Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Xiaomi robotstøvsuger - en funktionel rengøringsløsning

Xiaomi har udviklet forskellige robotstøvsugere, og nogle af dem støvsuger ikke blot dine gulve, men indeholder endda en moppefunktion, så du også kan få vasket dine gulve helt automatisk. Disse støvsugere er dermed meget behjælpelige og kan varetage nogle pligter, som du selv slipper for.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
forsidebillede

Xiaomi har udviklet robotstøvsugere i samarbejde med Roborock for at skabe den bedste brugeroplevelse med diverse avancerede rengøringsrobotter. De er kendt for at være effektive og kan sagtens anvendes til at suge hunde- og kattehår op fra gulve og tæpper.

En robotstøvsuger gør rengøringen let som en leg

Hvis du, ligesom mange andre, er træt af tjansen ved at skulle støvsuge din bolig, vil en robot støvsuger være det helt rette valg for dig. Xiaomi tilbyder en række af de bedste maskiner til en fornuftig pris.

En ledningsfri robot støvsuger fra Xiaomi gør hverdagen lettere og renere, da du får en hjælpende hånd til få fjernet skidt og snavs, der skulle ligge på dine gulve helt uden, at du selv skal røre en finger.

Støvsugerne fra dette mærke kan effektivt opsamle støv og snavs i støvbeholderen, som kan optage op til 460 ml. Derefter kan de fleste af Xiaomis robotter indstilles til at vaske dine gulve, hvis vandtanken er fyldt op.

Producenten har endvidere tænkt over designet på robotterne, der er meget stilrent, da støvsugerne også fås i hvide. Dermed kan de også sagtens stå i hjørnet af din stue eller et andet sted i boligen uden at samle synligt støv.

Modellerne fra dette mærke kan både styres og programmeres med en app fra din smartphone, hvilket også gør Xiaomis produkter til nogle af de mest intelligente på markedet.

Der findes flere modeller herunder Roborock S5 Max og Roborock S6 Pure og max, der netop er anmelderrost af flere ekspertkilder for deres effektive rengøringsevner. Disse to produkter kan nemt tilgås med stemmestyring via Alexa og Google Home.

Robotstøvsugerne har et højt navigations- samt præcisionsniveau, der kan kortlægge ruter i din bolig, så de foretager den automatiske rengøring mest systematisk og effektivt.

S6 Pure besidder en supersmart pletrensningsfunktion, så du har mulighed for at sætte den til at fokusere på et bestemt område i din bolig, hvis ikke du ønsker en generel rengøring. Du kan blot omdirigere den, hvis du ønsker, at den skal skifte funktion.

Roborock S6 har en brugstid på helt op til tre timer per opladning. Det vil vi komme meget nærmere ind på i den følgende guide.

Læs vores fulde guide til de bedste robotstøvsuger i test her.

En guide over de bedste Xiaomi robotstøvsuger i test 2022

Vi har samlet en guide over de robotstøvsugere, som vi finder bedst i test og som kan hjælpe dig med at vælge din næste robot støvsuger. Der er nemlig flere funktioner, som er gode at have in mente, når du skal ud og investere i en rengørings robot.

xiaomi robotstøvsuger

Xiaomi Robrock S7 robotstøvsuger

Prisklasse: 6695 kr.

Fordele:

Moppefunktion
Brugstid: 180 minutter
Navigeringssystem
proshop
God service
Hurtig levering
Value for money

Hvorfor Xiaomi Robrock S7 robotstøvsuger?

Rengøringen i dit hjem bliver ikke lettere med denne robotstøvsuger fra Xiaomi. Vi har denne støvsuger med i vores bedst i test guide fordi, den har nogle rigtig gode kvaliteter, der gør den billig til prisen.

Den lille ledningsfri rengørings robot støvsuger ikke blot dit gulv, men kan også vaske gulvet efterfølgende med den smarte moppefunktion.

Derudover har netop denne model en gummi og anti-knudebørste, der er mere slidstærk end andre robotstøvsugeres børster. Denne robot kan rengøre nærmest alle overflader, hvorfor den er en alsidig rengøringshjælper.

Denne smarte ledningsfri støvsuger kan scanne sine omgivelser og dermed navigere sikkert rundt i din bolig, så dine møbler og andre genstande ikke beskadiges under rengøringen.

Vi håber, at du, med denne bedst i test guide, er blevet klogere på den smarte ledningsfri rengøringsrobot fra Xiaomi.

Læs mere om produktet her
xiaomi robotstøvsuger

Xiaomi Roborock S6 Pure robotstøvsuger

Prisklasse: 2.350 - 2.600  kr.

Fordele:

Ubegrænset arbejdsareal
Genoplader og fortsætter automatisk
Wi-Fi connected
Xiaomi Roborock S6 Pure robotstøvsuger
God service
Hurtig levering
Value for money

Xiaomi Robrock S6 Pure robotstøvsuger

Denne prisvenlige robot støvsuger fra Xiaomi tilbyder en masse fordele til trods for, at den er billig. Modellen kan nemlig, ligesom den anden bedst i test model ovenfor, både støvsuge og vaske dine gulve.

Desuden kan du nemt styre denne ledningsfri støvsuger fra din smartphone, da robotten er udstyret med laser og hurtigt kortlægger ethvert rum. Støvsugeren bevæger sig effektivt og nemt rundt - selv over dørtærskler og tæpper.

Selvom enhver robotstøvsuger fungerer bedst henover hårde gulve, kan denne skifte til et mode, hvor den bedst muligt kan suge skidt og snavs op fra tæpper.

Pure ledningsfri robotstøvsuger besidder et kraftgt batteri, så den helt simpelt kan rengøre dine gulve i helt op til tre timer ad gangen. Det er meget for en robot støvsuger, hvorfor den også er værd at nævn ei denne bedst i test guide.

Hvis du ikke har haft en robotstøvsuger før, men gerne vil være sikker på, at den gør sit arbejde bedst muligt, så kan du jo køre en test på den og styre den fra din smartphone første gang, du tager den i brug.

Du kan nemt tilgå øvrige elementer, der hører til din ledningsfri robot støvsuger fra Xiaomi, hvorfor den også er brugervenlig. Din robotstøvsuger indeholder nemlig en vandtank, hvis du skal have vasket dit gulv.

Derudover har den selvfølgelig en støvbeholder, der bedst muligt opsamler alle former for snavs på sin vej. Og så indeholder din Xiaomi ledningsfri robot støvsuger naturligvis også et børstehoved.

Så hvis du skulle være i tvivl, så er denne ledningsfri robot fra Xiaomi helt sikkert en test værd, så du nemt og bekvemt kan få hjælp til hverdagens gøremål.

Læs mere om produktet her

Interesseret i flere støvsugere?

Læs om de bedste ledningsfri støvsuger i test her.

Læs også om Miele robotstøvsuger her. Et rigtig godt mærke hvad angår støvsuger.

Severin robotstøvsuger er en billig spiller på markedet. Læs mere om den her på siden.

Læs om Bosch ledningsfri støvsuger her på siden, og gør dig et godt køb efterfølgende.

Læs vores fulde guide til de bedste robotstøvsuger i test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle