Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ledningsfri støvsuger test - Bedste trådløs håndstøvsuger tilbud i 2024

Vi har på baggrund af ekspertvurderinger udvalgt de bedste ledningsfri støvsuger på batteri i test 2024. Læs med her om tilbud på trådløs håndstøvsuger uden ledning.
Af 
bedste ledningsfri støvsuger

Vi forstår, at det kan være svært at navigere imellem det store udvalg af trådløs håndstøvsuger. Derfor har vi gjort arbejdet nemmere for dig ved at samle de 3 bedste i test, så du ved at læse artiklen ikke er i tvivl om, hvilken ledningsfri støvsuger, du skal købe.

De bedste ledningsfri støvuger i test-guiden 2024:

Produktdyson v11 scaled
nilfisk easy 2 1
Philips SpeedPro

miele triflex
Pris pr. kg.4000-5000,-1100-1500,-3999,-2495,-
HøjdepunkterMeget effektiv sugeevne og god støvbeholder.Billig og kan stå selvGod til dyrehår og fleksibelGod til dyrehår og god sugeevne
Batteri60 min60 min60 min60 min
Se mereSe mereSe mereSe mere

Den rigtige ledningsfri støvsuger til dig

Den ledningsfri støvsuger er blevet meget populær de seneste år - og det forstår vi godt.

Mange finder, at en trådløs håndstøvsuger på batteri bidrager til en markant nemmere rengøring og dermed en nemmere hverdag. Den er nemlig både let at transportere og har et smart design, der gør dig i stand til at klare støvsugningen på rekordtid.

Hvis du står og mangler inspiration til, hvilken trådløs håndstøvsuger på batteri  du skal købe, er det her, du skal læse med.

Nedenstående maskiner uden ledning er udvalgt på baggrund af ekspertudtalelser samt tests af samtlige produkter.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste ledningsfri håndstøvsuger på batteri i 2024 og dækker derefter de vigtigste faktorer indenfor emnet, som en dygtig køber bør være opmærksom på. Lad os komme i gang.

De bedste ledningsfri støvsugere 2024

Testvinder:

Dyson V11 Absolute Extra

Prisklasse: 4000-5000kr

Mærke: Dyson

Batteri: 60 min.

Funktioner: 
Funktioner: 2-i-1, god til alle overflader

Højdepunkter:

Meget effektiv sugeevne
2-i-1
God støvbeholder

Ulemper

Kan ikke stå selv
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor Dyson V11 Absolute?

Denne model, der er trådløs, er med dens meget effektive sugeevne kåret til at være den absolutte favorit blandt eksperterne.

Denne trådløs håndstøvsuger på batteri  har især en bedre sugeevne end mange af konkurrenterne, hvorfor den er effektiv på alle slags overflader i hjemmet såsom - alt fra gulvtæpper til gamle trægulve med revner, hvor støv normalt kan være vanskelig at opfange. Den har en høj tilpasningsevne, så du nemt kan skifte fra en hård til en blød overflade.

Med en vægt på 3kg og et yderst funktionelt design, er maskinen uden ledning nem at transportere rundt i hjemmet og kan effektivt nå ud i alle hjørner samt under sofaen og sengen. 

Dyson V11 er udrustet med en kapacitet på hele 0,83 liter samt en effektiv støvbeholder, så støvet forbliver i maskinen og ikke forsvinder ud i luften igen. 

Ydermere fungerer denne ledsninsfri håndsstøvsuger som en 2-i-1, således at du med blot én bevægelse kan omdanne maskinen uden ledning til en håndholdt model. 

Batteriet har en holdbarhed på 60 minutter, og kan nemt afmonteres, når det skal oplades. Opladning tager ca. 3 timer og vi anbefaler, at batteriet er i opladning alt den tid, maskinen ikke bliver benyttet, så din ledningsfri model altid er klar til brug.

Læs mere om produktet her
Bedste billige

NILFISK Easy 28Vmax 2in1 Black

Prisklasse: 1100-1500

Mærke: NILFISK

Batteri: 60 min.

Funktioner: 2-i-1

Fordele:

Billig
2-i-1
Kan stå selv

Ulemper

Bør ikke erstattes med den almene støvsuger
Hurtig levering.
Fin service.
Value for money.

Hvorfor NILFISK Easy 28Vmax 2in1 Black?

