Webbureau København

Webbureau med fingeren på pulsen inden for digital marketing

Søger du et webbureau?

Flere virksomheder hænger i bremsen, når det kommer til deres digitale synlighed og forløser aldrig deres fulde potentiale. Det vil vi gerne lave om på!

Tillad os at præsentere PK Medier, der er et kreativt og passioneret webbureau beliggende på Strandlodsvej 6B i København. Vi arbejder med at skabe digital synlighed, der sikrer henvendelser til vores kunder. Vores team består af kyndige fagpersoner, som tæller webnørder, annonceringsspecialister og kommunikationskyndige. Vi udvikler skræddersyede løsninger, der passer hver enkelt kundes behov og ønsker, og som afspejler deres brandidentitet.

PK Medier er et webbureau, der er i rivende udvikling, og som altid er på forkant med nye tendenser inden for digital marketing-branchen. Det gør os i stand til at udvikle unikke, tidsvarende marketingløsninger, der skaber resultater og tilfredshed blandt vores kunder.

Peter, Stifter af PK Medier

Udover at være stifter er Peter altid oplyst på alt hvad der rør sig indenfor online markedsføring.
Forfatteren

Det kan vi hjælpe dig med

Den digitale verden rummer et væld af forskellige måder, man kan markedsføre sin virksomhed på online. Her kommer webbureauet ind i billedet. Som webbureau med ekspertise i online markedsføring kan vi vejlede og hjælpe dig til den mest effektive markedsføring, der skaber mest mulig trafik og flest mulige henvendelser. Hos PK Medier tilbyder vi en bred pallette af online marketing-løsninger, der omfatter følgende:

  • Unikke, professionelle hjemmesider udarbejdet i WordPress
  • Komplette tracking-løsninger, der gør det muligt hele tiden at følge den daglige performance samt den overordnede udvikling
  • Content marketing, der skaber relevant indhold til netop din målgruppe
  • Annoncering på sociale medier
  • SEO-optimering, der bestræber sig på at placere din virksomhed højest i søgeresultaterne på Google

Google Ads

Opnå øget trafik og konverteringer med synlighed gennem Google Ads.

SEO

Øg omsætningen med organiske topplaceringer på Google med SEO-optimering og linkbuilding.

Facebook Annoncering

Skab resultater og tiltræk nye kunder med nytænkende content og detaljeret tracking.

Hjemmesider

I samarbejde med dig designer vi en unik hjemmesideløsning, der passer til dine behov.

Unikke hjemmesider i WordPress

Når vi som webbureau udvikler hjemmesider til vores kunder, gør vi brug af WordPress. PK Mediers WordPress-specialister arbejder på daglig basis med at optimere hjemmesider, hvorfor de besidder et indgående kendskab til det hav af muligheder og funktioner, systemet byder på. Og det er muligheder og funktioner, der har forudsætningerne for at udmønte sig i en fængende og effektiv hjemmeside, der på bedste vis afspejler netop dit brand og tilhørende målgruppe og vigtigst af alt; en hjemmeside, der skaber resultater til din virksomhed.

Som webbureau ved vi, hvor meget succes en hjemmeside med et visuelt tiltrækkende og inspirerende look kan give vores kunder. Derfor har vi et stort fokus på at skabe netop dette. Vores fotograf danner rammerne for det professionelle, visuelle look, vi vil tilbyde dig. Ligeledes vil vores SEO-eksperter hjælpe dig med at øge den organiske synlighed og trafik til din virksomhed gennem content, linkbuilding og teknisk SEO, som sikrer dig endnu bedre resultater. Så det er altså ikke blot en hjemmeside, du får, når du arbejder med os, og du vil opleve, at dine penge er givet godt ud.

Hvorfor skal du vælge vores webbureau?

  • Vi tilbyder skræddersyet markedsføring, der passer din branche og virksomhed
  • Vi har ingen binding, så ønsker du at afslutte samarbejdet, kan du gøre det helt problemfrit og uden unødige omkostninger
  • Vi hjælper dig med at bruge dine marketingkroner mest hensigtsmæssigt
  • Vi er et nytænkende webbureau med online eksperter og kreative ildsjæle, der brænder for at skabe resultater

Et webbureau, der garanterer transparens

Vi sigter efter at være det foretrukne webbureau i København. Derfor er det helt essentielt for os, at vi har en transparent kommunikation omkring vores arbejde samt en tæt kontakt med vores kunder. Vi ønsker at opbygge loyale, langvarige kunderelationer og gode samarbejder. Derfor inddrager vi altid vores kunder fra idéudviklingsfasen, til eksekvering og til afrapportering af de resultater, der er skabt. Vi foretager os dermed ikke noget, før vi har sat os ind i din virksomheds mål og ambitioner. Derefter lægger vi en plan for udførelsen, som tager udgangspunkt i disse. På den måde sikrer vi den bedste online markedsføring og størst mulig tilfredshed.

Hvem har vores webbureau hjulpet?

Vi arbejder dagligt med at sikre vores kunder tilfredshed gennem forskellige, målrettede og skræddersyede digitale marketing-løsninger. Vi beskæftiger os primært med kunder inden for restaurationsbranchen og hjælper på nuværende tidspunkt kunder der blandt andet tæller Madklubben, OLIOLI, MASH og Grillen Burgerbar. Men det er langt fra de eneste kunder, vi har. Så befinder din virksomhed sig ikke inden for denne branche, så er du stadig mere end velkommen til at kontakte os.

Vi har spurgt Anders Øllgaard, der er Marketingchef hos Madklubben, hvad man synes om det arbejde, vi har leveret til Madklubben. Læs om hans vurdering nedenfor.

"PK Medier har gennem en målrettet SEO-strategi øget vores organiske synlighed, hvilket har medført en stigning i antallet af henvendelser på catering fra Madklubben Derhjemme samt antallet af bordbookinger."
Anders Øllgaard
MARKETINGCHEF HOS MADKLUBBEN

Hvis du ønsker at vide mere om de talrige muligheder inden for online markedsføring, står vi glædeligt til disposition med yderligere oplysninger eller en uforpligtende samtale. Vi er kun et opkald væk!

Er du i tvivl?

Kontakt os!

Telefon:424116146
Email: kontakt@pkmedier.dk
CVR: 3729783

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.