Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Severin robotstøvsuger er simpel og yderst let betjenelig

Hvis du går og mangler en støvsuger, der helt automatisk kan klare rengøringen hjemme hos dig, vil en rengøringsrobot fra Severin være en fantastisk hjælp. Den er både prisvenlig, men også fantastisk til en grundig støvsugning. 
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
forsidebillede

En model, som ofte dukker op er Severin Chill RB7025. Denne model er især effektiv, fordi den besidder ekstra lange sidebørster, så den kan nå ud i alle kroge og hjørner og opsamle støv og snavs. Modellen er især effektiv til hårde gulve, men også til korthårede tæpper.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Derudover kan robotstøvsugeren nemt komme ind under dine møbler, da den kun er 7 cm høj. Herved slipper du for at rykke rundt på dine møbler, når den kører, og du kan i stedet for tage et hvil eller udføre nogle andre praktiske opgaver. 

RB7025 indeholder genopladelige lithium-ion-batterier, og på en fuld opladning kan den nå at støvsuge helt op til 100 kvm, hvilket svarer til en driftstid på 1,5 time. Det er en god idé at tilslutte din robot til opladning, når den ikke er i brug, hvis du ønsker daglig rengøring med hjælp fra den. 

Severin Chill er yderligere en model, der er mere lydsvag sammenlignet med andre af samme type støvsuger, hvilket er rigtig rart, da den dermed ikke fremstår så generende, når den gør sit arbejde. 

Robotstøvsugeren er udstyret med en sensor, der kan registrere diverse forhindringer herunder paneler, langhårede tæpper samt trapper. Sensoren gør det også muligt at passe ekstra godt på dine møbler, så robotten ikke kører ind i dem. 

Du kan nemt tilpasse din støvsuger til dine behov, da den kommer med diverse smarte tilbehør til en effektiv rengøring. Til opladning af batterierne medfølger en oplader. Herudover er der inkluderet et tilbehørssæt bestående af et rengøringsredskab, et par runde børste og et reservefilter. Udstyret kan udskiftes nemt og enkelt. 

Severin RB7025 vejer desuden kun 1.5 kg, hvorfor den også er en anmeldelse værdig, da den let kan flyttes til et andet rum eller en anden etage, hvis dette ønskes. 

Læs vores fulde guide til de bedste robotstøvsugere i test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle