Køb SEO - Få gratis oplæg fra eksperter uden binding

Køb SEO hos PK Medier for garanteret topplacering på blot 90 dage. Vi er eksperter på området og hjælper også gerne din hjemmeside. Vores priser varierer mellem 550 kr. til 1500 kr./timen afhængigt af konsulentens erfaring, og afhænger desuden af projektets størrelse. Kontakt os og høre mere om din pris.

seo bureau
Øg kvaliteten og trafikken på din hjemmeside
seo bureau
Garanterede resultater inden 90 dage
seo bureau
Bindingsfrit samarbejde
Køb SEO

SEO står for Search Engine Optimization, og indebærer forskellige teknikker, som alt sammen bidrager til at øge trafikken på din hjemmeside. Det bidrager derfor overordnet til at gøre din søgning mere relevant for brugerne, og på den måde rangere højere på Google søgninger. Læs mere her.

Vi arbejder med +200 danske såvel som internationale cases, som vi kan trække på, samt over 7 års erfaring. Vores SEO konsulent kan derfor bidrage med rådgivning indenfor både B2B og B2C, og vi kan tilbyde sparring indenfor begge felter både i Danmark samt udlandet. 

En SEO konsulent hjælper dig med:

  • Strategiske søgeordsanalyser og konkurrentanalyser
  • Professionel linkbuilding - betalt og organisk
  • Søgeordsoptimerede SEO tekster
  • Kodning, teknisk setup og andre back-end opgaver forbundet med SEO

Få hjælp fra en af vores SEO konsulenter, som er eksperter i at gennemskue, hvordan du bedst muligt optimerer din hjemmeside. Sammen tager vi et kig på dine mål og drømme for din forretning.

Køb SEO og få succes

Listen er nærmest uendelig med søgeresultater på Google, og folk bruger ofte ikke lang tid på at lede siderne igennem. De færreste brugere går faktisk videre til side 2, når de laver en Google søgning. Det er derfor essentielt for din hjemmeside, at den kommer op som en af de første i et organisk søgeresultat, hvis du gerne vil opnå succes med din forretning.

Ved køb af SEO får du professionel rådgivning i forhold til, hvordan vi kan forbedre din hjemmeside og få den til at rangere højere på Google. Vi hjælper selvfølgelig også med selve eksekveringen, så du kan opnå gode resultater.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores SEO-team er eksperter i at skabe resultater på Google, og sidder klar til at hjælpe dig med at nå dine mål for din hjemmeside. Køb SEO i dag og se hvordan vi kan hjælpe dig med klarlæggelse af søgeordsstrategi, tekstforfatning, visuelle forbedringer og meget mere. 

Køb SEO og slip for at ligge i budkrig med annoncer. Vi har 15+ specialister, som står klar fra start til slut med at hjælpe med at din virksomhed med at få succes.

Vores priser varierer mellem 550 kr. til 1500 kr./timen afhængigt af konsulentens niveau af erfaring, og afhænger desuden af projektets størrelse. Hos os finder du desuden projektaftaler mellem 2500 kr. til 15.000 kr. månedligt. 

Hvad kan du forvente ved køb af SEO?

Køb SEO og se, hvordan trafikken på din hjemmeside forbedres inden for 90 dage. Vi tilbyder en pakkeløsning med vores eksperter, hvor du blandt andet får hjælp til:

Vi er hele tiden opdateret med de nyeste tendenser inden for søgemaskineoptimering, og sørger for, at du får den bedste hjælp.

seo konsulent kom i top 3

Køb SEO og skab vækst for din forretning

Tøv ikke med at række ud til én af vores specialister, hvis du ønsker at få gang i din hjemmeside. SEO er et løbende arbejde, som skaber resultater på længere sigt. Dette afspejles også i vores priser, som er ud fra de resultater vi skaber.

Vi kan både hjælpe dig igang, så du får en introduktion til, hvordan søgemaskineoptimering fungerer, og hvad du kan gøre, men vi kan også påtage os et projekt eller hele eksekveringen af god og effektiv SEO på din hjemmeside. Således står vi både klar til at være din rådgiver, din projektleder og med en samlet løsning, så du ikke selv skal i gang.

Hvilken type hjælp, der er bedst for dig, er det kun dig, der ved. Køb SEO hos PK Medier, hvis du ønsker den bedste hjælp fra professionelle fagfolk, der har helt styr på både det tekniske, det visuelle og linkbuilding.

Første side eller uden beregning 🚀

Vores arbejde med over  SEO-200 cases giver os erfaring med at ligge på første side af Google. Vi kan derfor garantere dig, at du ligger på første side med de udvalgte keywords indenfor den aftalte periode.

SEO-projekter er alle forskellige, og vi vurderer derfor din målsætning ud fra din unikke case.

Det er umuligt præcist at forudsige Googles placeringer, men befinder du dig ikke på første side inden deadline - arbejder vi uden beregning, indtil du er.

Grundprincipperne for søgemaskineoptimering 

Kender du ikke allerede grundprincipperne for søgemaskineoptimering, kommer vi her med en kort gennemgang. SEO består nemlig af tre essentielle dele, som er helt afgørende at have styr på. Disse gælder:

  • Content: Al indhold på din side, herunder både det visuelle og den skrevne tekst, billeder, grafik, mm.
  • Teknik: Alt det tekniske, der ligger bag. Her gælder det både kodning og opsætning, men også mere end det.
  • Links: At skabe genveje mellem egne sider, men også ved at henvise og blive henvist til, af eksterne parters links, skaber autoritet, som er nødvendig for at blive anerkendt af Google og andre søgemaskiner.

Har du styr på disse tre dele, vil du være kommet langt hen ad vejen. Køb SEO hjælp, hvis du ønsker en ekspert til at vurdere, om din indsats er udført ordentligt, om der er fejl og mangler, eller om du kan gøre mere, for at komme til at rangere godt på søgemaskinerne.

Andre ydelser end køb af SEO

Hos PK Medier kan vi også hjælpe med andre ydelser end køb af SEO. Vi har et team af digitale specialister, som har mange års erfaring inden for online marketing. Heriblandt har vi også webdesignere, som er eksperter i at designe hjemmesider, som tiltrækker kunderne.

Når man køber søgemaskineoptimering er det en klar fordel, hvis den hjemmeside, som man arbejder på at rangere højere på Google også er visuel flot. 

Dette kan en webdesigner hos PK Medier hjælpe med.

Angivelse af kilder og guides

  • Vil du læse mere om, hvad søgemaskineoptimering er? Find information hos searchengineland.com.
  • Lær mere om, hvad SEO koster hos Ahrefs.

FAQ

Hvorfor købe SEO?
Det kan være en fordel at købe SEO, så I sikrer at processen udføres professionelt og skaber langsigtede resultater.
Hvad står SEO for?
SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk går under betegnelsen søgemaskineoptimering.
Hvad koster det at købe SEO?
Prisen på at købe SEO afhænger meget af omfanget af opgaven. Det kan derfor være svært at give en entydig pris på SEO.
Kan man få samme resultater med Google Ads?
Google Ads er annoncer, som købes hos Google. Disse vil koste dig penge, hver gang en bruger klikker på din side, og fører ofte til mere kortsigtede resultater end SEO.
Du kan få rådgivning uanset størrelse på virksomhed; om du er start-up, institution, selvstændig eller en etableret virksomhed. Det kan derfor både være til hjælp af opbygning af din hjemmeside, men også en grundig gennemgang og optimering af din veletablerede hjemmeside og dermed ny SEO venlig tekst.
chevron-downmenu-circlecross-circle