Kontakt os

Vores hold af specialister er klar til at hjælpe dig og din foretning. Her er 3 grunde hvorfor du skal vælge os til at hjælpe med din forretning:

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan vækste digitalt? Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Vi er klar når du er!

Har du nogen spørgsmål eller vil gerne høre mere? Skriv eller ring til os med det samme, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Find os her

Strandlodsvej 68, 2th.
2300 København

42 41 16 47
Kontakt@pkmedier.dk

Virksomheder vi hjælper

Vi arbejder med

Om PK Medier

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, skal du blot udfylde vores formular. Så vil vi tage kontakt til jer så hurtigt som muligt, så vi sammen kan vende jeres ønsker, spørgsmål eller måske noget helt tredje. 

Vi står altid klar til at hjælpe jer med enten små eller store opgaver indenfor digital markedsføring. Vores team består af en flok søde og dygtige nørder, som alle er specialister indenfor hvert deres område. Så uanset om din henvendelse drejer sig om videoproduktion til en restaurant, medicinalvirksomhed eller en reklamefilm til biografer, en ny hjemmeside med automatiserede funktioner eller annoncering på de sociale medier og Google – så står vi klar til at hjælpe jer i den rigtige retning! De områder vi beskæftiger os mest med er produktion af visuelt materiale (foto og video), annoncering på diverse online platforme, produktion af fængende content, hjemmesideopsætning såvel som optimering og SEO-optimering

Holdet bag PK Medier arbejder hver dag med en masse forskellige og spændende virksomheder, hvor baren sættes højt når det kommer til kvalitet, nytænkende idéer og udvikling af selve samarbejdet.  Skal din virksomhed være den næste i vores portefølje af samarbejdspartnere? Vi sidder klar og glæder os til at høre fra jer. 

Strandlodsvej 6B, 2 th.

2300 København

Tel: 42 41 16 47

Email: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

SEO & Hjemmeside
Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.