Opdateret 2. august 2021 af Peter Klitkou

SEO konsulent - optimer din synlighed på Google

Står du og mangler vejledning til hvorledes din hjemmeside kan optimeres og i samme omgang få endnu flere besøgende og evt. øge din konverteringsrate?

En af vores kompetente SEO konsulenter hos PK medier kan give dig sparring og hjælp til, hvordan du kan bevæge dig op ad google-stigen og ligge som en af de første på dine søgeord og kæmpe med de store hajer.

Vores referencer

Hvad kan en SEO konsulent gøre for os?

Søgemaskineoptimering, giver dig og din virksomhed muligheden for gratis at opnå en bedre organisk vækst, hvis blot din hjemmeside er optimeret efter brugeren og søgemaskinen. SEO øger dine chancer for at placere dig på søgemaskinens første sider uden brug af betalt annoncering - din brugte tid på her vil vise sig at være en god investering.

Vi lover dig, at du v.h.a denne optimering vil opnå kontinuerligt flere henvendelser, som kan give dig større online synlighed på dit marked. Derfor er det vores klare anbefaling at få en SEO konsulent til at gennemse og bidrage til at din digitale markedsføring kan få et boost - og det kan vi hos PK medier.

SEO-konsulent - optimer din digitale synlighed på Google

5 gode initiativer en SEO konsulent kan hjælpe med

Ved at ansætte en SEO konsulent kan din virksomhed få en specialiseret konsulent, der er med jer på hele rejsen. En ekstern medarbejder der sætter sig ind i netop jeres behov og ønsker, og hjælper jer med at komme i mål med alle jeres online drømme.

Hos PK Medier vil vi med glæde tilbyde en top-erfaren SEO konsulent. Vi tilbyder blandt andet en pakkeløsning som indebærer:

  • Søgeordsanalyse: Analysering af de mest søgte søgeord indenfor dit felt, hvoraf vi laver en strategi for, hvilke søgeord du skal konkurrere på.

  • Lokal SEO: Vil du gerne rangerere højt på søgeresultaterne i dit lokalområde? Så bør du fokusere på Lokal søgemaskineoptimering.

  • Tekstproduktion: For at styrke søgeordene på dit website, skal du skrive søgemaskineoptimerede tekster. Til at opbygge autoritet omkring din tekst, er det vigtigt, at du har en forståelse for Google’s algoritmer, da det er disse, der screener dine tekster.

  • Ekstern linkbuilding: Køb af eksterne links understøtter din linkbuilding strategi. Eksterne links er henvisninger fra andre websites, som peger mod dit domæne.

  • Teknisk SEO: For at Google kan læse dit website, er det vigtigt, at du har styr på din tekniske søgemaskineoptimering. Dette indeholder blandt andet hastighed, døde links, mobilvenlighed, crawling og meta descriptions.

Opnå flere besøgende på din hjemmeside

Vores professionelle SEO konsulent ser ind i dine digitale muligheder og du kan derfor koncentrere dig om netop det du er god til. Lad os om det vi er bedst til - optimering af hjemmesider.

Vi hjælper dig med at få flere besøgende på din hjemmeside og fremme din digitale position på markedet. 

Flere og flere begynder at gøre brug af SEO, og det bliver en integreret del af virksomheders digitale optimering, idet det fremmer den online markedsføring - så vil du med på vognen?

Vores SEO konsulent hjælper dig med at udforme den bedste SEO-strategi, som giver dine kunder såvel som Google mulighed for at prioritere din side og finde din hjemmeside relevant.

Ved hjælp af blandt andet værktøjer som Google Search Console kan vores konsulent udforske dine styrker og svagheder på din hjemmeside, og søge den bedst mulige løsning for at opnå resultater online.

SEO konsulent

Vores SEO konsulent kan gavne din søgemaskineoptimering

Du har nok stiftet bekendtskab med ordet før i din søgen mod en digital optimering, men hvad kan SEO egentlig gøre for dig og din virksomhed?

