Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Yoast SEO - Guide til optimering med det smarte plugin

Kender og bruger du ikke allerede Yoast SEO i 2024, det smarte Wordpress plugin, så er det på tide, at du lærer mere om det. Herunder kan du finde en nem og overskuelig guide til, hvordan du bedst kommer i gang med og bliver god til at bruge pluginet og bruger det effektivt. 
Af 
seo priser

Hvad er søgemaskineoptimering?

Da du er endt på denne side, må du allerede have et vidst kendskab til, hvad søgemaskineoptimering er for noget. Men for kort at opsummere det, så der er fuld overensstemmelse med, hvad det, i forbindelse med den følgende gennemgang af og guide til det smarte værktøj til netop at lave dette.

SEO er en engelsk forkortelse for 'Search Engine Optimization', og er optimering efter søgemaskinernes normer, hvad end det skulle være Google, som er én af de mest populære og brugte i Danmark, Bing, eller andre.

Selve optimeringen indebærer, at du implementerer nogle bestemte redskaber til at skubbe din hjemmeside og undersider op i søgeresultaterne ved hjælp af organisk trafik, som er de klik man naturligt får ind på siden, ved at ligge i toppen af resultaterne ved søgning af specifikke og relevante søgetermer. Om du formår at optimere godt, det hjælper netop Yoast SEO dig med at vurdere.

Lær her mere om: Hvad er SEO?

Skal vi gøre SEO arbejdet?

Èt samarbejde baseret på performance uden bindingsperiode
Garanti for resultater & første side indenfor 90 dage
Fuld gennemsigtighed
seo priserseo priser

Guide til Yoast SEO plugin

Med Yoast SEO plugin får du hjælp til at optimere dine indlæg og sider efter de ønskede søgefraser og -termer på en nem og god måde. Dette smarte plugin genkender nemlig det ønskede søgeord, synonymer hertil og forskellige former af ordet, så den kan registrere, om du bruger disse nok gange, for mange gange, eller helt tilpas.

Dette hjælper til, at du nemt og naturligt kan skrive og forbedre indholdet af dine sider, så de passer til både din målgruppe og til søgemaskinerne. For at få en sund og velfungerende hjemmeside, er det vigtigt, at du løbende optimerer din søgemaskineoptimeringsindsats, så den hele tiden er optimeret efter de gældende krav. Her til Yoast SEO hjælp og guide dig frem til de optimale standarder.

Det smarte Wordpress plugin vil desuden give dig nogle værktøjer, som du kan bruge, når du blandt andet skal lave stærke interne links, til at fortælle dig, hvor der skal forbedres og optimeres, samtgive dig råd til, hvordan du gør det bedst.

Bliv klogere på, hvordan du bruger en SEO checker her.

Har du brug for hjælp til SEO? 🔍
Har du brug for hjælp med SEO og hjemmeside optimering, 
så står vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os i dag
seo priser

Angivelse af kilder

  • Lær hos Wordpress mere om, hvad et plugin er.
  • Her kan du selv læse mere om pluginet.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.3 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle