Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

En smart robotstøvsuger til den prisbevidste køber

Leder du efter en hjælpende hånd i hverdagen, der kan klare et af de sure gøremål? Så er en Nordic sense robotstøvsuger et godt sted at starte i følge test. Slip for at svinge støvsugeren derhjemme flere gange om ugen og lad en robot gøre arbejdet for dig. Måske er du mistroisk over om den kan gøre det ligeså godt som dig selv, og det har vi ladet komme an på en test af produktet.
Af 
Opdateret d. 10. august 2022
forsidebillede

Som en hjælp til at klare rengøringen i dagligdagen, vil en robotstøvsuger fra Nordic Sense være en rigtig god løsning. Du vil få en maskine til en meget overkommelig pris og samtidig af rigtig god kvalitet. Du skal blot tilslutte din støvsuger til opladning, og efter et par timer er den klar til ordne dine gulve både under møbler og på større flader samt på tæpper.

Du skal blot tilslutte din støvsuger til opladning, og efter et par timer er den klar til ordne dine gulve både under møbler og på større flader samt på tæpper. Den efterlader overflader rene og pæne, uden at du har skulle røre en finger. Denne type støvsuger kan klare rengøringen helt automatisk, og du kan sagtens lade den støvsuge, selvom du ikke er hjemme.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

En støvsuger fra dette mærke, som netop har fået gode anmeldelser er modellen E1. Den indeholder fire programmer, så du kan indstille den til et ønsket program, så du opnår den rengøring, der er bedst for dig. Hertil kan du vælge mellem automatisk rengøring eller spot-clean.

Derudover indeholder denne model HEPA filtreringssystem samt en støvbeholder, der kan optage 650 ml ad gangen. Når beholderen er fyldt op skal den tømmes i en skraldespand, og så er den klar til at støvuge dit hjem igen.

En robot kræver opladning og det gør den også i støvsugerform. For en fuld opladning af en nordic sense robotstøvsuger tager det fire til fem timer. Derefter kan den arbejde i 120 minutter. Robotstøvsuger Nordic Sense E1 har 14,8 V 2600 mAh batteri, der sikrer en driftstid op til 120 minutter. Denne model har selvfølgelig selve adaopteren inkluderet, men også et ekstra sæt sidebørster, så de nemt kan udskiftes ved behov.

Når støvsugeren er ved at løbe tør for strøm, så vender den selv tilbage til sin ladestation og lader op. Modellen der hedder E3 kan selv automatisk justere sugeevnen, så den f.eks. Suger mere kraftigt når den kan mærke at den kører på et gulvtæppe.

Produktet er en lille men effektiv robotstøvsuger, som siges at kunne anvendes på alle gulvtyper og som nemt kan begå sig omkring og under senge og møbler. Derudover kommer den let henover gulvlister og over gulvtæpper.

Netop denne model er yderst populær som firmagave, og er at finde på samtlige hjemmesider til gaveidéer. Den er nemlig ikke så dyr og den har sågar et flot og enkelt design. Den er stilet, og ligner ikke en robot trods navnet. Den har et meget simpelt look og kan næsten forveksles med en højtaler af at dømme ud fra materialet. Den kan fås i enten hvid eller sort, hvilket taler ind i det simple og stilrene udseende.

En støvsuger fra Nordic Sense er stilren i sit sorte, runde design med et enkelt logo på toppen og kan passe ind i ethvert hjem, da den ikke optager meget plads. Derudover er den letanvendlige og nem at indstille og besidder kun få overskuelig knapper på dens overflade.

Det bør du tænke over før du køber en Nordic sense robotstøvsuger

Det er værd at tænke over dit behov for støvsugning i hjemmet, da det kan variere hvor ofte og hvor meget snavs der skal rengøres dagligt. Ud fra test kan en nordic sense robotstøvsuger fungere som en hjælpende hånd i en travl hver dag, og den kan derfor ses som et supplement til rengøringen uden at erstatte den gode gamle støvsuger fuldstændig. 

Der findes en masse forskellige robotstøvsugere på markedet og vi har lavet en udførlig guide over de aller bedste, som du med fordel kan læse, hvis du ønsker mere baggrundsviden før du tager dit endelige valg. 

Prisen er rimelig overkommelig i forhold til produktet, så det er værd at have med i sine overvejelser, at pris og funktion stemmer overens. 

Kundernes anmeldelser af produktet

På internettet er der lidt delte meninger om en Nordic sense robotstøvsuger. I forbindelse med hundehår er der nogle der ikke er så tilfredse med støvsugerens arbejde, hvor andre er fint tilfredse. Der er bl.a. en der nævner at vedkommende har en Sct. Bernhardts hund, hvis hår robotten uden problemer suger op. Andre klager over at den slet ikke suger deres dyrs hår op.

Det kan derfor være at du skal overveje dette produkt alt efter om du har kæledyr eller ej. Alle hjem har forskellige behov, og for nogen er det blot støv og diverse krummer, som skal støvsuges op i løbet af ugen, hvor andre der døjer med hundehår eller madrester fra børnene, skal bruge en robot støvsuger med en lidt ekstra kærlig hånd.

Læs vores fulde guide til de bedste robotstøvsugere i test her.

Angivelse af kilder og tests

  1. Se RTings test her.
  2. Se Wirecutters test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle