SEO konsulent - Bliv top #3 med Danmarks SEO ekspert

Med en kompetent SEO konsulent kan du generere leads og flere salg gennem Google søgemaskineoptimering helt uden at skulle betale for annoncer eller ligge i budkrig. PK Medier selv, samt vores kunder, ligger i toppen og er kommet derop helt organisk. Det samme kan du ved hjælp af vores 90 dages rammesætning.

seo bureau
Samarbejde baseret på resultater, ingen binding
seo bureau
Vi ligger selv i toppen af Google
seo bureau
Garanti for topplaceringer indenfor 90 dage
Få gratis SEO analyse
Kender du dine muligheder for offentlig tilskud til dine SEO-projekter? Læs mere her.

Som SEO bureau i København, med 15+ specialister, kan vi komme med en samlet løsning til søgemaskineoptimering med tekst, links, søgeordsstrategi og visuelle forbedringer, der giver resultater inden for 90 dage. Holdbare resultater, hvor du ikke behøver at gå i budkrig for at ligge #1, det hele kan komme organisk.

seo konsulent

+932% stigning i organiske salg

Oplevelsescenter i København
seo konsulent

+132% øget omsætning fra SEO

Restauranter og catering
seo konsulent

+324% vækst i trafik

Webshop i DK & SE

Vi lægger selv i toppen, og kan også få dig til det

+300 ord i top 3 på Google organisk
Gået fra 1.000 til 50.000 besøgende
+ 200 succesfulde SEO-cases på tværs af brancher
seo konsulent

pkmedier.dk udvikling fra 2016

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi har over 7 års erfaring og en rygsæk fuld af mere end 200 danske såvel som internationale cases, som vi kan trække på. Vi arbejder til dagligt både med SEO indenfor B2B og B2C, og har derfor erfaring med begge felter både i Danmark samt udlandet. Det har desuden givet os erfaring med forskellige CMS-systemer og sideopsætninger.
seo konsulent

Få en gratis SEO analyse af jeres hjemmeside

Indtast din url, og vi kommer med bud på dine mulige SEO optimeringer, som kan føre dig til tops på Google.
 • Garanti for resultater indenfor 90 dage
 • Ingen binding under samarbejdet
 • Vores tilgang består at følgende discipliner:

  • Udvikling af strategisk tilgang til søgeord
  • Betalt og organisk linkbuilding
  • Professionel tekstforfatning
  • Teknisk optimering af SEO & programmering

  Skal vi tage et kig på din hjemmeside og blive din SEO rådgiver, der med ekspertviden kan gennemskue, hvordan du bedst muligt optimerer din hjemmeside efter søgemaskineoptimerings principperne?

  Vi fører dig til tops på 90 dage således

  Det er helt afgørende for enhver virksomhed at have en hjemmeside, og derfor er det også vigtigt at kende til søgemaskineoptimering. Men det er en kompleks disciplin, der kan volde dig problemer, hvis du ikke har styr på den.

  Med hjælp fra den rette SEO konsulent vil du have et bedre grundlag, og du vil få lagt en god arbejdsplan for dit forløb. Vi, hos PK Medier, tror nemlig på, at det ikke behøver at tage 6 eller 12 måneder at se resultater, men blot den rette tilgang.

  Hos PK Medier arbejder vi, som SEO konsulent, med SEO ud fra en analytisk tilgang. Denne er baseret på data, da vi mener, at det er helt afgørende, og fordi vi ved, at det virker. Derfor har vi heller ingen binding eller opstartsgebyrer.

  Hvad end du behøver os som den eksekverende SEO konsulent, eller som sparringspartner i forhold til intern viden og drift, kan vi det hele. Hele vores team vil i samarbejde arbejde på dit projekt, så vi opnår størst mulig succes.

  Som SEO rådgiver mener vi, at resultater opnås ved at lave en koncentreret indsats på contentstrategien og den tekniske optimering af jeres webside. På denne måde vil I hurtigt se vækst i samlet organisk trafik og en stigende domæneautoritet med udvikling af bestemte områder for søgeord.

  Skal vi gøre SEO arbejdet?

  Èt samarbejde baseret på performance uden bindingsperiode
  Garanti for resultater & første side indenfor 90 dage
  Fuld gennemsigtighed
  Peter - din SEO nørdPeter - din SEO nørd

  Få tilskud til dit projekt

  Mulighed for offentlig tilskud til projektet

  Nyere virksomhed? Få dækket 70% af budgettet

  +2 fuldtidsansatte, få tilskud på 50.000 DKK

  Hvad kan en SEO konsulent gøre for os?

  Søgemaskineoptimering, giver dig og din virksomhed muligheden for gratis at opnå en bedre organisk vækst, hvis blot din hjemmeside er optimeret efter brugeren og søgemaskinen. SEO øger dine chancer for at placere dig på søgemaskinens første sider uden brug af betalt annoncering - din brugte tid på her vil vise sig at være en god investering. Lad en SEO ekspert om arbejdet.

  Vi lover dig, at du v.h.a denne optimering vil opnå kontinuerligt flere henvendelser, som kan give dig større online synlighed på dit marked. Derfor er det vores klare anbefaling at få en SEO konsulent til at gennemse og bidrage til at din digitale markedsføring kan få et boost - og det kan vi hos PK medier.

  5 gode initiativer vi kan hjælpe med

  Ved at ansætte en SEO konsulent kan din virksomhed få en specialiseret ekspert i søgemaskineoptimering, der er med jer på hele rejsen. En ekstern medarbejder, der sætter sig ind i netop jeres behov og ønsker, og som hjælper jer med at komme i mål med alle jeres online drømme.

  Hos PK Medier vil vi med glæde tilbyde en top-erfaren SEO konsulent. Vi tilbyder blandt andet en pakkeløsning, som indebærer:

  • Søgeordsanalyse: Analysering af de mest søgte søgeord indenfor dit felt, hvoraf vores SEO ekspert laver en strategi for, hvilke søgeord du skal konkurrere på.

  • Lokal SEO: Vil du gerne rangerere højt på søgeresultaterne i dit lokalområde? Så bør du fokusere på Lokal søgemaskineoptimering.

  • Tekstproduktion: For at styrke søgeordene på dit website, skal du skrive søgemaskineoptimerede tekster. Til at opbygge autoritet omkring din tekst, er det vigtigt, at du har en forståelse for Google’s algoritmer, da det er disse, der screener dine tekster. Vores SEO ekspert skriver disse.

  • Ekstern linkbuilding: Køb af eksterne links understøtter din linkbuilding strategi. Eksterne links er henvisninger fra andre websites, som peger mod dit domæne.

  • Teknisk SEO: For at Google kan læse dit website, er det vigtigt, at du har styr på din tekniske søgemaskineoptimering. Dette indeholder blandt andet hastighed, døde links, mobilvenlighed, crawling og meta descriptions.
  seo konsulent kom i top 3

  Kan du praktisere SEO selv?

  Search Engine Optimization er en desciplin du godt vil kunne praktisere selv, dog skal man være indstillet på, at det kræver tid og dedikation. SEO kan nemlig være en omfattende desciplin, da det kræver, at man hele tiden er opdateret på alle de forskellige elementer og eventuelle ændringer, der kan opstå i søgemaskinerneoptimering.

  Laver du søgemaskineoptimering i forhold til Google, vil du altså hele tiden skulle være opmærksom på, hvis Google laver reglerne om for, hvordan websites skal opbygges, hvordan de rangeres og meget mere, som er både vigtige og afgørende aspekter. Alt dette vil din SEO konsulent vide alt om, så rådfør dig en sådan.

  Hvis du har mod på selv at begive dig ud i disciplinen, findes der flere nyttige guides og YouTube videoer, som beskriver hvordan man bedst kommer i gang med SEO. Hvis du bare gerne vil blive klogere på emnet og lære alt, hvad der er at vide om SEO, kan du læse vores guide til SEO, som løbende opdateres med alt det nyeste indenfor SEO. 

