SEO uden binding - Søgemaskineoptimering efter behov

Få professionel hjælp til SEO uden binding. Hos PK Medier arbejder vi individuelt med alle vores kunder, ud fra deres behov og ønsker. Sammen finder vi en god måde at lave effektiv søgemaskineoptimering på, som giver resultater. Lær meget mere om os i det følgende.

seo bureau
Et samarbejde uden binding - baseret på performance
seo bureau
Garanti for #1 på dit fagområde
seo bureau
A-Z digital rådgivning til online vækst
SEO uden binding

Med et bureau der arbejder med SEO uden binding får du resultater for pengene. Hos PK Medier mener vi ikke, at du skal bindes til samarbejde. Vi er et performance bureau, som lever for at sikre vores kunders online vækst på Google - hvilket vi er eksperter til. Skal du have rådgivning af Danmarks bedste specialister indenfor området?

Fysio Danmark gør brug af et  seo bureau

Nr 1 på +100
fysioterapeut søgeord

Shopify SEO HHR

Top 1 på "elektriker København"

SEO bureau København
10.000+ gratis besøgende månedligt
SEO bureau København

Nr 1 i fjernelse af tatoveringer

Lad os være din optimerings-ekspert

Måske har du allerede selv været i gang med søgemaskineoptimeringen, men det tager for meget af din dyrebare tid, som du ellers kunne have brugt på at skabe mere værdi for din forretning og hjemmeside. Det kan også være, at du i forvejen for hjælp, men søger andre muligheder.

Her kan et professionelt SEO bureau, som PK Medier, komme dig til stor hjælp. Vi har nemlig både tiden og gejsten til at lave analyser, indsamle data, lave løbende optimeringer og producere effektive resultater ud fra dine ønsker og behov. Vi har forstand på, hvad der giver organisk trafik, og hvordan du, ved hjælp af gode søgemaskineoptimering, kan stryge til tops i søgeresultaterne, på udvalgte søgeord og -fraser.

Vi mester selv, med vores eget domæne, netop denne disciplin, som kan ses ved, at vi ligger #1 på alle relevante søgetermer. Prøv selv at Google, eksempelvis 'Hvad er SEO' eller 'SEO firma'. Og vi kan også hjælpe dig til en stabil topplacering i dag, helt uden binding.

Priser alt efter type af projekt

Priserne herunder er variende alt efter type af projekt og størrelse. Dog kan de være vejledende, alt efter hvilke services du ønsker vi bidrager med, og hvilke du har mulighed for at gøre in-house.

Type af service Pris
Nyt website & SEO optimering 15.000 kr./mdr
SEO optimering på eksisterende website 5.000 kr./mdr
Tekstforfatning med egne udviklere 1.000 kr./mdr
Teknisk optimering af site (med egne tekstforfattere) 2.000 kr./mdr

Skal vi hjælpe med SEO uden binding?

Samarbejde baseret på performance, uden binding
Stor ennemsigtighed og høj kvalitet

Vi stiller garanti for første side på Google (se mere)

Peter SEO serviceSEO service med Peter fra PK Medier

SEO uden binding hos PK Medier

Skal vi hjælpe dig med søgemaskineoptimering, men skal det være uden binding? Hos PK Medier betaler du kun for det arbejde, der udføres. Heldigvis er vores ekspertise høj og vores evne store. Derfor stiller vi også en garanti for, at du vil nå op i søgeresultaterne og op på første side, på udvalgte søgetermer, inden for 90 dage - ellers er det udførte arbejde på vores regning til det nås.

Så gode er vi nemlig til søgemaskineoptimering, at i tør at stille den garanti. Derfor er vi også sikre på, at vi kan rådgive dig med SEO uden binding. Du binder dig ikke til vores SEO firma, når du indgår en aftale med os, men kan bruge os som sparringspartner, som projektledere eller som helhedsløsning, ud fra dine behov, ønsker og betingelser. Lyder det som noget for dig? Kontakt os i dag for at høre mere.

Er det nærmere et SEO abonnement, du søger? Så kan vi ikke hjælpe. Vores løsninger er unikke fra case til case, og derfor vil vores indsats på din side også være baseret på de muligheder, vi kan se og vurderer er relevante. Få hjælp til SEO hos ét af landets bedste bureauer.

Søger du rådgivning til SEO-optimering? 🔍
Lad os hjælpe dig med effektiv SEO.
Vores team står klar til at tage fat i dag.
Kontakt os i dag
seo bureau i København

Effektiv indsats med SEO uden binding

Når vi laver søgemaskineoptimering på vores kunders hjemmesider, vil vi altid have fokus på de vigtigste punkter i processen. Det er nemlig vigtigt, at man ikke blot får produceret noget godt indhold eller får lavet en flot side. Det er nemlig helheden, der gør din side attraktiv for søgemaskinerne.

Derfor arbejder vi altid ud af, at sidens tekniske optimeringer, det indholdsmæssige og links mellem dine egne og eksterne sider spiller 100%. Er alt dette nemlig på plads, vil du have et langt bedre udgangspunkt, som gør dit arbejde nemmere fremadrettet, men som også styrker din SEO optimering af hjemmeside i nuet.

Lad os hjælpe dig med SEO uden binding, hvis du gerne vil have kickstartet din indsats på søgemaskinernes søgeord. Læs mere om vores proces nedenfor, hvis vi gennemgår de forskellige punkter i effektiv søgemaskineoptimering.

Teknisk SEO

Taler man om teknisk SEO, vil det være den del af din søgemaskineoptimering, som omhandler din hjemmesides synlighed på søgemaskinerne, som gør det muligt for kunder at finde dig heriblandt.

Det betyder også, at har du ikke en webside, som er nem at tilgå, der har moduler, som interagerer med de besøgende, eksempelvis gennem knapper, grafik, billeder og meget mere, så vil det være svært at få besøgende til at klikke sig ind på, hvor ikke at nævne at blive på, siden.

Derfor er det vigtigt at din hjemmeside sidder lige i skabet, når det kommer til det visuelle, det interaktive og alt det tekniske, der ligger på siden, som får en kunde til at blive på siden, til at læse med på siden og til eventuelt at klikke sig videre ind på andre sider, eller købe noget på din side. Bliv meget klogere på teknisk SEO her. Lad os rådgive dig med SEO uden binding i dag - og eksekvere.

PK Medier oplysninger

Pk Medier seo bureau København

Angivelse af kilder

  • Læs mere om Googles guide til søgemaskineoptimering her.
  • Brug smarte værktøjer som Yoast SEO pluginnet. Find det her.
menu-circlecross-circle