Denne trådløs håndstøvsuger udgave er til dig, der ønsker at finde en god ledningsfri model til billige penge. Maskinen er både opretstående samt indeholder en 2-i-1 funktion, der giver dig en brugervenlig oplevelse. Den håndholdte maskine kan ved blot ét klik afmonteres under rengøringen, så du kan nå ud i alle områder på samme tid. Den egner sig især til dig, der ønsker en nem, effektiv rengøring uden for mange komplicerede funktioner. 

Dens unikke design gør det nemt at nå ud til alle hjørner af dit hjem samt under diverse møbler uden besvær. Dette ledningsfri rengøringsapparat gør det muligt at gøre rent, uden at dine stuemøbler og andet interiør står i vejen som forhindringer, da den jo er trådløs.

Maskinen findes i forskellige udgaver enten 20v, 28v eller 36v, hvorfor du kan købe præcis den udgave, der passer til dine behov. Eksperterne vurderer, at denne ledningsfri model egner sig perfekt til mindre hjem eller som et alternativ til den almene støvsuger.

Batteriet har en holdbarhed på 60 minutter, og opladningen kan klares på blot 3 timer. 

Ydermere har maskinen en kapacitet på 0,6 liter, og beholderen kan nemt og og hygienisk tømmes. 

Læs mere om produktet her
Bedste premium:

Dyson V15 Detect Absolute

Prisklasse: 1100-1500

Mærke: Dyson

Batteri: 60 min.

Funktioner: 3-i-1

Fordele:

Mest kraftfulde håndstøvsuger fra Dyson
Laser der highlighter selv de mindste støvpartikler
Måler de opfangede støvpartikler

Ulemper

Dyr
Ikke selvstående
Levering - ca. 5 dage.
Fin service.
Value for money.

Hvorfor Dyson V15 Detect Absolute?

Dette rengøringsapperat er til dig, der ønsker det bedste af det bedste indenfor de trådløse modeller. Ifølge Techrader.com er dette modellen med den bedste sugeevne blandt alle Dyson’s produkter. Dyson V15 fungerer derfor ikke som et supplement til den almene, men den med sin kraftige sugeevne klare hele rengøring porblemfrit.

Den har en indbygget LED laser, som highlighter støv på gulvet, som menneskeøjet ikke kan se. Derfor egner den sig især til at opfange alt fra hunde-og kattehår til selv de mindste støvpartikler, som gemmer sig mellem revnerne i trægulvene. Maskinen uden ledning har en unik optælling af støvpartikler, som vil fremgå på skærmen, til dig som ønsker et klart bevis på, at dit hjem er fuldstændig støvfrit.

Denne ledningsfri støvsuger fungerer samtidig som en 3-i-1 løsning, så du både kan opfange støv i små hjørner af rummet samt nå spindelvævet i loftet uden at skulle stå på en stol. Den har en batteritid på 60 minutter samt en opladningstid på 3 timer.

Selvom maskinen uden ledning er en dyr investering, får du med Dyson V15 en fuldkommen fejlfri trådløs model, som godt kan erstattes med den almene maskine uden ledning.

Der er intet dårligt at sige om Dyson V15 udover den dyre pris. Maskinen får 5 ud 5 i samtlige test, og klarer sig fuldkommen upåklageligt i alle sammenhænge.

YouTube video

Derfor bør du købe en ledningsfri støvsuger

Det er ingen hemmelighed, at den trådløs støvsuger er blevet meget populær - og det forstår vi godt. På mange måder kan en det elektriske rengøringsapparat sammenlignes med en kaffemaskine. Vælger du en billig en kaffemaskine, kan du ikke forvente meget af den, men der findes alligevel nogle gode nogle derude.

Hertil kan en ledningsfri model sidestilles med en espressomaskine. Her får du nemlig en mere avanceret maskine. En espressomaskine har højere tryk og et helt andet look end en almindelig kaffemaskine. Det samme gælder med en ledningsfri model og en almindelig en. Nok om espressomaskine...

Først og fremmest er den trådløse udgave designet på en smart måde, som gør rengøringen nemmere og hurtigere. Med dens 360 graders vinkel kan du problemfrit nå støvet under sengen, samt nå rundt på møbler uden at skulle slæbe rundt på en ledning. 

Den egner sig især til mindre hjem, børnefamilier samt hjem med dyr, der ønsker en ubesværet og hurtigt rengøring. Dette skyldes, at den trådløse funktion og lette design gør maskinen uden ledning nem at hive frem fra skabet og klare en hurtig rengøring. 

Bedst i test ledningsfri støvsuger

Selvom den ledningsfri håndstøvsuger på batteri ikke i alle tilfælde kan erstattes med den almene, kan du sagtens finde modeller, som godt kan erstattes med en rigtig støvsuger. Som nævnt ovenstående er Dyson V15 en god erstatning til en udgave med ledning.

YouTube video

Det bør du overveje, før de køber en ledningsfri støvsuger:

Størrelsen på dit hjem:

Størrelsen på dit hjem er en vigtig faktor i dit valg. 

Da denne trådløs håndstøvsuger på batter har en begrænset batteritid er det væsentligt, at du overvejer, om din rengøring tager mere eller mindre end 60 minutter og vælger en håndstøvsuge herefter. Selvom de fleste ledningsfri udgaver har en batteritid på 60 minutter findes der også modeller, der har en længere batteritid end dette. 

De ledningsfri modeller egner sig især til små hjem, da du kan nå hele rengøring på én opladning. Ydermere vil der i små hjem ofte være mange møbler samlet på mindre arealer, hvorfor det er fordelagtigt at have en støvsuger, da med dens 360 graders vinkel gør rengøring mere fleksibel.

I større hjem vil du højst sandsynligt ikke have ligeså stor gavn af den trådløs udgave, da de fleste dybdegående rengøringer vil skulle klares på mere end én opladning. 

Dog er det altid et godt supplement til at almene støvsuger, da du kan have den stående i skabet og hurtigt kan finde den frem, hvis du skal støvsuge et mindre areal. 

Har du dyr i hjemmet?

En anden vigtig overvejelse, man kan gøre er, om din ledningsfri håndstøvsuger på batteri skal være effektivt til at fjerne dyrehår. Der findes nemlig nogle trådløs udgaver, der er udviklet til at være særligt gode til at suge hår op fra gulvet. Disse maskiner er nemlig udviklet med et såkaldt turbomundstykke, der gør maskinen i stand til at kunne suge selv de mindste små dyrehår op i maskinen uden ledning. Desuden er den også udstyret med en funktion, der gør den ledningsfri støvsuger på batteri ekstra god til at suge hårene hele vejene igennem røret og op i maskinen uden ledning, så de ikke ryger ud igen, så snart du slukker for strømmen igen.

Allergener?

Hvis du eller en anden i din husstand er allergisk overfør støv, kan det være en god ide at lede efter en ledningsfri model, der er særligt udviklet til allergikere. Nogle trådløs håndstøvsuger på batteri er nemlig designet således, at støvbeholderen har en ekstra god isolation, således at støvet ikke forsvinder ud af maskinen og ud i luften igen.

Du kan sagtens finde en trådløs model, der er udviklet specifikt til formålet.

Funktioner:

Der findes utallige modeller og maskiner uden ledning, der hver især er udstyret med forskellige funktioner. Du bør derfor sætte dig godt ind i, hvilke der er vigtigst for dig. Nedenfor har vi lavet en oversigt over, hvilke funktioner du kan kigge efter, når du skal købe din næste maskine på batteri uden ledning.

Funktioner

Der findes utallige modeller og maskiner uden ledning, der hver især er udstyret med forskellige funktioner. Du bør derfor sætte dig godt ind i, hvilke der er vigtigst for dig. Nedenfor har vi lavet en oversigt over, hvilke funktioner du kan kigge efter, når du skal købe din næste maskine på batteri uden ledning.

ledningsfristoevsuger content

Hvilke funktioner er vigtige for dig?

Der findes uttalige varianter og funktioner, som er værd at overveje inden du investerer i din næste ledningsfri maskine. 

2-i-1: En 2-i-1 trådløs håndstøvsuger på batteri er særligt smart til dig, der ønsker af gøre din rengøring endnu nemmere. Med denne funktion kan du med ét enkelt klik forvandle maskinen til en lille, håndholdt model. Fordelen ved dette er, at du kan nå i alle hjørner og kanter af dit hjem på nemmest mulig måde. Det er især smart, hvis du spilder noget, som du skal have støvsuget op hurtigt og nemt. Det håndholdte rengøringsapparat på batteri kan også bruges til f.eks. at rengøre din bil, så du spiller for at skulle køre ned på tankstationen og benytte den tunge, klodsede støvsuger. Det er ikke alle ledningsfrie modeller, der er udstyret med en 2-i-1 funktion - for mange mennesker er dette en vigtig del af værdien af maskinen uden ledning, og for nogen er det ubetydeligt. Modellerne som er fremhævet i vores bedst i test guide indeholder denne smarte funktion.

LED-laser: Nogen modeller kommer med en LED-laser, som er istand til at highlighte støvpartiklerne på gulvet, som gør det nemmere at være sikker på, at du får alt støvet suget op. 

Batteri: De fleste støvsugere har en holdbarhed på 60 minutter, men der findes også udgaver, som har længere batteritid. 

Opbevaring: Fordelen ved en trådsløs model på batteri er også, at når den ikke er i brug, kan den let opbevares i et hjørne i dit hjem eller i et skab. Den fylder ikke i lige så høj grad som de traditionelle ledningsfrie modeller. Du slipper for at finde en bred plads, der kan rumme hele den klodsede og tykke del af af rengøringsapparatet.

Dette er også vigtigt at vide

Navigation: Den er ikke blot nem at have stående, når den ikke er i brug. Den er let at navigere rundt med, fordi den er let og ikke fylder meget. Desuden skal man ikke tænker over at flytte en ledning eller en tung maskine rundt, hvis man skal støvsuge i et andet rum eller på en anden etage. 

Desuden er det mere bekvemmeligt at gå rundt og støvesuge i hjemmet med en enkelt trådløs støvsuger, som ikke indeholder så mange dele. Både rør og slange er samlet i ét smart og langt håndtag. Derved skal delene ikke skilles ad og samles hver gang, støvsugeren skal tages i brug.

Tilbehør

Du kan sagtens få en trådløs støvsuger, der ikke fylder særlig meget, men som samtidig indeholder alle de gode rengøringsredskaber, der også kan tilkobles på de traditionelle modeller, du garanteret allerede har stående. 

Hvis du køber en ledningsfri støvsuger, vil der stadig følge diverse mundstykker med, som du kan gøre rent på bedste vis. 

Det vil både være redskaber, der egner sig til hårde gulve såvel som til gulvtæpper, men der findes selvfølgelig også mundstykker til de trådløse modeller, der er designet til at kunne suge støv op i spidse hjørner og andre knap så tilgængelige områder.  

Dette er blot nogle få eksempler på, hvilke funktioner de mange forskellige typer kan komme med. Der findes naturligvis mange flere, og vi anbefaler, at du sætter dig ind i disse inden dit næste køb.

Hvilket energimærke bør en ledningsfri støvsuger have?

En trådløs støvsuger kan have forskellige energimærker. Det er selvfølgelig en fordel, hvis din ledningsfri håndstøvsuger på batteri er meget ernergieffektiv. Du kan nemlig både spare penge, men det er også bedre for miljøet. Skalaen for energi på hvidevarer og elektronik kan måles fra A-G, hvor A er det bedste. Det vil du også kunne måle, hvis du tog en test af flere produkter med forskellige energimærker.

Du kan også kigge på farverne på skalaen, som går fra dyb rød til mørkegrøn. Den mørkegrønne svarer til energimærket A, og vil klart være at foretrække, hvis du skal se efter en ny trådløs støvsuger. Jo højere oppe på skalaen jo bedre i længende vil det være for din pengepung og for miljøet, når du skal købe en ny ledningsfri håndstøvsuger.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du behøver at skifte din nuværende støvsuger ud, hvis den fortsat er funktionsdygtig.

Kan en trådløs støvsuger erstatte den almindelige model?

Det er ikke alle modeller, der direkte kan erstatte en støvsuger med ledning, men i mange tilfælde kan trådløs håndstøvsuger på batteri sagtens klarer arbejdet. Du bør gøre dig en række overvejelser, inden du kan vurdere, om du kan nøjes med ledningsfri udgave:

Hvor lang tid tager din rengøring? En afgørende detalje er, hvor længe din støvsugning tager. En ledningsfri håndstøvsuger på batteri har nemlig en batteritid på gennemsnitlig 60 minutter, hvorefter du vil skulle oplade batteriet igen. Hvis din rengøring derfor plejer at tage en 1,5 time, vil du formodentlig blive nødt til at oplade maskinen uden ledning undervejs.

Dog vil du godt kunne finde trådløs håndstøvsuger, der er udviklet med en længere batteritid - langt de fleste vil dog have en batteritid på 60 minutter. Et godt tip er i stedet at kigge efter ledningsfri håndstøvsugermed ekstra kraftig sugeevne. En kraftigere sugeevne vil nemlig resulterer i, at du hurtigere kan suge støvet op i maskinen uden ledning og dermed klare rengøringen hurtigere. Følg vores bedst i test guide og find de udgaver, som eksperterner mener har den bedste sugeevne blandt samtlige modeller på markedet.

Hvorfor netop vælge en ledningsfristøvsuge

Måske har du hørt, at en ledningsfri støvsuger ikke kan ersatte den almene håndstøvsuger pga. Manglende sugeevne? Sådan var det også førhen, men der er i dag udviklet modeller på batteri med så kraftig en sugeevne, at de sagtens kan erstatte en håndstøvsuger med ledning. Du behøver derfor ikke at være bekymret om, at din maskine uden ledning ikke får alle støvpartiklerne med.

Den eneste forudsætning er, at du skal af med lidt flere penge end ved køb af en håndstøvsuger med ledning. Den smarte håndstøvsuger på batteri er nemlig en anelse dyrere - især hvis du er på jagt efter udgaven med den kraftigste sugeevne. Dog menes den trådløs maskine uden ledning alligevel at være alle pengene værd blandt forbrugerne.

ledningsfri støvsuger bedste i test 2022

Hvilke mærker er bedst i test?

Der findes mange gode mærker, som udvikler testvindende støvsugere. Nedenfor har vi fremhævet dem, der især er de bedste ifølge eksperterne:

Dyson: Mærket har ekspertise i mange år, og har med deres store erfaring og ekspertise formået at udvikle støvsuger, der er bedst i test gang på gang. Dyson gør sig især inden for udvikling af ledningsfri støvsuger, og de har udviklet produkter af højeste kvalitet, der kan erstattet med den almene model.

Nilfisk: Nilfisk er et klassisk støvsuger brand, som de fleste kender og har benyttet. Nilfisk udvikler testvindende produkter, der er brugervenlige og neme at benytte. Den trådløs håndstøvsuger fås i en bred prisklasse og i mange forskellige varianter, så du kan finde lige netop den håndstøvsuger på batteri, der passer bedst til dig.

Miele: Miele er endnu et klassisk mærke, som du helt sikkert har hørt om. De har med deres store erfaring og gode markedsindsigt stor forståelse for forbrugeren behov. Med Miele får du en kvalitetssikret støvsugning og et brugervenligt design.

Hvorfor vælge en”bedst i test” udgave?

I vores bedst i test guide hjælper vi ikke kun dig med at finde den trådlse model, der er bedst overordnet set. I denne guide finder du nemlig en oversigt over de bedste modeller indenfor forskellige kategorier, således at der kan finde en ledningsfri støvsuger til ethvert behov.

Det er nemlig ikke sikkert, at den model der passer bedst til nabo er den samme, som passer bedst til dig. Derfor er det vigtigt, at du som nævnt ovenover først og fremmest bør gøre dig nogle overvejelser omkring hvilke behov, din ledningsfri håndstøvsuger skal dække.

Hvad er ulemperne ved en ledningsfri håndstøvsuger?

Selvom der som ovennævnt er rigtig mange fordele ved at købe en håndstøvsuger, så vil du i nogle tilfælde komme til at støde på nogle ulemper, som kan være en afgørende grund til, at nogle vælger de omtalte aparater uden ledning fra. 

Batteri 

Først og fremmest er den største ulempe selvfølgelig, at denne ledningsfri håndstøvsuger kun har et begrænset batteri. Selvom mange modeller er udviklet til at kunne holde længere tid end andre, kan du dog stadig forvente, at holdbarheden i modellerne uden ledning er ca. 1 time. Selvom disse modeller har en holdbarhed på 1 time, betyder det dog ikke, at den opretholder kraften i en hel time. 

Derimod vil de fleste håndstøvsuger begynde at miste kraft efter ca 45. Minutter, hvorfor støvsugningen vil blive forværret. Dette er selvfølgelig den største ulempe, når du skal købe et sådan apparat uden ledning, og hvis du bor i et hus eller lejlighed, hvor støvsugningen forventes at tage mere end 1 time, vil det håndholdte rengøringsapparat uden ledning højest sandsynligt ikke være det rigtige valg for dig. 

Kraften i motoren 

Ud over batteriet er kraften i motoren også en ulempe ved den ellers smarte model uden ledning. Da en ledningsfri støvsuger kører på batteri, er modellerne i mange tilfælde desværre ikke ligeså kraftige, som de almindelige maskinger med ledning. 

Dog kan du godt finde de håndholdte modeller uden ledning, der har en så kraftig styrke, at den sagtens vil kunne blive erstattet med en model med ledning. Dog skal du i dette tilfælde forvente at skulle af med flere penge.

Hvis du ikke ønsker at smide mange penge efter det smarte rengøringsapparat uden ledning, kan du dog sagtens finde billigere modeller, der kan benyttet som en god erstatning til den almene model. 

Levetid

Ydermere er levetiden også en faktor, der kan være en ulempe ved den ellers smarte støvsuger uden ledning. Fordi den kører på batteri, skal du forvente, at batteriet mister sin evne efter et stykke tid. Dog kan du sagtens finde gode modeller, hvis levetid er så lang, at det højest sandsynligt ikke vil blive et problem. 

Og desuden gælder det også for den almindelige håndstøvsugermed ledning, at du skal skifte den ud jævnligt, da disse også mister funktion efter et stykke tid.

YouTube video

Kan du købe en god håndstøvsuger brugt?

Du kan sagtens finde en god støvsuger uden ledning uden at skulle være bekymret for, at den ikke virker optimalt. Det eneste, vi anbefaler, at du er opmærksom på, når du køber en model brugt er, hvornår den er købt. Hvis du ved dette, kan du med fordel undersøge levetiden for denne ledningsfri støvsuger og derefter vurdere, hvorvidt den er for gammel eller ej. 

Når du køber en håndstøvsuger uden ledning brugt, kan du med fordel teste den af inden købe. Dette kan du f.eks. Gøre ved at tænde den ledningsfri brugte model på lav kraft og mærke, om den suger optimalt.

Hos PK Medier

Vi specialiserer os ikke i produkter så meget, som vi er eksperter i SEO og linkbuilding. Det er nemlig vores felt, og derfor kan du også trygt kontakte os, hvis du har en hjemmeside eller en virksomhed, som behøver hjælpe til linkbuilding og søgemaskineoptimering. Vi kan nemlig hjælpe dig med en SEO kursus, et kursus i linkbuilding, både internt og eksternt, SoMe, marketing og meget mere.

Læs om linkbuilding her.

Derfor kan du med fordel også kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvad et kursus indebærer.

Læs mere om SEO, hvad det indebærer, og hvordan du bedst SEO optimerer din hjemmeside, så du kan komme til tops i søgeresultaterne. 

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Grundig research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter ligger til grund for udvælgelse og anmeldelse af produkterne i nærværende artikel. De udvalgte produkter udbydes hos vores forhandlere, og kan derfor variere i pris. Du kan opnå et overblik over, hvor du finder produkterne til den bedste pris i vores pristabeller. Det er vigtigt at pointere, at vores anmeldelser altid er funderet på en samlet vurdering af produktet, trods partneraftaler.

Kriterier for vurdering og sammenligning af produkter

Produkttest udsendt af officielle eller upartiske instanser
Kundeanmeldelser og udtalelser
Vurdering ud fra specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
Kundeservice herunder garanti og omdømme hos udbyderen
Forbrugerens præferencer vurderet på baggrund af indsamlet indsigter

De ovennævnte kriterier sammenstilles med produktets pris og kvalitet, og på baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, som udmønter sig i reelle anbefalinger. Produkterne i nærværende artikel er en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov - og altså ikke en rangering af produkterne fra bedst til værst.

Angivelse af kilder og test

  1. Carrie-Ann Skinner (25/3-2022) Dysen V15 Detect Absolute review, Techrader, Fundet: 3/6-2022. Se kilde her.

  2. Good Housekeeping - Se kilde.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.3 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle