SEO konsulent - Bliv top #3 med hjælp fra SEO eksperter

Med en SEO konsulent og ekspert i Google kan din hjemmeside generere leads og salg gennem søgemaskineoptimering, helt uden at skulle ligge i budkrig på annoncer. Hos PK medier hjælper vi dig til en organisk top placering ved hjælp af vores 90 dages rammesætning.

YouTube video
SEO konsulent Helle og Mads

Vi ligger selv i top organisk, og ligeså vores kunder, som resultat af vores 90 dages framework.

seo bureau

Samarbejde baseret på resultater, ingen binding

seo bureau

Få hjælp fra #1 Google eksperter

seo bureau
Garanti for topplaceringer inden for 90 dage

Rådgivning og sparring med vores SEO konsulenter - både B2B og B2C

Vi arbejder med +300 danske såvel som internationale cases, som vi kan trække på, samt +7 års erfaring. Vores SEO konsulent kan derfor bidrage med rådgivning indenfor både B2B og B2C, og vi kan tilbyde sparring indenfor begge felter både i Danmark samt udlandet.

+300 cases

seo bureau kunder
SEO bureau - Nr. 1 på Google
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen, 
og kan også få dig til det

Vi ligger selv i toppen, 
og kan også få dig til det

Vores eksperter, specialister, nørder, kreative & krøllede hjerner sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed i mål

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Mød vores konsulenter

Med den rette sparring og rådgivning fra en SEO konsulent vil du opnå resultater gennem søgemaskineoptimering - organisk og langtidssigtet. Vi sidder en samling eksperter, som skræddersyer hvert eneste projekt til dig, alt efter dine behov. For os går tekniske tiltag, kreative og visuelle løsninger og et større Google arbejde hånd i hånd. Få hjælp af en eksperter indenfor området.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle leder til dagligt de kommunikative projekter, alt i et sammenspil mellem kunder og det interne team.

SEO bureau PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads er kontorets tekniske SEO Specialist, hvor han er ekspert i, og konsulent indenfor kodning og alt tilhørende.

SEO bureau PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper, der til dagligt sidder som Client Manager, arbejder med tekniske og kommunikative tiltag på websites samt med kundedialog.

SEO bureau PK Medier
Tal med en specialist

Er vi et match?

seo bureau

Hvis du ser dig opnå effektive og bæredygtige resultater for din forretning, som bunder i et samarbejde med specialister på området.

seo bureau

Hvis du søger SEO konsulenter, som løber det ekstra mil for sine kunder på baggrund af deres mange års erfaring. Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimering og kender derfor til betydningen af den dynamiske og konstante udvikling.

seo bureau

Hvis du drømmer om vækst i dine salg eller leads gennem din hjemmeside - men hvor du tvivler på vejen hertil.

Vi er ikke et match..

seo bureau

Hvis du mener, at søgemaskineoptimering løses over natten og på én gang. Vi ved, at din Google placering kræver konstant vedligeholdelse.

seo bureau

Hvis du helst undgår specialister, som er eksperter på alt, der hører til Google og organiske placeringer. Vi er passionerede og ambitiøse, og vi elsker at kunne vise resultater, som både er målbare og kreative.

seo bureau

Hvis du tænker, at SEO arbejde og tiltag kan gøres af alle og ikke indebærer dybt kendskab til Google algoritmer. Vi ved, hvad der gør en forskel, og vi følger dit projekt helt til dørs.

Hvad kan vores SEO konsulenter gøre for dig?

Vi arbejder med +200 danske såvel som internationale cases, som vi kan trække på, samt +7 års erfaring. Vores SEO konsulent kan derfor bidrage med rådgivning indenfor både B2B og B2C, og vi kan tilbyde sparring indenfor begge felter både i Danmark samt udlandet.

