SEO AI - Brug Chat GPT til effektiv søgemaskineoptimering

SEO AI er en smart og effektiv måde at skabe content på. På denne side kan du blive klogere på, hvordan du bedst muligt prøver Chat GPT samt muligheder og begrænsninger. Derudover giver vi dig tips til effektiv søgemaskineoptimering. Flere kender dette værktøj som ChatGBT, vær dog opmærksom her.

seo ai anmeldelser
seo ai bureau

SEO AI - brug Chat GPT til effektiv søgemaskineoptimering

SEO AI er en smart og effektiv måde at skabe content på. På denne side kan du blive klogere på, hvordan du bedst muligt prøver Chat GPT samt muligheder og begrænsninger. Derudover giver vi dig tips til effektiv søgemaskineoptimering. Flere kender dette værktøj som ChatGBT, vær dog opmærksom her.
Hvordan laver man SEO?
Med SEO AI kan du springe flere trin over, når det kommer til skabelsen af indhold på din hjemmeside. Der er dog både muligheder og begrænsninger ved dette, som er vigtige at være opmærksom på.

AI står for Artificial intelligence og dækker over et sæt teknologier, der gør computere i stand til at udføre en række avancerede funktioner. 

Mere om SEO AI

En af de mere tidskrævende processer i arbejdet med søgemaskineoptimeting er at skabe indhold til sine hjemmesider. Der skal regelmæssigt skrives nye tekster, der alle skal leve op til kravene. Dette kan man hurtigt komme til at bruge meget tid og energi på, hvorfor SEO AI er blevet utroligt attraktivt.

Med hjælp fra især Chat GPT (Generative Pre-trained Transformer) er det muligt at producere tekst på ingen tid, og du kan endda vælge tone og søgeord. Vi vil dog opfordre til, at du sætter dig godt ind i programmet, før du bruger det på din hjemmeside. Selvom det på mange måder kan være en kæmpe hjælp, kan der også opstå faktuelle fejl samt forkert sprogbrug. 

Vil du vide mere? Se SEO pyramiden.

Chat GPT (nogle kender som Chat GBT)

Snakker man om SEO AI vil chat GPT helt sikkert også komme op. Dette er et tool der nemt og bekvemt kan producere tekst for dig. Du fortæller blot, hvad du ønsker skrevet, og får en tekst retur. Køber du mere avancerede udgaver af programmet indgår særlige SEO AI værktøjer, hvor du kan tilpasse alt fra tonen, tilføje særlige søgeord og meget andet. 

Producerer du store mængder tekst vil vi råde dig til at læse teksten igennem, da der godt kan opstå gentagelser, faktuelle fejl og andet uønsket materiale.

Se også hjælp til markedsføring.

Har du brug for hjælp til din SEO? 🔍
Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave.
Kontakt os i dag
Hvordan laver man SEO?

Få mere information

Søger du hjælp fra et SEO-bureau til at komme godt igang? Hos PK medier sidder vores specialister klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi har mange års erfaring på området og tager os både af større og mindre projekter. Vi kan desuden hjælpe dig med at aflaste på tekstproduktion, som de fleste ville benytte SEO AI som Chat GPT til.

Vi kan derudover hjælpe med at lægge den rette strategi, så du ved hvornår du skal og ikke skal bruge AI proces optimering til din chat hjemmeside eller skabe effektiv søgemaskineoptimering.

Vi, hos PK Medier, laver SEO for vores kunder. Så hvis du vil have hjælp, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

PK Medier har lavet en SEO guide til dig, som vil lære mere om SEO

Hvad skal du være opmærksom på med SEO AI?

Der er flere ting, du bør være opmærksom på, hvis du begynder at bevæge dig ud i at bruge Chat GPT eller anden ai SEO værktøj. Det kan nemlig være en fordel at bruge værktøjerne og algoritmerne, hvis du har brug for kvantitet, og inspiration i tekstskrivninger, hvor du rammer en skrive-mur.

Dog er anbefalingen herfra ikke at benytte for meget ai proces optimering, da Google og andre søgemaskiner genkender dette skrift. En rigtig effektiv SEO foregår ved manuelle kræfter, forståelse for søgeintensionen og personlig tekstforfatning.

Bruger du dog fx. Chat GPT, skal du være opmærksom på følgende:

 • Tilret altid i teksten, eller gennemlæs den for at undgå kontekstuelle fejl
 • Vær opmærksom på direkte engelske oversættelser, hvis teksten skrives på dansk
 • Google kan genkende ChatGPT content - hvilket kan skade din SEO værdi

Effektiv søgemaskineoptimering

Skal du dog have den helt rette og mest effektiv søgemaskineoptimering, så er det værd at undgå SEO AI som ChatGPT, og rådføre sig med professionelle Google specialister. Det kan virke nemt og hurtigt at bruge disse værktøjer, men hvis det ingen Google værdi har, er det spildt arbejde.

Står du eksempelvis med en mad-blog, hvor du har brug for inspiration til flere opskrifter eller at få nedskrevet disse, kan du dog bruge denne AI til formålet. Den udformer rigtig fint en opskrift, og fremgangsmåde, som du efterfølgende selv kan tilrette og SEO-optimere.

chat gpt seo ai

Brug effektiv SEO AI til søgeordsanalyser

Foruden det tidligere nævnte tekstproduktion, så kan du desuden benytte bl.a. Chat GPT til at undersøge søgeord for specifikt din målgruppe. Det gør du ved at indskrive dit primære søgeord, og bede chat hjemmeside om at fremlægge relaterede søgeord. Her får du en liste af søgeord, som læner sig op ad dit forretningsområde.

 • Vær dog altid opmærksom og forholde dig kritisk til outcome!

Disse ord vil dog være relaterede ord, og ikke nødvendigvis nogle som ligger i forlængelse af og i samme cluster/søgeordsgruppe som det primære ord. Her vil det være en idé at være i dialog med et professionelt SEO firma, som PK Medier, der kan rådgive dig i hvilke retninger, ord, og søgeordsgrupper, du bør fokusere på.

Google optimeringer med Chat GPT - Titler 

Endnu en mulighed, du har med SEO AI som ChatGPT / også kendt som ChatGBT, er dens egenskab til at skabe skarpe og konkrete sidetitler og metabeskrivelser. Er din forretning en computer eller software virksomhed, kan du bede den om at skabe en titel eller overskrift om den computer enhed du opererer med.

Du kan derfor stille den spørgsmålet eller opgaven "skriv en liste af titler indenfor områder "Dell computer tilbehør". Her vil den liste nogle forslag, som du med god grund bør efter redigere eller tilrette. Hvis du skal benytte dem til dine SEO sider, bør du altid kun holde dig indenfor 50-60 tegn inkl. mellemrum, for at overholde Google-reglerne.

 • Læs evt. mere om SEO tekster her, hvor du kan se mere om alle de små regler som denne ovenstående. Derudover kan du også finde de bedste internet priser på markedet.

Se andre SEO AI værktøjer og algoritmer

Der findes derudover flere forskellige værktøjer, som du kan bruge til disse ovenstående områder og ting. Det er altid en god ide at orientere sig i sine muligheder for artificial intelligence, før du låser dig fast på at bruge ChatGPT.

SEO AI værktøjer:

 • Jasper.ai
 • SEO.ai
 • Alliai.com
 • Ink forall.com
 • Proranktracker.com

Og mange andre. Nogle programmer bedre end andre til netop Google optimering.

Angivelse af kilder og test

 1. Neilpatel er en kendt person indenfor SEO i verden. Han har nogle gode tips og råd.
 2. Se Mailchimp guide på hvad SEO er.

FAQ

Er det gratis at bruge SEO AI?
Bruger du den gratis version af Chat GPT er det helt gratis at bruge SEO AI. Dog er det også muligt at investere i en nyere version af Chat GPT, som giver flere muligheder og mere præcise svar.
Kan man få sin computer til at lave SEO?
Ja, der findes flere programmer, som kan lave SEO til din hjemmeside eller sørge for, at din hjemmeside overholder SEO-reglerne. Vores oplevelse er dog, at det giver bedre resultater, når det laves ud fra egne kompentencer.
Kan man opnå samme resultater ved SEO AI?
Vores erfaring er, at det altid er bedre at bruge egen erfaring og kompetencer til SEO. Det vil derfor altid være vores tilgang at lave SEO uden AI som Chat GPT.
Hvad er Chat GPT?
Chat GPT er en software, som blev udgivet i november 2022. Den bruger kunstig intelligens til at svare på spørgsmål og få andet information.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle