WordPress hjælp – Ekspertrådgivning til din hjemmeside

Få WordPress hjælp til din hjemmeside, hvis du drømmer om en bedre side, hvor de besøgende bliver længere, og som genererer flere leads. Hos PK Medier er vi eksperter i dette CMS-system, så lad os være dine rådgivere, på dit projekt.

ny hjemmeside bureau
seo bureau

Skal vi lave en WordPress hjemmeside for dig, eller søger du anden hjælp? Vi er her for dig

seo bureau

Stor ekspertise i WordPress hjemmesider

seo bureau

Rådgivning til projekter og eksekvering herpå

seo bureau

Et samarbejde, uden binding, til samlet pris

Vi er eksperter på området

Lad os stå for hjælp til WordPress, hvis din hjemmeside trænger til en opdatering, optimering eller et ansigtsløft. Vi kan både tilbyde udvikling af ny visuel identitet, hjælp til teknisk opsætning, kodning og webudvikling, samt rådgivning i funktioner og værktøjer.

Over 300 cases

seo bureau kunder

Se vores udvalgte cases

Det siger vores kunder:

"I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

HJEMMESIDE

SEO

FYSIQ

Vi har udviklet og implementeret ny hjemmeside for FYSIQ, samt lagt en god SEO strategi.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Vi har hjulpet Mad & Kaffe med en ny, visuel identiet, for et mere simpelt udtryk.

Se case

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Vi har gennemført effektfuld SEO og udviklet hjemmesiden for Grillen Burgerbar.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Nanna Bredsdorff - Psykoterapeut

Vi har hjulpet Nanna Bredsdorff med at finde frem til den rette visuelle identiet.

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

LUKSUS GASPEJS

Vi udviklet ny hjemmeside med optimeret profil for både LUKSUS GASPEJS & LUKSUS TRÆGULVE, med tilhørende webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

NY HJEMMESIDE

MP BYGGESAGKYNDIG

Vi har, for MP Byggesagkyndig, udviklet og implementeret ny visuel identitet på hjemmesiden.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har skabt et nyt design og opbydning på tandreguleringkbh's hjemmeside.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har implementeret nyt designe og opbygning for Årsregnskabet's hjemmeside i WordPress.

Se case

Vores arbejdsmetode

Ny hjemmeside

1. fase

Vi ligger sammen en plan for dit WordPress projekt

2. fase

Der udformes en prototype, for bedste proces

3. fase

Ud fra feedback på prototypen, udformes det endelige site

4. fase

Efter din godkendelse, lanceres din WordPress hjemmeside

Få vores hjælp til dit WordPress projekt

Indtast dine oplysninger herunder, og så kontakter vi dig, så du kan få hjælp til WordPress og andre emner.
 • Et samarbejde uden binding
 • Én samlet pris for vores hjælp
 • Få uforpligtende tilbud

  Anmeldelser

  Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  De sejeste inden for online markedsføring!

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  Eksekvering stemmer altid overens med forventninger

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  Få hjælp til WordPress

  Hos PK Medier arbejder vi hver dag med mange forskellige kunder, og mange af disse har hjemmesider lavet i WordPress. Derfor er der helt sikkert også hjælp at hente, hvis du står med et problem, eller ønsker hjælp til WordPress hjemmeside, som er i udu.

  Vi kan både hjælpe med at lave en ny WordPress hjemmeside, men kan også sagtens komme med rådgivning til eksisterende, ligge en plan for, hvordan siden bedst optimeres, eller komme med forslag til, hvad du kan gøre, for at få mest muligt ud af din eksisterende hjemmeside.

  Lad os være eksperter på dit projekt, enten som hjemmeside designer eller rådgiver. Indhent et tilbud på, hvad det vil komme til at koste dig at få hjælp til WordPress. Få din WordPress hjemmeside pris med ovenstående kontaktformular.

  Anmeldelser fra Google

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  Den hjælp, du behøver

  Det er ikke kun på hjælp til WordPress, vi er skarpe. Vi er nemlig også kyndige rådgivere på andre emner, herunder særligt på Google-annoncering, sociale medier, søgemaskineoptimering og meget mere.

  Skal vi hjælpe dig med? Hvad end det er din WordPress hjemmeside, der driller, eller det er online markedsføring, som skal i gangsættes, kan vi helt sikker være dig behjælpelig. Som både SEO bureau og digital marketing bureau, kan vi nemlig eksekvere alskens projekter.

  Læs meget mere om, hvad vi kan, som bureau, i vores forskellige blogindlæg, hvor vi både giver gode råd, tips og tricks til din hjemmeside, gør dig klogere på forskellige emner, og hvor du også finder hjælp til WordPress. Kontakt os i dag, for personlig rådgivning.

  Kan du selv sætte en WordPress hjemmeside op?

  Der er mange som begiver sig ud i, at bygge sin egen hjemmeside i WordPress, hvilket med sikkerhed er muligt, hvis du ikke er faglært. Det kommer dog an på hvor kompleks din hjemmeside skal være, hvor mange integrationer, der skal tilkobles, og hvor stort et site, du har behov for.

  Derudover vil vi altid anbefale at få professionel sparring inden opsætningen, da det er essentielt at få bygget siden op solidt og tekniske korrekt fra begyndelsen. Det kan være en tidskrævende proces at flytte hele din side, når du har bygget volume på siden og koblet diverse plug-ins på, selv med den rette WordPress hjælp.

  Hos PK Medier, er vi eksperter i både at assistere med WordPress hjælp, hvis du selv ønsker at bygge, men har brug for sparring - eller vi kan bistå med alt fra A-Z med selve opsætningen af siden.

  En SEO optimeret hjemmeside

  Ser man på de forskellige CMS systemer til hjemmeside, findes der nogle som er bedre til brugervenligheden for dig, som opsætter, og nogle som kan virke mere tekniske.

  Men tænker man SEO, søgemaskineoptimering, er det altid en god idé at opsætte sin side i WordPress, da dette taler godt sammen med Google, og også da siderne loades hurtigt - hvilket øger din hjemmesides SEO værdi. Det er en del af din rejse mod at blive nummer 1 på dine ønskede Google søgninger.

  Det er foruden selve CMS systemer, også vigtigt, hvilken Pagebuilder du bruger. Da det kan påvirke det tekniske opsæt på din side. Vi vil med glæde vejlede dig i, hvordan du bedst skaber den gode grobund for din side, så du kan bygge videre fra dette fundament.

  Oplysninger på PK Medier

  Pk Medier seo bureau København

  WordPress hjælp FAQ

  Hvor kan man få hjælp til WordPress?
  Du kan finder mange gode informationer hos WordPress selv, men skal du have praktisk hjælp eller have andre til at hjælpe dig, kan du med fordel vælge et bureau, som PK Medier, hvor specialister sidder klar til at rådgive og eksekvere.
  Hvad er WordPress hjælp?
  WordPress hjælp kan dække over både de helt små spørgsmål, men også rådgiving om og eksekvering på større problematikker. Har du bøvl med din hjemmeside, kan det være godt med professionel hjælp.
  Hvem kan hjælpe med WordPress?
  PK Medier kan hjælpe dig, hvis du har problemer med WordPress, eller hvis du gerne vil have nogen til at overtage vedligeholdelsen af din hjemmeside. Kontakt os for at høre mere.
  Hvad kan PK Medier hjælpe med?
  Hos PK Medier er vi eksperter på annoncering på sociale medier og Google, søgemaskineoptimering, webudvikling, WordPress hjemmesider og meget mere. Skal vi være din ekspert, så tag fat i os.

  Angivelse af kilder

  chevron-downmenu-circlecross-circle