Webdesigner Wordpress - Hjælp til at designe din hjemmeside

Med en professionel Webdesigner Wordpress er du sikret en hjemmeside, der lever op til alle krav og fungerer optimalt. Vores eksperter tilpasser din hjemmeside til dine ønsker. Læs om priser og muligheder her.

ny hjemmeside bureau
seo bureau

Få hjælp fra en Webdesigner Wordpress ekspert hos PK Medier

seo bureau

Webdesigner Wordpress Specialister 

seo bureau

Effektiv rådgivning og hurtig eksekvering

seo bureau

Samarbejde der giver resultater

Skal vi hjælpe med din hjemmeside?

Med en professionel Webdesigner Wordpress er du sikret en hjemmeside af høj kvalitet, som opfylder de ønskede krav. Vi designer både nye hjemmesider og optimerer din nuværende, så der hurtigt og effektivt konverteres kunder. Med den rigtige hjælp kan du hurtigt styrke dit brand og opnå resultater. 

300+ cases

seo bureau kunder

Vores udvalgte cases:

HJEMMESIDE

SEO

FYSIQ

Vi har arbejdet for FYSIQ i mange år, og har blandt andet designet hjemmesiden og udarbejdet SEO strategier.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Vi har hjulpet Mad & Kaffe med at skabe et nyt visuelt udtryk samt fungeret som webdesigner.

Se case

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Hos Grillen Burgerbar har vi udarbejdet SEO strategier og meget andet. 

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Nanna Bredsdorff - Psykoterapeut

Vores kunde Nanna Bredsdorff har vi hjulpet med både SEO optimering og ny hjemmeside.  

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

LUKSUS GASPEJS

Både LUKSUS GASPEJS & LUKSUS TRÆGULVE har fået implementeret ny hjemmeside med tilhørende webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

NY HJEMMESIDE

MP BYGGESAGKYNDIG

Vi har udviklet og implementeret ny visuel identitet for MP Byggesagkyndig.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har hjulpet tandreguleringkbh med ny identitet og optimering af deres hjemmeside.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har designet ny WordPress hjemmeside til Årsregnskabet.

Se case

Sådan arbejder PK Medier

Ny hjemmeside

1. fase

Vi lægger sammen en plan for det endelige resultat af vores webdesigner wordpress arbejde

2. fase

En prøveudgave bliver udviklet, så du har mulighed for at godkende og give feedback, inden implementering.

3. fase

Hjemmesiden tilpasses dine ønsker ud fra feedback og vores erfaringer og ekspertise.

4. fase

Når alt er godkendt, har du en ny hjemmeside, hvor design og layout, brugeroplevelse, plugin og alting virker.

Kom i kontakt med en Webdesigner Wordpress

Mangler du en profesionel webdesigner wordpress, kan du indtaste dine oplysninger herunder. Så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud.
 • Webdesigner Wordpress eksperter
 • Hurtigt og effektivt samarbejde til gode priser
 • Få tilbud

  Anmeldelser

  Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  De sejeste inden for online markedsføring!

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  Eksekvering stemmer altid overens med forventninger

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  Hvorfor bruge en Webdesigner til Wordpress?

  Oplever du problemer med din nuværende hjemmeside, eller ønsker du at designe en ny hjemmeside, er en webdesigner wordpress det helt rette for dig. Vi ved hvor frustrerende det kan være, hvis en hjemmeside ikke fungerer optimalt, og vi sidder derfor klar til at hjælpe dig. 

  Få hjælp til både design og layout, brugeroplevelse, implementering af plugins, teknisk vedligeholdelse og meget mere. Der er mange ting at overveje ved opsætningen af en hjemmeside, og her er det vigtigt at have øje for, hvad der fanger kundens opmærksomhed.

  Der er flere steps når det kommer til at skabe den perfekte identitet og visuelle udtryk på en hjemmeside. Herudover er der alt fra kodning og alt det andet, der kan drille. Vores webdesigner wordpress har set alle problemer før, og sidder klar med de rette løsninger. Vi rådgiver også gerne, ønsker du selv at lave hjemmesiden. Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål. 

  Se også pris på en WordPress hjemmeside.

  Hvad koster en Webdesigner?

  Prisen for en webdesigner varierer betydeligt afhængigt af flere forskellige faktorer. Faktorer som designerens erfaring, kompleksiteten af det ønskede webdesign, antallet af funktioner og den tid, der skal investeres i projektet, spiller alle en rolle.

  Hos PK Medier tilbyder vores Wordpress ekspert hjælp til overkommelige priser, der tager udgangspunkt i netop dine krav og ønsker. Vores webdesigner bringer specialiserede færdigheder og indsigter, der kan være afgørende for at skabe et effektivt og professionelt webdesign.

  Prisen afhænger særligt af størrelsen af den opgave, du søger hjælp til. Hvis dit webprojekt er komplekst og kræver avancerede funktioner eller specialtilpasninger, kan det påvirke prisen. En simpel hjemmeside vil derfor også typisk være billigere end en avanceret e-handelsplatform eller et websted med avancerede funktioner.

  Herunder påvirker antallet af sider, billeder, grafik og andre elementer, der skal oprettes eller tilpasses, prisen. Jo mere omfattende webstedet er, desto mere tid og arbejde vil det kræve af vores specialist. Hvis du har specifikke designkrav eller ønsker unikke funktioner, kan dette også påvirke prisen. Custom-design og avancerede funktioner kan øge omkostningerne, da de kræver mere tid og ekspertise.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Fordelene ved WordPress

  Der er mange fordele ved at vælge en webdesigner til en WordPress hjemmeside. WordPress er et populært opsætningsprogram, som både er brugervenligt og meget fleksibelt. Det er derfor nemt at finde rundt i, selvom man ikke selv har kompetencer inden for området. 

  Det er dog klart en fordel at få en professionel webdesigner til at opsætte og udvikle selve hjemmesiden i WordPress, da denne proces kan være vanskelig, hvis man ønsker et professionelt design.

  Når hjemmesiden er opbygget og designet efter ønsker og behov, er det nemt at kopiere siderne, så man ikke behøver at starte forfra hver gang, man skal lave nyt indhold. 

  WordPress er også god til SEO optimering af din hjemmeside. Dette er et væsentligt step i at få din hjemmeside til at rangere højere på Google og på den måde øge synligheden. Hos PK Medier kan vi både hjælpe dig med opsætningen af din hjemmeside og SEO.

  Vi møder dig, hvor du står

  Med hjælp fra en webdesigner hos PK Medier får du samtidig en WordPress udvikler, der er specialist i at opbygge og designe hjemmesider. Et samarbejde hos os er ekstremt fleksibelt, da vi møder vores kunder, hvor de har brug for det. Vi tilbyder derfor hjælp og ekspertise til de steder, du ønsker, og lader dig selv styre andre områder, hvis dette er ønsket. 

  Vi står også gerne for at designe eller optimere din nuværende hjemmeside fra start til slut, så du står tilbage med et professionelt og fuldt optimeret website. Det er helt op til dig.

  Anmeldelser fra Google

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  Få hjælp til at designe din hjemmeside

  Hos PK medier sidder vores team klar til at hjælpe dig, uanset om det er en Webdesigner Wordpress, specialist i SEO eller noget tredje du mangler. Vi hjælper dig, hvor du har brug for det. Se også annoncering på sociale medier, som Instagram og Facebook og andet. 

  Din online identitet er vigtig for din virksomhed, og vi står derfor klar til at designe en ny WordPress hjemmeside, rådgive i forhold til  WordPress generelt og meget mere. Læs mere på hjemmeside designer om dine muligheder og udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Hos PK medier får du hurtige og effektive resultater til priser, alle kan være med på.

  Har du ikke en WordPress hjemmeside kan du stadig kontakte vores Webdesigner Wordpress, da vi også tilbyder ekspertise indenfor andre CMS-systemer.

  Webdesigner Wordpress FAQ

  Hvad laver en Webdesigner wordpress?
  En webdesigner WordPress har ansvar for at skabe og designe hjemmesider. Dette indebærer flere opgaver herunder design og layout, brugeroplevelse, plugins og teknisk vedligeholdelse.
  Hvor finder jeg en Webdesigner wordpress?
  Hos PK Medier finder du en professionel webdesigner wordpress, som gerne hjælper dig med både store og små opgaver.
  Hvad kan PK medier hjælpe med?
  Hos PK Medier sidder vores SEO specialister klar til at hjælpe din virksomhed med alt fra søgemaskineoptimering og webdesign til meget andet. 
  Hvad koster det at få hjælp fra en Webdesigner Wordpress?
  Hos os kan du få hjælp til at implementere et nyt website fra 7.500 kr. Den endelige pris afhænger af den enkelte opgave, så kontakt os endelig for mere information.

  Angivelse af kilder

  • Find inspiration til din hjemmeside hos Dribbble.com.
  • Læs denne guide, fra wpbeginner.com, om hvordan du bruger WordPress.
  • Læs mere om webudvikling hos UG.dk.
  chevron-downmenu-circlecross-circle