Opdateret 19. oktober 2021 af Peter Klitkou

SEO ekspert - vi er specialister i søgemaskineoptimering

Har du besluttet dig for, at du gerne vil opsøge en SEO ekspert, som kan hjælpe dig og din virksomhed til at rangere på første side af Google? Så er du kommet til det rette sted.

Hos PK Medier er vi specialister i SEO, Facebook & Google Ads, og hjælper din forretning med at opnå en stærk online strategi og tilstedeværelse.

Skal vi gøre (noget af) SEO arbejdet?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed
En fast kontaktperson
Peter SEO ekspert PK medierPeter SEO ekspert mobil PK medier

Referencer fra store og små virksomheder

SEO-konsulent - optimer din digitale synlighed på Google

Hvad kan søgemaskineoptimering gøre for min hjemmeside?

At arbejde på sin søgemaskineoptimering vil være en af de bedste investeringer, som du giver ud for i din virksomhed.

Det betyder nemlig at du kan skabe synlighed på Google, på de søgeord du udvælger - og mere synlighed er lig med flere potentielle kunder, som du har mulighed for at opnå helt organisk, uden at skulle betale pr. kunde.

Lyder det interessant? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller læs med videre her, for at høre, hvad en SEO ekspert kan hjælpe dig med.

Vi mener at en veludført søgemaskineoptimerings strategi, burde være en central del af din digitale marketing strategi. Der kommer nemlig kun flere og flere virksomheder til markedet, som alle optager en del af søgemaskinerne. Hvis ikke du optimerer din hjemmeside, falder du hurtigt bag dine konkurrenter som er SEO eksperter, og du risikerer at potentielle kunder ikke ser din hjemmeside.

Arbejdet med optimering af din hjemmeside, er derfor vigtigt for at komme op og lege med de store spillere på søgeresultaterne - eller måske ønsker du at bevare din plads som en af de bedst placerede på søgemaskinen.

Optimeringen sker ud fra nogle krav som søgemaskinen sætter, og hvis du er nysgerrig på disse, kan du læse mere om det i vores store guide: hvad er SEO?

Det er derfor vigtigt at have mest mulig kendskab til området, og sørge for at søgemaskineoptimering har en afgørende plads i din online tilstedeværelse. Hvis ikke du selv har overblik over, hvordan du kommer i mål med dette, kan du kontakte en SEO ekspert.

Gratis SEO analyse? 🔍
Få gratis SEO analyse udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
Få gratis analyse
SEO ekspert

Hvorfor er SEO vigtigt?

Først er det relevant at forklare, hvad SEO helt præcist betyder. SEO står for “Search Engine Optimization”. Som nævnt i ovenstående, er dette en disciplin indenfor online markedsføring, som din virksomhed er nødt til at forholde sig til for at få succes.
SEO går kort sagt ud på at optimere din virksomheds hjemmeside eller webshop efter Googles algoritme, hvilket går ud på at gøre siden så brugervenlig som mulig. De sider, der på bedste vis opfylder brugernes intention med søgningen, er dem, som bliver placeret øverst - hvilket jo er den placering alle sigter efter.
SEO er en avanceret disciplin, som kræver en stor viden og ekspertise. At få hjælp til dit SEO arbejde af en af vores eksperter, vil derfor være godt at investere i.

Lad en SEO ekspert hjælpe dig med din online strategi

Som SEO eksperter hjælper vi dig med at udforme en strategi, som resulterer i topplaceringer på Google. Og hvordan gør vi det? Vi holder de vigtigste områder i fokus: links, content og teknisk setup - også kaldet SEO pyramiden.

Hvis vi starter med forudsætningen for et godt udført SEO arbejde, så er det teknisk setup på din hjemmeside, som grundlæggende består af hjemmesidens opbygning, at indholdet på siden er struktureret, samt at den samlede brugeroplevelse for de besøgende er god.

Herefter skal du sørge for at skabe meningsfuldt content på din hjemmeside som opfylder kravene: ekspertise, autoritet og troværdighed. Dette bedømmer Google nemlig dit indhold ud fra. Lige så vigtigt, så vil enhver SEO ekspert fortælle, at dit content skal indeholde de forskellige søgeord, som dine nuværende eller potentielle kunder bruger til at finde dit produkt eller service.

Sidste del af din søgemaskineoptimerings strategi bør være linkbuilding. Her indgår at opnå links som peger ind på din hjemmeside, da dette skaber autoritet og troværdighed hos Google, hvilket igen er med til at rykke dig op i søgeresultaterne. Vi står også klar til at hjælpe dig med at udvilke din strategi for b2b marketing for din virksomhed

Hvad kategoriserer en god SEO ekspert?

Der er mange aspekter, der kan spille ind, når valget går på at finde en god SEO ekspert. Man kan blandt andet kigge efter, hvilke færdigheder personen har, herunder erhvervserfaring eller uddannelsesmæssig baggrund. Du kan læse mere om PK Mediers SEO eksperter ved at læse om vores team.
Når du skal vælge hvem, der skal tage sig af dit SEO arbejde, vil det vigtigste nok være at se på, hvilke resultater de før har skabt for deres kunder, samt hvilken teoretisk viden de har. Læs om PK mediers cases her, hvor du blandt andet kan læse hvilke resultater vores eksperter har skabt for kunderne, samt hvad kunderne selv udtaler om samarbejdet med os.


Det er vigtigt at en SEO ekspert har kendskab til alle de aspekter som Google lægger vægt på, når den analyserer et website. En SEO ekspert bør derfor have styr på, hvordan en hjemmeside teknisk bør være bygget op, samt hvordan indholdet på hjemmesiden optimeres.
Det er samtidig vigtigt at SEO eksperten sørger for at skabe en god dialog og samarbejde med dig som kunde, da en stor del af arbejdet går ud på at rådgive omkring, hvor der bør lægges tid og ressourcer, så virksomheden opnår det bedste resultat. Det er derfor vigtigt at man har tillid til ekspertens arbejde.
Hos PK Medier vægter vi en god kundekontakt utroligt højt, vi mener at de bedste resultater sker i et tæt samarbejde mellem kunden og eksperten.

Som SEO ekspert hjælper vi dig med en løsning som sikrer dig en stærk online strategi. Tag kontakt i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Fordelen ved at vælge et SEO bureau

Hvis du vælger en SEO ekspert, vælger du som regel én person som sælger sin ekspertise til dig og måske i højere grad kun vil rådgive om SEO, i stedet for rent faktisk at implementere anbefalingerne direkte.

Hvis du i stedet vælger et SEO bureau som PK Medier, vil du opleve, at der er flere kompetencer og ressourcer i spil. Du kan samtidig opleve at samarbejde med flere eksperter på én gang, samt at få hjælp til ikke kun SEO, men også opbygning og optimering af hjemmesiden, og Google- og Facebook-annoncering. Du vil derfor ikke selv skulle bekymre dig om at implementere ændringerne. Ved at hyre et SEO bureau, kan du blot tage dig af andre vigtige ting i din virksomhed, og i stedet vente på at eksperterne skaber resultaterne.

SEO ekspert FAQ

Hvorfor er SEO vigtigt?
SEO er essentielt for din virksomhed eller webside, hvis du gerne vil sikre den optimale synlighed på søgemaskiner. Det gør dig mere attraktiv for nye kunder, og får du hjælp fra en SEO ekspert som os, sørger vi for, at din forretning for endnu mere succes.
Hvorfor skal jeg vælge en SEO ekspert?
SEO er en svær disciplin at mestre, og det kræver en stor viden at forstå vores søgemaskiner i dag. Med en SEO ekspert slipper du for at bruge mange timer på at sætte dig ind i SEO, og i stedet kan du lade os om opgaven. Vores ekspertise inden for søgemaskineoptimering sikrer dig det bedste resultat hver eneste gang.
Hvor længe skal jeg arbejde med en SEO ekspert?
En SEO ekspert vil være din samarbejdspartner, indtil de ønskede mål er opnået. Sammen kan vi også udarbejde en strategi, der rummer forskellige målsætninger, eller vi kigger sammen på det, vi allerede har opnået, og hvordan vi fortsat kan optimere din hjemmeside.
Hvorfor bør jeg få professionel hjælp til SEO?
Der hersker ingen tvivl om, at det kan være en stor fordel for dig at vælge en SEO ekspert, når du vil være bedre end dine konkurrenter. Du kan vælge at benytte dig af en professionel, der gør dit arbejde meget nemmere, og hvor du får mere tid til det, der virkelig tæller. Det vil nemlig kræve en god portion tid og overskud selv at klare arbejdet.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-down