Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Nordic Sense robotstøvsuger - lille kraftfuld rengøringsrobot

Leder du efter en hjælpende hånd i hverdagen, der kan klare et af de sure gøremål? Så er en Nordic Sense robotstøvsuger et godt sted at starte i følge test. Slip for at svinge støvsugeren derhjemme flere gange om ugen og lad en robot gøre arbejdet for dig. Måske er du mistroisk over om den kan gøre det ligeså godt som dig selv, og det har vi ladet komme an på en test af produktet.
Af 
Opdateret d. 10. august 2022
forsidebillede

Som en hjælp til at klare rengøringen i dagligdagen, vil en robotstøvsuger fra Nordic Sense være en rigtig god løsning. Du vil få en maskine til en meget overkommelig pris og samtidig af rigtig god kvalitet. Du skal blot tilslutte din støvsuger til opladning, og efter et par timer er den klar til ordne dine gulve både under møbler og på større flader samt på tæpper.

Bedste Nordic Sense robotstøvsuger og gode alternativer

Nordic Sense E3

Nordic Sense E3

Lydsvag
Kan bruges til gulve, tæpper og passere gulvlister
Flere sensorer
i5 roomba robotstøvsuger

i5 Roomba robotstøvsuger

Passer til hjem med dyr
Ekstra god sugeevne
Planlægger sin kørsel efter at have mappet hele hjemmet
1999,- hos iRobot
4,1 på Trustpilot med 21 anmeldelser
iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

Bedste kvalitet til prisen
God sugeevne
Høj batteritid
2999,- hos iRobot
4,1 på Trustpilot med 21 anmeldelser

Du skal blot tilslutte din støvsuger til opladning, og efter et par timer er den klar til ordne dine gulve både under møbler og på større flader samt på tæpper. Den efterlader overflader rene og pæne, uden at du har skulle røre en finger. Denne type støvsuger kan klare rengøringen helt automatisk, og du kan sagtens lade den støvsuge, selvom du ikke er hjemme.

Nordic Sense E1

En støvsuger fra dette mærke, som netop har fået gode anmeldelser er modellen E1. Den indeholder fire programmer, så du kan indstille den til et ønsket program, så du opnår den rengøring, der er bedst for dig. Hertil kan du vælge mellem automatisk rengøring eller spot-clean.

Derudover indeholder denne model HEPA filtreringssystem samt en støvbeholder, der kan optage 650 ml ad gangen. Når beholderen er fyldt op skal den tømmes i en skraldespand, og så er den klar til at støvuge dit hjem igen.

En robot kræver opladning og det gør den også i støvsugerform. For en fuld opladning af en Nordic Sense robotstøvsuger tager det fire til fem timer. Derefter kan den arbejde i 120 minutter. Robotstøvsuger Nordic Sense E1 har 14,8 V 2600 mAh batteri, der sikrer en driftstid op til 120 minutter. Denne model har selvfølgelig selve adaopteren inkluderet, men også et ekstra sæt sidebørster, så de nemt kan udskiftes ved behov.

Nordic Sense E3

Når støvsugeren er ved at løbe tør for strøm, så vender den selv tilbage til sin ladestation og lader op. Modellen der hedder E3 kan selv automatisk justere sugeevnen, så den f.eks. Suger mere kraftigt når den kan mærke at den kører på et gulvtæppe.

Produktet er en lille men effektiv robotstøvsuger, som siges at kunne anvendes på alle gulvtyper og som nemt kan begå sig omkring og under senge og møbler. Derudover kommer den let henover gulvlister og over gulvtæpper.

Netop denne model er yderst populær som firmagave, og er at finde på samtlige hjemmesider til gaveidéer. Den er nemlig ikke så dyr og den har sågar et flot og enkelt design. Den er stilet, og ligner ikke en robot trods navnet. Den har et meget simpelt look og kan næsten forveksles med en højtaler af at dømme ud fra materialet. Den kan fås i enten hvid eller sort, hvilket taler ind i det simple og stilrene udseende.

Stilrent design

En støvsuger fra Nordic Sense er stilren i sit sorte, runde design med et enkelt logo på toppen og kan passe ind i ethvert hjem, da den ikke optager meget plads. Derudover er den letanvendlige og nem at indstille og besidder kun få overskuelig knapper på dens overflade.

Så hvis du ønsker dig en robotstøvsuger, der er vurderet godt i test, så er en model fra Nordic Sense slet ikke et dumt valg. Du vil blive overrakset over, hvor let og enkelt den lille hjælper formår at fjerne snavs og skidt fra dine gulve, mens du kan slappe af eller foretage dig nogle andre praktiske opgaver i hjemmet. 

Det bør du tænke over før du køber en Nordic Sense robotstøvsuger

Det er værd at tænke over dit behov for støvsugning i hjemmet, da det kan variere hvor ofte og hvor meget snavs der skal rengøres dagligt. Ud fra test kan en Nordic Sense robotstøvsuger fungere som en hjælpende hånd i en travl hver dag, og den kan derfor ses som et supplement til rengøringen uden at erstatte den gode gamle støvsuger fuldstændig. 

Der findes en masse forskellige robotstøvsugere på markedet og vi har lavet en udførlig guide over de aller bedste, som du med fordel kan læse, hvis du ønsker mere baggrundsviden før du tager dit endelige valg. 