  Få hjælp til at komme igang

  Hvis det, at skulle lære SEO fra bunden af, bliver for uoverskueligt, vil det derfor være en god idé, at få nogle eksperter til at hjælpe dig igang. Hvis du vælger at hyre et bureau med SEO konsulenter tilknyttet, slipper du for at spilde unødig tid på at lære at lave SEO, som ikke giver den rette effekt for din virksomhed. 

  Her kan du få eksperter til at klare det hele for dig. En SEO ekspert vil nemlig altid være 100% opdateret på de nyeste ændringer i søgemaskinernes algoritmer. De ved derfor, hvad der skal til, for at få succes med SEO arbejdet på både kort og langt sigt. 

  Vores SEO konsulent vil samtidig kunne rådgive og lære dig, hvilke elementer du selv kan arbejde med for at holde søgemaskineoptimeringen vedligeholdt. Ved hjælp af en SEO rådgiver vil du altså styrke din virksomhed, samtidig med jeres egne kompetencer, for bedre at kunne praktisere flere af SEO disciplinens elementer selv. 

  Der findes som nævnt flere måder at lære søgemaskineoptimering på. De mere simple discipliner vil godt kunne betale sig at lave selv, dog kan du også her risikere, at bruge mange dyre arbejdstimer og kræfter på selv at lave SEO, uden rigtig at vide om det kommer til at virke. Med en SEO konsulent kan du være sikker på, at lære SEO på den rigtige måde, som vil kunne give de rette resultater.

  Opnå flere besøgende på din hjemmeside i samarbejde med en SEO ekspert

  Vores professionelle SEO konsulent ser ind i dine digitale muligheder, og du kan derfor koncentrere dig om netop det, du er god til. Lad vores SEO ekspert om det vedkommende og vi er bedst til - optimering af hjemmesider.

  Vi hjælper dig med at få flere besøgende på din hjemmeside og fremme din digitale position på markedet. Ved hjælp fra en kyndig SEO rådgiver vil du ikke blot opleve at stige i rangeringen på Google og på andre søgemaskiner, men også i antallet af besøgende på din side, på konverteringer og meget mere.

  Flere og flere begynder at gøre brug af søgemaskineoptimering, og det bliver en integreret del af virksomheders digitale optimering, idet det fremmer den online markedsføring - så vil du med på vognen? Få rådgivning af en SEO ekspert. 

  Vores SEO rådgiver hjælper dig med at udforme den bedste strategi, som giver dine kunder, såvel som Google, mulighed for at prioritere din side og finde din hjemmeside relevant.

  Ved hjælp af blandt andet værktøjer, som Google Search Console, kan vores SEO konsulent udforske dine styrker og svagheder på din hjemmeside, og søge den bedst mulige løsning for at opnå resultater online.

  Første side eller uden beregning 🚀

  Vores arbejde med over  SEO-200 cases giver os erfaring med at ligge på første side af Google. Vi kan derfor garantere dig, at du ligger på første side med de udvalgte keywords indenfor den aftalte periode.

  SEO-projekter er alle forskellige, og vi vurderer derfor din målsætning ud fra din unikke case.

  Det er umuligt præcist at forudsige Googles placeringer, men befinder du dig ikke på første side inden deadline - arbejder vi uden beregning, indtil du er.

  Styrk din søgemaskineoptimering i samarbejde med PK Medier

  Du har nok stiftet bekendtskab med ordet før, i din søgen mod en digital optimering, men hvad kan søgemaskineoptimering egentlig gøre for dig og din virksomhed? Og hvorfor skal du benytte dig af en SEO ekspert?

  Essensen i søgemaskineoptimering er at opnå trafik til din hjemmeside gennem en god rangering på søgemaskiner som Google eller Bing, hvilket giver din potentielle eller nuværende kunde mulighed for at udvælge og undersøge dig nærmere før dine konkurrenter.

  En SEO konsulent vil derfor kunne hjælpe med at undersøge på hvilke parametre der kan skrues, så du kan løbe om kap med dine konkurrenter på Googles side 1. Det er nemlig her, at du får den største og bedste mulighed for at få organisk trafik på din side, det vil sige trafik, som ikke er opfordret, men valgt af den besøgende ud fra udvalget af sider.

