Off page SEO - Guide til hvad det er og hvordan man gør

Hvad er off page SEO, og hvordan kommer man godt i gang med det? Lad os være din ekspert, når det kommer til søgemaskineoptimering af dine hjemmeside. Bliv meget klogere på alle principperne i disciplinen i det følgende.
Af 
Hvor lang tid tager det at lave SEO

I toppen af søgeresultaterne

Som ét af de bedste SEO bureauer i Danmark, kan du være sikker på, at vores hjælp vil få dig langt. Vi hjælper hver dag adskillige domæner med at komme højere op i søgeresultaterne, og vi har et væld af succeshistorier, som vi trækker på, når vi skal bevise, at vores indsatser hjælper vores kunder op på side 1, ja sågar helt op i toppen af søgeresultaterne.

Skal vi være din foretrukne SEO specialist, kan du med fordel kontakte os i dag. Så laver vi et uforpligtende bud på, hvor din indsats på din hjemmeside, kan forbedres, så du også kan nå langt op på Google. Find vores kontaktoplysninger med mere, neden for.

Hvad er off page SEO?

Off page SEO er alt det, du gør, uden for dit domæne, for at forsøge at forbedre din rangering på siden. Dette forbindes ofte med linkbuilding, men det er faktisk meget mere end dette. Off page SEO handler nemlig i høj grad om backlinks, altså ekstern linkbuilding, som er links, der fører fra ét domæne til et andet.

Det handler således om at skabe genveje og forbindelser mellem sider, som Google bruger til at give din side autoritet og anerkendelse. Når din hjemmeside anses for at være autoritær, har Google også i lang højere grad lyst til at sætte din side øverst i søgeresultaterne, når de søgende leder efter noget, som netop din side kan hjælpe med.

På den måde bruges off page SEO til at proklamere over for både søgemaskinerne, men også brugerne, at siden kan tilbyde en god service/et godt produkt, osv. Den eksterne indsats kan både ske ved at andre linker til din side, men det kan også være omtale på sociale medier.

Skal vi hjælpe dig med SEO? 🔍
Lad os være din ekspert i søgemaskineoptimering, så du får mest muligt ud af din indsats. Kontakt os i dag.
Kontakt os i dag
Hvordan laver man SEO?

Off page SEO versus on page SEO

Både on page og off page SEO er vigtige elementer at have styr på i sin indsats med SEO. De er nemlig hver især med til at opfylde de krav, der stille til hjemmesider, af søgemaskinerne, herunder indhold, teknik og linkbuilding. Derfor er det også vigtigt at have styr på disse to komponenter.

Men hvad er forskellen på de to? Herunder finder du en oversigt over de mest essentielle forskelle mellem de to typer af søgemaskineoptimeringselementer:

Off page SEO On page SEO
Defintion: Off page SEO indebærer både linkbuilding og at skabe synlighed gennem forskellige kanaler, herunder SoMe og nyhedskanaler On page SEO indkluderer udformning af kvalitetsindhold, brug af relevante søgetermer, brug af interne links, SEO-optimeret meta og sidetitel, mm.
Kontrol Lav til ingen kontrol over links Fuld kontrol over links

Hvorfor er det vigtigt?

Ligesom dit hjem ikke kun er bygget af mursten og mørtel, men også andre faktorer, som dem du bor sammen med, dit nabolag og indholdet i dit hjem, så er det samme gældende for din hjemmeside. Ligeledes bruger Google forskellige off page faktorer, herunder backlinks og omtaler til at bedømme, om din side er komplet og kan bruges til at referere til, som ekspert.

Derfor er off page SEO vigtigt for sin side.

FAQ

Hvad er off page SEO?
Off page SEO forbindes ofte med linkbuilding, da det i store træk netop er dette, det om fatter. Det er nemlig alt det SEO-arbejde, der ligger uden for eget domæne, som omfattes af off page SEO.
Hvorfor er off page SEO vigtigt?
Det er vigtigt med off page SEO, for at skabe troværdighed og autoritet på dit domæne.
Hvad er forskellen mellem on page og off page SEO?
Forskellen mellem on page og off page SEO ligger langt hen ad vejen i, at man med on page har stor kontrol over arbejdet og indholdet, mens off page baserede på eksterne faktorer.
Hvad kan man gøre for en bedre off page indsats?
Du kan med fordel vælge at bruge sociale medier og andre nyhederskanaler til at henvise til din side, for at skabe større autoritet med off page SEO.
YouTube video

Angivelse af kilder og test

  1. Bliv klogere på, hvad SEO er, med Mailchimp
  2. Find også tips og tricks hos Neil Patel

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle