Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Søgemaskineoptimering kursus - Lær alt om SEO optimering

Med et kursus i søgemaskineoptimering kan du blive klædt på selv at skulle lave holdbar og effektiv SEO optimering af din hjemmeside eller webshop. Hvad end det er et kursus i basal viden om emnet eller et mere avanceret seminar, hvor du udvider dine nuværende evner, så findes der mange muligheder.
Af 
Opdateret d. 14. oktober 2022
søgemaskineoptimering kursus

Hos PK Medier tilbyder vi, som eksperter og specialister i søgemaskineoptimering, både kursus i og hjælp til SEO. Vi har i mange år arbejdet med søgemaskineoptimering, og derfor kan vi også alle de nødvendige tips og tricks for at kunne ligge øverst på søgemaskinerne, herunder Google. Vi ligger selv i toppen af søgeresultaterne på mange udvalgte søgeord - se følgende billede.

søgemaskineoptimering kursus - billede af PK Medier ligger nr. 1 på Google på søgeordet

Avanceret eller mere basalt kursus?

Om det er et basalt kursus, du behøver i, hvordan søgemaskineoptimering implementeres, virker og bedst udføres, eller et avanceret kursus i, hvordan du kommer videre med den optimering, du allerede selv har lavet, eller måske til hvordan du kan gøre det bedre, så kan du med fordel deltage i PK Mediers søgemaskineoptimering kursus.

Da vi kan trække på vores egne erfaringer med vores mange års arbejde inden for feltet, så har vi også masser af viden og kunnen, som vi ønsker at dele med andre, så de også kan drage fordel af det.

Derfor deler vi også gerne vores erfaringer og tips og tricks til, hvordan du allerbedst får optimeret din side efter, eksempelvis Google, eller en anden søgemaskine. Et søgemaskineoptimering kursus vil tage udgangspunkt i de mest grundlæggende dele af SEO og derefter bygges sig op og blive mere avanceret, så du lærer mest muligt.

Online eller fysisk søgemaskineoptimering kursus?

Hvis du ønsker at tage et kursus indenfor området er det værd at overveje, om du ønsker at tage kruset online eller fysisk. I dag findes der nemlig massere gode muligheder indenfor begge områder.

Hvis du vælger at tage et kursus online, bør du først og frememst vurdere, om du ønsker undervisning eller blot tilgang til undervisningsvideoer, således at du kan tage kurset i dit eget tempo. I dag findes det nemlig mange eksperter indenfor søgemaskineoptimering, der har lavet kurser, som fungerer således, at vedkommende har filmen videoer på forhånd, som du kan se i eget tempo. 

Derimod findes der også varianter af et online kursus indenfor søgemaskineoptimering, hvor du får live undervisning online fremfor fysisk. Dette måde fungere fuldstændig som den fysiske, bortset fra at du ikke at fysisk tilstede. Fordelen ved dette er blandt andet, at du sparer transporttiden. 

Du kan også vælge at tage et fysisk kursus indenfor søgemaskineoptimering. Disse kurser fungerer ligesom en klassisk undervisning, hvor du er fysisk til stede i et lokale. Fordelen ved dette er, at du kan opleve bedre interaktion med underviseren. 

Hvad du vælger, er selvfølgelig helt op til dig, og hvordan du mener, ar du bedst kan lære. Vil du læse mere om søgemaskineoptimering kurser, så kan du her læse mere om SEO kursus

Kan man blive selvlært ekspert?

Ønsker du at blive ekspert indenfor søgemaskineoptimering men ikke har lyst til at smide en masse penge efter et kursus, fordi du er usikker på, om det er pengene værd? Her har vi samlet gode grunde for og imod. 

Først og fremmest er vigtigt, at du er forberedt på, at søgemaskineoptimering kan være en meget langtrukkende proces selv at blive ekspert indenfor. Det er nemlig ikke blot at skrive tekster - du skal også have en godt kendskab til de rigtige værktøjer indenfor området samt en færdighed i at opsætte siderne attraktivt. 

Du kan godt lære dig selv at blive ekspert indenfor søgemaskineoptimering uden at tage et kursus, men du skal dog være forberedt på, at det kan tage lang tid. Derfor kan det i mange tilfælde altså godt svare sig at betale for et kursus, hvor en ekspert vil dele ud af sin viden og erfaring, og du samtidig har mulighed for at spørge om uddybende spørgsmål. Du kan f.eks. Spare penge ved at vælge et online kursus uden undervisning, hvor du har mulighed for at tage kurste i dit helt eget tempo. 

Som sagt dækker søgemaskineoptimering nemlig ikke kun over tekstforfatning, men også kendskab til analyseværktøjer og hvordan, du opsætter hjemmesider. Det er en blanding af hele palletten, der gør dig ekspert indenfor emnet, og hvis du ikke formår at blive dygtig indenfor alle processer, vil din søgemaskineoptimering ikke opnå de bedst mulige resultater. 

Undersøgelser viser endda, at du i mange tilfælde slet ikke vil spare penge ved at blive selvlært ekspert. Dette er fordi, at du bruger mange arbejdstimer på at lære om værktøjet, og denne proces vil i mange tilfælde kunne optimeres, hvis du igennem et kursus får undervisning fra en ekspert, der har samlet alle de vigtige elementer indenfor området.

De tre grene af SEO

Når vi taler om de mest grundlæggende aspekter af søgemaskineoptimering i vores kursus, så er der tale om de tre grene af SEO. Nemlig det indholdsmæssige og det tekniske, samt linkbuildingen, som alle er afgørende aspekter af succesfuld søgemaskineoptimering.