  Optimer dit nuværende indhold m.m.

  Du kan blandt andet optimere dit indhold på siderne, skabe bedre teknisk opbygning og ikke mindst forbedre din linkbuilding, som vores SEO konsulent netop er eksperter indenfor.

  Vores SEO ekspert kan vejlede dig i god brug af både eksterne og interne henvisninger til din hjemmeside. Læs blandt andet mere om linkbuilding, for at få et indblik i arbejdet.

  Sidder du eventuelt med en webshop og er i tvivl om, hvad du skal stille op med den, kan du læse vores blogindlæg "SEO optimer webshop.". Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os for at få en SEO konsulent til at se på, hvad der kan gøres for netop din webside.

  Hvorfor skal du vælge en SEO konsulent?

  Søgemaskineoptimering er en kompleks disciplin - og det ved vi, da vi har arbejdet med netop dette i flere år. Derfor ved vi også om nogen, hvor vigtigt det er, at fokusere på sin online performance. Men SEO virker, og det er derfor investeringen værd.

  Se eksempelvis nogle af vores nuværende og tidligere cases, hvor vores kompetente SEO konsulenter blandt andet har opnået følgende resultater for vores kunder:

  • 339% stigning i omsætning på egen webshop (Living Room)
  • 227% stigning af take away salg (Kcal Factory)
  • 986% stigning i antal visninger på Google (Takeout)
  • Nummer 1 på Google-søgeordet ‘Catering’ (Madklubben)
  Gratis SEO analyse? 🔍
  Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
  Få gratis analyse
  mads og peter seo konsulent

  Derfor skal du investere i en SEO ekspert

  Vi er nørder inden for Google og skræddersyer SEO service til den enkelte kunde.

  Der er mange muligheder, når det gælder optimering af hjemmesider, da det er en voksende branche, som formår at gøre virksomheder mere effektive og synlige for kunder, derfor kan I snildt tilgå en SEO konsulent, som har erfaring i søgemaskineoptimering, hvis I ønsker at vækste organisk.

  Vi har den overbevisning, at selvom man ikke er en stor virksomhed, skal muligheden for at lege med de store drenge på arbejdsmarkedet være på lige fod. Du behøver nemlig ikke at være den største spiller på markedet for at være en dygtig spiller. En SEO ekspert vil kunne hjælpe dig med at komme op ad stigen alligevel.

  Så ligegyldigt hvilken branche du har virksomhed i, om det er en restaurant, lille butik eller en webshop, er det relevant for jer at få en søgemaskineoptimering således, at I kan få synlighed på markedet og trafik jeres vej - og det kan en SEO rådgiver hos PK Medier hjælpe med.

  Det kan nemlig være hårdt arbejde at sidde med hele byrden selv, så hvorfor ikke investere i at professionelle tager sig af det? Du kan få eksterne eksperter til at hjælpe dig, herunder en SEO konsultent.

  Med en af vores konsulenter, en ægte SEO ekspert, er det muligt at skabe en rådgivning, der passer til lige netop dit brand eller de værdier i forsøger at nå ud på markedet med. Vi går ikke på kompromis med vores kunders værdier og ønsker, så derfor skal du ikke være bange for ikke at blive hørt af vores SEO rådgiver.

  Ligegyldigt hvilken branche, er SEO vigtigt

  Så ligegyldigt hvilken branche du har virksomhed i, om det er en restaurant, lille butik eller en webshop, er det relevant for jer at få en søgemaskineoptimering således, at I kan få synlighed på markedet og trafik jeres vej - og det kan en SEO rådgiver hos PK Medier hjælpe med.

  Det kan nemlig være hårdt arbejde at sidde med hele byrden selv, så hvorfor ikke investere i at professionelle tager sig af det? Du kan få eksterne eksperter til at hjælpe dig, herunder en SEO konsultent.

  Med en af vores konsulenter, en ægte SEO ekspert, er det muligt at skabe en rådgivning, der passer til lige netop dit brand eller de værdier i forsøger at nå ud på markedet med. Vi går ikke på kompromis med vores kunders værdier og ønsker, så derfor skal du ikke være bange for ikke at blive hørt af vores SEO rådgiver.

  Hvorfor skal du vælge PK Medier til rådgivningen?

  Du skal vælge PK Medier, fordi, vi nøje udvælger en SEO optimering, der passer til lige netop jer. Udover at vi ønsker en god relation med kunder, som vælger os som SEO konsulent og rådgivere, har vi stor respekt for det brand, eller det du forsøger at nå ud til potentielle kunder med.

  Som eksperter er vi transparente igennem hele processen, og der er mange aspekter i at planlægge en strategi. Med os som samarbejdspartner er du sikret en god solid dialog gennem hele processen, så du er med.

  På den måde er der rig mulighed for, at italesætte ønsker til og sammen med din tilknyttede rådgiver. Yderligere læner vi os, som bureau, op af data, og vores arbejdstilgang afhænger af de mange digitale aspekter og dybegående analyser. Vi mener, at en SEO ekspert altid skal tage udgangspunkt i data.

  Det kan være en udfordring at finde hoved og hale i de mange begreber, som benyttes i forbindelse med søgemaskineoptimering, men frygt ikke - en SEO konsulent kan redde dit livsværk.

  Ved hjælp af vores strategiske og analytiske søgemaskine optimering, udarbejdet af en SEO ekspert, vil din virksomhed endelig få sit spotlight.

  Vil du have mere SEO trafik?

  Indskriv din website herunder, så får du hurtigst muligt tilsendt en lille analyse af dine muligheder for SEO optimering fra vores SEO konsulent. Vi kommer med de 4 mest oplagte faktorer.

  Mads SEO

  En analyse indebærer en gennemgang af dine SEO-mangler, konkurrence og mulige søgeord du kan eje.

  Optimer din hjemmeside via SEO konsulent

  Så hvis din virksomhed er præget af konkurrenter, som formår at skabe webtrafik, som leder dem væk fra din side, eller du går med tanker om at forsøge at gøre op med en dårlig Google placering, kan vores SEO rådgiver hjælpe dig videre.

  Vi har massere erfaring indenfor SEO optimering, hvilket nok også er grunden til, at du har fundet denne hjemmeside.

  Vi kan med sikkerhed kalde os specialister og eksperter i søgemaskineoptimering, og vores daglige arbejde begår sig i at optimere mange forskellige virksomheders platforme, så de uanset størrelse kan være lige så konkurrencedygtige som mange andre.

  Lad Google tale for sig selv, vi kan stå inde for vores arbejde og har som konsulentvirksomhed ekspertviden inden for rangering på Google, ægte SEO ekspert. Vi holder os altid opdateret på nye funktioner, samt, hvordan konstant forandrende algoritmer skal tilgås af forskellige brancher og virksomheder på kryds og tværs.

  Du kan med stor fordel tjekke vores tidligere kunder og cases - vi mener, at resultaterne taler for sig selv. En dygtig ekspert viser resultater, ikke blot for sine kunder, men for sig selv. Show it - don´t tell it.

  SEO ekspert

  Opbyg et frugtbart samarbejde med et professionelt bureau

  Du har, alt efter dit behov, mulighed for at vælge forskellige løsningsmuligheder, og vi er klar til at se på, hvilken model der går bedst i spænd med din virksomhed.

  En god strategi, med den rette SEO ekspert, er vigtig for den store etablerede virksomhed, såvel som for den nyopstartede eller selvstændige. Du kan på alle niveauer inddrage denne form for optimering i din digitale markedsføring. 

  Vi er indforstået med, at der er adskillige måder at gribe optimeringen an på, og vores ekspert og SEO konsulent skræddersyer derfor, i samarbejde med dig, den bedste løsning.

  Sådan ser et forløb ud

  Alle bureauer er forskellige, og alle gør det stort set på forskellige måder. Du skal derfor vælge det bureau, som du mener er et match, for dig, i forhold til, hvor meget du ønsker at være en del af processen. Hos PK Medier vil vores udvalgte SEO konsulent og ekspert have tæt og løbende dialog med dig og din virksomhed.

