SEO rapport - En grundig analyse af din hjemmeside

En SEO rapport består af en dybdegående analyse af en hjemmeside, som også kan være en webshop, med formålet om at kortlægge og afdække alle fejl og mangler omhandlende SEO, som der end måtte være.
seo bureau
Samarbejde baseret på performance, ingen binding
seo bureau
Vi ligger selv i toppen af søgeresultaterne på Google
seo bureau
Garanti for første side inden for 90 dage
SEO bureau

Er du nysgerrig på hvad din hjemmesides styrker og svagheder er? Så kan det være rigtig interessant for dig at få foretaget en seo rapport af din hjemmeside. En sådan rapport løser og fikser ikke fejlene, men den klarlægger dem så du er opmærksom på dem og derefter kan handle på dem.

I nogen tilfælde kan det måske nemt fikses med nogle justeringer, og i andre tilfælde kan det være så stort et arbejde, at en ny hjemmeside måske er den mest optimale løsning.

En rapport kan være super god og behjælpelig, i forbindelse med vedligeholdelse af en hjemmeside, for, ligesom materielle ting skal renoveres en gang i mellem, skal en hjemmeside også holdes ved lige og optimeres med tiden og den digitale udvikling.

Fysio Danmark gør brug af et seo bureau

Nr 1 på +100
fysioterapeut søgeord

SEO bureau HHR el teknik

Top 1 på "elektriker København"

SEO bureau København
10.000+ gratis besøgende månedligt
SEO bureau København

Nr 1 i fjernelse af tatoveringer

Vi findes i toppen, og du vil snart kunne finde dig selv

Over 300 ord i top 3 på Google
+200 succesfulde SEO-cases i forskellige brancher
Fra 1.000 til 50.000 besøgende
seo bureau nr 1 på google
Vi er sikre på, vi kan hjælpe dig

Hvad kan vores SEO bureau føre for dig?

SEO bureau København

Contentstrategi

Strategiske overvejelser om søgeord & tekstforfatning for din virksomhed med udvalgte søgetermer.
SEO bureau København

Linkbuilding

Opbygning af autoritet med eksisterende linkprofil, samt internt & ekstern linkbuilding.
SEO bureau København

Teknisk analyse

Optimering af din hjemmesides tekniske opsætning & anbefaling til forbedringer.
SEO bureau København

SEO rapport

Afrapportering af SEO resultater og effektrapport på din hjemmesides performance.
SEO bureau København

Få lavet en gratis SEO analyse af jeres webside

Indtast her din hjemmesides URL. Så kommer vi med et oplæg på mulighederne, som kan sikre dig topplacering.
 • Garanti for succes inden for 90 dage
 • Bindingsfrit samarbejde
 • En hjemmeside skal passes og plejes

  Noget af det, som en SEO rapport kan afdække, er, hvor synlig en hjemmeside er på søgemaskiner. Nogle gange kan det ske, at der er nogle fejlkoder, der gør, at en hjemmeside ikke er synlig. Dette kan have store omkostninger, for en virksomhed, da den online tilstedeværelse i mange tilfælde er helt essentiel i virksomhedens salg og overlevelse.

  Det kan være en god idé at få foretaget en analyse af sin hjemmeside og få udarbejdet en seo rapport i ny og næ, for at sikre at den hele tiden er i top top stand og er synlig på søgemaskiner. De penge du bruger på en seo rapport kan i sidste ende spare dig for de omkostninger din hjemmeside kan have for dig, hvis den er fejlbar.

  Basér dit arbejde på en SEO rapport

  Når du skal have din hjemmeside til at performe godt på søgemaskinerne, så er det, som sagt, essentielt at kigge på forudgående udvikling, så du kan se på og estimere, hvad der har gjort en forskel i det arbejde, du allerede har lavet, så du har et godt grundlag for og viden om din videre færd.

  Holder du ikke løbende styr på, hvordan udviklingen går med din SEO optimering gennem, eksempelvis, en rapport, så kan det også være svært at vide, hvor du skal gribe fat, når du skal tage næste step i din udvikling og dit arbejde med din hjemmeside eller webshop.

  Ofte kan det være de små detaljer i din SEO optimering og en rapport herom, der har gjort en stor forskel for den udvikling, din hjemmeside har, og derfor er det ikke bare en god ide, men et rigtigt vigtigt i step i dit arbejde, at du reflekterer over de udfordringer, du har haft, de små mål, du har nået, samt evaluering over, hvad der kan bruges fremadrettet.

  Skal vi gøre SEO arbejdet?

  Èt samarbejde baseret på performance uden bindingsperiode
  Garanti for resultater & første side indenfor 90 dage
  Fuld gennemsigtighed
  Peter - din SEO nørdPeter - din SEO nørd

  Hvad indeholder en SEO rapport?

  En SEO rapport bør indeholde alle de processer og steps, du har været igennem i dit arbejde. Her skal det klarlægges, hvad det er, der er blevet gjort i forhold til både udvikling, fremgang og tilbagegang. Det er nemlig ikke kun de gode ting, der belyses og fremlægges, men også de mindre gode ting, som har været afgørende for hjemmesiden og virksomheden.

  Når det findes frem, hvad det er, der er gået godt, og hvad der er gået skidt, fremlægges det også, hvad det er der har gjort, at det er gået godt eller skidt. Måske har I implementeret et nyt tiltag på siden, som har haft en positiv effekt. Eller måske er der blevet fjernet eller tilføjet noget, som har haft en negativ konsekvens. Dette vil en SEO rapport særligt omfatte.

  Det kan vi hjælpe dig med som SEO rådgiver

  • Udvikling af strategi for søgeord
  • Professionel tekstforfatning
  • Programmering & teknisk SEO optimering
  • Linkbuilding, organisk og betalt

  Som din konsulent eller sparringspartner kan vi hjælpe dig med alt fra udarbejdelse af en SEO rapport, der viser dig alt det, der virker, og alt det, der kan forbedres. Vi kan tilbyde hjælpe med at lægge en strategisk plan for, hvordan du kan arbejde effektivt med søgemaskineoptimering i fremtiden, hvilke søgetermer og -fraser, du bør satse på, og hvordan du bedst implementerer dette,

  Derudover kan vi også hjælpe med eksekvering af teknisk SEO-optimering, gennem blandt andet effektfuld programmering af din hjemmeside, samt implementering af features og indhold, som, vi ved, søgemaskinerne elsker. Derudover kan vi også hjælpe med tekstforfatning af indhold til din webside, både over- og undersider, content til sociale medier og meget mere, som én samlet løsning.

  For at sikre din sides autoritet, er det naturligvis også vigtigt at have linkbuilding med i overvejelserne, da disse er med til at vise Google og andre søgemaskiner, at din side rent faktisk kan hjælpe med det, som sidens indhold angiver. Alt dette vil du kunne læse meget mere om i en udarbejdet SEO rapport fra PK Medier. Hør mere om dine muligheder ved at kontakte os i dag.

  Læs også om seo konsulent eller seo bureau her. 

  Afrapportering af SEO performance

  Lad os lave dig en SEO rapport

  Lad os, som specialister, og et af Danmarks bedste SEO firmaer, hjælpe dig med at komme helt i mål med din SEO indsats. Vi tager gerne et kig på, hvad du allerede har udført og udformer en SEO rapport, der angiver, hvor der kan gøres en effektiv indsats for dine hjemmeside.

  Lyder det som noget, du kunne bruge i din proces med søgemaskineoptimering, så tøv endelig ikke med at række ud.

  Hvad siger kunderne om os?

  Vores specialister har indenfor de sidste seks år hjulpet utallige virksomheder med den bedste SEO optimering. Du kan herunder se et udpluk af vores kunder og læse deres oplevelser med PK Medier som samarbejdspartner.

  Eks. 

  “PK Medier hjælper os med SEO, annoncering, hjemmeside og meget andet. Vi er rigtig glade for samarbejdet, og de er altid søde til at svare hurtigt tilbage og kommer også selv med gode idéer til hvordan annoncer skal tweakes, hvilken strategi der skal bruges ift. SEO osv.” - Sasha Scherg (Scherg Studios)

  PK Medier oplysninger

  Pk Medier seo bureau København

  Gode steder at lære om SEO fra

  • Læs Googles egen starte guide her.
  • Ahrefs har en guide her.
  • Moz har en større guide her.

  FAQ - SEO rapport

  Hvad er en SEO rapport?
  Et SEO bureau hjælper dig med at optimere din tilstedeværelse digitalt og anskaffer dig potentielle kunder. SEO bureauer kan give dig data og dermed målbarhed, og du kan derfor se, om dine målsætninger indfries.  
  Slip for selv at lave det store arbejde, og lad bureauet gøre hvad de bedst til.
  Hvornår skal man have foretaget en SEO rapport?
  Hvis du ønsker vækst online, er SEO et vigtigt element at fokusere på. SEO kan give dig organisk vækst på søgemaskiner som Google.
  Søgemaskineoptimeringer bidrager til at konvertere 65% mere end andre digitale medier. Så vil du se forandring - så invester i SEO.
  Kan jeg selv lave en SEO rapport?
  Der er mange parametre der afgør det gode samarbejde. Se på hvem du kan skabe den gode relation med, og gå efter det rigtige match. Derudover skal du sikre dig at der forekommer konstant gennemsigtighed og dialog. Udse dig et bureau som arbejder indenfor din branche og har ekspertise indenfor netop det du søger.
  chevron-downmenu-circlecross-circle