Køb SEO - Vi er eksperter inden for søgemaskineoptimering

Ved køb af SEO er du garanteret topplaceringer på blot 90 dage. Vi er eksperter på området og hjælper også gerne din hjemmeside. Vores priser varierer mellem 550 kr. til 1500 kr./timen afhængigt af konsulentens erfaring, og afhænger desuden af projektets størrelse. Kontakt os og høre mere om din pris.

seo bureau
Øg kvaliteten og trafikken på din hjemmeside
seo bureau
Resultater inden for 90 dage
seo bureau
Priser fra 550 kr. til 1500 kr./timen
Køb SEO

SEO står for Search Engine Optimization, og indebærer forskellige teknikker, som alt sammen bidrager til at øge trafikken på din hjemmeside. Det bidrager derfor overordnet til at gøre din søgning mere relevant for brugerne, og på den måde rangere højere på Google søgninger. Læs mere her.

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi arbejder med +200 danske såvel som internationale cases, som vi kan trække på, samt +7 års erfaring. Vores SEO konsulent kan derfor bidrage med rådgivning indenfor både B2B og B2C, og vi kan tilbyde sparring indenfor begge felter både i Danmark samt udlandet. 
seo konsulent

Har din hjemmeside brug for en gratis SEO analyse?

Få et bud på, hvilke muligheder din virksomhed har for at ligge i toppen af Google organisk ved blot at skrive din mail og hjemmeside nedenfor.
 • Indenfor 90 dage er du sikret resultater
 • Et samarbejde uden binding
 • En SEO konsulent hjælper dig med:

  • Strategiske søgeordsanalyser og konkurrentanalyser
  • Professionel linkbuilding - betalt og organisk
  • Søgeordsoptimerede SEO tekster
  • Kodning, teknisk setup og andre back-end opgaver forbundet med SEO

  Få hjælp fra en af vores SEO konsulenter, som er eksperter i at gennemskue, hvordan du bedst muligt optimerer din hjemmeside. Sammen tager vi et kig på dine mål og drømme for din forretning.

  Køb SEO - Hvorfor er det relevant for dig?

  Listen er nærmest uendelig med søgeresultater på Google, og folk bruger ofte ikke lang tid på at lede siderne igennem. De færreste brugere går faktisk videre til side 2, når de laver en Google søgning. Det er derfor essentielt for din hjemmeside, at den kommer op som en af de første i et organisk søgeresultat, hvis du gerne vil opnå succes med din forretning.

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Vores SEO-team er eksperter i at skabe resultater på Google, og sidder klar til at hjælpe dig med at nå dine mål for din hjemmeside. Køb SEO i dag og se hvordan vi kan hjælpe dig med klarlæggelse af søgeordsstrategi, tekstforfatning, visuelle forbedringer og meget mere. 

  Køb SEO og slip for at ligge i budkrig med annoncer. Vi har 15+ specialister, som står klar fra start til slut med at hjælpe med at din virksomhed med at få succes.

  Vores priser varierer mellem 550 kr. til 1500 kr./timen afhængigt af konsulentens niveau af erfaring, og afhænger desuden af projektets størrelse. Hos os finder du desuden projektaftaler mellem 2500 kr. til 15.000 kr. månedligt. 

  Køb SEO - Hvad kan du forvente?

  Køb SEO og se, hvordan trafikken på din hjemmeside forbedres inden for 90 dage. Vi tilbyder en pakkeløsning med vores eksperter, hvor du blandt andet får hjælp til:

  Vi er hele tiden opdateret med de nyeste tendenser inden for søgemaskineoptimering, og sørger for, at du får den bedste hjælp.

  seo konsulent kom i top 3

  Køb SEO og skab vækst for din forretning

  Tøv ikke med at række ud til én af vores specialister, hvis du ønsker at få gang i din hjemmeside. SEO er et løbende arbejde, som skaber resultater på længere sigt. Dette afspejles også i vores priser, som er ud fra de resultater vi skaber.

  Første side eller uden beregning 🚀

  Vores arbejde med over  SEO-200 cases giver os erfaring med at ligge på første side af Google. Vi kan derfor garantere dig, at du ligger på første side med de udvalgte keywords indenfor den aftalte periode.

  SEO-projekter er alle forskellige, og vi vurderer derfor din målsætning ud fra din unikke case.

  Det er umuligt præcist at forudsige Googles placeringer, men befinder du dig ikke på første side inden deadline - arbejder vi uden beregning, indtil du er.

  menu-circlecross-circle