WordPress hjemmeside pris - Ny webside fra 7.500 kr.

Find her din WordPress hjemmeside pris, hvis du skal have lavet en ny hjemmeside, starter helt fra bunden, eller ønsker forbedring af dit eksisterende domæne. Hos PK Medier er vi eksperter i webdesign og webudvikling, og vi hjælper gerne både mine og større virksomheder.

ny hjemmeside bureau
seo bureau

Skal vi lave en WordPress side, du vil sætte pris på? Kontakt os for mere information

seo bureau

Professionel WordPress hjemmeside til god pris

seo bureau

Et samarbejde, helt uden bindingsperiode

seo bureau

Én samlet pris med unikke løsninger

Stor tilfredshed hos vores kunder

Hos PK Medier arbejder vi hver dag sammen med forskellige virksomheder fra alle brancher. Her er det ikke kun hjemmesiderne, der skal optimeres, men også SEO, sociale medier og meget mere, som skal arbejdes på og vedligeholdes, og det er vi rigtig gode til.

Flere end 300 cases

seo bureau kunder

Vores cases

Det siger vores kunder blandt andet om os:

"I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

HJEMMESIDE

SEO

FYSIQ

Vi har implementerte ny hjemmeside for FYSIQ og lagt en god SEO strategi.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Vi har udviklet ny identitet og hjemmeside med nyt, simpelt look for Mad & Kaffe.

Se case

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Vi har designet og udviklet hjemmeside for Grillen Burgerbar, samt eksekveret effektiv SEO.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Nanna Bredsdorff - Psykoterapeut

Vi har samarbejdet med Nanna Bredsdorff om ny visuel identitet og hjemmeside. 

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

LUKSUS GASPEJS

Vi har redesignet og udviklet ny hjemmeside for LUKSUS GASPEJS & LUKSUS TRÆGULVE, samt webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

NY HJEMMESIDE

MP BYGGESAGKYNDIG

Vi har, sammen med MP Byggesagkyndig, udviklet ny visuel identitet og implementeret hjemmesiden.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har lavet nyt design og opbygning på tandreguleringkbh's nye hjemmeside, samt lagt en SEO strategi.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har designet og opbygget Årsregnskabet's nye hjemmeside i WordPress.

Se case

Sådan arbejder vi

Ny hjemmeside

1. fase

Der ligges en plan for rammerne for dit projekt

2. fase

En prototype udarbejdes, som sendes til vurdering hos dig

3. fase

Prototypen opdateres ud fra din feedback og sendes til godkendelse

4. fase

Når siden er godkendt, lanceres den for brugerne

Vil du kende din WordPress hjemmeside pris?

Indtast herunder dine oplysninger, så vi kan lave et estimat på din WordPress hjemmeside pris.
 • Fuld support, ingen binding
 • Samlet pris og transparent tilgang
 • Få et prisestimat

  Anmeldelser

  Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  De sejeste inden for online markedsføring!

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  Eksekvering stemmer altid overens med forventninger

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  Hvad er prisen på en WordPress hjemmeside?

  Hvad koster en WordPress hjemmeside at lave? Får du et bureau, som PK Medier, til at lave en webside fra bunden, kan du regne med din WordPress hjemmeside pris vil ligge på priser fra 7.500 kr. og op efter.

  I vores priser ligger altid fuld fokus, stort engagement, et transparent samarbejde, der ingen bindingsperiode har, og som kan opsiges lige når det ønskes. På den måde udføres arbejdet på dine præmisser, så du både rapporteres som udviklingen, men også resultaterne.

  Lyder det som en løsning, du godt kunne bruge, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Vi arbejder med alle typer af virksomheder, når vi laver WordPress hjemmesider til en god pris. Måske du er vores næste kunde og samarbejdspartner? Lad os høre fra dig.

  Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

  Der er mange fordele ved at vælge WordPress. Programmet egner sig godt til både mindre virksomheder, som blot ønsker en enkel og let tilgængelig hjemmeside med et professionelt design, og større virksomheder, som har brug for en hjemmeside med stærk visuel kommunikation og et skræddersyet professionelt design.

  Derudover er WordPress et gratis program, som er meget brugervenligt og nemt at finde rundt i. Det er muligt at kopiere sider, så du kan lave dine egne skabeloner, og derfor blot behøver at ændre indholdet uden at sætte den op for ny hver gang.

  Det er også godt til SEO, som står for søgemaskineoptimering. SEO kan hjælpe med at få din virksomhed til at vokse og rangere højere på Google. Hos PK Medier kan vi både hjælpe dig med SEO og at få lavet en professionel WordPress hjemmeside til en god pris.

  Hvad indebærer prisen på en WordPress hjemmeside?

  Når du vælger at få lavet en Wordpress hjemmeside hos os, indgår vi et samarbejde, hvor vi arbejder hårdt på at skræddersy en webside til dig, som passer til dine behov.

  Vores team består af kompente medarbejdere, som er eksperter i at gennemskue, hvad der fanger opmærksomheden hos potentielle kunder.

  Vores pris på en WordPress hjemmeside afhænger af, hvor meget arbejde, der skal lægges i. Dette er noget vi er i dialog omkring, så vi sikrer, at alle parter er indforstået med omfanget af projektet.

  Prisen kan derfor både bestå af professionel rådgivning, eksekvering og webudvikling alt efter, hvor meget hjælp du ønsker.

  Anmeldelser af PK Medier på Google

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  Sæt pris på din WordPress hjemmeside

  Vælger du os, hos PK Medier, som din specialist, når der skal laves en ny hjemmeside i WordPress, kan du være sikker på, at du vil opnå et resultat, som ikke bare er nemt at bruge og finde rundt i for dig, der måske ikke er så kyndig i webudvikling, men også at du og dine besøgende vil sætte pris på den høje kvalitet, brugervenlighed og flotte design.

  Foruden en WordPress hjemmeside pris, kan vi også hjælpe dig søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, som vi er eksperter i. Faktisk er vi så gode, som SEO bureau, at vi selv ligger nummer 1 rigtig mange søgeord på Google. Find os altid i topresultaterne op søgeord, som 'SEO'.

  Derudover, kan vi også hjælpe med annoncering på sociale medier, som Instagram og Facebook, samt annoncering på Google. Lyder det som noget, du kunne have brug for, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

  Med øje for søgemaskineoptimering, SEO

  Skal du bygge en hjemmeside fra start, så er vores klare anbefaling desuden, at du sætter den op i vores såkaldte "Google"-sprog, hvilket på sigt er gavnligt for din SEO-værdi - søgemaskineoptimering og performance på Google. Netop WordPress er godt til Google, og vi anbefaler til enhver tid, at der sættes op i dette CMS system.

  Det kan være et tidskrævende arbejde at flytte en hel hjemmeside opsat i et gammelt system, og over til CMS systemer som disse, og derfor, hvis du begynder fra start, bør du bygge det korrekt. En WordPress hjemmeside pris er ikke dyrere end andre blot fordi den er SEO venlig. Der er derfor ingen undskyldninger.

  Med en Google venlig hjemmeside, giver du dig selv mulighed for at vækste digitalt på sigt, og genere vækst i leads, salg af produkter eller services. Vi ved, hvordan du bør optimere, og du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre meget mere om vores arbejde, tidligere resultater og vores WordPress hjemmeside pris.

  Vi skræddersyer de enkelte løsninger til præcis din forretning - og opsætter alt efter om du ønsker diverse integrationer såsom booking system, webshop mv.

  Oplysninger: PK Medier

  Pk Medier seo bureau København

  WordPress hjemmeside pris FAQ

  Hvad koster det at få lavet en WordPress hjemmeside?
  Hos PK Medier kan du få lavet en WordPress hjemmeside til en pris fra 7.500 kr. Prisen vil variere efter projektets størrelse, samt eventuelle ønsker.
  Kan man selv lave en WordPress hjemmeside?
  Ja, det er bestemt muligt selv at lave en WordPress hjemmeside. Hos PK Medier arbejder vi hver dag med hjemmesider i dette CMS-system, og derfor er vi eksperter i dette.
  Hvad er prisen på WordPress hjemmeside optimering?
  Ønsker du at få optimeret din WordPress hjemmeside, kan du, til en god pris, få lavet både SEO, ny visuel identitet og meget mere, hos PK Medier.
  Hvad er en god pris for at få lavet en webside?
  Skal du selv lave en hjemmeside, vil du typisk skulle afsætte et par tusinde, men også samtidig stå for det hele selv. Vælger du at få lavet din webside hos et bureau, vil din pris være lidt højere, men samtidig være en helhedsløsning.

  Angivelse af kilder

  • Find inspiration til din WordPress hjemmeside hos Dribbble.com.
  • Lad dig inspirere af Awwwards.com, når du skal have lavet ny hjemmeside.
  chevron-downmenu-circlecross-circle