Opdateret 17. august 2021 af Peter Klitkou

Professionelt SEO firma | Vi optimerer dine online kanaler

Der er mange fordele ved at vælge et kompetent SEO firma til at vejlede og optimere din virksomheds online resultater. Ved du eksempelvis hvilke søgeord din målgruppe søger efter på Google, når de skal finde dine produktløsninger online? Hvis ikke, så er det stort set umuligt at optimere dit website efter din målgruppes behov, så de vælger netop din hjemmeside til at få afdækket deres behov.

Ved at vælge et professionelt SEO firma, kan du få vejledning og sparring til at optimere alle dine online kanaler. Hos PK Medier gør vi med glæde alt det hårde arbejde for dig. Vores firma tilbyder nemlig løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, da vi ved, at ingen kunder er ens

Derfor er vi altid klar til at give en uforpligtende vurdering af din virksomheds online performance, så vi kan udforme en plan, der kan forbedre jeres online tilstedeværelse markant.

Har du brug for yderligere vejledning kan et SEO kan det være et SEO kursus er aktuelt for dig og din virksomhed. 

Professionelt SEO firma

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering (også kaldet SEO) handler om at skabe øget trafik til dit website fra både eksisterende og nye kunder. På denne måde øger du chancerne for at tilgå nye kunder og øget salg ved at skabe konkrete kundehenvendelser. SEO er derfor et vigtigt våben for de fleste firmaer i den digitale kamp mod sine konkurrenter.

For at forstå SEO-arbejdet, skal man sætte sig grundigt ind i, hvordan de forskellige søgemaskiner tænker og fungerer. Dette ved at kende til nogle af søgemaskinernes mange algoritmer, der afgør hvilke hjemmesider, søgemaskinen vurderer som mest relevante for dens brugere.

Her er det for alle firmaer vigtig at tænke på; links, content og teknisk setup, da disse faktorer blandt andet bidrager til fordelagtige placeringer. Alt dette kan du naturligvis få hjælp til, hvis du benytter dig af et professionelt SEO firma.

Sådan bliver du sikret, at din hjemmeside bliver optimeret ud fra søgemaskinernes mange algoritmer, som sikrer den mest synlige online tilstedeværelse for din virksomhed.

Specialiseret SEO firma

Hos PK Medier er vi specialister i søgemaskineoptimering. Det betyder noget for os, at vores kunders hjemmesider er optimerede ud fra hurtighed, lækkert design, forståeligt indhold og lækre funktioner, der alt sammen bidrager til fastholdelse af besøgende på websitet. Du kan læse mere om hvorfor du skal vælge PK medier som dit SEO bureau i vores blogindlæg. 

Men før vi kan snakke om opsætning af hjemmesider, der kan skabe (mer-)salg, fokuserer vi først og fremmest på, hvordan vi trækker potentielle kunder ind på din hjemmeside. Og her er svaret: SEO.

Vi sætter stor værdi i, at optimeringsarbejdet skaber en fair og rimelig awareness omkring vores kunders websites, så vi undgår black hat SEO. ‘Black hat’ optimering er når firmaer anvender en form for uetisk linkbuilding-strategi, hvor man køber sig til linkhenvisninger fra andre hjemmesider, uden at tagge det som et købt link.

På denne måde kan Google ikke registrere, at linket er købt, og Google tror derfor, at det er skabt organisk. Opdager Google denne manipulation, risikerer man at blive straffet med at blive fjernet fra søgeresultaterne.

Vores firma består af teams af specialister inden for SEO, marketing, SOME, content creation, annoncering på sociale medier og visuelle opsætninger.

Vi er derfor klar til at give din virksomhed til de bedste resultater. Har I brug for hjælp til SEO, SOME, annoncering, hjemmesideopsætning eller noget helt femte? Giv os et kald og fortæl os, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Forstå værdien af din SEO-indsats

Hvis du vælger PK Medier som dit professionelle SEO firma, vil vi sætte dig grundigt ind i, hvordan vores optimeringer skaber værdi for din virksomhed. Som regel ser du først effekten af strategisk søgemaskineoptimering efter 9-12 måneder.

Dette betyder altså, at optimeringsarbejdet er en langsigtet og vedvarende proces, som for de fleste virksomheder kræver hjælp fra et kompetent SEO firma.

Efter 12-24 måneder vil den stabile indsats for alvor kunne mærkes, da din virksomhed i en længere periode vil have mærket resultaterne af grundigt SEO-strategiarbejde. Her vil dit firma som udgangspunkt for alvor opleve effekten i form af konkrete kundehenvendelser og øget salg.

Undervejs i forløbet er det derfor vigtigt, at du hele tiden har målet, strategien og investeringen for øje, da søgemaskineoptimering ikke bærer frugt i den indledende fase, hvor man opbygger en form for kredit hos Google.

Vi vil derfor gøre vores fornemmeste for hele tiden at holde dig opdateret og forstå værdien af de aktiviteter vi løbende eksekverer, for at have den langsigtede strategi for øje. Ved at vælge PK Medier som dit SEO firma, sikrer vi altså, at du hele tiden er med på rejsen.

Det er vigtigt for os, at du forstår udbyttet af dine investerede penge, da arbejdet på den lange bane vil garantere synlige resultater for dit firma.

Meget mere end bare et SEO firma

Hos PK medier dyrker vi hele paletten af digital markedsføring, da vi mener, at den rette SEO strategi går hånd i hånd med en gennemført digital strategi. Vi hjælper derfor også vores kunder med alt fra Google- og Facebook annoncering, videoproduktion, hjemmesideudvikling, fotografer, SoMe til nyhedsbreve og meget mere. 

Vores arbejde er ambitiøst, og vi søger den mest effektfulde strategi til din virksomhed, som giver dig bedst muligt udbytte af samarbejdet med os som SEO firma.

Vi mener at det frugtbare resultat kommer fra et godt samarbejde, og vi mener derfor, at det er vigtigt, at du vælger det SEO firma, som føles som det bedste match for dig.

Du er altid velkommen til at ringe forbi til en uforpligtende snakhvis du har brug for yderligere SEO rådgivning.

Vi tæller et stærkt kompetent team, som dækker dine digitale opgaver, og vi spænder i alt fra webudviklere, digitale designere, data analytikere, kommunikationskonsulenter, PPC specialister og skribenter.

Vi har derfor tilsammen mange års erfaring, og formår som team at løfte den opgave, du har brug for.

Løft derfor din virksomhed og den online tilstedeværelse markant i samarbejde med et SEO firma. Du vil ikke fortryde din investering, som på sigt sætter sig på Googles hukommelse.

Din synlighed på Google viser sig faktisk at være 65% mere effektiv end på andre digitale medier, grundet den store konvertering. Så kom hellere i gang!

Kontakt et kompetent SEO firma og få hjælp
Ikke træt endnu? Læs videre herunder