SEO checker - Få maksimalt ud af søgemaskineoptimering

Lad en SEO checker analysere din hjemmeside og få indblik i din SEO-værdi, historiske udvikling, fejl og  meget mere i forhold til søgemaskineoptimering. Med et gratis søgemaskine tjek kan du nemt og hurtigt forbedre din hjemmesides performance.

SEO-Strategi-Bliv-klog-på-netop-din-SEO-strategi
seo bureau

PK Medier ligger i top resultaterne, og det samme gør vores kunder, som resultat af vores 90 dages framework.

bedste seo bureau i Danmark

Samarbejde baseret på resultater, ingen binding

bedste seo bureau i Danmark
Nr. 1 på "SEO" og +200 søgeord
bedste seo bureau i Danmark

Garanti for topplaceringer inden for 90 dage

Hjælp fra SEO bureau

Om det er hjælp til annoncering eller SEO er vi eksperter inden for området. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde vores hjælp til.

seo bureau

Projektbasis

Vi tilbyder rådgivning til specifikke og konkrete projekter med løbende betaling efter dine behov. Vi sætter ind, hvor du har brug for det.

seo bureau

Sparringspartner

Mangler du en fleksibel sparringspartner, men selv ønsker at eksekvere? Du udfører implementeringen af alle initiativer selv, mens vi fungerer som ekstern rådgiver og sparringspartner.

seo bureau

Den komplette løsning

Din opmærksomhed går til virksomheden, hvor vi har det fulde ansvar for analyse, implementering og opfølgning. Disse aftaler er løbende månedlige opgaver uden binding.

+300 cases

SEO bureau cases

Din marketing rejse i 2024

Få hjælp til, hvordan du kan vækste din forretning gennem vores bureau. PK Medier har mange anbefalinger inde på Trustpilot, og bred erfaring inden for digital marketing.

SEO bureau 2024
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen, og kan også få dig til det

Vores team sider klar til at hjælpe dig og din virksomhed!

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Om det er hjælp til rådgivning, sparring eller eksekveringen står vi klar til at hjælpe dig. Vores team bestå af eksperter inden for SEO, grafisk design og projektkoordinatorer. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle står til dagligt for ledelsen af det kommunikative team samt kunderelationer.

SEO bureau PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads har stor erfaring med teknisk SEO og sidder til dagligt med kodning og alt tilhørende.

SEO bureau PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper fungerer som client manager og sidder med kundekontakt og online markedsføring.

SEO bureau PK Medier
Tal med en specialist
SEO bureau København

Strategi for content

Søgeordstrategiske overvejelser for din virksomhed & tekstforfatning på udvalgte søgeord.
SEO bureau København

Linkbuilding

Analyse af eksisterende linkprofil & eksekvering af linkbuilding - internt & eksternt.
SEO bureau København

Teknisk analyse

Teknisk optimering af din webside eller anbefalinger til mulige forbedringer.
SEO bureau København

Afrapportering

Rapportering af SEO resultater, samt komplet effekt-rapportering på din webside.

Danmarks bedste søgemaskineoptimering-specialister

Vi er specialiseret i at øge din virksomheds synlighed på nettet og skabe en større omsætning. Dettes gøres gennem søgemaskineoptimering, hvor vi er eksperter inden for området.

Få en gratis SEO analyse af jeres website

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
  • Garanti for resultater inden for 90 dage
  • Ingen binding under samarbejdet

Hvordan bruger man SEO checker?

Er du i tvivl om, hvorvidt din hjemmeside har en høj SEO værdi, kan du med fordel benytte en gratis Google SEO checker. Det smarte tool analyserer hurtigt din hjemmeside, så du kan blive klogere på, hvilke tiltag du skal fokusere på.

Med en SEO rank checker får du nemt og hurtigt overblik over hjemmesidens performance samt historiske udvikling, samt indblik i, hvordan diverse søgemaskiner læser og forstår den.

Hvorfor bruge SEO checker?

Med en rank SEO checker finder du nemt og hurtigt ud af, om din hjemmeside lever op til kravene for god og effektiv søgemaskineoptimering. 

En SEO checker er en smart SEO test til at få indblik i eventuelle fejl og mangler, din hjemmeside måtte have, og som spænder ben for dens performance. Det kan være tekniske fejl, spam af ord, døde links og meget andet, som kan være svært selv at få øje på. 

Med et sådan tjek kan du hurtigt få rettet op på disse, og forbedre din hjemmesides placering. En god analyse af din søgemaskineoptimering giver konkrete forslag til, hvad du skal gøre, for at forbedre din hjemmeside. 

Rangerer din hjemmeside godt på SEO checker, kan du altid finpudse din side, så det ser endnu bedre ud. Viser den i stedet, at der er mange ting, du kan forbedre, kan du med fordel tage kontakt til et SEO bureau som PK Medier, som kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside.

Google SEO rank checker - og konverteringsoptimering

Hos PK Medier kan vi hurtigt hjælpe dig med at tjekke din side. Med en Google SEO rank checker, kan du desuden også hurtigt se på hvordan du konverteringsoptimerer din hjemmeside, så de som lander på din side også udfører de handler, du ønsker.

Du kan bl.a. gå ind på denne side om vores SEO bureau og indtaste din hjemmeside, og vi sender dig en GRATIS analyse af dit website - med øje for søgemaskineoptimering. Rankings checker kan hjælpe dig med at komme et digitalt skridt længere frem.

Det er altid at mærke på bundlinjen, hvis man ser mod den digitale marketingsstrategi. Du kan læse meget mere om Hvad er SEO her på vores side. Bliv nummer 1 på Google og få en stigning i dine henvendelser eller køb.

On-page SEO | Hvordan opnår du succes med on-page SEO?

Hvorfor er det vigtigt med SEO checker?

SEO checker kan være en god indikator for at se om der skal forbedres noget ved din hjemmeside. Det kan være svært at vurdere, hvor der skal laves forbedringer, hvis man ikke er ekspert inden for området. Derfor kan det hjælpe at bruge SEO checker, som hjælpemiddel.

I dag foregår det meste af markedsføring online, blandt andet gennem Google annonceringer. Det betyder, at for at følge med udviklingen og konkurrenterne, er det vigtigt, at have styr på online markedsføring. Dette indebærer også SEO, som hjælper din hjemmeside med at rangere højere på Google.

Er du ny til SEO kan det være en fordel at få hjælp fra et marketing bureau, som har styr på alt det tekniske. Hos PK Medier kan vi hjælpe dig under hele processen fra analysen af din hjemmeside til eksekveringen. Her indgår vi i en tæt dialog med dig under hele processen.

Det vigtigste for os er at skabe resultater, som kan ses, og derfor tilbyder vi ingen binding og resultater inden for 90 dage. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Angivelse af kilder og tekst

FAQ

Hvor finder jeg SEO checker?
Ved at søge på Google efter SEO checker får du muligheden for at tjekke din hjemmeside for SEO-optimering. 
Hvad indebærer SEO checker?
Hvis du selv SEO checker din side, vil den komme frem med et resultat, der fortæller hvorvidt din hjemmeside er optimeret eller ej. Når det gøres via et bureau vil de gå i dybden med, hvad der skal gøres for at optimere din side.
Hvad betyder SEO?
SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk er oversat til søgemaskineoptimering.
Hvad koster SEO checker?
Det er gratis at bruge SEO checker. Dog kan det være svært at gennemskue, hvad resultatet indebærer, hvis man ikke har erfaring inden for feltet.
chevron-downmenu-circlecross-circle