Vi er

Gennem online markedsføring skaber vi profit for vores kunder. Vi er gennemsigtige i vores arbejde, og sørger for, at du altid har konkrete tal og resultater.

Peter Klitkou
CEO & PPC specialist
Jakob Larsen
PPC specialist
Anders Bjerregaard
PPC specialist
Camilla Nielsen
Projektkoordinator
Dennis Frandsen
Creative producer
Mads Donnerborg
PPC specialist
Natasja Grønfeldt
PPC specialist
Oliver Høeg-Jensen
Grafisk konsulent
Jeppe Bro
Digital designer & Web
Espen Brett
Creative producer

Vi er helt sikkert de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Gennem online markedsføring skaber vi profit for vores kunder. Vi udvikler strategier og kampagner i tæt sparring med dig, og sikrer din virksomheds strategiske tilstedeværelse på tværs af kanaler. 

Hvad vi gør

Vi skaber profit for vores kunder gennem online tilstedeværelse. Vi lægger en udførlig strategi, der fremmer synligheden over for forbrugerne online.

Hvorfor PK Medier

Vi skaber online markedsføring, der er til at forstå. Vi er gennemsigtige i vores arbejde og sørger for, at kunden får konkrete tal og resultater på den indsats, vi yder.

Vores arbejde

Hos PK Medier er der ikke langt fra tanke til handling. Vi udvikler strategierne i tæt sparring med vores kunder

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.