Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Garage til robotstøvsuger - Opbevar den sikkert og pænt

En garage til robotstøvsuger sørger du for, at den er opbevarets sikkert og slipper for at kigge på den, når den ikke bruges. Det er derfor en god tilføjelse til dig, der er glad for din robotstøvsuger, men ikke ønsker at kigge på den hele tiden.
Af 
forsidebillede

Men hvor placerer du det, ikke nødvendigvis særligt skønne, elektroniske vidunder, når det ikke er i brug? Du får naturligvis installeret en indbygget garage til din robotstøvsuger, der på bedste vis skjuler maskinen, når ikke den fikser rengøringen i dit hjem. Læs med nedenfor, hvor vi guider dig til hvordan det sikres på bedste vis. Eller find den bedste robotstøvsuger guide her.

Smarte løsninger i hjemmet

Er du den heldige ejer af den automatiske støvsuger, der klarer rengøringen alene og i ét væk, så ved du formentlig også, at den ikke nødvendigvis pryder med sin tilstedeværelse, når den ikke er i brug eller står til opladning. I virkeligheden kan en elektronisk genstand som denne være lidt af en skændsel i din indretning. 

Men det er der nu heldigvis råd for. For du kan nemlig få installeret en indbygget garage til din støvsuger, der på smarteste og mest moderne vis skjuler støvsugeren, når den ikke er i brug - og automatisk fører maskinen ud, når den skal bruges. 

Den smarte indbyggede funktion ses særligt i nyere køkkener, hvor det er oplagt at få den installeret, hvis du i forvejen er ved at få installeret et nyt køkken. Der kan man nemlig på lækreste vis, skjule den elektriske maskine i soklen under dit køkkenbord og køkkenskuffer. 

Du kan således skabe lidt af en wauw-effekt i dit køkken, når soklen automatisk åbnes og en elektronisk støvsuger kommer ud. Med andre ord er det med de små smarte løsninger i hjemmet at du både kan gøre livet for dig selv lidt lettere, men også gøre udtrykket i dit hjem dét lækre. 

Køb eller lav selv

Det er oplagt af gemme det smarte rengøringsapparat væk i soklen i køkkenet, fordi den hermed er helt ude af syne, når den ikke er i brug. Af samme årsag er der også flere køkkenudbydere, der tilbyder dette. Både i nye køkkenløsninger, men også i dine nuværende. 

Det siger dog sig selv, at det ikke nødvendigvis er en billig affære at få indbygget et sådan skjult ophold til maskinen. Har du hænderne skruet rigtigt på, er der heldigvis gode råd at hente. For du kan nemlig relativt simpelt lave løsningen selv. 

Det kræver nemlig alene, at du installerer nogle særlige beslag i din sokkel, der muliggør at den kan åbnes, når den elektroniske maskine rammer lågen. Laver du den selv, kan der være mange penge at spare, da det selvsagt er dyrere at få et af de etablerede køkkenfirmaer til at installere en garage til din robotstøvsuger i køkkenet.

YouTube video

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 1 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle