SEO produktbeskrivelser - skaf kunder gennem Google

Med de rette SEO produktbeskrivelser kan du skaffe kunder digitalt gennem Google. Det er vigtigt, at dine beskrivelser er lige så gode og rådgivende, som hvis der var tale om en fysisk butik. Læs med her for tips og tricks samt få skabelon. 
Af 
Hvordan laver man SEO?

En SEO produktbeskrivelse dækker over en søgemaskine optimeret beskrivelse af et produkt. Dvs. at selve beskrivelsen har en værdi i sig selv, og gør dine produkter mere synlige online. På denne måde kan du nemt tiltrække kunder til din hjemmeside og få flere salg.

Mere om SEO produktbeskrivelser

For at skrive gode SEO produktbeskrivelser skal du have styr på søgeord, der styrker dit produkts synlighed. Det er vigtigt at have for øje, hvordan Google let kan afkode dine beskrivelser og skabe sammenhæng på din hjemmeside, så den bliver attraktiv og vises på side #1. 

 Du skal herudover have styr på strukturen i dine beskrivelser - en tekst, et emne, et søgeord samt relaterede søgeord (med særligt fokus på selve produktet). Husk altid at lave udførlige beskrivelser, så brugeren får alt den information vedkommende har brug for. Husk herudover også at placere søgeordet de mest væsentlige steder på hjemmesiden - i titel, overskrifter og løbende gennem teksten.  

En model der beskriver både rækkefølgen og de grundlæggende trin i SEO er SEO pyramiden. Den er opdelt i tre trin, så du kan blive helt skarp på processen.

Skabelon

Her får du en skabelon til at lave gode SEO produktbeskrivelser:

  1. Sørg først for at vælge det rette søgeord. Dette skal matche din SEO produktbeskrivelse. Du kan bruge forskellige tools til dette, herunder hjemmesider, der giver overblik over søgninger på ord. 
  2. Hav god struktur: En tekst – et søgeord – et emne - relaterede søgeord
  3. Oplys brugeren om alt relevant viden om produktet
  4. Sørg for at skrive søgeordet de rigtige steder, herunder i urlen, overskrifter, titel og produktbeskrivelse
  5. Få styr på de rette relaterede søgeord. Dvs. ord der minder om dit hoved søgeord 

 

Har du brug for hjælp til din SEO? 🔍
Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave.
Kontakt os i dag
Hvordan laver man SEO?

Få mere information

Synes du at det hele virker lidt uoverskueligt, eller er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så kan du med fordel vælge at gøre brug af et SEO-bureau til at komme godt igang. Med de rette SEO produktbeskrivelser kan du få trafik på din hjemmeside og skaffe kunder digitalt gennem Google, så det er godt givet ud, ønsker du at komme hurtigt og effektivt igang.

Vi, hos PK Medier, laver SEO for vores kunder. Så hvis du vil have hjælp, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

PK Medier har lavet en SEO guide til dig, som vil lære mere om SEO

Angivelse af kilder og test

  1. Neilpatel er en kendt person indenfor SEO i verden. Han har nogle gode tips og råd.
  2. Se Mailchimp guide på hvad SEO er.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle