SEO firma i Danmark – Få garanti for side 1 fra start

Frister det med flere leads og generering af mere salg på Google? Som det bedste SEO firma i København kan vi hjælpe dig med at undgå budkrig i annonceværktøjerne. Vi bringer din virksomhed til tops i Googles resultater med vores 90 dages framework.

seo bureau
Samarbejde baseret på resultater, ingen binding
seo bureau
Vi ligger selv i toppen af Google
seo bureau
Garanti for topplaceringer indenfor 90 dage
Få gratis SEO analyse
Kender du dine muligheder for offentlig tilskud til dine SEO-projekter? Læs mere her.

Show it - don’t tell it. Kom organisk i top på Google, ligesom vores kunder og os selv. Vi er et SEO firma, som arbejder med hele søgemaskineoptimeringen og tilhørende løsning. Vores 15+ specialister i København står klar til at skabe resultater. Læs også hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med mere end SEO.

SEO bureau København

+932% stigning i organiske salg

Oplevelsescenter i København
SEO bureau København

+132% øget omsætning fra SEO

Restauranter og catering
SEO bureau København

+324% vækst i trafik

Webshop i DK & SE

Vi lægger selv i toppen, og kan også få dig til det

+300 ord i top 3 på Google organisk
Gået fra 1.000 til 50.000 besøgende
+ 200 succesfulde SEO-cases på tværs af brancher
SEO bureau København

pkmedier.dk udvikling fra 2016

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er en samling specialister, som i sammenspil styrkes af at vidensdele på tværs af teams og fagområder, så vores kunder får de bedste resultater.

Vores SEO firma i København har mere end 7 års erfaring, og med mere en 200 cases i bagagen har vi opbygget en stor forståelse for Google. Disse kunder spænder fra store til små, samt fra B2B og B2C i både ind- og udland.
SEO bureau København

Få en gratis SEO analyse af jeres hjemmeside

Indtast din url, og vi kommer med bud på dine mulige SEO optimeringer, som kan føre dig til tops på Google.
 • Garanti for resultater indenfor 90 dage
 • Ingen binding under samarbejdet
 • Disse områder skal til for at få dig til tops i Google:

  • Komplet søgeordsstrategi
  • Teknisk SEO optimering og hjemmeside programmering
  • Betalt og organisk linkstrategi
  • Professionel tekstforfatning

  Som SEO virksomhed arbejder vi derfor nationalt og internationalt og har erfaringer med et utal af CMS-systemer og sideopsætninger for både webshops og generelt brands. Skal vi tage et kig på dit website?

  Vil du have mere SEO trafik?

  Skriv din hjemmesides url, og vi tjekker den og kommer med vores 4 bedste anbefalinger for din SEO optimering.

  Mads SEO

  Vi identificerer din side for eventuelle SEO fejl, søgeords muligheder og din konkurrence.

  Kom organisk i top på 90 dage

  Det hele lyder jo meget godt, men hvordan sikrer vi dine holdbare resultater med din hjemmeside og SEO strategi? Alle succeshistorier inden for SEO bunder i en god handlingsplan, men derudover også et velafstemt samarbejde og match med det rette SEO firma. 

  Din søgemaskineoptimering og dine resultater behøver ikke at tage 6-12 måneder. Vi elsker at kunne vise resultater indenfor de første tre. 

  Det gør vi gennem en gennemarbejdet analyse af dit data og muligheder. Dette er, for os i København, helt afgørende for at skabe resultater. Med sikkerhed i stemmen kan vi derfor også tilbyde vores kunder ingen binding eller opstartsgebyr.

   En proces med et SEO firma, som PK Medier, løber ofte som følgende:

  • 1.

   Definition af målsætninger for samarbejdet

  • 2.

   Søgeordsstrategi

  • 3.

   Fundamental optimering af website

  • 4.

   SEO optimeret tekstproduktion

  • 5.

   Linkbuilding - ekstern og intern

  • 6.

   UX optimering på website

  On-page UX med dit seo bureau

  Vi ved, at alle forretninger er forskellige, og vi skræddersyr selvfølgelig dit forløb efter dine behov og ønsker. Vi kan både bistå som rådgiver såvel som eksekverende funktion i København og resten af Danmark. 

  Med nøje rapportering på din udvikling kan vi sideløbende på vores team effektivisere, optimere på tværs af teams og fagområder. 

  For et SEO firma, som os, udvikles de bedste resultater gennem fokuseret indsats inden for både teknisk optimering, tekstproduktion, og med den rette linkbuildingstrategi skabes nødvendig autoritet til jeres website. Alt dette i en samlet strategi for at komme i tops på de valgte søgeordsområder.

  Skal vi gøre SEO arbejdet?

  Èt samarbejde baseret på performance uden bindingsperiode
  Garanti for resultater & første side indenfor 90 dage
  Fuld gennemsigtighed
  Peter - din SEO nørdPeter - din SEO nørd

  Få tilskud til dit projekt

  Mulighed for offentlig tilskud til projektet

  Nyere virksomhed? Få dækket 70% af budgettet

  +2 fuldtidsansatte, få tilskud på 50.000 DKK

  Høj kvalitet i sparring og faglighed

  Ved du eksempelvis, hvilke søgeord din målgruppe søger efter på Google, når de skal finde dine produktløsninger online? Hvis ikke, så er det stort set umuligt at optimere dit website efter din målgruppes behov, så de vælger netop din hjemmeside til at få afdækket deres behov.

  Ved at vælge et professionelt SEO firma i København, kan du få vejledning og sparring til at optimere alle dine online kanaler. Hos PK Medier gør vi med glæde alt det hårde arbejde for dig. Vores virksomhed tilbyder nemlig de bedste løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, da vi ved, at ingen kunder er ens.

  Derfor er vi, som bureau, altid klar til at give en uforpligtende vurdering af din virksomheds online performance, så vi kan udforme den bedste plan, der kan forbedre jeres online tilstedeværelse markant.

  Har du brug for yderligere vejledning, kan det være et SEO kursus, der er aktuelt for dig og din virksomhed.

  Første side eller uden beregning 🚀

  Med erfaring fra mere end 200 SEO-cases ved vi, hvad der skal til for at komme øverst i søgeresultaterne.

  Derfor stiller vi en garanti for, at du kommer på første side på Google med aftalte keywords - indenfor den definerede periode.

  Ingen SEO-projekter er ens, og derfor kræver målsætningen en gennemgang af netop din case.

  Det er ikke muligt at forudsige præcise placeringer, da Google er dynamisk, men er du ikke på første side inden deadline – arbejder vi uden beregning, indtil du er.

  Hvad er søgemaskineoptimering?

  Søgemaskineoptimering (også kaldet SEO) handler om at skabe øget trafik til dit website fra både eksisterende og nye kunder. På denne måde øger du chancerne for at tilgå nye kunder, og øget salg ved at skabe konkrete kundehenvendelser. SEO er derfor et vigtigt våben, for de fleste firmaer i den digitale kamp mod sine konkurrenter.

  For at forstå søgemaskineoptimeringen, skal man sætte sig grundigt ind i, hvordan de forskellige søgemaskiner tænker og fungerer. Dette gøres ved at kende til nogle af søgemaskinernes mange algoritmer, der afgør, hvilke hjemmesider, søgemaskinen vurderer som mest relevante for dens brugere.

  Tænk på disse faktorer

  Her er det for alle virksomheder, ikke kun i København men resten af Danmark, vigtig at tænke på; links, content og teknisk setup, da disse faktorer blandt andet bidrager til fordelagtige placeringer. Alt dette kan du naturligvis få den bedste hjælp til, hvis du benytter dig af et professionelt SEO firma i København.

  Tager vi et eksempel med vores egen side, så kan du på Google søge på “SEO bureau”, for at finde et firma, der kan være dig behjælpelig med at få din søgemaskineoptimering stablet på benene. Dog vil du opleve, at der vil komme mange søgeresultater, og her kan det være svært at vælge mellem dem, for hvem er den bedste?

  Når det kommer til netop søgemaskineoptimering, så vil et bureau eller en virksomhed, der rent faktisk rangerer højt på ord som “SEO” og eller “SEO bureau” højst sandsynligt være at foretrække, da de viser klart og tydeligt, at de ved, hvad der skal gøres for at ligge øverst i søgeresultaterne.

  Sådan bliver du sikret, at din hjemmeside bliver optimeret ud fra søgemaskinernes mange algoritmer, som sikrer den mest synlige online tilstedeværelse for din virksomhed.

  Specialiseret SEO firma i København

  Hos PK Medier er vi nogle af de bedste specialister i søgemaskineoptimering. Det betyder noget for os, at vores kunders hjemmesider er optimerede ud fra hurtighed, lækkert design, forståeligt indhold og lækre funktioner, der alt sammen bidrager til fastholdelse af besøgende på websitet. Du kan læse mere om, hvorfor du skal vælge PK Medier i København, som dit SEO bureau eller firma, i vores blogindlæg.

  Men før vi kan snakke om opsætning af hjemmesider, der kan skabe (mer-)salg, fokuserer vi først og fremmest på, hvordan vi trækker potentielle kunder ind på din hjemmeside. Og her er svaret: Søgemaskineoptimering.

  Vi sætter stor værdi i, at optimeringsarbejdet skaber en fair og rimelig awareness omkring vores kunders websites, så vi undgår black hat SEO. ‘Black hat’ optimering er, når firmaer anvender en form for uetisk linkbuilding-strategi, hvor man køber sig til linkhenvisninger fra andre hjemmesider, uden at tagge det som et købt link.

  På denne måde kan Google ikke registrere, at linket er købt, og Google tror derfor, at det er skabt organisk. Opdager Google denne manipulation, risikerer man at blive straffet med at blive fjernet fra søgeresultaterne.

  Forskellige teams af de bedste specialister

  Vores virksomhed og bureau består af forskellige teams af de bedste specialister inden for SEO, marketing, SOME, content creation, annoncering på sociale medier og visuelle opsætninger i København, og vi står klar til at hjælpe dig, med hvad du end måtte have brug for.

  Vi kan altså hjælpe med mange forskellige ting og indsatser - store som små -, når det kommer til både hjemmesider, SEO, annoncering, SoMe og meget mere.

  Vi er et datadrevet bureau og SEO firma. Det indebærer, at vi baserer vores analyser og konstante arbejde og udvikling på data. Vi mener, at data viser et præcist udsnit af sandheden, som gør, at vi får indsigt i vores kunders potentielle optimeringspunkter. Denne analytiske og strategiske tilgang til databehandling benytter vi også i vores evaluering af målsætningerne, da vi tydeligt kan se fremgang og resultater.

  Vores kompetente rådgivere

  Vores kompetente rådgivere tager dig i hånden hele vejen, så du hele tiden er med. Vi ønsker nemlig løbende at have sparring med dig for at komme nærmest din virksomheds identitet og overordnede målsætninger på bedste vis. Det er vigtigt for os, at du kan se resultaterne med egne øjne, og at du kan være med til at til- og fravælge, så du får succes ud fra dine kriterier og ønsker.

  Vi er derfor klar til at give din virksomhed i København, eller et andet sted i landet, de bedste resultater. Har I brug for hjælp til søgemaskineoptimering, SoMe, annoncering, hjemmesideopsætning eller noget helt femte? Giv os et kald og fortæl os, hvad vi kan gøre for din virksomhed i København eller resten af Danmark.

  Professionelt SEO firma

  Passer din virksomhed hos os?

  Ifølge os kan alle virksomheder drage fordel af at arbejde med SEO. Som nævnt er søgemaskineoptimering en vigtig disciplin, som din virksomhed er nødt til at forholde sig til for at opnå synlighed på søgeresultaterne. Uanset størrelse på din virksomhed, hvilken branche du er i eller hvor i landet, du befinder dig, vil vores SEO firma i København være gældende for dig.

  Hos PK Medier har vi erfaring med alt lige fra større og mere etablerede virksomheder til helt nystartede virksomheder. Vores arbejde med hver enkelt virksomhed, vil altid være skræddersyet til jeres behov og mål. Nogle brancher er mere konkurrenceprægede end andre, hvordan vi griber SEO arbejdet an, er derfor meget individuelt. Det udgangspunkt virksomheden har, spiller ligeledes ind i effektiviteten af resultaterne.

  Med det rette SEO arbejde fra et professionelt SEO firma, vil du kunne se fremskridt efter kun få måneder med et samarbejde hos os. Vi ved om nogen, hvor udfordrende det kan være, at komme til top i en branche med hård konkurrence. Dog ved vi også, at med de rette kompetencer og en tilrettelagt SEO strategi, vil dette sagtens kunne kan lade sig gøre.

  God relation og gennemsigtighed

  Din virksomhed vil ligeledes passe godt hos os, hvis du værner om en god relation og gennemsigtighed. I vores SEO firma i København er den gode kunderelation nemlig det vigtigste redskab for at skabe det bedste samarbejde. Igennem hele processen vil du få løbende sparring og dokumentering af det udførte arbejde.

  Vi ønsker at hjælpe din virksomhed så godt som muligt, samtidig med at rådgive og vejlede dig i de forskellige discipliner, så du selv kan lære at tracke dit data på tværs af digitale platforme. Mange af vores kunder ligger i dag nummer 1 på Google, på grund af vores store ekspertise i at forbedre en virksomheds rangering på søgemaskinerne. Lad og gøre det muligt for dig også.

  Gratis SEO analyse? 🔍
  Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
  Få gratis analyse
  SEO firma

  Vores mission og passion er god SEO

  Det er med tiden blevet vores allerhøjeste prioritet at få vores kunder til at rangere bedst muligt på Google søgeresultater. Dette er blevet vores mission i vores SEO firma, fordi vi kan se, at det virker, og fordi vi er gode til det.

  Vi erkender det gerne - vi er nørder! Vi er nørder inden for søgemaskineoptimering, og vi er slet ikke blege for at råbe højt om det, for vores resultater siger det hele. Vores tilgang til søgemaskineoptimering, markedsføring og andre strategier for at få din virksomhed til at komme højt op på listen over de bedste på market, har vist sig igen og igen at være den bedste.

  Resultaterne snakker for dig selv

  Det er ikke for at være kæphøje, men resultaterne taler for sig selv. Og vi er stolte af at kunne være det bedste SEO firma inden for vores felt, og ikke mindst, at vi kan give vores succes videre til vores kunder, så de kan nyde godt af et samarbejde med os. Vi er blevet så gode til det, vi laver, fordi det er vores passion. Vi går optimistisk ind til enhver opgave, og derfor får vi også gode resultater - for vi ser en løsning.

  Online markedsføring betyder mere nu, end det nogensinde har gjort før, og derfor er det også vigtigt, at du har styr på dette. Du kan søge råd og vejledning hos alle SEO firmaer, men kun de dygtigste kan bringe dig hele vejen til top 10, og måske også helt op i top 3. Derfor handler det om at finde det bedste valg for dig og din virksomhed.

  Vores SEO firma, PK Medier, i København hjælper dig gerne med at komme op på dine mest afgørende søgeord, men du skal ikke bare vælge os, fordi vi er gode til det, vi gør, men fordi vi er det rette match. Dette er du med til at afgøre.

  SEO firma liggende i København

  Forstå værdien af din digitale indsats

  Hvis du vælger PK Medier som dit professionelle SEO firma i København, vil vi sætte dig grundigt ind i, hvordan vores optimeringer skaber den bedste værdi for din virksomhed. Som regel ser du først effekten af strategisk søgemaskineoptimering efter 9-12 måneder.

  Dette betyder altså, at optimeringsarbejdet er en langsigtet og vedvarende proces, som for de fleste virksomheder kræver hjælp fra et kompetent SEO firma.