Prisen er rimelig overkommelig i forhold til produktet, så det er værd at have med i sine overvejelser, at pris og funktion stemmer overens. 

Der kan være nogle rum i din bolig, hvor det især er brugbart at have en god test anmeldt robotstøvsuger fra Nordic Sense. Nogle rum bliver brugt mere end andre, og dermed kan gulvet være mere beskidt og have brug for en omgang støvsugning.

Det kan eksempelvis være i din entre, bryggers eller gang, hvor du træder ind i din bolig med sko på. Dermed kan du bringe en masse snavs med udefra, og dette kan en robotstøvsuger fra Nordic Sense klare for dig. 

Det kan også være, at du ønsker et lækkert, rent gulv hver eneste dag. Dermed kan du sætte din robotstøvsuger igang i enkelte rum såsom i dit badeværelse eller andre rum, hvor snavs fremgår tydeligt på gulvet. 

Du kan foretage en test for at se, hvor stor en forskel det gør at have en rengøringshjælp som Nordic Sense robotstøvsuger. På glatte overflader som fliser og klinker eller trægulve uden store mellemrum, kan snavs og skidt godt ses tydeligt. 

Dermed vil det være en stor hjælp at få fjernet dette i hverdagen af en robotstøvsuger fra Nordic Sense, som er vurderet godt i flere test.

Dog kan det også være rigtig rart at få fjernet alt det støv, krummer og andet snavs, som kan gemme sig i hjørner og tæpper samt andre kroge i din bolig. Skulle dette ikke være en opgave for Nordic Sense robostøvsuger, så kan du altid svinge den traditionelle støvsuger, som du måske stadig har stående.

Nordic Sense robotstøvsuger og dørtrin

Én af de ting, som robotstøvsugere især kritiseres for, er, at en robotstøvsuger kan have svært ved at kravle op over dørtrin for at komme ind i andre rum. I nogle hjem kan det være en fordel at bruge sin Nordic Sense robotstøvsuger, både en E1 og de andre modeller, til at få  støvsuget og gjort rent.

Det helt store spørgsmål er naturligvis, om Nordic Sense E1 robotstøvsuger og de andre modeller E2 og E3, kan kommer over et dørtrin, og det korte svar er: ja og nej. 

Det lidt længere svar er, at en Nordic Sense robotstøvsuger som sådan godt kan komme over et dørtrin, hvis det er meget lavt, men kommer dørtrinnet over et par centimeter, så er det ikke længere muligt for støvsugeren selv at bevæge sig over dørtrinnet.

Hvad kan man gøre?

Forskellige anmeldelser af Nordic Sense robotstøvsugere kommer med gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du skal have din støvsuger fra det ene rum til det andet, men dørtrinnet er for højt, eller der forekommer et andet problem, som gør det svært for støvsugeren selv at komme rundt.

Er dørtrinnet for højt til, at din støvsuger selv kan komme over det, så siger anmeldelser og andre tips, at du kan gøre én eller flere af følgende dele:

  • Rampe:
    Du kan vælge at købe eller bygge en rampe til din robotstøvsuger, hvis du gerne vil have den til at køre fra ét rum til et andet for at gøre rent. Dette gør det nemt og bekvemt for din støvsuger selv at klare opgaven
  • Løft:
    Du kan også vælge selv at løfte din Nordic Sense E1, E2 eller E3 fra det ene rum til det andet. Her skal du dog være opmærksom på, hvonår støvsugeren er færdig med at rengøre, samt få ladestationen med, så den kan oplade undervejs.

Kundernes anmeldelser af produktet

På internettet er der lidt delte meninger om en Nordic Sense robotstøvsuger. I forbindelse med hundehår er der nogle der ikke er så tilfredse med støvsugerens arbejde, hvor andre er fint tilfredse. Der er bl.a. en der nævner at vedkommende har en Sct. Bernhardts hund, hvis hår robotten uden problemer suger op. Andre klager over at den slet ikke suger deres dyrs hår op.

Det kan derfor være at du skal overveje dette produkt alt efter om du har kæledyr eller ej. Alle hjem har forskellige behov, og for nogen er det blot støv og diverse krummer, som skal støvsuges op i løbet af ugen, hvor andre der døjer med hundehår eller madrester fra børnene, skal bruge en robot støvsuger med en lidt ekstra kærlig hånd.

Læs vores fulde guide til de bedste robotstøvsugere i test her.

Hos PK Medier

Vi er eksperter i guide om produkter, herunder om airfryers, espressomaskine og kaffemaskine. Derfor kan du med fordel læse vores guides til både en god kaffemaskine og espressomaskine, og lære om forskellen på en espressomaskine og en kaffemaskine. Læs om kaffemaskinerairfryer og proteinpulver her.

Derudover er vi specialister i SEO, og derfor kan du med fordel få et SEO kursus, hvor visuel og teknisk SEO gennemgås, og hvor linkbuilding (herunder både ekstern linkbuilding og intern linkbuilding) gennemgås, så du kan blive en haj til SEO. Læs mere om vores kursus eller kontakt os for at høre mere om, hvad vores kursus kan give dig.

Angivelse af kilder og tests

  1. Se RTings test her.
  2. Se Wirecutters test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle