SEO firma i Danmark – Få garanti for side 1 fra start

Frister det med flere leads og generering af mere salg på Google? Som det bedste SEO firma i København kan vi med garanti hjælpe dig med at undgå budkrig i annonceværktøjerne. Vi bringer din virksomhed til tops i Googles resultater med vores 90 dages framework.

YouTube video
seo firma mads og helle

Vi ligger selv i top organisk, og ligeså vores kunder, som resultat af vores 90 dages framework.

seo bureau

Samarbejde baseret på resultater, ingen binding

seo bureau

Nr. 1 på "SEO" og +200 søgeord

seo bureau

Garanti for topplaceringer inden for 90 dage

Team af specialister står klar til at hjælpe

Kom organisk i top på Google, ligesom vores kunder og os selv. Vi er et SEO firma, som arbejder med hele søgemaskineoptimeringen og tilhørende løsning. Vores 15+ specialister i København står klar til at skabe resultater med garanti. Læs også hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med mere end SEO.

+300 cases

seo firma cases
seo firma nr 1
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo firma

Vi ligger selv i toppen, 
og kan også få dig til det

Vi ligger selv i toppen, 
og kan også få dig til det

Vores eksperter, specialister, nørder, kreative & krøllede hjerner sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed i mål

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Står du eller din virksomhed og leder efter et passioneret SEO firma, som tilbyder sparring og rådgivning specifikt sammensat til jeres behov, så er vores team af konsulenter og eksperter det rette valg. Vi bidrager til alt fra kreativ såvel som teknisk rådgivning og til eksekvering - store som små opgaver.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle sidder primært med kommunikative opgaver, betalt annoncering på flere platforme og løbende kundedialog og intern projektledelse.

Helle arbejder for seo firma PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads har det store overblik over teknisk SEO, Google opdateringer og kreative hjemmeside tiltag.

Mads arbejder for seo firma PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper sidder med kundekontakt og online markedsføring primært gennem søgemaskineoptimering.

Jesper arbejder for seo firma PK Medier
Tal med en specialist

Er vi et match?

seo bureau

Hvis du, ligesom os, elsker effektive og holdbare resultater, som gøres gennem dybdegående og gennemtænkt strategisk arbejde.

seo bureau

Hvis du savner kompetent rådgivning og sparring fra eksperter i søgemaskineoptimering. Især i samarbejde med konsulenter, som har mange års erfaring med den dynamiske og konstante udvikling, der er nødvendig med SEO.

seo bureau

Du ser værdi i at skabe leads, henvendelser, salg eller opmærksomhed ved hjælp af din hjemmeside, men hvor du ikke nødvendigvis ved, hvordan du kommer derhen.

Vi er ikke et match..

seo bureau

Hvis du ikke har tiltro til at SEO tager tid, og skal foregå løbende med kontant udvikling og ikke passer sig selv efter ét tiltag.

seo bureau

Hvis du ikke vil samarbejde med eksperter samlet ét sted hos et SEO firma - hvor der både er fokus på kreative såvel som tekniske løsninger.

seo bureau

Hvis du ikke har tålmodighed til, og tiltro til at et eksternt SEO firma afprøver alt for at skabe dine bedste resultater. Ofte kræver Google optimering mere end ét tiltag, og vi løber dit projekt til dørs i samarbejde med dig.

Hvad kan vi, som SEO firma, gøre for dig?

Vi er en samling specialister, som i sammenspil styrkes af at vidensdele på tværs af teams og fagområder, så vores kunder får de bedste resultater. Vores SEO firma i København har mere end 7 års erfaring, og med mere en 200 cases i bagagen har vi opbygget en stor forståelse for Google. Disse kunder spænder fra store til små, samt fra B2B og B2C i både ind- og udland.

SEO firma København

Content strategi

Søgeordstrategiske overvejelser for din virksomhed & tekstforfatning på udvalgte søgeord.
SEO firma København

Linkbuilding

Analyse af eksisterende linkprofil & eksekvering af linkbuilding - internt & eksternt.
SEO firma København

Teknisk analyse

Teknisk optimering af din webside eller anbefalinger til mulige forbedringer.
SEO firma København

Afrapportering

Rapportering af SEO resultater, samt komplet effekt-rapportering på din webside.

Kom til tops på Google med SEO

Det hele lyder jo meget godt, men hvordan sikrer vi dine holdbare resultater med din hjemmeside og SEO strategi? Alle succeshistorier inden for SEO bunder i en god handlingsplan, men derudover også et velafstemt samarbejde og match med det rette SEO firma. 