  Et forløb hos en SEO ekspert hos PK Medier ser overordnet således ud:

  Analyse

  For at få det bedste indblik i dig og din virksomhed vil vores ekspert sætte sig grundigt ind i din situation. Det indebærer både dine nuværende tekniske og tekstuelle elementer på hjemmesiden, men også en markedsanalyse, som indikerer din konkurrence- og markedsfordele. 

  Opstart

  Vi påbegynder dit projekt, men i tæt sparring med dig. Et opstartsmøde er for vores SEO konsulent og ekspert et must, da vi i fællesskab sætter målsætninger og handleplaner for samarbejdet. Det er vigtigt for os at komme godt fra start med gode initiativer og en velkoordineret plan.

  Eksekvering

  En SEO ekspert løber videre med planen, og sætter gang i udførelse af tekniske og tekstuelle indsatser, hvor vi løbende holder dig opdateret om og udvikler i sparring med dig. Vi mener, at en tæt dialog giver det bedste resultat.

  Afrapportering

  Søgemaskineoptimering er et løbende arbejde, som kan tage lang tid, det ved selv den nyeste SEO ekspert. Derfor har vi ikke blot en afsluttende rapportering, men vi vil løbende evaluere og afrapportere med dig, så du følger med i din vækstrejse og de resultater, vi skaber for din virksomhed. 

  Vores konsulent vil tage dig med hele vejen, så du ved, hvordan forløbet udvikler sig. Alle forløb tager udgangspunkt i disse fire overordnede steps, men ethvert samarbejde og forløb er individuelle, og vi skræddersyer dit forløb, så det bedst passer dine behov og ønsker.

  SEO konsulent på det rigtige format

  Inden at du vælger den seo-konsulent du vil bruge til søgemaskineoptimering, så anbefaler vi, at du overvejer, hvilke betingelser den såkaldte ekspert tilbyder dig under samarbejdet. 

  Hos PK Medier arbejder vi altid rent performance optimeret, hvilket gør, at vi altid har samme interesser som jer, selv under arbejdet omkring SEO. Der skal leveres målbare resultater, der kan ses på bundlinjen. Du betaler derfor udelukkende for den periode, du har os på opgaven, og vi kan under hele samarbejdet stå for både eksekvering og implementering hvor relevant.

  Vi ønsker at være din favorit

  Hos PK Medier ønsker vi at være din foretrukne konsulent, til alt hvad du står og har brug for til din online strategi. Vi skræddersyer derfor disse løsninger, så de passer til din virksomheds behov, hvilket betyder, at du kun skal betale for netop det, din virksomhed har brug for til at styrke din strategi. 

  Du kan også læse mere om SEO firma her, om SEO helt på starter-niveau her eller mere om SEO rådgivning

  Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en SEO konsulent til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os i dag enten via telefon +45 42 41 16 47 eller på vores mail; kontakt@pkmedier.dk. Herefter vender vi snarest muligt tilbage med et tilbud og en løsning på, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.

  Hvad koster en SEO konsulent i København?

  Overvejer du at starte et samarbejde med en SEO konsulent i København, men er i tvivl om, hvor meget det koster?

  Det er svært at give en præcis pris på, hvad det koster at hyre SEO konsulenter i København  til at fremme din tilstedeværelse på Google. Det er meget varierende, alt efter hvilke resultater, du ønsker, og hvor længe du ønsker samarbejdet skal foregår.

  Ydermere svinger prisen på en SEO ekspert i København naturligvis også efter, hvor dygtig din konsulent er, hvilke resultater, vedkommende kan garanterer dig og din virksomhed. I de fleste tilfælde vil det dog være således, at du først vil skulle betale den aftalte pris, når dit ønskede mål er opnået. 

  Med denne form for aftale er du derfor sikker på, at det, du er blevet lovet, efterleves. Og når din virksomhed ikke i mål med de målsætninger, der er blevet sat, så vil du naturligvis ikke skulle betale for det, der ikke er blevet gennemfør. 

  Ved at hyre en SEO rådgiver fra PK Medier i København vil du blive garanteret resultater i din virksomhed. Hvis ikke resultaterne har vist sig og målene ikke er nået, vil du ikke skulle betale for det. Det er vores princip og vores løfte, som gør os til både en god SEO konsulent og en retfærdig virksomhed.

  Forbered dig på første møde

  Det er vigtigt, at du kommer velforberedt på dit første møde med en SEO konsulent i København. Først og fremmest skal vi være helt klar omkring, hvilke mål du har med din virksomhed, så du sikrer, at I arbejder mod et fælles mål og samme resultater.

  Ydermere er det vigtigt, at du præsenterer din virksomheds tone of voice for konsulenten. Denne del er meget vigtigt, da en virksomheds SEO tekster skal matche virksomhedens personlighed. Hvis du f.eks. er læge i København og ønsker hjælp til SEO optimering er det naturligvis vigtigt, at dine tekster ikke er useriøse og fyldt med slang ord.

  Hvis du derimod er et brand med en ung målgruppe, vil din tone of voice højest sandsynligt være en del anderledes. Vær derfor velforberedt på, hvilken tone of voice din virksomhed har, når du skal til møde med en SEO konsulent i København.

  Spørg ind til konsulentens tidligere arbejde

  Spørg ind til konsulentens tidligere arbejde med lignende kunder. Det er selvfølgelig altid en god ide at spørge en SEO konsulent i København, hvilke resultater, vedkommende førhen har skabt for lignende virksomheder, således at sikrer, at det er den helt rette person, du har hyret til at udføre SEO arbejdet for din virksomhed.

  Hos PK medier i København har vi erfaring med en bred række virksomheder, hvorfor vi med sikkerhed kan hjælpe dig i mål med dine ønskede resultater.

  Find også en fleksibel rådgiver i København. Du kan selvfølgelig ikke forventet, at vedkommende er til rådighed 24/7, men du kan med fordel hyre konsulenter, der er fleksible i deres kommunikation, hvis du har spørgsmål undervejs i processen.

  Hvad laver vi som SEO konsulenter ellers?

  PK Medier er først og fremmest SEO ekspert, og derfor har vi styr på alle vores søgeoptimeringsprincipper, -processer og regler. Derfor er vi også din sparringspartner, når du indgår i et samarbejde med os. Vi giver gerne vores viden videre til dig, så du kan få en succesfuld forretning uden for netop dit felt.

  Vi forstår, at det både kan være svært og uoverskueligt at skulle til at begive sig ud på search engine optimization eventyret, og derfor står vi også gerne klar med åbne arme til at tage imod dig, hvad end du er en mindre eller større virksomhed, der har brug for hjælp til søgemaskineoptimering fra en SEO ekspert.

  Men foruden at være SEO rådgiver, som vi ellers bruger en hel del tid på, så har vores kyndige team også en række andre kompetencer, som du kan drage fordel af. Vi er nemlig ikke bare en god SEO konsulent, men også vanvittigt gode til alt det, der er rundt om tekstforfatningen.

  Bare fordi, at vi har nogle vanvittigt dygtige SEO tekstforfattere, så betyder det bestemt ikke, at du ikke kan kontakte os af andre grunde. Du må hjertens gerne skrive dine søgemaskineoptimeringstekster selv - hertil kan vi give råd og sparring, og vi holder også gerne øje med, hvor godt din virksomhed performer.

  Du kan nedenfor læse meget mere om, hvad vores team kan, ud over at være en suveræn SEO rådgiver og konsulent for dig og din virksomhed.

  Vores SEO konsulent team

  Vores kompetente team af SEO eksperter og konsulenter består af både webudviklere, content managere og creatore, SEO specialister og digitale designere, blandt andet. Derfor er vi et blandet team fyldt med gode og vigtige kompetenter, når det kommer til søgemaskineoptimering.

  Vi kan derfor både hjælpe dig med on-page søgemaskineoptimering, hvor vi hjælper dig med tekstforfatningen af de tekster, som er afgørende for din succces, lave det visuelt flot, funktionelt og overbevisende for kunden, så de har lyst til at begå sig og måske endda også bruge din hjemmeside, samt linkbuilding af alle dine sider.

  Ved at vælge os som din SEO konsulent og SEO ekspert vil du således få hele pakken, men du har også mulighed for blot at til- eller fravælge dele af vores pakkeløsning.

  Det kan vi hjælpe dig med

  Som en SEO ekspert i København er vi specialister i alt, der omhandler SEO i forbindelse med optimering og udvikling af hjemmesider. Vi kan derfor hjælpe dig med at udvikle en helt ny hjemmeside eller optimere din eksisterende, så den når til tops på Google helt organisk. 

  Hvis du har en eksisterende hjemmeside, kan vi hjælpe dig med at foretage en vurdering af dit website. Det gør vi for at kortlægge, hvordan siderne er sat op og hvilke eventuelle fejl og udfordringer, der skal rettes op på. På den måde kan vi bygge et solidt fundament, som vi kan bygge videre på. 

  Derefter foretager vi en søgeordsanalyse, som er en af de vigtigste dele af at opbygge en SEO venlig hjemmeside. Søgeordene er de ord, dine kunder eller potentielle kunder skriver på Google, når de søger efter et produkt, en ydelse eller noget helt tredje. Det er disse ord, du skal ramme i indholdet på din hjemmeside. 

  Når vi foretager en research af relevante søgeord for dig, er det også med et skarpt blik på dine konkurrenter. Hvilke søgeord bruger de for at toppe Google? Det er nemlig vigtigt at vide, hvem du konkurrerer imod for at slå dem. 

  Efter vi har kortlagt konkurrenter og relevante søgeord, er det tid til at vi optimerer dine eksisterende sider eller opretter nye, der tager højde for synligheden. Som din SEO konsulent kan vi sikre dig at få succes med on-page SEO om er det indhold, der er på din hjemmeside.

  Vi tager også hånd om off-page SEO, som blandt andet er linkbuilding, der går ud på at opnå autoritet. Det øger din hjemmesides troværdighed, at andre linker til dit website og det kan også gavne dine placeringer på Google. 

  PK Medier oplysninger

  Find os her.

  Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

  Telefon: +45 42 41 16 47
  E-mail: kontakt@pkmedier.dk

  CVR: 37296783

  Pk Medier København

  SEO konsulent - FAQ

  Hvad laver en SEO konsulent?
  En SEO konsulent er ekspert i optimering af virksomheders website for at forbedre deres online tilstedeværelse. En SEO konsulent hjælper med at strukturere din hjemmeside, så den er optimeret efter både brugeren og hovedsageligt søgemaskinen. Ved hjælp af søgemaskineoptimering, kan en SEO konsulent hjælpe med at opnå en bedre organisk vækst og skaffe virksomheden flere kunder. 
  Hvad kan en SEO konsulent gøre for os? 
  Ved at hyre en SEO konsulent kan du få professionel hjælp til en analyse af dit nuværende website, og få fremlagt en plan for hvad der kan forbedres. Hos PK Medier tilbyder vi top-erfarne SEO konsulenter, der sætter sig ind i lige netop dine behov og ønsker. Vi arbejder blandt andet med optimering af indhold på siderne, skabe bedre teknisk opbygning, forbedre din linkbuilding samt overordnet rådgivning.
  Hvad skal en SEO konsulent kunne?
  En SEO konsulent skal indeholde en masse ekspertviden, og være i stand til at rådgive dig med alt indenfor SEO arbejdet. En SEO konsulent skal ydermere have indsigt i Google’s mange algoritmer, og hvad der skal til for at skabe bedre placeringer og mere trafik for din virksomhed. 
  Hvordan vælger man den rigtige SEO konsulent?
  Man vælger den rigtige SEO konsulent, ved at finde et bureau du kan samarbejde med og skabe en god relation til. Ved at vælge PK Medier som din SEO konsulent, vil du i samarbejdet være sikret konstant gennemsigtighed og dialog. Hos PK Medier skræddersyr vi løsninger, så de passer til lige netop din virksomhed.   
  chevron-downmenu-circlecross-circle