Dette bygger på princippet fra Google om E-A-T, som er søgemaskinens kvalificeringsmåler. E-A-T står for Expertise, Authoritativeness og Trust, som er de byggesten, som god søgemaskineoptimering bygger på. Derfor skal disse også opfyldes for at kunne lave godt SEO arbejde. Lær mere om dette i et kursus.

Arbejdet med søgemaskineoptimering er en kontinuerlig proces, som ikke kan undgås, og som ikke må hverken undervurderes eller glemmes, da det løbende arbejde vil være med til at holde din side i form. Du kan se SEO som motion. Holdes arbejdet ikke i gang, så vil det hurtigt miste pusten og sakke bagud.

Vi her give en hurtigt gennemgang af, hvad søgemaskineoptimering indebærer på et helt grundlæggende plan, altså SEO taksonomien, de tre grene, som også gennemgås i et kursus. Men vil du videre mere herom, kan du med fordel læse vores uddybende artikel om SEO her.

Den tekniske søgemaskineoptimering

Det tekniske aspekt i Google søgemaskineoptimering er super vigtigt, hvis ikke altafgørende for god og succesfuld SEO. Det er nemlig det tekniske, alt det, der ligger bagved, som bygger fundamentet for din synlighed og ageren på søgemaskinerne. 

De vigtigste punkter inden for teknisk søgemaskineoptimering er siden opbygning, strukturen på siden indhold, som vi kommer ind på nedenfor, samt brugeroplevelsen og brugervenligheden. Hertil er det vigtigt at have et godt og meningsfuldt design, en god struktur for dataet, samt en hurtigt pagespeed - både på mobil og på desktop.

Du kan læse meget mere om teknisk SEO i vores artikel herom, som også vil blive gennemgået i vores kursus.

Den indholdsmæssige søgemaskineoptimering

Når man taler om det indholdsmæssige i forhold til søgemaskineoptimering, så vil de typiske være SEO tekster, der er tale om. Det er nemlig disse, som har stor indflydelse på din rangering, fordi de er med til at formidle de søgeord, søgefraser og andet indhold, som Google skal aflæse og vurdere din side på.

SEO tekster kan indholde alle mulige former for content. Dette kan nemlig både være formidling om know how, guides, anbefalinger, produkt- og servicebeskrivelser, blogindlæg, artikler af enhver art og meget mere.

I disse tekster skal gerne indholde interne såvel som eksterne links, som er vigtige at have med for at bygge autoritet. Søgeordet og eller søgefrasen skal desuden nævnes jævnligt, så Google eller en anden søgemaskine kan aflæse indholdets formål og vurdere det i forhold til søgningerne og søgeresultaterne.

Vi kan blive ved omkring, hvad indholdet skal omfattet, men forhåbentligt har ovenstående givet dig en forsmag på, hvad et kursus kan give dig. Dette vil nemlig være en stor vigitg del af et søgemaskineoptimering kursus.

Vil du have et kursus i søgemaskineoptimering? 🔍
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, hvis du vil have et kursus i søgemaskineoptimering.
Kontakt os idag
søgemaskineoptimering kursus

Den autoritetsgivende søgemaskineoptimering

Noget af det vigtigste for at kunne opbygge autoritet og troværdighed er linkbuilding. Dette er ikke blot vigtigt for dine interne sider, men også for at opbygge en troværdighed hos Google.

Har du nemlig mange links til og fra andre eksterne sider, så vil Google se din side som mere autoritær, for hvis andre nævner og refererer til din side, så må der jo være noget om snakken.

Linkbuilding er derfor også et vigtigt punkt, som helt sikkert også vil blive taget op flere gange i søgemaskineoptimering kursus. Du kan også få et kursus i, hvordan linkbuilding i sig selv virker. Du kan læse mere om et kursus hos PK Medier her på siden.

FAQ Søgemaskineoptimering kursus

Hvad er søgemaskineoptimering?
Søgemaskineoptimering er en vigtigt disciplin, som alle virksomheder og domæneejere bør kende til. Søgemaskineoptimering, også kaldt SEO, er øvelsen i at optimere din hjemmeside, så den lever op til de krav, søgemaskinen stiller, som øger mængden af besøgende, samt kvaliteten af besøget, på din side.
Hvor kan jeg tage et søgemaskineopmtimering kursus?
Du kan tage et søgemaskineoptimering kursus forskellige steder. Du kan med fordel søge et kursus hos en ekspert eller et SEO bureau, som til daglig arbejder inden for feltet, da disse kan hjælpe med søgemaskineoptimering i praksis. Hos PK Medier tilbyder vi kursus i søgemaskineoptimering for enhver.
Hvad er de tre grene af SEO?
SEO, eller søgemaskineoptimering, omfatter de tre grene: content, teknisk SEO og linkbuilding. Dette er de tre aspekter, der har særlig og afgørende betydning for den optimering, du laver på din hjemmeside, samt placeringen af din webside i Googles, eller en anden søgemaskines, søgeresultater.
Hvad omfatter et avanceret søgemaskineoptimering kursus?
Alt efter, hvor du tager et kursus henne, vil et kursus i søgemaskineoptimering omfatte de vigtigste dele af SEO optimeringen. Hos PK Medier vil et søgemaskineoptimering kursus omfatte de mest grundlæggende dele af optimeringen såvel som mere specifikke og detaljerede aspekter af SEO.

Angivelse af kilder og test

  • Iimskills - Top 10 kurser i England lige nu.
  • Se også kurserne på Reed.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 13

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle