SEO bureau - Førende til søgemaskineoptimering i Danmark

Med hjælp fra et specialiseret SEO bureau kan du generere salg og leads gennem Google, uden brug af betalte annoncer. Vi er førende inden for søgemaskineoptimering i Danmark, og hjælper dig til tops.

seo bureau

Vi ligger selv i top organisk, og ligeså vores kunder, som resultat af vores 90 dages framework.

seo bureau

Samarbejde baseret på resultater, ingen binding

seo bureau
Nr. 1 på "SEO" og +200 søgeord
seo bureau

Garanti for topplaceringer inden for 90 dage

Få hjælp til din online vækstrejse

Få hjælp til din online vækstrejse på Google, med de bedste inden for området, ikke bare i København, men også hele Danmark. I et samarbejde med nogle af de bedst anbefalede på, blandt andet, Trustpilot, kan du skabe varige resultater, som holder ved mange år frem. Vores eksperter, specialister, nørder, kreative & krøllede hjerner sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed i mål.

+300 cases

seo bureau kunder
SEO bureau - Nr. 1 på Google
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen, 
og kan også få dig til det

Vi ligger selv i toppen, 
og kan også få dig til det

Vores eksperter, specialister, nørder, kreative & krøllede hjerner sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed i mål

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi sætter ind netop der, du har brug for det. Vi tilbyder alt fra rådgivning og sparring til mere tekniske tiltag, så du kan komme i mål med din hjemmeside. Vores konsulenter har stor erfaring med alle former for søgemaskineoptimering, så vi kan hjælpe dig med både større og mindre tiltag.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle står til dagligt for ledelsen af det kommunikative team samt kunderelationer.

Helle arbejder for SEO bureau PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads har stor erfaring med teknisk SEO og sidder til dagligt med kodning og alt tilhørende.

Mads arbejder for SEO bureau PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper fungerer som client manager og sidder med kundekontakt og online markedsføring.

arbejder for SEO bureau PK Medier
Tal med en specialist

Er vi et match?

seo bureau

Vi er et match, hvis du ønsker holdbare og effektive resultater, der kræver dybdegående og specialiseret arbejde.

seo bureau

Hvis du ønsker rådgivning og sparring fra SEO-eksperter med stor erfaring på området, der er helt inde i, at søgemaskineoptimering er en dynamisk proces, som er i konstant udvikling.

seo bureau

Du ønsker at genere salg og leads gennem din hjemmeside, men er i tvivl om, hvordan du bedst kommer i mål. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi er ikke et match..

seo bureau

Hvis du tror, at SEO kan løses ved at optimere din hjemmeside en enkelt gang, hvorefter den passer sig selv og holder sin Google placering. Det er desværre ikke virkeligheden.

seo bureau

Hvis du ikke har lyst til et samarbejde med passionerede og kreative konsulenter, der elsker at tænke ud af boksen og nørde med de helt små detaljer.

seo bureau

Hvis du ikke tror på processen - sommetider kræver SEO flere tiltag før det virkelig gør en forskel, hvorfor det kan være en længere proces, hvor forskellige ting bliver prøvet af undervejs. Vi lover at følge projektet helt til dørs, og tager dig med hele vejen.

Hvad kan vi, som SEO bureau, gøre for dig?

Formår din hjemmeside at udnytte Googles potentiale organisk? Som SEO bureau, hjælper vi dig med at spotte dine lavthængende frugter, se muligheder og blive nr. 1 i Googles søgeresultater. Vi giver dig indsigt i, hvordan SEO kommer din virksomhed økonomisk tilgode, og hvorfor netop dette område er en favorabel investering.

SEO bureau København

Strategi for content

Søgeordstrategiske overvejelser for din virksomhed & tekstforfatning på udvalgte søgeord.
SEO bureau København

Linkbuilding

Analyse af eksisterende linkprofil & eksekvering af linkbuilding - internt & eksternt.
SEO bureau København

Teknisk analyse

Teknisk optimering af din webside eller anbefalinger til mulige forbedringer.
SEO bureau København

Afrapportering

Rapportering af SEO resultater, samt komplet effekt-rapportering på din webside.

Danmarks bedste søgemaskineoptimering-specialister

Som specialiseret SEO bureau i København med 15+ specialister, kan vi komme med en samlet løsning til at øge din virksomheds synlighed og skabe større omsætning. Dette gør vi med søgemaskineoptimering - fokus på tekst, links, søgeordsstrategi og visuelle forbedringer, der giver holdebare resultater, inden for 90 dage. Så behøver du ikke at gå i budkrig for at ligge #1 - det hele kan komme organisk.

Få en gratis SEO analyse af jeres website

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
 • Garanti for resultater inden for 90 dage
 • Ingen binding under samarbejdet
 • Dette gør vi ud fra følgende discipliner, som vi mestrer:

  • Udvikling af søgeordsstrategi
  • Programmering & teknisk SEO-optimering
  • Linkbuilding, både organisk og betalt
  • Professionel tekstproduktion

  Vi har, som SEO bureau, over 7 års erfaring og en rygsæk fuld af mere end 200 danske såvel som internationale cases, som vi kan trække på. Vi arbejder til dagligt både med B2B og B2C, og vi har derfor erfaring med begge felter i Danmark samt udlandet. Det har desuden givet os erfaring med forskellige CMS-systemer og sideopsætninger.

  Sådan får vi dig øverst på 90 dage

  Som virksomhed, er det et ‘must’ at have en hjemmeside, og med den er det næsten umuligt at komme uden om søgemaskineoptimering. Det er en populær og kompleks disciplin, der stiller krav til dig.

  Enhver SEO succeshistorie handler i bund og grund om at have fat i det rette bureau, og ikke mindst at have en god projektplan, fra start til slut, samt en god strategisk indsigt. Det behøver nemlig ikke at tage hverken 6 eller 12 måneder at nå sit mål, med den rette tilgang.

  PK Medier har en analytisk tilgang til søgemaskineoptimering, som bunder i data, og denne finder vi fuldstændigt afgørende, for en succesfuld proces. Og vi ved, at det virker. Derfor tør vi godt at stå på mål for dette, og vi kræver hverken opstartsgebyr eller binding. 

  Eksekverende funktion eller rådgiver 

  Vi tager gerne den eksekverende funktion, men agerer også gerne rådgiver, i forhold til jeres interne sparring og viden, for at i kan komme videre, hvis dette er behovet. Vores teams arbejder simultant med din case, så den mest effektive proces sikres.

  Vi garanterer resultater, som opnås gennem en fokuseret indsats på både teknisk optimering og en dybdegående contentstrategi, for jeres domæne. Her vil I se en organisk vækst i de samlede organiske resultater og trafik, samt stigende domæneautoritet fra nye link, der sikrer udvikling på de valgte søgeordsområder.

  Google bureau

  Hvorfor investere i denne type SEO bureau?

  Hvad kan Danmarks bedste SEO virksomhed egentlig hjælpe dig og din virksomhed med?

  Ejer man nogen form for hjemmeside, kan man ikke komme udenom søgemaskineoptimering. Den lille forkortelse er blevet en utrolig populær disciplin, inden for online marketing og online markedsføring, de seneste år – og det er med rette.

  Vi er stolte af vores arbejde, og størstedelen af vores kunder ligger på Googles første side – vil du også ligge der? Få hjælp af det bedste bureau til søgemaskineoptimering.

  Vores tilgang og arbejde bunder i data, og vi tager altid en analytisk tilgang – og det skaber resultater.

  I dette indlæg fortæller vi om, hvad vi, som specialister- og SEO firma eller SEO bureau, kan hjælpe dig med, og hvordan vi lægger strategien, og hvorfor vi brænder for søgemaskineoptimering og Google marketing.

  Specialister i organisk vækst, som selv ligger nummer 1

  Billedet nedenfor viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 19.9.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.

  SEO bureau PK medier

  Hvorfor skal du vælge PK Medier, som dit foretrukne SEO bureau i København?

  Der findes et utal af virksomheder på markedet, men hvorfor skal du vælge netop PK Medier, til at hjælpe dig i mål med dine drømme?

  Hos PK Medier, går vi op i data og performance. Vi tror på fordelagtigheden i at dokumentere al vores arbejde skriftligt, for at både du og vi kan se, at din virksomhed kontinuerligt performer og lever op til de mål, vi sammen har sat os. Vi er muligvis Danmarks bedste søgemaskineoptimering bureau, som formidler din vækstrejse.

  På denne måde kan vi altid følge udviklingen, hvorfor vi hele tiden bliver klogere på, hvordan din virksomhed performer bedst muligt i forhold til Googles mange algoritmer og følge dine organiske placeringer, organiske resultater - hvor vi her garanterer resultater gennem strategisk indsigt.

  Ingen virksomheder er ens, og alle virksomheder performer derfor forskelligt blandt søgemaskinens algoritmer, når Google skal vurdere dit website.

  Skal vi gøre SEO arbejdet?

  Ét samarbejde baseret på performance, uden bindingsperiode
  Garanti for resultater & første side inden for 90 dage
  Fuld gennemsigtighed
  Peter - din SEO nørdPeter - din SEO nørd

  Den bedste virksomhed til søgemaskineoptimering

  Vi er ikke bare en almindelig, men den bedste virksomhed i København til søgemaskineoptimering, da vi vægter en tæt kundekontakt, der går ud over det sædvanlige. Vi vægter også denne kundekontakt højt, selvom din virksomhed finder sted i Odense, Køge eller Roskilde eller andre byer i Danmark.

  Vi værner om din virksomhed og det tilhørende website, så du hele tiden er i trygge hænder hos professionelle SEO specialister. Behandlingen af dit website foregår i dybeste respekt for jeres værdier og koncept, så vi ikke laver skader på jeres nuværende brand og I bevarer ejerskabet.

  Vi arbejder fremad og arbejder i stedet med styrkelsen af jeres website, så jeres kunder får en bedre kundeoplevelse, når de handler hos jer. Alt dette for at styrke jeres website’s performance.

  Lad vores SEO bureau hjælpe dig med SEO optimering af hjemmeside i dag - vi garanterer resultater med vores SEO abonnement.

  Søgeordsstrategi
  Forud for de helt rette initiativer ligger en dybdegående søgeordsstrategi, hvor vi med høj faglighed ser huller i dit marked og sætter realistiske mål for din virksomhed, så du opnår mest mulig synlighed.
  seo bureau København

  Hvordan skal det gribes an?

  Mange virksomheder gør, som tidligere nævnt, ikke noget ud af deres arbejde, men det skyldes desværre som oftest, at de ikke ved, hvordan det skal gribes an. 

  Her hos PK Medier forstår vi det godt. Det kan være noget af en omgang at skulle sætte sig ind i en masse tekniske sager, når man også har en virksomhed at drive, og derfor er en af de bedste løsninger at få hjælp af et bureau, så I ikke udfører et stykke arbejde, som I måske ikke har helt styr på. 

  Der er flere forskellige områder indenfor søgemaskineoptimering og Google marketing, som man skal have forståelse for, når man ønsker at rangere højt i Googles søgeresultater. Først og fremmest er der links, og det gælder både de interne og eksterne links, dernæst er der selve indholdet på hjemmesiden, og slutteligt bør man også have styr på det tekniske setup. 

  Men frygt ej, hvis du ikke er en SEO-haj og kender til organiske placeringer, det er netop derfor vi har specialiseret os og er en af de bedste virksomheder i København, så vi kan hjælpe dig på vej. 

  Kontakt os i dag, og opnå synlige organiske resultater og organisk vækst på kort tid.

  Første side eller uden beregning 🚀

  Over 200 SEO-cases giver os stor erfaring med, hvordan du kommer øverst i Googles søgeresultater.

  Vi kan derfor stille garanti for, at din virksomhed, indenfor den aftale periode, er af finde på første side med de aftale keywords.

  SEO-projekter adskiller sig, og din målsætning vil derfor sættes ud fra din unikke case.

  Google er dynamisk, og det er derfor svært at forudsige præcise placeringer for din virksomhed. Vi kan dog forsikre dig om placering på første side af Google - hvis ikke, arbejder vi, indtil du er - uden beregning.

  Vores SEO bureau arbejder strategisk og analytics med søgemaskineoptimering

  Vores bedste specialister arbejder nemlig strategisk og analytisk med søgemaskineoptimering, og som virksomhed for vores kunder, hjælper vi dem fuldt ud med alle hjørner af den populærere og uundgåelige digitale disciplin.

  Som kunde hos os, er vi sammen om det hele vejen. Vi laver arbejdet i sparring med jer – og grundlaget for vores strategi er data. Når vi siger, at vi er den virksomhed fra A-Z, betyder det, at vi kan hjælpe jer med alle elementer I jeres kommende strategi - også selvom du er bosat i Odense, Roskilde eller Køge.

  På baggrund af en grundig analyse af jeres website og ønsker, arbejder vi altid ud fra en tilgang, hvor I er med hele vejen. Med os som det udvalgte og Danmarks bedste søgemaskineoptimering bureau og samarbejdspartner er I i trygge hænder.

  SEO Bureau graf

  På grafen kan du se opgangen i søgeresultaterne for en virksomhed, hvor vi, hos PK Medier har været deres samarbejdspartner på søgemaskineoptimering.

  Ud over at vores data kan bidrage til at visualisere den performance vores arbejde har for din virksomhed, så foregår vores arbejde som bureau også i tæt relation til data og analyser.

  Som den bedste professionelle SEO virksomhed baserer vi ikke vores viden om Google marketing på antagelser eller estimater men på fakta og tal. Vi foretager eksempelvis altid en søgeordsanalyse med afsæt i data om brugerne og deres søgeadfærd.

  SEO bureau

  Realistiske målsætninger

  Derudover kan vi analysere det marked din virksomhed befinder sig på og vurdere din konkurrence, og hvordan din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne. Vi sætter realistiske målsætninger ud fra dine muligheder på dit marked. Hvilket vi kan vurdere ud fra data.

  Med søgemaskineoptimering som redskab til markedsføring af din virksomhed er du sikret en mere holdbar og langsigtet løsning, hvor du formentlig vil opnå de bedste resultater. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at den indledende fase kan virke langsommelig, da Google først skal opdage det udførte arbejde. 

  Herefter vil det som regel være ventetiden og arbejdet værd, da vi, som et af Danmarks bedste SEO bureauer beliggende i København, hyppigt ser en eksponentiel virkning af det arbejde, vi udfører, hvorved din hjemmeside vil opleve markant mere trafik.

  Vi garanterer resultater.

  Linkbuilding
  Med den rette strategi må der indgå en høj prioritering af linkbuilding. Vi ser teknisk ind i jeres linkstruktur samt udforsker jeres mest optimale link-relationer, som giver jer autoritet og dermed fremmer jeres placering på Google.
  SEO bureau i København laver linkbuilding

  Forstå SEO som strategi til den bedste Google markedsføring

  Vi, hos PK medier, der er beliggende i København, vil introducere dig til de tre vigtige faktorer, der spiller ind, når du ønsker at anvende SEO som strategi til den bedste markedsføring i din virksomhed.

  Ligegyldigt om din virksomhed er beliggende i en storby som Århus, Aalborg eller København eller i mindre byer, står PK Medier klar til hjælpe og yde den bedste rådgivning og markedsføring.

  For at sikre de aller bedste organiske placeringer på Google bør du nemlig holde øje med følgende tre forhold: links, content og teknisk support, der kan forstås ud fra en pyramide. Disse har hver især og i samspil med hinanden stor indflydelse på, hvor med Google marketing vil netop din hjemmeside dukke op, og dermed hvordan dit webside optimeres på bedste vis.

  SEO bureau København
  Gratis SEO analyse? 🔍
  Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
  Få gratis analyse
  seo bureau i København

  Vores tilgang - langsigtet proces

  Hvis man som virksomhed vælger PK Medier i stedet for andre SEO virksomheder i København, Roskilde eller Odense, er man sikret tæt samarbejde, da vi benytter en tilgang, hvor man som kunde er med hele vejen, og vi stræber efter, at vores arbejde er så gennemsigtig som muligt, så man føler sig i gode og trygge hænder.

  1. Vi analyserer

  Vores specialist lægger ud med at mappe din virksomheds position på markedet – hvordan rangere I på Google? Hvem konkurrerer I imod? Og i hvilket omfang vil optimeringen virke for jeres virksomhed. Og hvordan kan vi som det bedste bureau til søgemaskineoptimering i København hjælpe jer.

  2. Vi starter op

  Vores specialister og dig vil altid have løbende dialog. Men når I starter op med os som virksomhed, afholder vi et opstartsmøde. Vi præsenterer handleplan, strategi, forventninger og perspektiv.

  De små sejre: Vi starter samarbejdet med at fikse de små ting, der har stor betydning. Vi vil fra start gerne vise jer resultater.

  3. Vi eksekverer

  Med den rette strategi som grundlag går vores team i gang med at skrive indhold til jeres website. Vi arbejder grundigt med jeres website og øger synligheden af jeres virksomhed på Google.

  Gode råd & dialog: Vi har løbende dialog, og vores specialister vil rådgive jer, ud fra hvilke elementer I selv kan arbejde med i jeres arbejde med søgemaskineoptimeringen.

  4. Vi afrapporterer

  Med os som bureau i København kan du være sikker på, at vi løbende og kontinuerligt vil rapportere, om hvordan det går med jeres digitale indsats. Det gør vi for at være så gennemsigtige som muligt.

  Status: Løbende vil vi evaluere på strategien og resultaterne sammen med din SEO specialist – og vi vil have en dialog om nye tiltag eller ændring i kurs. I skal føle jer trygge på rejsen. Vi garanterer resultater og organisk vækst, så lad os endelig komme i gang.

  Teknisk SEO
  Med stor indsigt i de tekniske muligheder bag din søgemaskineoptimering, hjælper vi både med den tekniske analyse samt eksekveringen herpå. Vi udfordrer jeres site og sørger for at det performer på sit ypperste.
  Få seo bureau i København til at lave teknisk SEO

  Vi vil være Danmarks bedste SEO bureau

  Vi ved, du ønsker at ligge og rangere højest blandt Googles søgeresultater indenfor dit felt, og samtidig stræber vi også efter, at blive de bedste til det vi gør med Google marketing, så vi bedst hjælper dig i mål med dine drømme.

  Derfor er vi meget interesserede i at høre dine tanker og ønsker, så vi kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed til nr. 1.

  Vores mål er, at blive en af Danmarks bedste søgemaskineoptimering virksomheder, og det er derfor, vi hver dag udvikler og arbejder hårdt, for at vi altid kan tilbyde dig de bedste løsninger, uanset om det er i Odense, København, Køge eller Roskilde.

  SEO bureau

  Vil du i gang med søgemaskineoptimering?

  Vi har bred viden inden for området og har skrevet et utal af forskellige artikler om emnet hvilket vi håber kan være en stor hjælp til din forståelse af hvad SEO er, søgemaskineoptimering.

  Hvis du hellere bare vil i gang og begynde at rangere på Google, så kan du kontakte en af vores specialister med det samme og lade os tage en indledende og uforpligtende samtale om jeres behov.

  Det er afgørende at jeres hjemmeside er ”god” ifølge Google, og derfor optimerer vi alt vores arbejde efter E-A-T og Google Search Quality Raters.

  Vi brænder for SEO og online marketing i København og resten af Danmark

  Vores SEO bureau har gjort det til vores mission at få vores kunder til at rangere højt i Googles søgeresultater, og det gør vi, fordi vi ved det virker!

  Online marketing betyder mere end nogensinde før, alverden for din virksomhed. Et godt søgeresultat på Google, kan anskaffe jer flere nye kunder, og nye kunder betyder som oftest også tilbagevendende kunder.

  Med os som bureau, kan vi varetage hele jeres arbejde med søgemaskineoptimering, men vi kan også tilføje andre discipliner inden for online marketing og udarbejde en strategi, som skaber synergi mellem jeres online og digitale tilstedeværelse.

  Du kan læse vores blogindlæg "SEO rådgivning", hvis du har brug for flere oplysninger inden dit næste skridt i søgemaskineoptimering universet, og dine organiske placeringer, organiske resultater eller generelt organisk vækst - den bedste investering du kommer til at foretage dig.

  Vi varetager, som tidligere nævnt, gerne hele paletten: annoncering på sociale medier, Google Ads, content til SoMe, optimering af visuelle produktioner og meget mere. For at understrege det; vi kan hjælpe jer med jeres online markedsføring fra A-Z.

  Contentproduktion
  Med SEO følger der et stort fokus på tekstproduktion, hvortil vi har et stort hold af kompente skribenter siddende klar til at bistå jeres optimering med tekster, som rammer jeres unikke tone-of-voice og målgruppe. Content is king.
  contentstrategi pk medier seo bureau

  Kombinér SEO med andre marketing indsatser med det bedste bureau

  Som nævnt, kan vi som SEO bureau bistå dig med hjælp indenfor stort set hele paletten af online markedsførings indsatser. Vi er de bedste eksperter, men har også en håndfuld af eksperter indenfor flere områder, og vi arbejder derfor konkret også med:

  • Google ads: Skab de helt rette annoncer til Google, så din synlighed optimeres endnu mere. Ud over din organiske vækst med SEO kan Google Ads, som betalt indsats, også hæve din synlighed gennem de annoncepladser, som ligger i toppen af Google.
  • Facebook Annoncering: Skab synlighed på sociale medier, hvor Facebook og Instagram er to af de helt store og afgørende platforme at være synlige på. Vi hjælper dig med de bedste annoncer, som skaber kliks, konverteringer og salg. 
  • SoMe content: Vi skaber kontinuerligt indhold til din side, for at skabe organisk vækst gennem sociale medier - og derfor også organiske resultater. Vi hjælper med at lægge den helt rette strategi og handleplan for dit løbende indhold på dine vigtigste kanaler og platforme. 
  • Videoproduktion: Vi udformer desuden planer for videoproduktion. Vi laver blandt andet koncept videoer, SoMe annoncevideoer, video indhold til hjemmesider og diverse platforme.

  Alt efter dit behov for samarbejde indenfor disse marketingtiltag, kan vi som den bedste bedste i København finde den bedste løsning og sammensætning til dig.

  Brug flere markedføring på flere medier
  Vi hjælper med Google Ads, Facebook Ads, SoMe content og videoproduktion udover vores arbejde med SEO. Hvis du vil have den helt rette tilstedeværelse online, så hjælper vi dig og din virksomhed med det. Kontakt os i dag.
  Bedste seo bureau i København
  SEO Bureau oplæg.jpg

  Løsninger som kan tilpasses alle behov og virksomheder

  Vores løsninger kan tilpasses alle virksomheder og behov, alt efter hvad du ønsker hjælp til. Vi anser online marketing som en livsstil, og vi indtænker fordelagtig SEO i alt, hvad vi laver, da dette er vejen til din virksomheds bedste online succes.

  Er I interesseret i, hvad vi, som bureau, kan gøre for jer, og jeres digitale tilstedeværelse, kan I kontakte en af vores specialister i København til en uddybende snak. Vi har også erfaring med B2B marketing.

  Er du bare nysgerrig på, hvad søgemaskineoptimering er – så kan du læse om det i blogindlægget "Hvad er SEO? Få salg med søgemaskineoptimering". Du kan i samme forbindelse også fordybe dig i det som kaldes, lokal SEO, som hjælper dig med at komme frem i søgeresultaterne i dit område.

  On-page UX
  Brugeroplevelse, UX, er essentielt og afgørende for ikke kun Google og jeres SEO-værdi, men også brugeren. Derfor vægter vi dine brugeres oplevelse højt, og vi bistår med dybe analyser af jeres optimerings- samt konverteringsmuligheder, så I får de bedste forudsætninger for salg og synlighed.
  On-page UX med dit seo bureau

  Passer din virksomhed hos os?

  Hos PK Medier mener vi, at alle virksomheder kan drage fordel af hjemmesideoptimering. Søgemaskineoptimering er som beskrevet en avanceret markedsføringskanel, som du som virksomhed er nødt til at forholde dig til.

  Om din virksomhed er nystartet eller veletableret på markedet vil SEO være relevant. Hos PK Medier arbejder vi med vidt forskellige virksomheder såvel som brancher. Vores kunder varierer fra restauranter, webshops, tattooshops, bed and breakfasts, leasingvirksomheder, tandpleje mm. Læs mere om vores cases her.

  Som bureau har vi stor erfaring med at arbejde med meget forskellige virksomheder, både i størrelse og branche. Vi skræddersyr de enkelte services til den enkelte virksomhed, da vi mener at dette er nødvendigt for at skabe en succesfuld SEO-strategi, der hjælper din virksomhed bedst.

  SEO bureau København

  Også selvom du er en mindre virksomhed

  Selvom du er en mindre virksomhed i Odense eller en stor i København, er dette ikke ensbetydende med at du ikke vil opleve fremskridt. Vi ved, som et af Danmarks bedste bureau med de bedste SEO specialister, om nogen, hvor svært det er at komme til top i en branche med stor konkurrence, men vi ved også at det sagtens kan lade sig gøre. Lad os hjælpe dig.

  Hos PK Medier er en god kunderelation altafgørende. Vi ser os selv som en af de mest dedikerede og samarbejdsorienterede virksomheder i København, med en samling af kompetente specialister.

  Dette betyder at du hele vejen igennem vil opleve en stor gennemsigtighed med løbende sparing og dokumentering af arbejdet. Du skal derfor have lyst til at dedikere din tid til os, ligesom SEO specialister dedikerer deres bedste tid til dig.

  Hvad siger kunderne om os?

  Vores specialister har indenfor de sidste seks år hjulpet utallige virksomheder med den bedste SEO optimering. Du kan herunder se et udpluk af vores kunder og læse deres oplevelser med PK Medier som samarbejdspartner.

  Eks. 

  “PK Medier hjælper os med SEO, annoncering, hjemmeside og meget andet. Vi er rigtig glade for samarbejdet, og de er altid søde til at svare hurtigt tilbage og kommer også selv med gode idéer til hvordan annoncer skal tweakes, hvilken strategi der skal bruges ift. SEO osv.” - Sasha Scherg (Scherg Studios)

  PK Medier oplysninger

  Pk Medier seo bureau København

  Gode steder at lære om SEO fra

  • Læs Googles egen starte guide her.
  • Ahrefs har en guide her.
  • Moz har en større guide her.

  SEO bureau FAQ

  Hvad er fordele ved at investere i et SEO bureau?
  Et SEO bureau hjælper dig med at optimere din tilstedeværelse digitalt og anskaffer dig potentielle kunder. SEO bureauer kan give dig data og dermed målbarhed, og du kan derfor se, om dine målsætninger indfries.  
  Slip for selv at lave det store arbejde, og lad bureauet gøre hvad de bedst til.
  Hvorfor er SEO vigtigt?
  Hvis du ønsker vækst online, er SEO et vigtigt element at fokusere på. SEO kan give dig organisk vækst på søgemaskiner som Google.
  Søgemaskineoptimeringer bidrager til at konvertere 65% mere end andre digitale medier. Så vil du se forandring - så invester i SEO.
  Hvordan vælger jeg det rigtige SEO bureau?
  Der er mange parametre der afgør det gode samarbejde. Se på hvem du kan skabe den gode relation med, og gå efter det rigtige match. Derudover skal du sikre dig at der forekommer konstant gennemsigtighed og dialog. Udse dig et bureau som arbejder indenfor din branche og har ekspertise indenfor netop det du søger.
  Hvor lang tid arbejder man med et SEO bureau?
  Se dit SEO bureau som en af dine samarbejdspartnere, da man i fællesskab søger at opnå jeres målsætninger. Dette forhold kan derfor strække sig over alt fra et halvt år til flere år, hvor bureauet følger dig og hjælper dig mod øget trafik og synlighed digitalt.
  SEO kræver tid og tålmodighed.
  Hvad er processen med et SEO bureau?
  Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.
  chevron-downmenu-circlecross-circle