SEO bureau Odense - Konsulent i søgemaskineoptimering

Er du på udkigt efter et SEO bureau i Odense, der kan hjælpe dit firma med søgemaskineoptimering? Så har du fundet det helt rette sted at lede. PK Medier kan nemlig både agere som konsulent og eksekverende organ for din virksomhed i forholde med optimering af din hjemmeside og online tilstedeværelse efter de grundlæggende principper.

Af 
Opdateret d. 23. januar 2023
seo bureau i København

Vi har, de sidste 8 år, arbejdet med søgemaskineoptimering, hvorved vi har stor erfaring med både rådgivning og udførelse af effektiv optimering, som søgemaskinerne nemt genkender og accepterer. Det betyder, at vi også nemt kan hjælpe din virksomhed med at stryge til tops, som vi også selv har gjort det på mange søgeord.

Et erfarent firma

PK Medier er, som sagt, et ganske erfarent SEO bureau, der har principperne i orden. Vi har gang på gang vist, at vi kan føre både os selv og andre til tops med Google optimering på udvalgte søgeord. Derfor kan du også roligt vælge os som din konsulent eller dit SEO bureau, når du skal have lavet effektiv søgemaskineoptimering i Odense.

Vi har arbejdet sammen med store og velkendte virksomheder, som Madklubben, Grillen Burgerbar og FysioDanmark, som er landsdækkende virksomheder, der har stor succes med både deres online og fysiske tilstedeværelse på markedet.

Selvom mange af vores tidligere og nuværende kunder er restauranter og restaurantkæder, betyder det bestemt ikke, at vi ikke også har erfaring med andre brancher. Vi har faktisk også erfaring med Google optimering for både tøjfirmaer, smykkehandlere, VVS’ere, flytteforretninger og meget mere, og derfor er vi også sikre på, at vi kan tage hånd om dit firma i Odense.

Vil du have mere SEO trafik?

Indtast din url, og vi kommer med 4 bud på dine mulige SEO optimeringer på din hjemmeside, som kan føre dig til tops på Google.

Mads SEO

Analysen tager udgangspunkt i dine SEO-fejl, konkurrence på markedet og en lille søgeordsstartegi.

Lad os være dit SEO bureau Odense

Vi har selv til huse på Amager i København, men vi hjælper også gerne kunder på landsplan, og derfor også gerne både på Fyn og i Jylland, herunder i Århus. Søgemaskineoptimering kan udføre alle steder fra, hvilket betyder, at vi ikke nødvendigvis behøver at være i Odense for at kunne hjælpe din virksomhed med at stryge til tops med Google optimering.

Vælger du os, som dit SEO bureau i Odense, vil du hurtigt opleve, at vi kan vise dig resultater på ganske kort tid, og derfor har vi da også et princip om, at du ikke skal betale for vores ydelser, hvis ikke vi når det fastsatte mål inden for 90 dage.

Dette tør vi godt at sætte som en garanti, for vi ved, at vi kan præstere, og kan vi ikke, så har du fået 90 dages SEO optimering helt gratis af et erfarent SEO bureau i Odense. So what’s not to like?

Skal vi være dit SEO bureau?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed

Garanti for første side på Google (se mere)

seo bureau i KøbenhavnPK Medier seo bureau

Tag kontakt til vores SEO bureau

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad det er vi kan, og hvad det er vi kan hjælpe dig med mere specifikt, er du meget velkommen til at tage fat i os til en uforpligtende samtale om din virksomhed.

Du får nemmest fat i os gennem vores kontakformular. Du kan dog også vælge at ringe til os, hvis du har et mere hastende spørgsmål, men vi søger altid på at svare så hurtigt som muligt, og derfor vil vi sædvaneligvis også allerede vende tilbage til dig allerede dagen efter.

Følg os også gerne på vores sociale medier, Instagram og Facebook.

menu-circlecross-circle