Din søgemaskineoptimering og dine resultater behøver ikke at tage 6-12 måneder. Vi elsker at kunne vise resultater indenfor de første tre. 

Det gør vi gennem en gennemarbejdet analyse af dit data og muligheder. Dette er, for os i København, helt afgørende for at skabe resultater. Med sikkerhed i stemmen kan vi derfor også tilbyde vores kunder ingen binding eller opstartsgebyr. Bliv klogere på din SEO strategi her. 

Få en gratis SEO analyse af jeres website

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
 • Garanti for resultater inden for 90 dage
 • Ingen binding under samarbejdet
 • Disse områder skal til for at få dig til tops i Google:

  • Komplet søgeordsstrategi
  • Teknisk SEO optimering og hjemmeside programmering
  • Betalt og organisk linkstrategi
  • Professionel tekstforfatning

  Som SEO virksomhed arbejder vi derfor nationalt og internationalt og har erfaringer med et utal af CMS-systemer og sideopsætninger for både webshops og generelt brands. Skal vi tage et kig på dit website?

  En proces med et SEO firma, som PK Medier, løber ofte som følgende:

  1. Definition af målsætninger for samarbejde
  2. Søgeordsstrategi
  3. Fundamental optimering af website
  4. SEO optimeret tekstproduktion 
  5. Linkbuilding - ekstern og intern
  6. UX optimering på website 

  Vi ved, at alle forretninger er forskellige, og vi skræddersyr selvfølgelig dit forløb efter dine behov og ønsker. Vi kan både bistå som rådgiver såvel som eksekverende funktion i København og resten af Danmark. 

  Med nøje rapportering på din udvikling kan vi sideløbende på vores team effektivisere, optimere på tværs af teams og fagområder. 

  For et SEO firma, som os, udvikles de bedste resultater gennem fokuseret indsats inden for både teknisk optimering, tekstproduktion, og med den rette linkbuildingstrategi skabes nødvendig autoritet til jeres website. Alt dette i en samlet strategi for med garanti at komme i tops på de valgte søgeordsområder.

  Høj kvalitet i sparring og faglighed

  Ved du eksempelvis, hvilke søgeord din målgruppe søger efter på Google, når de skal finde dine produktløsninger online? Hvis ikke, så er det stort set umuligt at optimere dit website efter din målgruppes behov, så de vælger netop din hjemmeside til at få afdækket deres behov.

  Ved at vælge et professionelt SEO firma i København, kan du få garanti for vejledning og sparring til at optimere alle dine online kanaler. Hos PK Medier gør vi med glæde alt det hårde arbejde for dig. Vores virksomhed tilbyder nemlig de bedste løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, da vi ved, at ingen kunder er ens.

  Derfor er vi, som bureau, altid klar til at give en uforpligtende vurdering af din virksomheds online performance, så vi kan udforme den bedste plan, der kan forbedre jeres online tilstedeværelse markant.

  Har du brug for yderligere vejledning, kan det være et SEO kursus, der er aktuelt for dig og din virksomhed.

  Se også SEO bureau Valby, SEO bureau Roskilde og SEO bureau Aarhus her.  

  Hvad er søgemaskineoptimering?

  Søgemaskineoptimering (også kaldet SEO) handler om at skabe øget trafik til dit website fra både eksisterende og nye kunder. På denne måde øger du chancerne for at tilgå nye kunder, og øget salg ved at skabe konkrete kundehenvendelser. SEO er derfor et vigtigt våben, for de fleste firmaer i den digitale kamp mod sine konkurrenter.

  For at forstå søgemaskineoptimeringen, skal man sætte sig grundigt ind i, hvordan de forskellige søgemaskiner tænker og fungerer. Dette gøres ved at kende til nogle af søgemaskinernes mange algoritmer, der afgør, hvilke hjemmesider, søgemaskinen vurderer som mest relevante for dens brugere.

  Tænk på disse faktorer

  Her er det for alle virksomheder, ikke kun i København men resten af Danmark, vigtig at tænke på; links, content og teknisk setup, da disse faktorer blandt andet bidrager til fordelagtige placeringer. Alt dette kan du naturligvis få den bedste hjælp til, hvis du benytter dig af et professionelt SEO firma i København, som med garanti har arbejdet med ovenstående.

  Tager vi et eksempel med vores egen side, så kan du på Google søge på “SEO bureau”, for at finde et firma, der kan være dig behjælpelig med at få din søgemaskineoptimering stablet på benene. Dog vil du opleve, at der vil komme mange søgeresultater, og her kan det være svært at vælge mellem dem, for hvem er den bedste?

  SEO firma i Danmark

  Specialiseret SEO firma i København

  Hos PK Medier er vi nogle af de bedste specialister i søgemaskineoptimering. Det betyder noget for os, at vores kunders hjemmesider er optimerede ud fra hurtighed, lækkert design, forståeligt indhold og lækre funktioner, der alt sammen bidrager til fastholdelse af besøgende på websitet. Du kan læse mere om, hvorfor du skal vælge PK Medier i København, som dit SEO bureau eller firma, i vores blogindlæg.

  Vi sætter stor værdi i, at optimeringsarbejdet skaber en fair og rimelig awareness omkring vores kunders websites, så vi undgår black hat SEO. ‘Black hat’ optimering er, når firmaer anvender en form for uetisk linkbuilding-strategi, hvor man køber sig til linkhenvisninger fra andre hjemmesider, uden at tagge det som et købt link.

  På denne måde kan Google ikke registrere, at linket er købt, og Google tror derfor, at det er skabt organisk. Opdager Google denne manipulation, risikerer man at blive straffet med at blive fjernet fra søgeresultaterne.

  Forskellige teams af de bedste specialister

  Vores virksomhed og bureau består af forskellige teams af de bedste specialister inden for SEO, marketing, SOME, content creation, annoncering på sociale medier og visuelle opsætninger i København, og vi står klar til at hjælpe dig, med hvad du end måtte have brug for.

  Vi kan med garanti hjælpe med mange forskellige ting og indsatser - store som små -, når det kommer til både hjemmesider, SEO, annoncering, SoMe og meget mere.

  Vores kompetente rådgivere

  Vores kompetente rådgivere tager dig i hånden hele vejen, så du hele tiden er med. Vi ønsker løbende at have sparring med dig for at komme nærmest din virksomheds identitet og overordnede målsætninger på bedste vis.

  Vi er derfor klar til, med garanti, at give din virksomhed i København, eller et andet sted i landet, de bedste resultater. Har I brug for hjælp til søgemaskineoptimering, SoMe, annoncering, hjemmesideopsætning eller noget helt femte? Giv os et kald og fortæl os, hvad vi kan gøre for din virksomhed i København eller resten af Danmark.

  Professionelt SEO firma

  Passer din virksomhed hos os?

  Ifølge os kan alle virksomheder drage fordel af at arbejde med SEO. Som nævnt er søgemaskineoptimering en vigtig disciplin, som din virksomhed er nødt til at forholde sig til for at opnå synlighed på søgeresultaterne. Uanset størrelse på din virksomhed, hvilken branche du er i eller hvor i landet, du befinder dig, vil vores SEO firma i København være gældende for dig.

  Hos PK Medier har vi erfaring med alt lige fra større og mere etablerede virksomheder til helt nystartede virksomheder. Vores arbejde med hver enkelt virksomhed, vil altid være skræddersyet til jeres behov og mål. Nogle brancher er mere konkurrenceprægede end andre, hvordan vi griber SEO arbejdet an, er derfor meget individuelt. Det udgangspunkt virksomheden har, spiller ligeledes ind i effektiviteten af resultaterne.

  God relation og gennemsigtighed

  Din virksomhed vil ligeledes passe godt hos os, hvis du værner om en god relation og gennemsigtighed. I vores SEO firma i København er den gode kunderelation nemlig det vigtigste redskab for at skabe det bedste samarbejde. Igennem hele processen vil du få løbende sparring og dokumentering af det udførte arbejde.

  Vi ønsker at hjælpe din virksomhed så godt som muligt, samtidig med at rådgive og vejlede dig i de forskellige discipliner, så du selv kan lære at tracke dit data på tværs af digitale platforme. Mange af vores kunder ligger i dag nummer 1 på Google, på grund af vores store ekspertise i at forbedre en virksomheds rangering på søgemaskinerne. Lad og gøre det muligt for dig også.

  Gratis SEO analyse? 🔍
  Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
  Få gratis analyse
  SEO firma

  Vores mission og passion er god SEO

  Det er med tiden blevet vores allerhøjeste prioritet at få vores kunder til at rangere bedst muligt på Google søgeresultater. Dette er blevet vores mission i vores SEO firma, fordi vi kan se, at det virker, og fordi vi er gode til det.

  Vi erkender det gerne - vi er nørder! Vi er nørder inden for søgemaskineoptimering, og vi er slet ikke blege for at råbe højt om det, for vores resultater siger det hele. Vores tilgang til søgemaskineoptimering, markedsføring og andre strategier for at få din virksomhed til at komme højt op på listen over de bedste på market, har vist sig igen og igen at være den bedste.

  Læs os hjælpe dig med SEO optimering af hjemmeside.

  Resultaterne snakker for dig selv - garanti for resultater

  Det er ikke for at være kæphøje, men resultaterne taler med garanti for sig selv. Og vi er stolte af at kunne være det bedste SEO firma inden for vores felt, og ikke mindst, at vi kan give vores succes videre til vores kunder, så de kan nyde godt af et samarbejde med os.

  Online markedsføring betyder mere nu, end det nogensinde har gjort før, og derfor er det også vigtigt, at du har styr på dette. Du kan søge råd og vejledning hos alle SEO firmaer, men kun de dygtigste kan bringe dig hele vejen til top 10, og måske også helt op i top 3. Derfor handler det om at finde det bedste valg for dig og din virksomhed.

  Se også SEO bureau Odense, SEO bureau Vejle, SEO bureau Kolding og SEO bureau Randers her. 

  SEO firma liggende i København

  Forstå værdien af din digitale indsats

  Hvis du vælger PK Medier som dit professionelle SEO firma i København, vil vi sætte dig grundigt ind i, hvordan vores optimeringer skaber den bedste værdi for din virksomhed. Som regel ser du først effekten af strategisk søgemaskineoptimering efter 9-12 måneder.

  Undervejs i forløbet er det derfor vigtigt, at du hele tiden har målet, strategien og investeringen for øje, da søgemaskineoptimering ikke bærer frugt i den indledende fase, hvor man opbygger en form for kredit hos Google.

  Hvorfor er SEO vigtigt?

  Det er først og fremmest vigtigt, at du ved, hvorfor søgemaskineoptimering er vigtigt. SEO er vigtigt, fordi det hjælper med garanti din virksomhed med at præstere bedre på søgemaskinerne i Danmark. Det sikrer en bedre placering på søgemaskiner end dine konkurrent, og på den måde giver det dig de bedste chancer for flere konverteringer.

  Det kan være en klar fordel at få SEO firmaer, som PK Medier i København, til at hjælpe dig med at undersøge og analysere din nuværende situation, når du skal have SEO optimeret din webside. 

  Der er mange fordele ved SEO:

  1. Mere trafik på din side
  2. Flere konverteringer
  3. Høj rangering på søgemaskinerne
  4. Effektfuldt indhold
  5. Flere kunder, mere salg
  6. Førstevalg ved søgning

  Hvordan griber vi samarbejdet an?

  Når du endelig har udvalgt dig det bedste SEO firma for dig, går du i dialog med bureauet om den kommende proces, hvilket er meget forskelligt fra bureau til bureau - også i København.

  Hos PK Medier i København lover vi et tæt samarbejde, da vi mener, at en sparring med dig og din virksomhed er essentiel for at nå de bedste resultater. I det tætte samarbejde går vi igennem overordnet fire faser (som varierer alt efter virksomhed).

  • Når du først henvender dig til os som SEO firma, ser vi analyserende på din case, og hvor dine mulige optimeringer ligger. Vi ser på alt fra, hvordan du rangerer på Google, hastigheden af din hjemmeside, en markedsanalyse af dine konkurrenter, og hvilke behov du har.

   

  • Efter analysen starter vi op med et opstartsmøde enten i København, eller hvor du ønsker, hvor vi i fællesskab sætter de bedste målsætninger, KPI’er, handleplaner, som vi sigter mod. Vi ser ind i mulige tekniske forbedringer, og vi går derefter ellers i gang med 3. fase.

   

  • Vi er nu nået til at opstarte vores arbejde med endnu dybere tekniske optimeringer. Vi eksekverer på søgeordsanalyserne og herunder eksekverer på tekstforfatningen med fokus på at formidle det bedste indhold optimeret efter søgemaskinerne. Her kan vi også fælles se ind i nyt visuelt design og univers med vores graske designere. HUSK at SEO arbejde tager tid, og kræver tålmodighed.

   

  • Efter alt arbejdet med os, uanset tidsrammen, ser vi i den afsluttende fase ind i en evaluering af målsætningerne. Vi afrapporterer dog også løbende, så du kan følge med i din søgemaskineoptimering og være tryg. Vi kan på den måde ændre forløb undervejs, hvis der opstår nye eller ændrede ønsker. Men ellers afslutningsvis vil vi se ind i, om vi har nået målsætningerne.
  SEO firma og virksomhed - hjælp til rådgivning og eksekvering

  Kontakt PK Medier, hvis du er interesseret

  Hvis det kunne have interesse at indgå et samarbejde med et professionelt SEO firma i København, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og høre meget mere om, hvordan dit specifikke forløb ville se ud, og hvordan vi kan vejlede og hjælpe dig og din virksomhed på bedste vis.

  Hos PK Medier sigter vi altid efter at forblive nummer 1 i Danmark til SEO, ikke kun for vores skyld, men for at bevise overfor vores kunder, at vi er eksperter indenfor det vi vejleder og rådgiver om. Show it - don’t tell it.

  Vi gentager her gerne igen, at du ikke bare skal vælge et SEO firma, fordi det er det bedste, ligger højt rangeret selv, eller fordi det lyder godt, det der tilbydes. Du skal til enhver tid lytte til dine egne behov og forventninger, for så får du og din virksomhed størst succes.

  Mere end bare et SEO firma

  Mere end et SEO bureau

  PK Medier er først og fremmest et SEO firma i København, men vi er også meget mere end det. Vi tilbyder nemlig også en lang række af andre services, herunder videoproduktion og fotografering, som du kan bruge i samspil med det SEO arbejde, der udføres for dig.

  Når SEO arbejdet er i orden, så kan du arbejde på ét af de andre aspekter, der er vigtige for konverteringen af nye kunder - nemlig udseendet af din hjemmeside. Har du en flot hjemmeside med god videoproduktion, flotte billeder af de produkter, du til byder, hvad end dette er mad, services, fysiske produkter, eller noget helt fjerde, og meget andet, så vil besøgende have en større tendens til at finde din hjemmeside pålidelig og vil foretage et køb.

  Meget mere end bare rådgivning i SEO

  Hos PK medier i København dyrker vi hele paletten af digital markedsføring, da vi mener, at den rette strategi går hånd i hånd med en gennemført digital strategi. Vi hjælper derfor også vores kunder i København og resten af landet med alt fra Google- og Facebook annoncering, videoproduktion, hjemmesideudvikling, fotografering, SoMe til nyhedsbreve og meget mere.

  Vores arbejde er ambitiøst, og vi søger den bedste og mest effektfulde strategi til din virksomhed, som giver dig bedst muligt udbytte af samarbejdet med os, som SEO firma.

  Du er altid velkommen til at ringe til os, eller komme forbi til en uforpligtende snak, hvis du har brug for yderligere SEO rådgivning.

  Lad os være dit SEO firma

  PK Medier oplysninger

  Find os her.

  Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

  Telefon: +45 42 41 16 47
  E-mail: kontakt@pkmedier.dk

  CVR: 37296783

  Pk Medier seo firma

  SEO firma FAQ

  Hvad laver et SEO firma?
  Et SEO firma er en virksomhed bestående af medarbejdere med ekspertise inden for SEO (søgemaskineoptimering). De arbejder med virksomheder, som ønsker at optimere deres hjemmeside og generelle markedsføring online.
  Hvorfor skal jeg rådføre mig med et SEO firma?
  SEO kan være tidskrævende og er en konstant udviklingsproces med dine online kanaler, og det kan derfor være en fordel at rådføre sig med et professionelt SEO firma, som kan vejlede dig i din proces eller udføre arbejdet for dig.
  Er PK medier et SEO firma?
  PK medier hjælper virksomheder med at rangere højt på Google og skabe resultater med søgemaskineoptimering. 

  PK medier er dog meget mere end et rigtig kompetent SEO firma - som vi er stolte af. Vi hjælper ligeledes virksomheder med Facebook- og Google annoncering, markedsføringsplaner, videoproduktion, SoMe, mail marketing og meget mere.

  Hvad er Black Hat SEO?
  SEO som går under “black hat” indebærer SEO firmaer, som køber sig til eksterne links uden at henvise til at de er købte. Hvilket da vil kategoriseres som uetisk linkbuilding-strategi.
  chevron-downmenu-circlecross-circle