SEO firma København

Content strategi

Søgeordstrategiske overvejelser for din virksomhed & tekstforfatning på udvalgte søgeord.
SEO firma København

Linkbuilding

Analyse af eksisterende linkprofil & eksekvering af linkbuilding - internt & eksternt.
SEO firma København

Teknisk analyse

Teknisk optimering af din webside eller anbefalinger til mulige forbedringer.
SEO firma København

Afrapportering

Rapportering af SEO resultater, samt komplet effekt-rapportering på din webside.

Få en SEO konsulent, der hjælper med følgende:

 • Strategiske søgeordsanalyser og konkurrentanalyser
 • Professionel linkbuilding - betalt og organisk
 • Søgeordsoptimerede SEO tekster
 • Kodning, teknisk setup og andre back-end opgaver forbundet med SEO

Skal vi tage et kig på din hjemmeside og blive din SEO konsulent, der som din ekspert er med til at gennemskue, hvordan du bedst muligt optimerer din hjemmeside efter søgemaskineoptimerings principperne?

Få en gratis SEO analyse af jeres website

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
 • Garanti for resultater inden for 90 dage
 • Ingen binding under samarbejdet
 • Gratis SEO analyse

  Vi fører dig til tops på 90 dage - men hvordan?

  Det er helt afgørende for enhver virksomhed at have en hjemmeside, og derfor er det også vigtigt at kende til søgemaskineoptimering. Men det er en kompleks disciplin, der kan volde dig problemer, hvis du ikke har styr på den.

  Med hjælp fra den rette SEO konsulent vil du have et bedre grundlag, og du vil få lagt en god arbejdsplan for dit forløb. Vi, hos PK Medier, tror nemlig på, at det ikke behøver at tage 6 eller 12 måneder at se resultater, men blot den rette tilgang.

  Hos PK Medier arbejder vi, som SEO ekspert, med SEO ud fra en analytisk tilgang. Denne er baseret på data, da vi mener, at det er helt afgørende, og fordi vi ved, at det virker. Derfor har vi heller ingen binding eller opstartsgebyrer.

  Hvad kan en SEO konsulent gøre for os?

  Søgemaskineoptimering, giver dig og din virksomhed muligheden for gratis at opnå en bedre organisk vækst, hvis blot din hjemmeside er optimeret efter brugeren og søgemaskinen.

  SEO øger dine chancer for at placere dig på søgemaskinens første sider uden brug af betalt annoncering - din brugte tid på her vil vise sig at være en god investering.

  Vi lover dig, at du v.h.a denne optimering vil opnå kontinuerligt flere henvendelser, som kan give dig større online synlighed på dit marked. Derfor er det vores klare anbefaling at få en SEO konsulent til at gennemse og bidrage til at din digitale markedsføring kan få et boost - og det kan vi hos PK medier.

  Se også SEO bureau Valby, SEO bureau Roskilde og SEO bureau Aarhus her.  

  5 gode initiativer vi kan hjælpe med

  Ved at ansætte en SEO konsulent kan din virksomhed få en specialiseret ekspert i søgemaskineoptimering, der er med jer på hele rejsen. En ekstern medarbejder, der sætter sig ind i netop jeres behov og ønsker, og som hjælper jer med at komme i mål med alle jeres online drømme.

  Hos PK Medier vil vi med glæde tilbyde en top-erfaren SEO konsulent. Vi tilbyder blandt andet en pakkeløsning, som indebærer:

  • Søgeordsanalyse: Analysering af de mest søgte søgeord indenfor dit felt, hvoraf vores SEO ekspert laver en strategi for, hvilke søgeord du skal konkurrere på.

  • Lokal SEO: Vil du gerne rangerere højt på søgeresultaterne i dit lokalområde? Så bør du fokusere på Lokal søgemaskineoptimering.

  • Tekstproduktion: For at styrke søgeordene på dit website, skal du skrive søgemaskineoptimerede tekster. Til at opbygge autoritet omkring din tekst, er det vigtigt, at du har en forståelse for Google’s algoritmer, da det er disse, der screener dine tekster. Vores SEO ekspert skriver disse.

  • Ekstern linkbuilding: Køb af eksterne links understøtter din linkbuilding strategi. Eksterne links er henvisninger fra andre websites, som peger mod dit domæne.

  • Teknisk SEO: For at Google kan læse dit website, er det vigtigt, at du har styr på din tekniske søgemaskineoptimering. Dette indeholder blandt andet hastighed, døde links, mobilvenlighed, crawling og meta descriptions.
  seo konsulent kom i top 3

  Kan du praktisere SEO selv?

  Search Engine Optimization er en desciplin du godt vil kunne praktisere selv, dog skal man være indstillet på, at det kræver tid og dedikation. SEO kan nemlig være en omfattende desciplin, da det kræver, at man hele tiden er opdateret på alle de forskellige elementer og eventuelle ændringer, der kan opstå i søgemaskinerneoptimering.

  Laver du søgemaskineoptimering i forhold til Google, vil du altså hele tiden skulle være opmærksom på, hvis Google laver reglerne om for, hvordan websites skal opbygges, hvordan de rangeres og meget mere, som er både vigtige og afgørende aspekter. Alt dette vil din SEO konsulent vide alt om, så rådfør dig en sådan.

  Hvis du har mod på selv at begive dig ud i disciplinen, findes der flere nyttige guides og YouTube videoer, som beskriver hvordan man bedst kommer i gang med SEO. Hvis du bare gerne vil blive klogere på emnet og lære alt, hvad der er at vide om SEO, kan du læse vores guide til SEO, som løbende opdateres med alt det nyeste indenfor SEO. 

  Bliv klogere på, hvad forskellen er mellem Google Ads og SEO.

  Få hjælp til at komme igang

  Hvis det, at skulle lære SEO fra bunden af, bliver for uoverskueligt, vil det derfor være en god idé, at få nogle eksperter til at hjælpe dig igang. Hvis du vælger at hyre et bureau med SEO konsulenter tilknyttet, slipper du for at spilde unødig tid på at lære at lave SEO, som ikke giver den rette effekt for din virksomhed. 

  Her kan du få eksperter til at klare det hele for dig. En SEO ekspert vil nemlig altid være 100% opdateret på de nyeste ændringer i søgemaskinernes algoritmer. De ved derfor, hvad der skal til, for at få succes med SEO arbejdet på både kort og langt sigt. 

  Der findes som nævnt flere måder at lære søgemaskineoptimering på. De mere simple discipliner vil godt kunne betale sig at lave selv, dog kan du også her risikere, at bruge mange dyre arbejdstimer og kræfter på selv at lave SEO, uden rigtig at vide om det kommer til at virke.

  Med en SEO konsulent kan du være sikker på, at lære SEO på den rigtige måde, som vil kunne give de rette resultater.

  SEO konsulent København

  Opnå flere besøgende på din hjemmeside i samarbejde med en SEO ekspert

  Vores professionelle SEO konsulent ser ind i dine digitale muligheder, og du kan derfor koncentrere dig om netop det, du er god til. Lad vores SEO ekspert om det vedkommende og vi er bedst til - optimering af hjemmesider.

  Vi hjælper dig med at få flere besøgende på din hjemmeside og fremme din digitale position på markedet. Ved hjælp fra en kyndig SEO rådgiver vil du ikke blot opleve at stige i rangeringen på Google og på andre søgemaskiner, men også i antallet af besøgende på din side, på konverteringer og meget mere.

  Ved hjælp af blandt andet værktøjer, som Google Search Console, kan vores SEO konsulent udforske dine styrker og svagheder på din hjemmeside, og søge den bedst mulige løsning for at opnå resultater online.

  Se også SEO bureau Odense, SEO bureau Vejle, SEO bureau Kolding og SEO bureau Randers her. 

  Første side eller uden beregning 🚀

  Vores arbejde med over  SEO-200 cases giver os erfaring med at ligge på første side af Google. Vi kan derfor garantere dig, at du ligger på første side med de udvalgte keywords indenfor den aftalte periode.

  SEO-projekter er alle forskellige, og vi vurderer derfor din målsætning ud fra din unikke case.

  Det er umuligt præcist at forudsige Googles placeringer, men befinder du dig ikke på første side inden deadline - arbejder vi uden beregning, indtil du er.

  Styrk din søgemaskineoptimering i samarbejde med PK Medier

  Du har nok stiftet bekendtskab med ordet før, i din søgen mod en digital optimering, men hvad kan søgemaskineoptimering egentlig gøre for dig og din virksomhed? Og hvorfor skal du benytte dig af en SEO ekspert?

  Essensen i søgemaskineoptimering er at opnå trafik til din hjemmeside gennem en god rangering på søgemaskiner som Google eller Bing, hvilket giver din potentielle eller nuværende kunde mulighed for at udvælge og undersøge dig nærmere før dine konkurrenter.

  En SEO konsulent vil derfor kunne hjælpe med at undersøge på hvilke parametre der kan skrues, så du kan løbe om kap med dine konkurrenter på Googles side 1. Det er nemlig her, at du får den største og bedste mulighed for at få organisk trafik på din side, det vil sige trafik, som ikke er opfordret, men valgt af den besøgende ud fra udvalget af sider.

  Hvad er en SEO konsulent

  Optimer dit nuværende indhold m.m.

  Du kan blandt andet optimere dit indhold på siderne, skabe bedre teknisk opbygning og ikke mindst forbedre din linkbuilding, som vores SEO konsulent netop er eksperter indenfor.

  Vores SEO ekspert kan vejlede dig i god brug af både eksterne og interne henvisninger til din hjemmeside. Læs blandt andet mere om linkbuilding, for at få et indblik i arbejdet.

  Sidder du eventuelt med en webshop og er i tvivl om, hvad du skal stille op med den, kan du læse vores blogindlæg "SEO optimer webshop.". Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os for at få en SEO konsulent til at se på, hvad der kan gøres for netop din webside.

  Hvorfor skal du vælge en SEO konsulent?

  Søgemaskineoptimering er en kompleks disciplin - og det ved vi, da vi har arbejdet med netop dette i flere år. Derfor ved vi også om nogen, hvor vigtigt det er, at fokusere på sin online performance. Men SEO virker, og det er derfor investeringen værd.

  Se eksempelvis nogle af vores nuværende og tidligere cases, hvor vores kompetente SEO konsulenter blandt andet har opnået følgende resultater for vores kunder:

  • 339% stigning i omsætning på egen webshop (Living Room)
  • 227% stigning af take away salg (Kcal Factory)
  • 986% stigning i antal visninger på Google (Takeout)
  • Nummer 1 på Google-søgeordet ‘Catering’ (Madklubben)
  Gratis SEO analyse? 🔍
  Indhent en gratis, men uforpligtende SEO analyse der er udarbejdet af PK mediers højt erfarne specialister.
  Få gratis analyse
  mads og peter seo konsulent

  Derfor skal du investere i en SEO ekspert

  Vi er nørder inden for Google og skræddersyer SEO service til den enkelte kunde.

  Der er mange muligheder, når det gælder optimering af hjemmesider, da det er en voksende branche, som formår at gøre virksomheder mere effektive og synlige for kunder, derfor kan I snildt tilgå en SEO konsulent, som har erfaring i søgemaskineoptimering, hvis I ønsker at vækste organisk.

  Vi har den overbevisning, at selvom man ikke er en stor virksomhed, skal muligheden for at lege med de store drenge på arbejdsmarkedet være på lige fod. Du behøver nemlig ikke at være den største spiller på markedet for at være en dygtig spiller. En SEO ekspert vil kunne hjælpe dig med at komme op ad stigen alligevel.

  Med en af vores konsulenter, en ægte SEO ekspert, er det muligt at skabe en rådgivning, der passer til lige netop dit brand eller de værdier i forsøger at nå ud på markedet med.

  Dansk SEO konsulent

  Hvorfor skal du vælge PK Medier til rådgivningen?

  Du skal vælge PK Medier, fordi, vi nøje udvælger en SEO optimering, der passer til lige netop jer. Udover at vi ønsker en god relation med kunder, som vælger os som SEO konsulent og rådgivere, har vi stor respekt for det brand, eller det du forsøger at nå ud til potentielle kunder med.

  Som eksperter er vi transparente igennem hele processen, og der er mange aspekter i at planlægge en strategi. Med os som samarbejdspartner er du sikret en god solid dialog gennem hele processen, så du er med.

  SEO konsulent PK medier

  Sådan ser et forløb ud

  Alle bureauer er forskellige, og alle gør det stort set på forskellige måder. Du skal derfor vælge det bureau, som du mener er et match, for dig, i forhold til, hvor meget du ønsker at være en del af processen. Hos PK Medier vil vores udvalgte SEO konsulent og ekspert have tæt og løbende dialog med dig og din virksomhed.

  Et forløb hos en SEO ekspert hos PK Medier ser overordnet således ud:

  Analyse

  For at få det bedste indblik i dig og din virksomhed vil vores ekspert sætte sig grundigt ind i din situation. Det indebærer både dine nuværende tekniske og tekstuelle elementer på hjemmesiden, men også en markedsanalyse, som indikerer din konkurrence- og markedsfordele. 

  SEO konsulent

  Opstart

  Vi påbegynder dit projekt, men i tæt sparring med dig. Et opstartsmøde er for vores SEO konsulent og ekspert et must, da vi i fællesskab sætter målsætninger og handleplaner for samarbejdet. Det er vigtigt for os at komme godt fra start med gode initiativer og en velkoordineret plan.

  Eksekvering

  En SEO ekspert løber videre med planen, og sætter gang i udførelse af tekniske og tekstuelle indsatser, hvor vi løbende holder dig opdateret om og udvikler i sparring med dig. Vi mener, at en tæt dialog giver det bedste resultat.

  Afrapportering

  Søgemaskineoptimering er et løbende arbejde, som kan tage lang tid, det ved selv den nyeste SEO ekspert. Derfor har vi ikke blot en afsluttende rapportering, men vi vil løbende evaluere og afrapportere med dig, så du følger med i din vækstrejse og de resultater, vi skaber for din virksomhed. 

  Vores konsulent vil tage dig med hele vejen, så du ved, hvordan forløbet udvikler sig. Alle forløb tager udgangspunkt i disse fire overordnede steps, men ethvert samarbejde og forløb er individuelle, og vi skræddersyer dit forløb, så det bedst passer dine behov og ønsker.

  SEO konsulent rapportering

  Hvad koster en SEO konsulent i København?

  Overvejer du at starte et samarbejde med en SEO konsulent i København, men er i tvivl om, hvor meget det koster?

  Det er svært at give en præcis pris på, hvad det koster at hyre SEO konsulenter i København. Det er meget varierende, alt efter hvilke resultater, du ønsker, og hvor længe du ønsker samarbejdet skal foregår.

  Ydermere svinger prisen på en SEO ekspert i København naturligvis også efter, hvor dygtig din konsulent er, hvilke resultater, vedkommende kan garanterer dig og din virksomhed.

  Forbered dig på første møde

  Det er vigtigt, at du kommer velforberedt på dit første møde med en SEO konsulent i København. Først og fremmest skal vi være helt klar omkring, hvilke mål du har med din virksomhed, så du sikrer, at I arbejder mod et fælles mål og samme resultater.

  Vigtigt, er det, at du præsenterer din virksomheds tone of voice for konsulenten. Denne del er meget vigtigt, da en virksomheds SEO tekster skal matche virksomhedens personlighed. Hvis du f.eks. er læge i København og ønsker hjælp til SEO optimering er det naturligvis vigtigt, at dine tekster ikke er useriøse og fyldt med slang ord.

  Hvis du derimod er et brand med en ung målgruppe, vil din tone of voice højest sandsynligt være en del anderledes. Vær derfor velforberedt på, hvilken tone of voice din virksomhed har, når du skal til møde med en SEO konsulent i København.

  SEO konsulent team

  Hvad tjener en SEO specialist?

  Drømmer du selv om at arbejde med søgemaskineoptimering, kan det være relevant at vide, hvor meget tjener en SEO specialist. Det er meget forskelligt, hvor meget man tjener, når man arbejde inden for et felt. Først og fremmest, har selv virksomheden meget at skulle have sagt, når det kommer til lønnen, men ser man på den gennemsnitlige indtægt for en SEO specialist, ligger den typisk på omkring 33.000 kr. månedligt før skat.

  Hertil er det værd at nævne, at der ses lønninger mellem 15.000 og 60.000 kr. for en månedsløn. Dette interval kan både være på brug af typen af ansættelse, om man er deltid eller fuldtid, samt om det er en mindre eller større virksomhed, man arbejder i. Hertil er der naturligvis også en vis faktor i anciennitet, når man taler om, hvad tjener en SEO specialist.

  Har man været SEO konsulent længe, tjener man måske mere, fordi man er dygtig til det og har været i feltet længe. Omvendt får man ikke nær så meget i startløn og som uerfaren.

  Det kan vi hjælpe dig med

  Vi kan hjælpe dig med at udvikle en helt ny hjemmeside eller optimere din eksisterende, så den når til tops på Google helt organisk. 

  Hvis du har en eksisterende hjemmeside, kan vi hjælpe dig med at foretage en vurdering af dit website. Det gør vi for at kortlægge, hvordan siderne er sat op og hvilke eventuelle fejl og udfordringer, der skal rettes op på. På den måde kan vi bygge et solidt fundament, som vi kan bygge videre på. 

  Derefter foretager vi en søgeordsanalyse, som er en af de vigtigste dele af at opbygge en SEO venlig hjemmeside. Søgeordene er de ord, dine kunder eller potentielle kunder skriver på Google, når de søger efter et produkt, en ydelse eller noget helt tredje. Det er disse ord, du skal ramme i indholdet på din hjemmeside. 

  PK Medier oplysninger

  Find os her.

  Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

  Telefon: +45 42 41 16 47
  E-mail: kontakt@pkmedier.dk

  CVR: 37296783

  Pk Medier København

  SEO konsulent - FAQ

  Hvad laver en SEO konsulent?
  En SEO konsulent er ekspert i optimering af virksomheders website for at forbedre deres online tilstedeværelse. En SEO konsulent hjælper med at strukturere din hjemmeside, så den er optimeret efter både brugeren og hovedsageligt søgemaskinen. Ved hjælp af søgemaskineoptimering, kan en SEO konsulent hjælpe med at opnå en bedre organisk vækst og skaffe virksomheden flere kunder. 
  Hvad kan en SEO konsulent gøre for os? 
  Ved at hyre en SEO konsulent kan du få professionel hjælp til en analyse af dit nuværende website, og få fremlagt en plan for hvad der kan forbedres. Hos PK Medier tilbyder vi top-erfarne SEO konsulenter, der sætter sig ind i lige netop dine behov og ønsker. Vi arbejder blandt andet med optimering af indhold på siderne, skabe bedre teknisk opbygning, forbedre din linkbuilding samt overordnet rådgivning.
  Hvad skal en SEO konsulent kunne?
  En SEO konsulent skal indeholde en masse ekspertviden, og være i stand til at rådgive dig med alt indenfor SEO arbejdet. En SEO konsulent skal ydermere have indsigt i Google’s mange algoritmer, og hvad der skal til for at skabe bedre placeringer og mere trafik for din virksomhed. 
  Hvordan vælger man den rigtige SEO konsulent?
  Man vælger den rigtige SEO konsulent, ved at finde et bureau du kan samarbejde med og skabe en god relation til. Ved at vælge PK Medier som din SEO konsulent, vil du i samarbejdet være sikret konstant gennemsigtighed og dialog. Hos PK Medier skræddersyr vi løsninger, så de passer til lige netop din virksomhed.   
  chevron-downmenu-circlecross-circle