Webbureau København - Erfarent bureau til webudvikling

Flere virksomheder hænger i bremsen, når det kommer til deres digitale synlighed og forløser aldrig deres fulde potentiale. Det vil vi gerne lave om på med PK Medier som webbureau i København!

seo bureau
Fri support, ingen bindingsperiode
seo bureau
Én pris – ingen uforudsete omkostninger
seo bureau
Tilfredshedsgaranti inden lancering
Webbureau i københavn

Tillad os at præsentere PK Medier, der er et kreativt og passioneret webbureau beliggende på Strandlodsvej 6B i København. Vi arbejder med at skabe digital synlighed, der sikrer henvendelser til vores kunder. Vores team består af kyndige fagpersoner, som tæller webnørder, annonceringsspecialister og kommunikationskyndige. Vi udvikler skræddersyede løsninger, der passer hver enkelt kundes behov og ønsker, og som afspejler deres brandidentitet.

Vi kan også kontaktes på +45 42 41 16 47 eller kontakt@pkmedier.dk

køb en hjemmeside i dag

Skræddersyede webløsninger til dine behov

seo bureau

Fri support, ingen bindingsperiode

seo bureau

Én pris – ingen negative overraskelser

seo bureau
Tilfredshedsgaranti inden lancering

PK Medier er et webbureau, der er i rivende udvikling, og som altid er på forkant med nye tendenser inden for digital marketing-branchen. Det gør os i stand til at udvikle unikke, tidsvarende marketingløsninger, der skaber resultater og tilfredshed blandt vores kunder.

Det kan vi hjælpe dig med

Unikke hjemmesider i WordPress
Andre content management systemer
Tracking på din hjemmeside
Hvorfor skal du vælge vores webbureau?​
Et webbureau, der garanterer transparens
Hvem har vores webbureau hjulpet?
seo bureau nr 1 på google
seo bureau

Danmarks bedste webbureau

Som specialiseret webbureau i København med 15+ specialister, kan vi hjælpe dig med en ny hjemmeside til dig og hjælpe med at skabe større omsætning. 

Webløsninger i brugervenlig systemer

De hjemmesider vi udvikler, bliver lavet i WordPress og Shopify. Det gør det nemlig nemt for dig at skulle rette i dem efterfølgende, uden at skulle have en udvikler indover hele tiden.

+300 cases

køb hjemmeside i 2024
SEO bureau København

Få et gratis tilbud, på dit nye projekt

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
 • Garanti for resultater inden for 90 dage
 • Ingen binding under samarbejdet
 • Den digitale verden rummer et væld af forskellige måder, man kan markedsføre sin virksomhed på online. Her kommer webbureauet ind i billedet. Som webbureau med ekspertise i online markedsføring kan vi vejlede og hjælpe dig til den mest effektive markedsføring, der skaber mest mulig trafik og flest mulige henvendelser.

  Hos PK Medier tilbyder vi en bred pallette af online marketing-løsninger, der omfatter følgende:

  • Unikke, professionelle hjemmesider udarbejdet i WordPress
  • Komplette tracking-løsninger, der gør det muligt hele tiden at følge den daglige performance samt den overordnede udvikling
  • Content marketing, der skaber relevant indhold til netop din målgruppe
  • Annoncering på sociale medier
  • SEO-optimering, der bestræber sig på at placere din virksomhed højest i søgeresultaterne på Google

  Unikke hjemmesider i WordPress

  Når vi som webbureau udvikler hjemmesider til vores kunder, gør vi brug af WordPress. PK Mediers WordPress-specialister arbejder på daglig basis med at optimere hjemmesider, hvorfor de besidder et indgående kendskab til det hav af muligheder og funktioner, systemet byder på.

  Og det er muligheder og funktioner, der har forudsætningerne for at udmønte sig i en fængende og effektiv hjemmeside, der på bedste vis afspejler netop dit brand og tilhørende målgruppe og vigtigst af alt; en hjemmeside, der skaber resultater til din virksomhed.

  Som webbureau ved vi, hvor meget succes en hjemmeside med et visuelt tiltrækkende og inspirerende look kan give vores kunder. Derfor har vi et stort fokus på at skabe netop dette. Vores fotograf danner rammerne for det professionelle, visuelle look, vi vil tilbyde dig.

  Brug os som dit grafiske bureau eller digital marketing bureau, når du behøver større synlighed, flere leads og kreative ideeer.

  Organisk synlighed og trafik

  Ligeledes vil vores SEO-eksperter hjælpe dig med at øge den organiske synlighed og trafik til din virksomhed gennem content, linkbuilding og teknisk SEO, som sikrer dig endnu bedre resultater. Så det er altså ikke blot en hjemmeside, du får, når du arbejder med os, og du vil opleve, at dine penge er givet godt ud.

  WordPress er verdens største og mest udbredte platform til at bygge hjemmesider. Det er et CMS som står for Content Management System. Det er ikke bare brugervenligt men også sikkert og pålideligt, og derfor er det med rette blevet enormt populært verden over.

  Hos PK Medier benytter vi ofte WordPress, når vi bygger hjemmesider til vores kunder. Det gør vi fordi, det giver os muligheden for at hjælpe dig bedst muligt med at lave en helt unik hjemmeside og derudover er det brugervenligt, så du også selv har mulighed for at opdatere.

  Du kan også læse meget mere om en wordpress hjemmeside i vores artikel ved at klikke på linket.

  Andre Content Management Systemer

  Selvom WordPress er dette webbureaus foretrukken CMS, så er det bare et af mange muligheder at vælge imellem når man skal beslutte sig for en platform til at opbygge sin hjemmeside med. Derfor bruger vi hos PK Medier ikke udelukkende WordPress, men vurdere efter behov, hvilket CMS, som passer bedst til opgaven.

  Som webbureau i København vil vi nemlig ikke begrænse os med kun et enkelt CMS, derfor er det også vigtigt at kende til nogle af de andre populære valgmuligheder.

  Wix

  Et andet meget udbredt system er Wix.com, som ligesom WordPress er et stort og udbredt CMS system med mange funktioner. Der er dog forskel på de to systemer.
  Den største forskel er deres tilgang til den tekniske side af opbygningen.

  Alle løsninger på Wix inkluderer hosting og teknisk support, hvorimod WordPress er en open-source platform, som kræver at man selv står for ting som eksempelvis hosting. Wix kan derfor være en nemmere løsning for helt nybegyndere, da man får hjælp til hjemmeside-opsætning på en meget brugervenlig måde.

  Wix er kendt for at være en af de mest brugervenlige CMS, da man ikke skal installere noget som helst og man redigere det hele i sin browser. Man redigerer i det man kalder “editor” og Wix’s editor, er fuldstændigt bygget op omkring drag and drop funktionalitet, hvilket gør det meget intuitiv og nemt at arbejde med.

  Wix er nemt og kan en masse ting dog har det sine begrænsninger. WordPress kan også alt det samme, og mere til så længe, at man har den tekniske viden. Derfor bruger vi som webbureau som udgangspunkt altid WordPress, da det giver os meget bedre muligheder for at tilpasse vores kunders hjemmesider til deres ønsker.
  Wix er ikke den eneste website builder som forsøger at konkurrere med WordPress, en anden stor udbyder er Squarespace.

  webbureau København

  Squarespace

  Squarespace er meget ligesom Wix, i det at det også er bygget op omkring drag and drop funktionalitet. Squarespace lider dog af de samme mangler som Wix gør, da det ikke er et fuldbyrdet CMS, men er lavet med slutforbrugeren i sinde.

  Det er dermed heller ikke lige så teknisk krævende som WordPress. Og dermed er det ligesom Wix meget nemt for brugeren at gå i gang med.
  Både Wix og Squarespace er meget nemme at bruge, og kræver som sagt ikke de helt store tekniske kundskaber. Derfor er vi et webbureau, der har valgt at specialisere sig WordPress, for at kunne skabe mest mulig værdi for dig og din virksomhed.

  webbureau København

  Tracking på din hjemmeside

  Tracking er et rigtigt vigtigt værktøj. som man bruger til blandt andet at finde ud af, hvor ens kunder kommer fra. Det er vigtigt at have opsat god tracking på din hjemmeside. Hvis du selv ønsker at prøve kræfter med at tracking så kan du læse meget mere om i vores artikel: Tracking – Hvor kommer dine kunder fra?

  I den artikel giver vi en masse gode råd til, hvordan du selv kan bruge nogle af de værktøjer, som er til rådighed for dig.
  Hvis du dog virkelig ønsker at have styr på tracking, så er vi som webbureau, i København, her for at hjælpe. Vores tracking eksperter sidder klar til at assistere dig og tage din tracking op på det næste niveau.

  Annoncering for din virksomhed

  Hos PK Medier er vi et webbureau med stort fokus på digital annoncering, som primært sker på de sociale medier. I tæt samarbejde med jer som virksomhed, udvikler vi sammen en digital annoncestrategi samt opsætter mål for den valgte strategi.

  Ønsker du eksempelvis primært at generere flere leads til at opsporer nye kunder? Så kan vi hjælpe med at generere leads gennem kampagner via Facebook annoncering. Eller ønsker du at din virksomhed skal opnå mere eksponering og du gerne vil have kendskabsgraden helt i top? S

  Så kan vi, som webbureau, også hjælpe dig godt på vej med det. Ved hjælp af vores PPC specialisters viden på området, vil vi udarbejde en kampagne specielt designet til at øge kendskabet til virksomheden samt skabe interaktion med nuværende – og potentielle kunder. Dette vil gøres gennem en målrettet interaktionskampagne på Facebook, som er en enorm effektiv måde at nå sine mål på.

  Hvis du som mange andre virksomheder, har et mål om at øge omsætningen og skabe øget salg, så kan vi som webbureau også hjælpe dig med det. Gennem Facebook annoncering vil vi opsætte kampagner for din virksomhed, med henblik på at skabe så mange konverteringer som muligt. Med Facebook annoncering kan man opnå markant vækst i salget, hvis man gør det på en effektiv måde, og det er vi som webbureau specialister i at hjælpe dig med.

  I de ovenstående eksempler i dette afsnit har vi indtil videre kun kigget på annoncering på Facebook, og det er kun én del af, hvad vi laver i vores webbureau. Facebook annoncering har vi knap nok skrabet overfladen på, hvis du vil have en dybdegående gennemgang af hvad det er, hvordan man bruger det og meget mere så kan du med fordel læse vores dybdegående og grunde artikel om Facebook annoncering.

  Annoncering på Google Ads

  Et andet stort fokusområde vi også har, i dette webbureau, er annoncering gennem Google Ads. Google er som bekendt verdens største online søgemaskine, hvilket betyder at der et helt ekstremt stort antal søgninger hver dag, på næsten alt hvad man kan forestille sig.

  Googles primære indtægtskilde er annonceindtægter, og derfor er de rigtig gode til at præsenterer den helt rigtigt annonce til hver enkel søgning. Dette gør Google Ads til et utrolig effektivt annonceværktøj. Med annoncering via Google Ads vil du kunne opnå betydelig større synlighed og en øget konverteringsrate.

  Som webbureau anbefaler vi næsten altid, at man benytter sig af Google Ads, da det vil gavne enhver virksomhed med den øgede eksponering. Selv hvis man har et meget nicheprodukt, så vil Google Ads kunne hjælpe dig med at afsætte det, eftersom der er daglige søgninger på næsten alt, hvad man kan forestille sig.

  Naturligvis vil du kunne få flere klik, hvis du annoncerede på en meget populær søgeterm, som har mange daglige søgninger, men det ville også koster mere for at få den eftertragtede annonceplads.

  Ligesom med Facebook annoncering i det tidligere afsnit, så har vi knap nok skrabet overfladen på alle de funktioner og fordele, der er med annoncering via Google Ads. Hvis du vil læse en nærmere gennemgang af emnet, så har vi skrevet artiklen: Din Guide til Google Ads – alt hvad du bør vide om Google Ads. Artiklen guider dig gennem hele processen, og fortæller dig, alt hvad der er at vide om Google Ads.

  SEO bureau

  Hvorfor skal du vælge vores webbureau?

  • Vi tilbyder skræddersyet markedsføring, der passer din branche og virksomhed
  • Vi har ingen binding, så ønsker du at afslutte samarbejdet, kan du gøre det helt problemfrit og uden unødige omkostninger
  • Vi hjælper dig med at bruge dine marketingkroner mest hensigtsmæssigt
  • Vi er et nytænkende webbureau med online eksperter og kreative ildsjæle, der alle brænder for at skabe resultater

  Et webbureau, der garanterer transparens

  Vi sigter efter at være det foretrukne webbureau i København. Derfor er det helt essentielt for os, at vi har en transparent kommunikation omkring vores arbejde samt en tæt kontakt med vores kunder. Vi ønsker at opbygge loyale, langvarige kunderelationer og gode samarbejder.

  Derfor inddrager vi altid vores kunder fra idéudviklingsfasen, til eksekvering og til afrapportering af de resultater, der er skabt. Vi foretager os dermed ikke noget, før vi har sat os ind i din virksomheds mål og ambitioner. Derefter lægger vi en plan for udførelsen, som tager udgangspunkt i disse. På den måde sikrer vi den bedste online markedsføring og størst mulig tilfredshed.

  Første side eller uden beregning 🚀

  Over 200 SEO-cases giver os stor erfaring med, hvordan du kommer øverst i Googles søgeresultater.

  Vi kan derfor stille garanti for, at din virksomhed, indenfor den aftale periode, er af finde på første side med de aftale keywords.

  SEO-projekter adskiller sig, og din målsætning vil derfor sættes ud fra din unikke case.

  Google er dynamisk, og det er derfor svært at forudsige præcise placeringer for din virksomhed. Vi kan dog forsikre dig om placering på første side af Google - hvis ikke, arbejder vi, indtil du er - uden beregning.

  Hvem har vores webbureau hjulpet?

  Vi arbejder dagligt med at sikre vores kunder tilfredshed gennem forskellige, målrettede og skræddersyede digitale marketing-løsninger. Vi beskæftiger os primært med kunder inden for restaurationsbranchen og hjælper på nuværende tidspunkt kunder der blandt andet tæller Madklubben, OLIOLI, MASH og Grillen Burgerbar.

  Men det er langt fra de eneste kunder, vi har. Så befinder din virksomhed sig ikke inden for denne branche, så er du stadig mere end velkommen til at kontakte os.

  Vi har spurgt Anders Øllgaard, der er Marketingchef hos Madklubben, hvad man synes om det arbejde, vi har leveret til Madklubben. Læs om hans vurdering nedenfor.

  "PK Medier har gennem en målrettet SEO-strategi øget vores organiske synlighed, hvilket har medført en stigning i antallet af henvendelser på catering fra Madklubben Derhjemme samt antallet af bordbookinger."

  - Anders Øllgaard MARKETINGCHEF HOS MADKLUBBEN

  Webbureau København - FAQ
  Hvilket webbureau i København er bedst?
  Det er svært at sige konkret, hvilket webbureau i København, der er bedst. Det afhænger i høj grad af, hvad det er for en løsning, du søger. Hos PK Medier er vi en flok specialister, der er vanvittigt dygtige til det, vi laver. Derfor finder du også vores egne sider og kunders domæner i toppen på Google.
  Hvad kan et webbureau hjælpe med?
  Et webbureau kan hjælp med at løse mange forskellige problematikker på internettet. Herunder gælder både optimering på, udvikling og opbygning af hjemmesider, visuelle identiteter, webdesign og meget mere. Skulle du have tekniske problemer, ville disse også kunne hjælpe med kodning, osv.
  Hvem er PK Medier?
  PK Medier er kendt som et SEO bureau, webbureau, markedsføringsbureau og mange andre begreber, da vores ekspertise dækker vidt og bredt. Vi arbejder i høj grad med webløsninger, -design og søgemaskineoptimering for at bringe vores kunder til toppen af søgeresultaterne.
  Kan et webbureau hjælpe med Shopify?
  Ja, det kan mange webbureauer. Hos PK Medier vi dygtige til at udforme både hjemmesider i WordPress og webshops i Shopify, og derfor kan du bruge os som eksperter på dette område.
  chevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle