SEO linkbuilding - bliv specialist til søgemaskineoptimering

SEO linkbuilding er en væsentlig del af arbejdet med søgemaskineoptimering. Det er derfor helt essentielt at have styr på. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du skaber autoritet og troværdighed, hos søgemaskiner, på dine websider.
Af 
Hvordan laver man SEO?

SEO linkbuilding er ikke bare en vigtigt, men helt essentiel del af søgemaskineoptimering, som enhver bør have styr på. Det er nemlig dette, som er med til give autoritet til din side, skabe genveje mellem egne og eksterne sider, samt viser dine brugere, såvel som søgemaskinen, at du er ekspert i netop det område, som din side fortæller om.

Helt forenklet, så handler SEO linkbuilding i bund og grund om, at skabe tråde mellem dine egne og eksterne domæner, så Google, eller andre søgemaskiner, kan se, at du ikke blot har oprettet domænet for sjov, men at du faktisk har et produkt eller en service, som du er ekspert inden for og gerne vil tilbyde til dine besøgende. Når disse sammenkædninger bliver lavet rigtigt, vil din side få stor autoritet og ryge langt op i søgeresultaterne.

Mere om SEO linkbuilding

Helt basalt set, så går mottoet om SEO linkbuilding således: Jo flere links, der peger ind på din side, desto mere autoritet opnår du, hos søgemaskinerne. Google placerer altid virksomhededer med den højeste autoritet og troværdighed øverst i søgeresultaterne, da de gerne vil vise deres brugere de bedste søgeresultater.
 
Men hvordan skaber man en høj autoritet? Du kan eksempelvis få andre hjemmesider til at linke ind til én eller flere af dine undersider. Disse links refereres typisk til som Backlinks. Derfor er det også vigtigt, at du har noget godt indhold på din side, som andre sider også gerne vil linke til.
 
På den måde kan links faktisk opfattes som en form for anbefalinger fra andre sider. Når andre hjemmesider anbefaler din side, så laver de et link, der fortæller Google, at denne side er god til netop dette emne. Dette vil være med til at skabe større trafik på din side, og jo mere trafik, desto større troværdighed har din hjemmeside også.

Vil du vide mere? Se SEO pyramiden.

PK Medier: SEO linkbuilding

Mere information

Vil du gerne blive klogere på alt det, som SEO kan gøre for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at række ud til os. Som ét af landets bedste SEO bureauer, kan du trække på os, som din ekspert. Vi har mange års erfaring inden for feltet, og kan derfor hjælpe med alt fra spørgsmål til eksekvering.

Se også hjælp til markedsføring.

Har du brug for hjælp til din SEO? 🔍
Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave.
Kontakt os i dag
Hvordan laver man SEO?

Kontakt os

Vil du gerne i kontakt med os, kan du med fordel udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Find os her

Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk

 

Vi, hos PK Medier, laver SEO for vores kunder.

Så hvis du vil have hjælp, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Linkbuilding til søgemaskineoptimering

Angivelse af kilder og test

  1. Neilpatel er en kendt person indenfor SEO i verden. Han har nogle gode tips og råd.
  2. Se Mailchimp guide på hvad SEO er.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle