Søgemaskineoptimering København - Se hvad vi kan gøre for dig.

Hos PK Medier er vi specialister inden for søgemaskineoptimering København. Vores stærke team af specialister inden for SEO er klar til at hjælpe dig med din forretning. Vi tilbyder hjælp i hele Danmark, hvor vi både kan mødes online og fysisk efter dine behov.

Med hjælp fra os kan du tiltrække flere besøgende til din hjemmeside, og på den måde få mere succes med din forrertning.

seo bureau
Øg din omsætning gennem SEO
seo bureau
Resultater inden for 90 dage
seo bureau
Lokaliseret i København
SEO konsulent

Hos PK Medier gør vi en dyd ud af at levere den bedste indsats til dig, og derfor er vi ikke blot blandt de bedste inden for søgemaskineoptimering København, men også i hele Danmark. Vi er stolte af de mange resultater vi skaber, og vægter højt, at vores resultater ikke bare er midlertidige.

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi arbejder med +200 danske såvel som internationale cases, som vi kan trække på, samt +7 års erfaring. Vores SEO konsulent kan derfor bidrage med rådgivning indenfor både B2B og B2C, og vi kan tilbyde sparring indenfor begge felter både i Danmark samt udlandet. 
seo konsulent

Har din hjemmeside brug for en gratis SEO analyse?

Få et gratis bud på de muligheder, som din virksomhed har for at ligge i toppen af en organisk Google søgning.
 • Indenfor 90 dage er du sikret resultater
 • Et samarbejde uden binding
 • Hvorfor vælge os?

  • Vores vigtigste mål er at skabe resultater for dig
  • Der er ingen bindingsperiode
  • Vi har et kreativt og passioneret team, som står klar til at hjælpe dig

  Med hjælp fra vores SEO konsulenter optimerer du din forretning, og får din hjemmeside til at rangere højere på Google. Vi er hele tiden opdateret på, hvad der foregår på området, så vi altid kan tilbyde dig den bedste hjælp.

  Søgemaskineoptimering København - Hvorfor er det vigtigt?

  Vi forstår godt, hvis SEO kan virke en anelse forvirrende, men ikke desto mindre er det ekstremt vigtigt i forhold til at opnå en bedre placering end dine konkurrenter. Selvom din virksomhed har købt en hjemmeside, er du nemlig ikke sikret, at den er optimal i forhold til, hvad der fungerer på Google. Kontakt endelig en SEO specialist og få et bud på, hvad vi kan hjælpe dig med.

  Søgemaskineoptimering København og omegn

  Vil du gerne have flere kunder i dit lokalområde? Om din virksomhed er placeret i København eller andre steder i Danmark, målretter vi Google søgningen til dit område. Med vores ekspertise i søgemaskineoptimering i København og omegn får din virksomhed nye potentielle kunder i lokalområdet og udvider kundesegmentet. Du kan læse meget mere om lokal SEO her.

  seo konsulent kom i top 3
  Første side eller uden beregning 🚀

  Vores arbejde med over  SEO-200 cases giver os erfaring med at ligge på første side af Google. Vi kan derfor garantere dig, at du ligger på første side med de udvalgte keywords indenfor den aftalte periode.

  SEO-projekter er alle forskellige, og vi vurderer derfor din målsætning ud fra din unikke case.

  Det er umuligt præcist at forudsige Googles placeringer, men befinder du dig ikke på første side inden deadline - arbejder vi uden beregning, indtil du er.

  menu-circlecross-circle