Opdateret 20. december 2021 af Peter Klitkou

SEO firma i København | Vi optimerer dit online setup i 2022

Der er mange fordele ved at vælge et kompetent SEO firma til at vejlede og optimere din virksomheds online resultater i København.

Ved du eksempelvis hvilke søgeord din målgruppe søger efter på Google, når de skal finde dine produktløsninger online? Hvis ikke, så er det stort set umuligt at optimere dit website efter din målgruppes behov, så de vælger netop din hjemmeside til at få afdækket deres behov.

Skal vi gøre (noget af) SEO arbejdet?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed
En fast kontaktperson
Peter SEO firma PK medierPeter SEO firma mobil PK medier

Vores referencer

Ved at vælge et professionelt SEO firma i København, kan du få vejledning og sparring til at optimere alle dine online kanaler. Hos PK Medier gør vi med glæde alt det hårde arbejde for dig. Vores firma tilbyder nemlig de bedste løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, da vi ved, at ingen kunder er ens.

Derfor er vi, som SEO firma, altid klar til at give en uforpligtende vurdering af din virksomheds online performance, så vi kan udforme den bedste plan, der kan forbedre jeres online tilstedeværelse markant.

Har du brug for yderligere vejledning kan det være et SEO kursus er aktuelt for dig og din virksomhed.

Professionelt SEO firma

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering (også kaldet SEO) handler om at skabe øget trafik til dit website fra både eksisterende og nye kunder. På denne måde øger du chancerne for at tilgå nye kunder og øget salg ved at skabe konkrete kundehenvendelser. SEO er derfor et vigtigt våben for de fleste firmaer i den digitale kamp mod sine konkurrenter.

For at forstå SEO-arbejdet, skal man sætte sig grundigt ind i, hvordan de forskellige søgemaskiner tænker og fungerer. Dette gøres ved at kende til nogle af søgemaskinernes mange algoritmer, der afgør hvilke hjemmesider, søgemaskinen vurderer som mest relevante for dens brugere.

Her er det for alle firmaer, ikke kun i København men resten af Danmark, vigtig at tænke på; links, content og teknisk setup, da disse faktorer blandt andet bidrager til fordelagtige placeringer. Alt dette kan du naturligvis få den bedste hjælp til, hvis du benytter dig af et professionelt SEO firma i København.

Sådan bliver du sikret, at din hjemmeside bliver optimeret ud fra søgemaskinernes mange algoritmer, som sikrer den mest synlige online tilstedeværelse for din virksomhed.

SEO taksonomi SEO firma

Specialiseret SEO firma i København

Hos PK Medier er vi nogle af de bedste specialister i søgemaskineoptimering. Det betyder noget for os, at vores kunders hjemmesider er optimerede ud fra hurtighed, lækkert design, forståeligt indhold og lækre funktioner, der alt sammen bidrager til fastholdelse af besøgende på websitet. Du kan læse mere om, hvorfor du skal vælge PK medier i København som dit SEO bureau eller SEO firma i vores blogindlæg.

Men før vi kan snakke om opsætning af hjemmesider, der kan skabe (mer-)salg, fokuserer vi først og fremmest på, hvordan vi trækker potentielle kunder ind på din hjemmeside. Og her er svaret: SEO.

Vi sætter stor værdi i, at optimeringsarbejdet skaber en fair og rimelig awareness omkring vores kunders websites, så vi undgår black hat SEO. ‘Black hat’ optimering er når firmaer anvender en form for uetisk linkbuilding-strategi, hvor man køber sig til linkhenvisninger fra andre hjemmesider, uden at tagge det som et købt link.

På denne måde kan Google ikke registrere, at linket er købt, og Google tror derfor, at det er skabt organisk. Opdager Google denne manipulation, risikerer man at blive straffet med at blive fjernet fra søgeresultaterne.

Vores SEO firma består af forskellige teams af de bedste specialister inden for SEO, marketing, SOME, content creation, annoncering på sociale medier og visuelle opsætninger, og vi står klar til at hjælpe dig, med hvad du end måtte have brug for. 

Vi er et datadrevet bureau og SEO firma. Det indebærer, at vi baserer vores analyser og konstante arbejde og udvikling på data. Vi mener at data viser et præcist udsnit af sandheden, som gør, at vi får indsigt i vores kunders potentielle optimeringspunkter. Denne analytiske og strategiske tilgang til databehandling benytter vi også i vores evaluering af målsætningerne, da vi tydeligt kan se fremgang og resultater. 

Som SEO firma tager vi dig i hånden hele vejen, så du er med. Vi ønsker nemlig løbende at have sparring med dig for at komme nærmest din virksomheds identitet og overordnede målsætninger.

Vi er derfor klar til at give din virksomhed de bedste resultater. Har I brug for hjælp til SEO, SOME, annoncering, hjemmesideopsætning eller noget helt femte? Giv os et kald og fortæl os, hvad vi kan gøre for din virksomhed i København eller resten af Danmark.

Gratis SEO analyse? 🔍
Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
Få gratis analyse
SEO firma

Forstå værdien af din SEO-indsats

Hvis du vælger PK Medier som dit professionelle SEO firma i København, vil vi sætte dig grundigt ind i, hvordan vores optimeringer skaber værdi for din virksomhed. Som regel ser du først effekten af strategisk søgemaskineoptimering efter 9-12 måneder.

Dette betyder altså, at optimeringsarbejdet er en langsigtet og vedvarende proces, som for de fleste virksomheder kræver hjælp fra et kompetent SEO firma.

Efter 12-24 måneder vil den stabile indsats for alvor kunne mærkes, da din virksomhed i en længere periode vil have mærket resultaterne af grundigt SEO-strategiarbejde. Her vil dit firma som udgangspunkt for alvor opleve effekten i form af konkrete kundehenvendelser og øget salg.

Undervejs i forløbet er det derfor vigtigt, at du hele tiden har målet, strategien og investeringen for øje, da søgemaskineoptimering ikke bærer frugt i den indledende fase, hvor man opbygger en form for kredit hos Google.

Vi vil derfor gøre vores fornemmeste og bedste for hele tiden at holde dig opdateret og forstå værdien af de aktiviteter vi løbende eksekverer, for at have den langsigtede strategi for øje. Ved at vælge PK Medier som dit SEO firma i København, sikrer vi altså, at du hele tiden er med på rejsen.

Det er vigtigt for os, at du forstår udbyttet af dine investerede penge, da arbejdet på den lange bane vil garantere de bedste synlige resultater for dit firma.

organic-vs-paid-results seo firmat

Hvordan griber et SEO firma samarbejdet an?

Når du endelig har udvalgt dig det bedste SEO firma for dig, går du i dialog med bureauet om den kommende proces, hvilket er meget forskelligt fra bureau til bureau - også i København.

Hos PK Medier i København lover vi et tæt samarbejde, da vi mener, at en sparring med dig og din virksomhed er essentiel for at nå de bedste resultater. I det tætte samarbejde går vi igennem overordnet 4 faser (som varierer alt efter virksomhed).

  1. Når du først henvender dig til os som SEO firma, ser vi analyserende på din case, og hvor dine mulige optimeringer ligger. Vi ser på alt fra, hvordan du rangerer på Google, hastigheden af din hjemmeside, en markedsanalyse af dine konkurrenter, og hvilke behov du har.
  2. Efter analysen starter vi op med et opstartsmøde enten i København, eller hvor du ønsker, hvor vi i fællesskab sætter de bedste målsætninger, KPI’er, handleplaner, som vi sigter mod. Vi ser ind i mulige tekniske forbedringer, og vi går derefter ellers i gang med 3. fase.
  3. Vi er nu nået til at opstarte vores arbejde med endnu dybere tekniske optimeringer. Vi eksekverer på søgeordsanalyserne og herunder eksekverer på tekstforfatningen med fokus på at formidle det bedste SEO indhold. Her kan vi også fælles se ind i nyt visuelt design og univers med vores graske designere. HUSK at SEO arbejde tager tid, og kræver tålmodighed.
  4. Efter alt arbejdet med os som SEO firma, uanset tidsrammen, ser vi i den afsluttende fase ind i en evaluering af målsætningerne. Vi afrapporterer dog også løbende, så du kan følge med i din SEO optimering og være tryg. Vi kan på den måde ændre forløb undervejs, hvis der opstår nye eller ændrede ønsker. Men ellers afslutningsvis vil vi se ind i, om vi har nået målsætningerne. Men et samarbejde med et SEO firma kan vare mange år.

Hvis det kunne have interesse at indgå et samarbejde med et professionelt SEO firma i København, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og høre meget mere om hvordan dit specifikke forløb ville se ud, og hvordan vi kan vejlede og hjælpe dig og din virksomhed.

Hos PK Medier sigter vi altid efter at forblive nummer 1 i Danmark til SEO, ikke kun for vores skyld men for at bevise overfor vores kunder, at vi er eksperter indenfor det vi vejleder og rådgiver om. Show it - don’t tell it.

Vi er stolte af, som SEO firma, at kunne gå forrest hvad det angår resultater og succeshistorier, så vi kan vise dig og din virksomhed, at vi ved, hvad vi laver. Det er ofte investeringen værd, da et godt SEO arbejde giver mange gange igen på den lange bane. Søgemaskineoptimering konverterer 65% bedre end andre digitale kanaler og deres konverteringer.
Tænk derfor søgemaskineoptimering ind i din online strategi - og søg endelig hjælp hos professionelle eksperter i et SEO firma.

Meget mere end bare et SEO firma i København

Hos PK medier i København dyrker vi hele paletten af digital markedsføring, da vi mener, at den rette SEO strategi går hånd i hånd med en gennemført digital strategi. Vi hjælper derfor også vores kunder i København og resten af landet med alt fra Google- og Facebook annoncering, videoproduktion, hjemmesideudvikling, fotografer, SoMe til nyhedsbreve og meget mere.

Vores arbejde er ambitiøst, og vi søger den bedste og mest effektfulde strategi til din virksomhed, som giver dig bedst muligt udbytte af samarbejdet med os som SEO firma.

Vi mener at det frugtbare resultat kommer fra et godt samarbejde, og vi mener derfor, at det er vigtigt, at du vælger det SEO firma, som føles som det bedste match for dig.

Du er altid velkommen til at ringe forbi til en uforpligtende snak hvis du har brug for yderligere SEO rådgivning. Arbejder du i shopify, har vi også gode råd til Shopify SEO.

Shopify SEO er vigtigt, når du er indehaver af en webshop, da de brugere, som søger efter deres ønskede produkt, har højere incitament for at købe produktet, og du kan derfor potentielt opnå højere konverteringsrate. Brugerne er allerede interesseret i dit produkt, så du skal blot være bedre til at få Google til at vise det.

Det kan derfor være afgørende for, om du når ud til din målgruppe og bliver synlig i dit salg af produkter. Du må i denne proces have stort fokus på at udvælge de helt rette søgeord, som hverken er for brede, for smalle eller for upræcise. Google kan straffe din hjemmeside, hvis du bevæger dig indenfor søgeord, som ikke er relevante for dit felt. Spørg evt. et SEO firma om hjælp til din søgeordsanalyse.

Du kan også læse mere om at være SEO ekspert her, hvis du har brug for yderligere hjælp eller om, hvad en SEO konsulent i København kan gøre for dig.

Vi tæller i København et stærkt kompetent team, som dækker dine digitale opgaver, og vi spænder i alt fra webudviklere, digitale designere, data analytikere, kommunikationskonsulenter, PPC specialister og skribenter.

Vi har i vores SEO firma derfor tilsammen mange års erfaring, og formår som team at løfte den opgave, du har brug for.

Løft derfor din virksomhed og den online tilstedeværelse markant i samarbejde med et SEO firma fra København, uanset hvor din virksomhed er placeret. Du vil ikke fortryde din investering, som på sigt sætter sig på Googles hukommelse.

Kender du forskellen mellem SEO VS SEM? Læs med her.

Din synlighed på Google viser sig faktisk at være 65% mere effektiv end på andre digitale medier, grundet den store konvertering. Så kom hellere i gang!

Kontakt et kompetent SEO firma og få hjælp

SEO FAQ

Hvad laver et SEO firma?
Et SEO firma er en virksomhed bestående af medarbejdere med ekspertise inden for SEO (søgemaskineoptimering). De arbejder med virksomheder, som ønsker at optimere deres hjemmeside og generelle markedsføring online.
Hvorfor skal jeg rådføre mig med et SEO firma?
SEO kan være tidskrævende og er en konstant udviklingsproces med dine online kanaler, og det kan derfor være en fordel at rådføre sig med et professionelt SEO firma, som kan vejlede dig i din proces eller udføre arbejdet for dig.
Er PK medier et SEO firma?
PK medier hjælper virksomheder med at rangere højt på Google og skabe resultater med søgemaskineoptimering. 

PK medier er dog meget mere end et rigtig kompetent SEO firma - som vi er stolte af. Vi hjælper ligeledes virksomheder med Facebook- og Google annoncering, markedsføringsplaner, videoproduktion, SoMe, mail marketing og meget mere.

Hvad er Black Hat SEO?
SEO som går under “black hat” indebærer SEO firmaer, som køber sig til eksterne links uden at henvise til at de er købte. Hvilket da vil kategoriseres som uetisk linkbuilding-strategi.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-down