vi er sikre på, at vi skaber de ønskede resultater, der spiller sammen med resten af virksomhedens identitet. Ved at benytte PK Medier som SEO bureau er du sikret en dedikeret partner, hvis fornemmeste opgave er at skabe succes og vækst for din virksomhed.


Vil du i gang med SEO?

Vi har bred viden inden for SEO-området og har skrevet flere forskellige artikler om emnet. Men hvis du hellere bare vil i gang og begynde at rangere på Google, så kan du kontakte os med det samme og lade os tage en indledende og uforpligtende samtale om jeres behov.

Sådan skal jeres strategi se ud med os som SEO bureau

Vælger man os som SEO bureau, inddrager vi jer, så I er en del af rejsen – vi laver arbejdet, men undervejs vil vi rådgive jer og undervise jer I, hvordan I selv kan arbejde med indhold der er søgemaskineoptimeret.

Når PK Medier som bureau udarbejder SEO-strategi for vores kunder afdækker vi oftest følgende områder: teknisk SEO, indhold, linkbuilding og E-A-T. Vi følger derfor disse fire steps.

  • Gennemgang af hjemmeside: Her kigger vi på den tekniske del af søgemaskineoptimering, hvor hurtigt er jeres hjemmeside? Er der rigtige sidetitler og metabeskrivelser? Er den optimeret til mobil?
  • Søgeordsanalyse: Hvilke ord og søgetermer søger målgruppen på. Vi kigger på disse for at vurderer, hvilke ord vi skal optimere jeres website efter.
  • Linkbuilding og autoritet: Hvordan kan vi gøre jeres website stærkere? Det gør vi ved at linkbuilde.
  • Hvor stærk er jeres hjemmeside ifølge Google? Det er afgørende at jeres hjemmeside er ”god” ifølge Google, og derfor optimerer vi alt vores arbejde efter E-A-T og Google Search Quality Raters.

Hvis I stadig er i tvivl om hvorfor jeres virksomhed skal investere i et SEO bureau, så læs med nedenfor, hvor vi forklarer hvorfor vi som SEO bureau brænder for disciplinen og online marketing. 

Vi brænder for SEO og online marketing

Vi har gjort det til vores mission at få vores kunder til at rangere højt i Googles søgeresultater, og det gør vi, fordi vi ved det virker! Online marketing betyder mere end nogensinde før, alverden for din virksomhed. Et godt søgeresultat på Google, kan anskaffe jer flere nye kunder, og nye kunder betyder som oftest også tilbagevendende kunder. Med os som SEO bureau, kan vi varetage hele jeres SEO-arbejde, men vi kan også tilføje andre discipliner inden for online marketing og udarbejde en strategi, som skaber synergi mellem jeres online og digitale tilstedeværelse. Vi varetager gerne hele palletten: annoncering på sociale medier, Google Ads, content til SoMe, optimering af visuelle produktioner og meget mere. Som SEO bureau med mere kan vi hjælpe jer med jeres online markedsføring fra A-Z.

Er vi et match?

Har du udfordringer med at trække kunder til dit website, så du kan øge dit online salg, eller har du svært ved at fastholde kunderne, der besøger din hjemmeside? Døjer du med dårlige Google placeringer, så dine kunder aldrig finder din hjemmeside, og er der mange stærke konkurrenter, som du mistænker får al webtrafik? Hvis du kan svare ’ja’ til nogle af ovenstående dilemmaer, så er vi helt sikkert et match for din virksomhed. 

De typiske fejl er, at du mangler profitable søgeord, links og at dit website overordnet set ikke er optimeret til Googles mange algoritmer. Vores kunder ligger nummer 1 på Google, fordi vi som bureau har ekspertviden, der kan forbedre enhver virksomheds rangering på Google. Vi holder os dagligt opdaterede på de nyeste algoritmer og funktioner, der kan udfordre din rangering sammenlignet med dine konkurrenters blandt Googles søgeresultater.

Vi hjælper virksomheder, som ønsker at være nummer 1. Vi tillader vores kunder at drømme stort, og vi hjælper dem i mål med at nå deres drømme. Vores løsninger kan tilpasses alle virksomheder og behov, alt efter hvad du ønsker bureauets hjælp til. Vi anser online marketing som en livsstil, og vi indtænker fordelagtig SEO i alt, hvad vi laver, da dette er vejen til din virksomheds online succes.

Er I interesseret i, hvad vi som SEO bureau kan gøre for jer, og jeres digitale tilstedeværelse, kan I kontakte os til en uddybende snak.

Kontakt os

Kontaktoplysninger:
Strandlodsvej 6B, 2 th. 2300 København
Tel: 42 41 16 47
Mail: kontakt@pkmedier.dk
CVR: 37296783

Strandlodsvej 6B, 2 th.

2300 København

Tel: 42 41 16 47

Email: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

SEO & Hjemmeside
Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.