SEO bureau Odense - Konsulent i søgemaskineoptimering

Er du på udkig efter et SEO bureau i Odense, der kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering? PK Medier kan både agere konsulent og eksekverende organ for din virksomhed i forbindelse med optimering af din hjemmeside og online tilstedeværelse.

seo bureau
Samarbejde baseret på resultater, ingen binding
seo bureau
Du assisteres af #1 på Google
seo bureau
Garanti for topplaceringer indenfor 90 dage
SEO bureau Odense
Fysio Danmark gør brug af et  seo bureau

Nr 1 på +100
fysioterapeut søgeord

Shopify SEO HHR

Top 1 på "elektriker København"

SEO bureau København
10.000+ gratis besøgende månedligt
SEO bureau København

Nr 1 i fjernelse af tatoveringer

Vi har, de sidste 8 år, arbejdet med søgemaskineoptimering, hvorved vi har stor erfaring med både rådgivning og udførelse af effektiv optimering, som søgemaskinerne nemt genkender og accepterer. Det betyder, at vi også nemt kan hjælpe din virksomhed med at stryge til tops, som vi også selv har gjort det på mange søgeord.

Et erfarent firma

PK Medier er, som sagt, et ganske erfarent SEO bureau, der har principperne i orden. Vi har gang på gang vist, at vi kan føre både os selv og andre til tops med Google optimering på udvalgte søgeord. Derfor kan du også roligt vælge os som din konsulent eller dit SEO bureau, når du skal have lavet effektiv søgemaskineoptimering i Odense.

Vi har arbejdet sammen med store og velkendte virksomheder, som Madklubben, Grillen Burgerbar og FysioDanmark, som er landsdækkende virksomheder, der har stor succes med både deres online og fysiske tilstedeværelse på markedet.

Selvom mange af vores tidligere og nuværende kunder er restauranter og restaurantkæder, betyder det bestemt ikke, at vi ikke også har erfaring med andre brancher. Vi har faktisk også erfaring med Google optimering for både tøjfirmaer, smykkehandlere, VVS’ere, flytteforretninger og meget mere, og derfor er vi også sikre på, at vi kan tage hånd om dit firma i Odense.

Skal vi hjælpe din virksomhed med SEO?

Ingen bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed og resultater

Garanti for første side på Google (se mere)

Peter SEO serviceSEO service med Peter fra PK Medier

Sådan arbejder vi med SEO

Når vi indleder et nyt samarbejde med en kunde i Odense, vil vi altid igangsætte en undersøgelse af markeder - hvilke huller findes der, som vi kan benyttes os af, for nemt at stryge til tops -, og så ligger vi naturligvis også en god søgeordsstrategi for netop din virksomhed, så der skabes mest mulig synlighed og der ses størst effekt.

Hertil vil vi arbejde med både:

Hvad dette betyder, vil vi komme mere i dybden med længere nede. For nu, kan det kort opsummeres med, at der tages et kig på, om al kodning fungerer, om knapper, genveje og andet fungerer som det skal, hvad der kan gøres anderledes, og hvad der kan optimeres. Hertil vil vores dygtige kommunikative team formulere og forfatte lækkert indhold, som rammer alle de rette søgeord og -fraser, så du stryger organisk til tops.

Det visuelle er altid vigtigt for den besøgende, og derfor vil dette også blive evalueret, når vi hjælper dig, som SEO bureau, med søgemaskineoptimering i Odense. Endnu vigtigere er det, at der skabes en god autorisation omkring dit domæne, både i forhold til det, du kan tilbyde, men også i forhold til andre sider - både interne og eksterne sider. Dette vil naturligvis sørge for.

SEO bureau Odense

Lad os være dit SEO bureau Odense

Vi har selv til huse på Amager i København, men vi hjælper også gerne kunder på landsplan, og derfor også gerne både på Fyn og i Jylland, herunder i Århus. Søgemaskineoptimering kan udføre alle steder fra, hvilket betyder, at vi ikke nødvendigvis behøver at være i Odense for at kunne hjælpe din virksomhed med at stryge til tops med Google optimering.

Vælger du os, som dit SEO bureau i Odense, vil du hurtigt opleve, at vi kan vise dig resultater på ganske kort tid, og derfor har vi da også et princip om, at du ikke skal betale for vores ydelser, hvis ikke vi når det fastsatte mål inden for 90 dage.

Dette tør vi godt at sætte som en garanti, for vi ved, at vi kan præstere, og kan vi ikke, så har du fået 90 dages SEO optimering helt gratis af et erfarent SEO bureau i Odense. So what’s not to like?

Vi tager dig igennem følgende steps:

  • Strategisk opstart, hvor vi definerer lavt hængende frugter og overordnet plan
  • Eksekvering på lavt hængende frugt - teknisk og visuelt med konvertering for øje
  • Professionelt SEO tekstproduktion, så Google kan "læse" siderne løbende
  • Implementering af mere komplekse tekniske områder
  • Løbende rapportering på performance og resultater

Alt vil selvfølgelig også foregå i en "dynamisk" proces, hvor vi konstant vender tilbage til sider, tekniske indstillinger, opdateringer mv. Dette da Google kræver vedligeholdelse, hvilket vi sikrer at din hjemmeside er. Vi er et SEO bureau Odense som ikke gør tingene halvt.

Nå til tops uanset branche og fagområde

Google favoriserer ikke nogle brancher eller fagområder, og derfor er det uanset dit felt muligt at arbejde med SEO og søgemaskineoptimering. Nogle brancher har hårdere konkurrence på deres felt, hvilket selvfølgelig er med til at påvirke de muligheder og begrænsninger, der opstår ved den enkelte forretning.

Som professionelle til netop søgemaskineoptimering i Odense og resten af landet, kan vi hjælpe din virksomhed med at se de muligheder, din virksomhed netop har og hvordan du strategisk skal gå til denne vækst. Vi er altid realistiske, og vores team sidder hver dag og finder på de bedste og mest favorable løsninger indenfor ALT der rimer på Google.

Som dit foretrukne SEO firma i Odense, kan vi altid finde den løsning der giver dig online synlighed og vækst. Vi bistår med rådgivning, eksekvering og rapportering af og med online markedsføring, i hele paletten fra søgemaskineoptimering og til betalt annoncering på sociale medier - hvorfor vi kan være dit samlede bureau.

Se også muligheden for at benytte os som SEO bureau Aalborg.

Gratis SEO analyse? 🔍
Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
Få gratis analyse
seo bureau i København

Tag kontakt til vores SEO bureau

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad det er vi kan, og hvad det er vi kan hjælpe dig med mere specifikt, er du meget velkommen til at tage fat i os til en uforpligtende samtale om din virksomhed.

Du får nemmest fat i os gennem vores kontakformular. Du kan dog også vælge at ringe til os, hvis du har et mere hastende spørgsmål, men vi søger altid på at svare så hurtigt som muligt, og derfor vil vi sædvaneligvis også allerede vende tilbage til dig allerede dagen efter. Du er også velkommen til at tage fat i os per telefon: +45 42 41 16 47eller på mail: kontakt@pkmedier.dk

Følg os også gerne på vores sociale medier, Instagram og Facebook.

PK Medier oplysninger

Find os her.

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk
Åbningstider: mandag - fredag: 08:00 - 16:00

CVR: 37296783

Pk Medier seo bureau København

Gode steder at lære om SEO fra

  • Læs Googles egen starte guide her.
  • Ahrefs har en guide her.
  • Moz har en større guide her.
menu-circlecross-circle