Hvad er forskellen på Google Ads og SEO - Få svaret her

Hvad er forskellen på Google Ads og SEO? Og hvorfor skal overhovedet bruge det? Få indsigt i, hvorfor det er en god idé at kende til netop disse begreber.
Hvor lang tid tager det at lave SEO

Hvad er forskellen på Google Ads og SEO?

Kort fortalt er Google Ads de øverste sponsoreret hjemmesider, som kommer op, når du søger på noget på Google. Her kan der være fire annoncer, som ligger i toppen af din søgning samt annoncer i bunden af siden. 

SEO, også kaldet søgemaskineoptimering, øger trafikken på din hjemmeside gennem organiske søgeresultater. Organiske søgeresultater indebærer relevante resultater, som kommer op i forbindelse med en søgning på Google. Disse vil komme op nedenunder de sponsoreret annoncer.

Gennem SEO-teknikker kan man sørge for, at hjemmesider rangerer højere på Google. Forskellen ligger derfor primært i, om det er gennem Googles eget annoncesystem eller om det er gennem SEO-teknikker.

Hvad er bedst Google Ads eller SEO?

Når man har fået styr på, hvad er forskellen på Google Ads og SEO, kan man begynde at tænke over, hvad der bedst ville passe til ens virksomhed og hjemmeside. 

Det kan være svært at sige, hvad der er bedst, da dette kan afhænge af flere ting. Hertil kan en dybdegående forklaring af begge begreber hjælpe til at vurdere, hvad der passer til jer.

Behøver du hjælp til SEO? 🔍
Lad os hjælpe dig med et uforpligtende tilbud, i dag. Kontakt os her.
Kontakt os i dag
Hvordan laver man SEO?

Hvad er Google Ads?

Google Ads går også under navnet Search Engine Marketing eller SEM. Det måles i Pays Per Click, forkortet PPC, som måler antal klik på annoncerne. Det koster derfor ikke noget at have annoncerne, men man betaler i stedet hver gang, at nogle klikker ind på dem.

For mange kan det dog være en vanskelig proces at sætte det op, og hvis det ikke gøres på den rigtige måde vil det påvirke resultatet. 

Hvis man vil være sikker på, at man ikke spilder sine penge forkert, kan man derfor benytte et bureau, som har styr på, hvordan det fungerer.

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, og kan bruges på alle søgemaskiner som for eksempel Google eller Bing. Gennem teknikker kan sørge for, at hjemmesider rangerer højere efter organiske søgeresultater.

Det er dog en proces, som tager tid og kan være vanskelig, hvis man ikke har de rigtige værktøjer. Her er det en god idé at kontakte et bureau, som kan hjælpe med at vækste på Google. Læs også om Hvad er SEO og SEO bureau.

Har I brug for hjælp til søgemaskineoptimering, er I meget velkomne til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for jer.

Hvorfor skal man kende forskellen på Google Ads og SEO?

Det er en god idé at kende til forskellen på Google Ads og SEO, hvis man har en virksomhed, som man gerne vil vækste. Hvis det gøres rigtigt, kan begge variationer være yderst gavnligt for jeres hjemmeside til at øge trafikken.

Oftest kigger folk ikke længere end til starten af side 2, og de fleste kigger kun på de øverste resultater, når de søger på Google. 

Det er derfor essentielt, at jeres hjemmeside ligger som én af de første i en organisk søgning, hvis I vil øge trafikken på jeres side.

Læs også om os som Google Ads bureau her.

Hos PK Medier er vi eksperter i søgemaskineoptimering og alt, hvad disciplinen omfatter. Derfor kan vi også være din sparringspartner, når du skal have gjort en indsats på dit domæne, for at komme op i søgeresultaterne. Lad os være din SEO konsulent, og lad os sammen få dit arbejde på rette spor.

Hvor hurtigt virker seo
YouTube video

FAQ

Hvorfor skal man bruge Google Ads og SEO?
I dag foregår det meste af markedsføring digitalt, og her kan man få stort udbytte af at benytte Google Ads og SEO.
Hvad koster det at bruge Google Ads og SEO?
Prisen på Google Ads og SEO afhænger meget af din virksomhed, ønsker til markedsføring, nuværende placering og meget mere. Det er derfor svært at sige en entydig pris. Dog er det altid muligt at tage kontakt til et marketing bureau, hvor du ofte kan få en uforpligtende samtale og høre om dine muligheder.
Hvor lang tid tager det for Google Ads og SEO at virke?
Det tager ofte en smule længere med SEO end med Google Ads før man ser resultater. Dog betaler man ikke for den trafik, man får på hjemmesiden, som man gør med Google Ads.
Hvad står SEO for?
SEO står for Search Engine Optimization.

Angivelse af kilder og test

  1. Bliv klogere på søgemaskineoptimering med Neil Patel.
  2. Se også Mailchimp guide på, hvad SEO er.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle