Opdateret 7. september 2021 af Peter Klitkou

Århus - SEO bureau | Få hjælp til SEO i hele landet

Mangler du et SEO-bureau, der kan assistere dig med diverse søgemaskine-relaterede opgaver og som fx kan hjælpe dig med at opbygge kendskab til din virksomhed lokalt eller nationalt?

PK Medier er et bureau, der arbejder med mange forskellige typer af virksomheder – og ikke nok med, at vi ved, hvordan vi bedst skaber resultater, så ved vi også, hvordan vi formidler resultaterne af indsatsen videre til jer i et forståeligt og håndgribeligt sprog.

Skal du bruge hjælp til at komme frem i søgeresultaterne? I PK Medier hjælper vi virksomheder, restauranter og butikker – i Århus og i resten af landet – med at blive set på Google.

SEO bureau i Århus | Få hjælp til SEO i hele landet

Med ekspertise i Århus

Vores kunder består af alt fra restauranter og caféer til IT-konsulentvirksomheder og tandlæger. Deres kontorer, klinikker og lokationer er lige så alsidige som deres faggrupper.

I vores bureau er vi nemlig eksperter i SEO og Google, og vi er specialister i at få virksomheder til at rangere i søgeresultaterne – lige meget hvilken type firma, der er tale om, og hvor i landet, de ligger.

Vores bureau består af et meget dedikeret team, vi er et hold af specialister indenfor hver vores område således, at vores kunder både kan nyde godt af udviklerassistance, når vi skal rådgive og hjælpe med eksempelvis teknisk SEO, såvel som de kan få tekster skrevet af professionelle tekstforfattere, der hurtigt kan sætte sig ind i tone of voice og skrive tekster, der er on-brand for din virksomhed. 

Har du brug for nogen, som også kan beskrive den lokale stemning i Århus, eller som du kan holde in-person møder med lokalt, så har vores SEO-bureau flere Århus-indfødte og vi er vant til at holde møder med kunder i hele landet – både i vores kontorlokaler og ude hos kunderne.

SEO bureau med mange års ekspertise

Søgemaskineoptimering er ikke altid et overskueligt projekt for mange virksomheder, da det kan kræve en del mandetimer, ekspertise indenfor meget forskellige fagområder og da algoritmer, anbefalinger og retningslinjer ofte ændres og opdateres, kan det til tider være uoverskueligt at holde sig ajour.

Derfor kan det være en god idé at outsource SEO til et SEO bureau, der kan holde styr på alle enderne for dig og sørge for, at du bliver orienteret om de ting, der er relevante for dig og din virksomhed.

Afhængigt af hvilken type forretning du har, kan det være relevant at søgeordsoptimere efter ”Århus” således, at har du fx en bar i Århus, kan du sørge for, at din bar dukker op, når turister søger på ”cocktails Århus”.

Der er sandsynligvis andre lokale konkurrenter på denne søgning og derfor er der flere ting, der er nødt til at være på plads for, at du kan ligge i den evige gyldne top 3 på Google. 

Hos PK Medier har vi flere års erfaring som SEO bureau for restauranter, caféer og barer som i høj grad kan drage fordel af at optimere deres søgbarhed efter den by, de ligger i.

Dette gælder ikke kun kulinarisk baserede virksomheder, men er relevant for alle indenfor turistindustrien samt serviceydelser, der skal udføres in-person

Lokal og national SEO i Århus

Skal du have hjælp til at rangere bedre i søgeresultaterne eller har du brug for et SEO bureau, der kan sørge for, at alle der søger på eksempelvis ”hundefrisør Århus”, ser din salon som det første forslag?

Så kan vi hjælpe dig – hvad end du henvender dig til århusianere eller til potentielle kunder i hele Danmark. Kontakt os her på hjemmesiden eller ring til os, for at høre mere.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle