SEO bureau Århus - Få hjælp til søgemaskineoptimering

Mangler du et SEO bureau i Århus, der kan assistere dig med diverse søgemaskineoptimering og hjælpe dig med at skabe yderligere kendskab til din virksomhed lokalt eller nationalt? PK Medier hjælper dig med lige netop dette.

seo bureau
Garanti for resultater indenfor 3 mdr.
seo bureau
Konsulenter som selv ligger #1
seo bureau
A-Z bureau med øje for vækst
SEO bureau Århus
Fysio Danmark gør brug af et seo bureau

Nr 1 på +100
fysioterapeut søgeord

HHR bruger et seo bureau

Top 1 på "elektriker København"

SEO bureau København
10.000+ gratis besøgende månedligt
SEO bureau København

Nr 1 i fjernelse af tatoveringer

Sådan hjælper vi din virksomhed:

 • Påbegyndelse med søgeordsstrategi på din kerneforretning
 • Udarbejdelse af professionel SEO tekstforfatning
 • Strategisk linkbuilding og balancen mellem organisk og betalt
 • Teknisk opsætning, redigeringer og vedligeholde af website

Vi har mange års erfaring med SEO for både B2B såvel som B2C virksomheder. Vores cases rækker desuden over både nationale og internationale kunder. Med flere års erfaring kan vi rådgive i forskellige CMS systemer, sideopsætning og hvad end din teknik måtte byde os.

Skal vi gøre SEO arbejdet?

Èt samarbejde baseret på performance uden bindingsperiode
Garanti for resultater & første side indenfor 3 mdr.
Fuld gennemsigtighed og løbende sparring
Peter - din SEO nørdPeter - din SEO nørd

Med ekspertise i Århus

Skal du bruge hjælp til at komme frem i søgeresultaterne med SEO bureau Århus? I PK Medier hjælper vi virksomheder, restauranter og butikker – i Århus og i resten af landet – med at blive set på Google.

Vores kunder består af alt fra restauranter og caféer til IT-konsulentvirksomheder og tandlæger. Deres kontorer, klinikker og lokationer er lige så alsidige som deres faggrupper.

I vores bureau er vi nemlig eksperter i SEO og Google, og vi er specialister i at få virksomheder til at rangere i søgeresultaterne – lige meget hvilken type firma, der er tale om, og hvor i landet, de ligger.

Dedikeret team af medarbejdere

Vores bureau består af et meget dedikeret team. Vi er et hold af specialister indenfor hver vores område, således at vores kunder både kan nyde godt af udviklerassistance, når vi skal rådgive og hjælpe med eksempelvis teknisk SEO, såvel som de kan få tekster skrevet af professionelle tekstforfattere, der hurtigt kan sætte sig ind i tone of voice og skrive tekster, der er on-brand for din virksomhed. 

Har du brug for nogen, som også kan beskrive den lokale stemning i Århus, eller som du kan holde in-person møder med lokalt, så har vores SEO-bureau flere Århus-indfødte og vi er vant til at holde møder med kunder i hele landet – både i vores kontorlokaler og ude hos kunderne.

SEO bureau Århus med mange års ekspertise

Søgemaskineoptimering er ikke altid et overskueligt projekt for mange virksomheder, da det kan kræve en del mandetimer, ekspertise indenfor meget forskellige fagområder og da algoritmer, anbefalinger og retningslinjer ofte ændres og opdateres, kan det til tider være uoverskueligt at holde sig ajour.

Derfor kan det være en god idé at outsource SEO til et SEO bureau, der kan holde styr på alle enderne for dig og sørge for, at du bliver orienteret om de ting, der er relevante for dig og din virksomhed.

hjælp til online markedsføring

Område- og virksomhedsspecifik søgemaskineoptimering Århus

Afhængigt af hvilken type forretning du har, kan det være relevant at søgeordsoptimere efter ”Århus” således, at har du fx en bar i Århus, kan du sørge for, at din bar dukker op, når turister søger på ”cocktails Århus”. Der er sandsynligvis andre lokale konkurrenter på denne søgning, og derfor er der flere ting, der er nødt til at være på plads for, at du kan ligge i den evige gyldne top 3 på Google.

Hos PK Medier har vi flere års erfaring som SEO bureau for restauranter, caféer og barer som i høj grad kan drage fordel af at optimere deres søgbarhed efter den by, de ligger i.

Dette gælder ikke kun kulinarisk baserede virksomheder, men er relevant for alle indenfor turistindustrien samt serviceydelser, der skal udføres in-person.

Første side ellers uden beregning 🚀

Vores erfaringer med over 200 cases, giver os erfaring med, hvordan du kommer til tops i Googles søgeresultater.

Derfor kan vi også stille garanti for, at din virksomheden vil findes på første side med de aftalte keywords, inden for den aftale periode.

Alle SEO-projekter er forskellige, og derfor vil din målsætning også være en unik case.

Det er svært at forudsige præcise placeringer, da Google er dynamisk. Men vi kan forsikre dig om en placering på første side, og ellers arbejder vi uden beregning, indtil du gør.

Google bureau Århus

Ikke nok med, at vi, hos PK Medier, kan hjælpe med søgemaskineoptimering Århus, som SEO bureau, så kan vi også blandt andet hjælpe med forskellige former for annoncering på sociale medier og søgemaskiner. Dette betyder, at vi både kan hjælpe som Google bureau Århus, men også med sociale medier.

Vores ekspertise spænder nemlig over et bredt udvalg af discipliner, som du kan drage stor fordel af, særligt som virksomhed. Vi kan nemlig både hjælpe med at optimere din hjemmeside, så den stemmer helt overens med alle søgemaskineoptimeringens regler, har et flot og visuelt udtryk og smarte effekter og teknik.

Derudover kan vi hjælpe med annoncering på både Google, Facebook, Instagram og mere. Vi har forstand på Google Ads, såvel som Facebook annoncering, og derfor kan vi også hjælpe din virksomhed med effektiv markedsføring på sociale medier, samt med Google søgemaskineoptimering i Århus.

Lokal SEO

Skal du have hjælp til at rangere bedre i søgeresultaterne eller har du brug for et SEO bureau, der kan sørge for, at alle der søger på eksempelvis ”hundefrisør Århus”, ser din salon som det første forslag?

Så kan vi hjælpe dig – hvad end du henvender dig til århusianere eller til potentielle kunder i hele Danmark. Ved at bruge lokal SEO, som er en gren af søgemaskineoptimering, som kan være den god og hjælpende hånd for din side, når den skal bruges til at nå lokale, når du ud til netop lokal miljøet.

Med lokal SEO bruger du din lokation til at komme frem på søgeresultaterne, hvad end det er i indre Århus eller ude i Risskov, Brabrand eller Højbjerg. Med det rette SEO bureau kan du nå ud til alle dem i lokalområdet, som kan være potentielle kunder for din virksomhed, dit produkt eller den service, du yder.

SEO bureau Århus - os

National SEO

Ser vi på et mere nationalt plan, kan et SEO bureau også hjælpe dig med at komme ud over bygrænsen i Århus. Her kan det være hjælp til at ranke godt på Google inden for specfikke termer, men det kan også være søgemaskineoptimering efter netop Århus, fordi i tilbyder noget specifikt alene i Århus.

Uanste hvad, så er det en fordel at have kontakt til et kyndigt og erfarent SEO bureau, der kan hjælpe dig, både lokalt og nationalt, med søgemaskineoptimering i Århus. Vi hjælper dig i hvert fald gerne med både konkrete henvendelser, spørgsmål og meget mere. Lad os tage en uforpligtende snak.

Kontakt os her på hjemmesiden eller ring til os, for at høre mere.

Din søgeordsstrategi
Der vil altid ligge et stort arbejde med at formulere en god søgeordstrategi forud for vores arbejde. Her vil spotte huller i markedet, hvortil vi vil sætte realistiske mål for din virksomhed, så du får mest muligt ud af din SEO og mest mulig synlighed.
seo bureau København

Hvordan fungerer SEO egentlig?

Når man taler om SEO, eller søgemaskineoptimering, som det også er en forkortelse for, så taler man i virkeligheden om en hel disciplin, som har forskellige faktorer, der skal opfyldes, før man kan få succes med sit arbejde.

Man taler anledningsvist om de tre grene af SEO:

 • Teknisk SEO
 • SEO content
 • Linkbuilding

Når du skal have lavet effektiv søgemaskineoptimering i Århus eller resten af Jylland, er det en stor fordel, hvis du har styr på de tre grene.

Teknikken

Når man taler om den tekniske del, så er det i særlig grad de forskellige knapper, visuelle effekter, genveje og meget andet, som findes på din hjemmeside. Det er alt det bagvedliggende, det operative og teknikken, der styre hele websitet, der skal spille.

Er der godt styr på teknikken, så er du kommet godt stykke. For hvis din side er visuelt flot at se på, hvis den er nem at finde rundt på, leder den besøgende ind på relevante sider og kan konvertere brugerne effektivt, så vil du også få mere succes på din side.

SEO Bureau graf

Content

Der skal naturligvis også være noget indhold på din side. Den kan naturligt ikke bare stå helt tom, og derfor er det også vigtigt, at du får skrevet noget godt og relevant på din side.

Når det kommer til søgemaskineoptimering, så er det vigtigt at have noget søgemaskineoptimeret indhold, der både repræsenterer din virksomhed og dens produkter eller services gennem de søgeord, der anvendes. Dette kan eksempelvis være, at du har et rengøringsfirma i Århus, og her vil det så være relevant at fokusere særligt på ord som:

 • Rengøringsfirma
 • Rengøringsservice
 • Århus
 • Jylland

Og lignende termer, der angiver, netop hvad det er, der tilbydes på siden.

Linkbuilding

Sidst, men ikke mindst, har vi linkbuilding, der er en lige så vigtig del af søgemaskineoptimering Århus. Her handler det om at skabe genveje og sammenkædninger mellem din sides egne undersider og andre sider på Google.

Her skal der anvendes interne links til dine side, men også eksterne links til at linke til eksempelvis en referenceside, en vidensdelingsside, eller lignende, som giver sin side mere autoritet.

Forskellen på intern & ekstern linkbuilding

I arbejdet med linkbuilding skal man som nævnt kende forskel på intern og ekstern linkbuilding. Det er netop noget et SEO bureau Aarhus eller andre byer oftest arbejder en del med. Det er alfa omega at siderne linker på tværs af hinanden på en hjemmeside, så Google forstår at finde vej rundt mellem siderne.

Derudover er det essentielt, at have disse eksterne sider, som peger ind på en hjemmeside. Nu flere eksterne sider, der peger på en, nu større autoritet får din side. Forestil dig en Influencer profil - nu flere følgere vedkommende eller siden har, du større tiltro, og påvirkning har profilen (og bliver ofte fremhævet forskellige steder på Instagram, Facebook mv.)

Så mangler du hjælp til online marketing Aarhus, så kan vores SEO bureau hjælpe med:

 • Tekniske ændringer på dit website
 • Intern linkstruktur - så hele dit site hænger sammen
 • Ekstern linkbuilding - vi hjælper med organisk og betalt linkbuilding, så din side bliver autoritær

Vi har alle de fornødne værktøjer, programmer mv. til at kunne analysere, udforme, eksekvere og rapportere på netop disse områder - og for os er det essentielt at være datadrevne.

Lad os være dit foretrukne SEO bureau Århus

Vi vil gerne være dit foretrukne SEO bureau Århus. Men vi vil ikke blot hjælpe dig med søgemaskineoptimering, som i sig selv kan være en større mundfuld. Vi vil nemlig også gerne hjælpe dig med andre typer af markedsføring, så du kan opnå den synlighed, som din side behøver.

Ikke nok med, at vi kan hjælpe med den tekniske del, herunder sidens effekter, knapper, funktioner og meget mere, links mellem dine egne og andre, eksterne sider, det visuelle og det indholdsmæssige, hvor vores dygtige kommunikative team vil formulere gode og kvalitetssikrede tekster, så kan vi også hjælpe med annoncering på sociale medier og mere.

På den måde kan vi være meget mere end 'bare' et SEO bureau Århus. Vi kan være din webdesigner, din sparringspartner, dem der får sat skub i systemet og dem, du kan dele dine succes og sejre med, samt meget, meget andet.

PK Medier oplysninger

Find os her.

Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

Pk Medier seo bureau København

Gode steder at lære om SEO fra

 • Ahrefs er et godt værktøj og har en god guide her.
 • Læs Googles egen startguide her.

SEO bureau FAQ

Hvad er det bedste SEO bureau i Århus?
Et SEO bureau hjælper dig med at optimere din tilstedeværelse digitalt og anskaffer dig potentielle kunder. SEO bureauer kan give dig data og dermed målbarhed, og du kan derfor se, om dine målsætninger indfries.  
Slip for selv at lave det store arbejde, og lad bureauet gøre hvad de bedst til.
Hvorfor er det vigtigt med lokal SEO i Århus?
Hvis du ønsker vækst online, er SEO et vigtigt element at fokusere på. SEO kan give dig organisk vækst på søgemaskiner som Google.
Søgemaskineoptimeringer bidrager til at konvertere 65% mere end andre digitale medier. Så vil du se forandring - så invester i SEO.
Hvilke fordele giver et SEO bureau?
Der er mange parametre der afgør det gode samarbejde. Se på hvem du kan skabe den gode relation med, og gå efter det rigtige match. Derudover skal du sikre dig at der forekommer konstant gennemsigtighed og dialog. Udse dig et bureau som arbejder indenfor din branche og har ekspertise indenfor netop det du søger.
Hvad kan et SEO bureau i Århus hjælpe med?
Se dit SEO bureau som en af dine samarbejdspartnere, da man i fællesskab søger at opnå jeres målsætninger. Dette forhold kan derfor strække sig over alt fra et halvt år til flere år, hvor bureauet følger dig og hjælper dig mod øget trafik og synlighed digitalt.
SEO kræver tid og tålmodighed.
Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.
chevron-downmenu-circlecross-circle