Essensen i søgemaskineoptimering er at opnå trafik til din hjemmeside gennem en god rangering på søgemaskiner som Google eller Bing, hvilket giver din potentielle eller nuværende kunde mulighed for at udvælge og undersøge dig nærmere før dine konkurrenter.

En SEO konsulent vil derfor kunne hjælpe med at undersøge på hvilke parametre der kan skrues, så du kan løbe om kap med dine konkurrenter på Googles side 1. 

Du kan blandt andet optimere dit indhold på siderne, skabe bedre teknisk opbygning og ikke mindst forbedre din linkbuilding som vores SEO konsulent netop er eksperter indenfor.

Vi kan vejlede dig i god brug af både eksterne og interne henvisninger til din hjemmeside. Læs blandt andet mere om linkbuilding, for at få et indblik i arbejdet.

Sidder du eventuelt med en webshop og er i tvivl om hvad du skal stille op med den SEO-mæssigt kan du læse vores blogindlæg "SEO optimer webshop."

organic-vs-paid-results SEO konsulent

Hvorfor skal du vælge en SEO konsulent?

Søgemaskineoptimering er en kompleks disciplin - og det ved vi, da vi har arbejdet med netop dette i flere år. Derfor ved vi også om nogen, hvor vigtigt det er, at fokusere på sin online performance. Men SEO virker, og det er derfor investeringen værd.

Se eksempelvis nogle af vores nuværende og tidligere cases, hvor vores kompetente SEO konsulenter blandt andet har opnået følgende resultater for vores kunder:

  • 339% stigning i omsætning på egen webshop (Living Room)
  • 227% stigning af take away salg (Kcal Factory)
  • 986% stigning i antal visninger på Google (Takeout)
  • Nummer 1 på Google-søgeordet ‘Catering’ (Madklubben)

Bestil en konsulent  🚀

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt en konsulent helt uforpligtende her.

Derfor skal du investere i en SEO konsulent

Vi er nørder inden for Google og skræddersyer SEO service til den enkelte kunde.

Der er mange muligheder når det gælder optimering af hjemmesider, da det er en voksende branche, som formår at gøre virksomheder mere effektive og synlige for kunder, derfor kan I snildt tilgå en konsulent, som har erfaring i SEO, hvis I ønsker at vækste organisk.

Vi har den overbevisning, at selvom man ikke er en stor virksomhed, skal muligheden for at lege med de store drenge på arbejdsmarkedet være på lige fod.

Så ligegyldigt hvilken branche du har virksomhed i, om det er en restaurant, lille butik eller en webshop, er det relevant for jer at få en SEO optimering således, at I kan få synlighed på markedet og trafik jeres vej.

Det kan nemlig være hårdt arbejde at sidde med hele byrden selv, så hvorfor ikke investere i at professionelle tager sig af det?

Med en af vores konsulenter er det muligt at skabe en SEO service, der passer til lige netop dit brand eller de værdier i forsøger at nå ud på markedet med.

Hvorfor skal du vælge os som konsulent?

Du skal vælge PK medier fordi, vi nøje udvælger en SEO optimering, der passer til lige netop jer. Udover at vi ønsker en god relation med kunder, som vælger os som konsulent og rådgivere, har vi stor respekt for det brand, eller det du forsøger at nå ud til potentielle kunder med.

Vi er transparente igennem hele processen, og der er mange aspekter i at planlægge en SEO strategi. Med os som samarbejdspartner er du sikret en god solid dialog gennem hele processen, så du er med.

På den måde er der rig mulighed for, at italesætte ønsker til og med vores konsulent. Yderligere læner vi os, som SEO-bureau, op af data, og vores arbejdstilgang afhænger af de mange digitale aspekter og dybegående analyser.

Det kan være en udfordring at finde hoved og hale i de mange begreber, som benyttes i forbindelse med SEO, men frygt ikke - en konsulent kan redde dit livsværk.

Ved hjælp af vores strategiske og analytiske søgemaskine optimering vil din virksomhed endelig få sit spotlight.

Optimer din hjemmeside via SEO konsulent

Så hvis din virksomhed er præget af konkurrenter, som formår at skabe webtrafik, som leder dem væk fra din side, eller du går med tanker om at forsøge at gøre op med en dårlig Google placering, kan vores SEO konsulent hjælpe dig videre.

Vi har massere erfaring indenfor SEO optimering, hvilket nok også er grunden til, at du har fundet denne hjemmeside.

Vi kan med sikkerhed kalde os SEO specialister, og vores daglige arbejde begår sig i at optimere mange forskellige virksomheders platforme, så de uanset størrelse kan være lige så konkurrencedygtige som mange andre. 

Lad Google tale for sig selv, vi kan stå inde for vores arbejde og har som konsulent virksomhed ekspertviden indenfor rangering på Google. Vi holder os altid opdateret på nye funktioner samt, hvordan konstant forandrende algoritmer skal tilgås af forskellige brancher og virksomheder på kryds og tværs.

Du kan med stor fordel tjekke vores tidligere kunder og cases - vi mener, at resultaterne taler for sig selv.

Opbyg et frugtbart samarbejde med en proffesionel SEO konsulent

Du har, alt efter dit behov, mulighed for at vælge forskellige løsningsmuligheder, og vi er klar til at se på, hvilken model der går bedst i spænd med din virksomhed.

En god SEO-strategi er vigtig for den store etablerede virksomhed såvel som for den nyopstartede eller selvstændige. Du kan på alle niveauer inddrage denne form for optimering i din digitale markedsføring. 

Vi er indforstået med at der er adskillige måder at gribe SEO optimeringen an på, og vores SEO konsulent skræddersyer derfor i samarbejde med dig den bedste løsning.

Vi ønsker at være din favorit

Hos PK Medier ønsker vi at være din foretrukne konsulent, til alt hvad du står og har brug for til din online strategi. Vi skræddersyer derfor disse løsninger, så de passer til din virksomheds behov, hvilket betyder, at du kun skal betale for netop det, din virksomhed har brug for til at styrke din strategi. 

Du kan også læse mere om SEO firma her eller mere om SEO rådgivning

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en SEO konsulent til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os i dag enten via telefon +45 42 41 16 47 eller på vores mail; kontakt@pkmedier.dk. Herefter vender vi snarest muligt tilbage med et tilbud og en løsning på, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.

SEO-konsulent FAQ

Hvad laver en SEO konsulent?
En SEO konsulent er ekspert i optimering af virksomheders website for at forbedre deres online tilstedeværelse. En SEO konsulent hjælper med at strukturere din hjemmeside, så den er optimeret efter både brugeren og hovedsageligt søgemaskinen. Ved hjælp af søgemaskineoptimering, kan en SEO konsulent hjælpe med at opnå en bedre organisk vækst og skaffe virksomheden flere kunder. 
Hvad kan en SEO konsulent gøre for os? 
Ved at hyre en SEO konsulent kan du få professionel hjælp til en analyse af dit nuværende website, og få fremlagt en plan for hvad der kan forbedres. Hos PK Medier tilbyder vi top-erfarne SEO konsulenter, der sætter sig ind i lige netop dine behov og ønsker. Vi arbejder blandt andet med optimering af indhold på siderne, skabe bedre teknisk opbygning, forbedre din linkbuilding samt overordnet rådgivning.
Hvad skal en SEO konsulent kunne?
En SEO konsulent skal indeholde en masse ekspertviden, og være i stand til at rådgive dig med alt indenfor SEO arbejdet. En SEO konsulent skal ydermere have indsigt i Google’s mange algoritmer, og hvad der skal til for at skabe bedre placeringer og mere trafik for din virksomhed. 
Hvordan vælger man den rigtige SEO konsulent?
Man vælger den rigtige SEO konsulent, ved at finde et bureau du kan samarbejde med og skabe en god relation til. Ved at vælge PK Medier som din SEO konsulent, vil du i samarbejdet være sikret konstant gennemsigtighed og dialog. Hos PK Medier skræddersyr vi løsninger, så de passer til lige netop din virksomhed.   
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downarrow-right