  Efter 12-24 måneder vil den stabile indsats for alvor kunne mærkes, da din virksomhed i en længere periode vil have mærket resultaterne af grundigt strategiarbejde. Her vil din virksomhed, som udgangspunkt, for alvor opleve effekten i form af konkrete kundehenvendelser og øget salg.

  Undervejs i forløbet er det derfor vigtigt, at du hele tiden har målet, strategien og investeringen for øje, da søgemaskineoptimering ikke bærer frugt i den indledende fase, hvor man opbygger en form for kredit hos Google.

  Vi holder dig opdateret

  Vi vil derfor gøre vores fornemmeste og bedste for hele tiden at holde dig opdateret og forstå værdien af de aktiviteter vi løbende eksekverer, for at have den langsigtede strategi for øje. Ved at vælge PK Medier, som dit SEO bureau i København, sikrer vi altså, at du hele tiden er med på rejsen.

  Det er vigtigt for os, at du forstår udbyttet af dine investerede penge, da arbejdet på den lange bane vil garantere de bedste synlige resultater for dit firma. Af denne grund er det også vigtigt for os, at du er med os hele vejen i forløbet, hvor vi sammen kan tage beslutninger, og at du og din virksomhed er repræsenteret i beslutningsprocessen.

  Hvorfor er SEO vigtigt?

  Det er først og fremmest vigtigt, at du ved, hvorfor søgemaskineoptimering er vigtigt. SEO er vigtigt, fordi det hjælper din virksomhed med at præstere bedre på søgemaskinerne i Danmark. Dette gælder alle søgemaskiner, herunder Google. Det sikrer en bedre placering på søgemaskier end dine konkurrent, og på den måde giver det dig de bedste chancer for flere besøgende, og dermed også flere konverteringer.

  Det kan være en klar fordel at få SEO firmaer, som PK Medier i København, til at hjælpe dig med at undersøge og analysere din nuværende situation, når du skal have SEO optimeret din webside. Her finder du nemlige kyndige og dygtige eksperter, der ved, hvad de skal kigge efter, og hvad du skal trække på for at få succes.

  Derfor er det også værd at kontakte en SEO virksomhed, hvis du ønsker at rangere bedre, få flere konverteringer, og generelt forbedre din digitale marketing i Danmark. Med en grundig undersøgelse af, hvor din hjemmeside halter, enten fra et SEO firma, eller ved analyse egenhændigt, vil du selv eller ved hjælp af et SEO firma kunne finde netop de punkter, hvor du kan forbedre din indsats.

  Ved at have styr på søgemaskineoptimeringen vil du også have mere synlighed i forhold til Google-placeringer på de søgeord, som netop dine besøgende og kunder bruger, når de skal finde frem til dit produkt eller din service gennem søgemaskinerne. Hertil kan lokal SEO i Danmark også være et punkt, der er værd at optimere på. Så hjælp til dette af den bedste SEO firma og virksomhed.

  On-page UX med dit seo bureau

   Der er mange fordele ved SEO:

  • 1.

   Mere trafik på din side

  • 2.

   Flere konverteringer

  • 3.

   Høj rangering på søgemaskinerne

  • 4.

   Effektfuldt indhold

  • 5.

   Flere kunder, mere salg

  • 6.

   Førstevalg ved søgning

  Lokal SEO

  Lokal SEO gør, at du kommer frem på de lokale søgninger i det område, du er placeret i. Dette er smart, hvis du udbyder en service, der også kan bruges i lokalsamfundet, eksempelvis i København. Har du ikke selv mod på at springe ud i det, så kontakt et professionelt SEO firma, der både kan og vil.

  Søgemaskineoptimering er således et helt grundlæggende og yderst vigtigt punkt i din digitale markedsføring, som ikke bare er afgørende for din hjemmeside, men for hele din virksomheds succes i Danmark. Du kan nemt og hurtigt optimere din side efter at opnå flere salg og konverteringer. Men dette sker kun, hvis Google også anerkender din side.

  Skulle du have eventuelle spørgsmål til, hvordan SEO helt grundlæggende fungerer, eller spørgsmål til, hvordan et skræddersyet forløb vil se ud for dig hos vores SEO firma, PK Medier, så tøv endelige ikke med at række ud. Vi svarer gerne på spørgsmål, både store og små, samt andre henvendelser til vores SEO virksomhed i København.

  Hvordan griber vi samarbejdet an?

  Når du endelig har udvalgt dig det bedste SEO firma for dig, går du i dialog med bureauet om den kommende proces, hvilket er meget forskelligt fra bureau til bureau - også i København.

  Hos PK Medier i København lover vi et tæt samarbejde, da vi mener, at en sparring med dig og din virksomhed er essentiel for at nå de bedste resultater. I det tætte samarbejde går vi igennem overordnet fire faser (som varierer alt efter virksomhed).

  1. Når du først henvender dig til os som SEO firma, ser vi analyserende på din case, og hvor dine mulige optimeringer ligger. Vi ser på alt fra, hvordan du rangerer på Google, hastigheden af din hjemmeside, en markedsanalyse af dine konkurrenter, og hvilke behov du har.
  2. Efter analysen starter vi op med et opstartsmøde enten i København, eller hvor du ønsker, hvor vi i fællesskab sætter de bedste målsætninger, KPI’er, handleplaner, som vi sigter mod. Vi ser ind i mulige tekniske forbedringer, og vi går derefter ellers i gang med 3. fase.
  3. Vi er nu nået til at opstarte vores arbejde med endnu dybere tekniske optimeringer. Vi eksekverer på søgeordsanalyserne og herunder eksekverer på tekstforfatningen med fokus på at formidle det bedste indhold optimeret efter søgemaskinerne. Her kan vi også fælles se ind i nyt visuelt design og univers med vores graske designere. HUSK at SEO arbejde tager tid, og kræver tålmodighed.
  4. Efter alt arbejdet med os, uanset tidsrammen, ser vi i den afsluttende fase ind i en evaluering af målsætningerne. Vi afrapporterer dog også løbende, så du kan følge med i din søgemaskineoptimering og være tryg. Vi kan på den måde ændre forløb undervejs, hvis der opstår nye eller ændrede ønsker. Men ellers afslutningsvis vil vi se ind i, om vi har nået målsætningerne. Men et samarbejde med en SEO virksomhed kan vare mange år.
  SEO firma og virksomhed - hjælp til rådgivning og eksekvering

  Kontakt PK Medier, hvis du er interesseret

  Hvis det kunne have interesse at indgå et samarbejde med et professionelt SEO firma i København, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og høre meget mere om, hvordan dit specifikke forløb ville se ud, og hvordan vi kan vejlede og hjælpe dig og din virksomhed på bedste vis.

  Hos PK Medier sigter vi altid efter at forblive nummer 1 i Danmark til SEO, ikke kun for vores skyld, men for at bevise overfor vores kunder, at vi er eksperter indenfor det vi vejleder og rådgiver om. Show it - don’t tell it.

  Vi er stolte af at kunne gå forrest, hvad det angår resultater og succeshistorier, så vi kan vise dig og din virksomhed, at vi ved, hvad vi laver. Det er ofte investeringen værd, da et godt SEO arbejde giver mange gange igen på den lange bane. Søgemaskineoptimering konverterer 65% bedre end andre digitale kanaler og deres konverteringer.

  Tænk derfor søgemaskineoptimering ind i din online strategi - og søg endelig hjælp hos professionelle eksperter i en SEO virksomhed.

  Vi gentager her gerne igen, at du ikke bare skal vælge et SEO firma, fordi det er det bedste, ligger højt rangeret selv, eller fordi det lyder godt, det der tilbydes. Du skal til enhver tid lytte til dine egne behov og forventninger, for så får du og din virksomhed størst succes.

  Hvad kan et SEO firma hjælpe med?

  Alt efter hvilket SEO firma du får fat i, så er der mange ting, som de hver i sær kan gøre for dig. Når det kommer til søgemaskineoptimering, så er der mange facetter, som man skal være opmærksom på, og derfor kan det være en rigtig god ide at outsource sit arbejde med søgemaskineoptimering.

  Der er særligt tre punkter, som er vigtige at have øje for, når du skal have lavet søgemaskineoptimering - hvad end dette er inhouse eller ved outsourcing til et kyndigt rådgivnings bureau, i for eksempel København, som arbejder med dette -, og det er både den tekniske del, den indholdsmæssige del, samt linkbuilding.

  Et SEO burau vil typisk gribe fat helt nede ved roden, når de skal lave søgemaskineoptimering af din side. Dette vil typisk starte med små, men vigtige, ting, såsom brugervenlighed på siden, CTA-knapper (Call To Action) og meget mere, som gør, at kunderne har mere lyst til at begå sig på din side, interagere med siden og dermed også købe noget herfra.

  Når man ser på det indholdsmæssige, så ses der typisk på de søgetermer, som du anvender, når du søger at fange den målgruppe, du går efter. Det er vigtigt, at disse er målrettet rigtigt, så du rammer netop den rette målgruppe.

  Derudover vil en SEO virksomhed se på den nødvendige linkbuilding til og på din side, så der kan skabes organisk trafik, og derudover se efter Black hat SEO, som du helt bør undgå.

  Mere end bare et SEO firma

  Mere end et SEO bureau

  PK Medier er først og fremmest et SEO firma i København, men vi er også meget mere end det. Vi tilbyder nemlig også en lang række af andre services, herunder videoproduktion og fotografering, som du kan bruge i samspil med det SEO arbejde, der udføres for dig.

  Når SEO arbejdet er i orden, så kan du arbejde på ét af de andre aspekter, der er vigtige for konverteringen af nye kunder - nemlig udseendet af din hjemmeside. Har du en flot hjemmeside med god videoproduktion, flotte billeder af de produkter, du til byder, hvad end dette er mad, services, fysiske produkter, eller noget helt fjerde, og meget andet, så vil besøgende have en større tendens til at finde din hjemmeside pålidelig og vil foretage et køb.

  Meget mere end bare rådgivning i SEO

  Hos PK medier i København dyrker vi hele paletten af digital markedsføring, da vi mener, at den rette strategi går hånd i hånd med en gennemført digital strategi. Vi hjælper derfor også vores kunder i København og resten af landet med alt fra Google- og Facebook annoncering, videoproduktion, hjemmesideudvikling, fotografering, SoMe til nyhedsbreve og meget mere.

  Vores arbejde er ambitiøst, og vi søger den bedste og mest effektfulde strategi til din virksomhed, som giver dig bedst muligt udbytte af samarbejdet med os, som SEO firma.

  Vi mener at det frugtbare resultat kommer fra et godt samarbejde, og vi mener derfor, at det er vigtigt, at du vælger det bureau, som føles som det bedste match for dig.

  Du er altid velkommen til at ringe til os, eller komme forbi til en uforpligtende snak, hvis du har brug for yderligere SEO rådgivning.

  Lad os hjælpe dig som mere end SEO firma

  Som nævnt ovenfor, så er vi meget mere end bare en SEO virksomhed, der er eksperter inden for alt, hvad der rør sig inden for søgemaskineoptimering, vi har også fingeren på pulsen, når det kommer til mange andre ting, og derfor kan du også være sikker på at få et godt produkt og en god service, når du vælger PK Medier, som din rådgiver eller eksekverende aktør.

  Vi har nemlig ikke bare styr på det indholdsmæssige, vi har også snilde inden for det tekniske, herunder sideoptimering, levering af nye hjemmesider, effekter, programmer, tracking, ja, vi kunne jo blive ved. Pointen er bare, at vi ved, hvad vi laver, og vi er gode til det. Det viser vores resultater igen og igen. Derfor kan du også stole på, at vi kan føre dig til tops, når du vælger os.

  Lad os producere content til dine sociale medier, med både video og billeder, skriftligt indhold til dine websider, SoMe mm., lave betalt Google og Facebook annoncering på mest effektive vis, eller noget helt, helt andet.

  Vi har sågar erfaring med succesfuld affiliate marketing, som du også kan få stor succes med. Lad os vejlede dig, som SEO firma, til, hvordan du bedst kommer i gang, hvor du starter, hvordan du bedst driver det, og hvordan du får størst succes.

  Vores erfaring er, at tålmodighed er en dyd, og derfor er det også vigtigt at lade processen vise, hvad den kan. Det samme gælder, når det kommer til optimering efter søgemaskinernes krav. Tro os, som SEO firma og virksomhed, har vi prøvet det hele. Kontakt os, hvis du vil høre mere.

  Lad os være dit SEO firma

  Læs også

  Arbejder du i shopify, har vi også gode råd til Shopify SEO.

  Shopify SEO er vigtigt, når du er indehaver af en webshop, da de brugere, som søger efter deres ønskede produkt, har højere incitament for at købe produktet, og du kan derfor potentielt opnå højere konverteringsrate. Brugerne er allerede interesseret i dit produkt, så du skal blot være bedre til at få Google til at vise det.

  Det kan derfor være afgørende for, om du når ud til din målgruppe og bliver synlig i dit salg af produkter. Du må i denne proces have stort fokus på at udvælge de helt rette søgeord, som hverken er for brede, for smalle eller for upræcise. Google kan straffe din hjemmeside, hvis du bevæger dig indenfor søgeord, som ikke er relevante for dit felt. Spørg evt. et SEO firma om hjælp til din søgeordsanalyse.

  Du kan også læse mere om at være ekspert her, hvis du har brug for yderligere hjælp eller om, hvad en SEO konsulent kan gøre for dig.

  Vi tæller i København et stærkt kompetent team, som dækker dine digitale opgaver, og vi spænder i alt fra webudviklere, digitale designere, data analytikere, kommunikationskonsulenter, PPC specialister og skribenter.

  Vi har i vores virksomhed derfor tilsammen mange års erfaring, og formår som team at løfte den opgave, du har brug for.

  Løft derfor din virksomhed og den online tilstedeværelse markant i samarbejde med et SEO firma fra København, uanset hvor din virksomhed er placeret. Du vil ikke fortryde din investering, som på sigt sætter sig på Googles hukommelse.

  Kender du forskellen mellem SEO VS SEM? Læs med her.

  Du kan på Googles egen hjemmeside, læs om basics omkring SEO her.

  Din synlighed på Google viser sig faktisk at være 65% mere effektiv end på andre digitale medier, grundet den store konvertering. Så kom hellere i gang!

  PK Medier oplysninger

  Find os her.

  Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

  Telefon: +45 42 41 16 47
  E-mail: kontakt@pkmedier.dk

  CVR: 37296783

  Pk Medier seo firma

  SEO firma FAQ

  Hvad laver et SEO firma?
  Et SEO firma er en virksomhed bestående af medarbejdere med ekspertise inden for SEO (søgemaskineoptimering). De arbejder med virksomheder, som ønsker at optimere deres hjemmeside og generelle markedsføring online.
  Hvorfor skal jeg rådføre mig med et SEO firma?
  SEO kan være tidskrævende og er en konstant udviklingsproces med dine online kanaler, og det kan derfor være en fordel at rådføre sig med et professionelt SEO firma, som kan vejlede dig i din proces eller udføre arbejdet for dig.
  Er PK medier et SEO firma?
  PK medier hjælper virksomheder med at rangere højt på Google og skabe resultater med søgemaskineoptimering. 

  PK medier er dog meget mere end et rigtig kompetent SEO firma - som vi er stolte af. Vi hjælper ligeledes virksomheder med Facebook- og Google annoncering, markedsføringsplaner, videoproduktion, SoMe, mail marketing og meget mere.

  Hvad er Black Hat SEO?
  SEO som går under “black hat” indebærer SEO firmaer, som køber sig til eksterne links uden at henvise til at de er købte. Hvilket da vil kategoriseres som uetisk linkbuilding-strategi.
  chevron-downmenu-circlecross-circle