Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

iRobot Roomba i7 vs i5, 980 og 694 robotstøvsuger anmeldelse

Drømmer du om en iRobot Roomba i7 eller måske den billige 694 vs 980 robotstøvsuger, så kan du med fordel læse med videre i denne guide, hvor vi gennemgår alle de bedste produkter fra dette brand. Du kan her læse bl.a. om udvalgte modeller som i5, så du kan finde den perfekte støvsuger til rengøring i dit hjem.
Af 
iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

Her finder du S9 anmeldelse, og flere gode iRobot Roomba tilbud aktuelle i 2023. Find alt i støvsuger tilbehør og forskellige modeller. En støvsuger på tilbud kan blive din nye bedste ven, der klarer alt fra snavs, støv, hundehår og krummer helt uden du skal få sved på panden.

Du kan sågar slippe for at vaske gulv, hvis du vælger den robotstøvsuger, som også har gulvmoppe funktion og automatisk udtømning af støvbeholder. Se anmeldelser i dette samlede overblik. Læs vores store guide over de bedste robotstøvsuger på markedet.

De 5 bedste irobot robotstøvsugere

Seneste ændring: 10. OKTOBER 2023

Vi bruger meget af vores tid på at opdatere vores test af støvsugere, så du altid kan være sikker på at finde de bedste støvsugere på markedet, på denne liste. I denne omgang var ændringerne blandt andet med Neatsvor X500 og iRobot Roomba i7

Bedste iRobot Roomba i5 vs i7 test 2023:

For at finde den helt perfekte robotstøvsuger til dit hjem og dine behov, har vi samlet en række produkter i denne guide, som tager udgangspunkt i de mest populære modeller og deres forskellige funktioner. Irobot roomba i7 tilbehør er en af de førende producenter inden for robotter og har udviklet nogle avancerede og brugbare funktioner til deres robotstøvsugere.

Vores anbefaling af robotstøvsuger til katte- og hundehår

Neatsvor X500 - Vores anbefaling

- Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti
- 4,7 stjerner på Trustpilot

bedste robotstøvsuger

Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti

Fordele

 • Indbygget moppefunktion med vandbeholder
 • Start hvornår du vil via tilhørende app
 • Ekstra sugestyrke på 3000 PA
 • Prøv maskinen i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Højdepunkter

 • Batteri: 2500 mAh
 • Brugstid: 120 min.
 • App: Google Home app
 • Hurtig opladning

iRobot Roomba i5

bedste iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

Prøv med 60 dages tilfredshedsgaranti

Bedste priser på iRobot i5

Fordele

 • Højde: 9 cm
 • Vægt på 5,6 kg.
 • Reactive Sensor-teknologi
 • Dual Multi-Surface gummibørster
 • Dirt Detect™-teknologi

Højdepunkter

 • Særligt god til hjem med dyr
 • 10 gange højere sugestyrke
 • Lærer og kortlægger hjemmet

Hvorfor iRobot Roomba i5?

Efter at du er blevet præsenteret for irobot roomba i7, synes vi også at du skal glædes med en lille præsentation af deres i5, som også er et sikkert hit blandt forbrugere og bedst i test modeller. Det er en model, som er en tand billige end i7. 

Denne i5 model har mange af de samme egenskaber, såsom mulig moppefunktion efter støvsugning, opkoblings mulighed til app, høj teknologisk kortlægning af hjemmet, så du kan få mest muligt ud af din rengøring, samt ekstremt effektive klude.

Hundehår og andet skidt er ikke et problem

Denne robotstøvsuger tager hundehår såvel som skidt og snavs i hjemmet. Det er en yderst effektiv støvsuger. Den har desuden sin “Dirt Detect”- teknologi, som gør at den fokusere sin primærer energi, der hvor der er behov. Roomba i5 er derfor en rigtig god model til dig der ikke ønsker den aller nyeste, men en med god teknologi.

I5 modellen har et 3 trins rengøringssystem, som gør den ekstra god og stabil i sin rengøring. Det sker da den blandt andet er udstyret med dual multi-surface gummibørster, som gør rengøringen endnu mere sirligt. 

Se efter tilbud på den, og den rammer en rigtig fin pris. Dette er sammenlignet med i7 en væsenligt billigere model på markedet lige nu.

iRobot Roomba i7

iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

Bedste priser på iRobot i7

Fordele

 • Vægt på 3,4 kg.
 • Højde: 9 cm
 • iAdapt 3.0 navigation
 • High Efficiency filter
 • Tilpasser sig hvert eneste rum med Imprint Smart Mapping-teknologi

Højdepunkter

 • Kører op til 75 minutter på én opladning
 • Klarer dørtrin på op til 1,6 cm.
 • Fuldt opladt på 90 minutter

Hvorfor iRobot Roomba i7 tilbehør

Dette er en af de mest populære produkter og ligger i den mere billige ende af spektret for deres robotstøvsugere. Den har de nødvendige funktioner, som de fleste har brug for, men den kan også lidt mere end blot at støvsuge gulve.

Du kan til hver en tid holde øje med og kontrollere robotstøvsugeren via appen, som du kan downloade til din smartphone. Irobot roomba i7 lærer hvert rum at kende og kortlægger dem ved hjælp af Imprint Smart mapping-teknologien, som gør det muligt for dig at bestemme, hvornår og hvilke rum der skal gøres rent.

Bemærk at der findes meget godt tilbehør, læs med her på siden og bliv inspireret. Du kan købe dig fattig i alle mulighederne, fordi mange af disse items er med til at gøre din oplevelse bedre og langt mere effektiv. Det gælder uanset om du har en en i7 eller iRobot 694.

Fungerer også med stemmestyring

Denne robotstøvsuger på tilbud fungerer også med stemmestyring, hvis du der derhjemme og har eksempelvis Google tilknyttet. Med appen kan du også få forskellige råd og tips til din rengøring, eksempelvis hvis det er pollensæson, vil den lade dig vide, hvor ofte du anbefales at gøre rent i den periode.

Der er også en opgraderet udgave af denne robotstøvsuger som hedder Roomba i7 plus. Den har en ekstern støvbeholder, som automatisk bliver tømt i en lukket engangspose, der kan rumme op til 30 posers indhold. Du behøver derfor ikke bekymre dig om noget vedrørende støvsugning i flere uger ad gangen. i7 plus modellen har også en dirt detect teknologi.

Til sammenligning finder du den billigste model i vores iRobot Roomba 694 anmeldelse, som har færre funktioner men stadig er en attraktiv model i markedet. 

En overskuelig hverdag

Med dette produkt i dit hjem kan du vinke farvel til den daglige støvsugning, da den klarer gulvrengøringen for dig enten imens du er på arbejde eller imens du er hjemme. Uanset om du er ude eller hjemme, kan du holde øje med den og styre den via HOME-appen på din smartphone.

Med den smarte og patenterede iAdapt 3.0 navigation, kan den kortlægge sine omgivelser og dermed opnå den mest effektive og optimale rengøring af hele hjemmet. Roomba i7 kan skabe nogle visuelle fikspunkter, som gør at du kan holde øje med, hvor den har gjort rent og hvor den stadig mangler. 

Lækker Irobot roomba

Du skal ikke være bekymret for, om den kan klare at støvsuge dyrehår eller andet snavs op, for med dens stærke sugeevne, klarer den alle former for støv og snavs, som måttre befinde sig på gulvet. 

Med teknologien Imprint Smart Mapping kan denne robotstøvsuger lære dine rum at kende og kortlægge hvert rum, så den er fuldstændig tilpasset rummene. Via appen kan du styre robotten og vælge, hvilke rum den skal gøre rent og hvornår. 

Gør livet nemmere med disse produkter

Hvis du har andre produkter eller enheder til Alexa eller Google Home, kan du koble din iRobot Roomba 980 til disse også.

Skal hverdagen være endnu mere overskuelig, så kan du med fordel finde den bedste airfryer lige her i vores anmeldelse. Med den kan du nemlig hurtigt lave sprøde og saftige retter, så aftensmaden hurtigt er klaret.

Braava Jet M6 - Robot med gulvvask

braava jet m6 er en robotgulvvasker, som gør rent efter iRobot robotstøvsuger har kørt

Bedste priser på Braava Jet M6

Fordele

 • Stemmestyring
 • Præcisions jetspray
 • iAdapt 3.0 Navigation

Højdepunkter

 • Wi-Fi tilsluttet robotgulvmoppe
 • Bruger statisk elektricitet til at opfange støv, snavs og dyrehår
 • Kan rengøre flere rum og gulvtyper

Hvorfor Braava Jet M6?

Skal du have den fulde rengøringsoplevelse er denne Braava Jet M6 et helt genialt ekstrakøb til din robotstøvsuger derhjemme. Disse to taler nemlig sammen, og den kan starte en gulvvask så snart Roomba i7, i5 eller iRobot Roomba 980 er færdig med sin støvsugning.

Denne iRobot Braava Jet M6 robot kan med sine super gode rengøringsklude vaske ethvert gulv for klister, madsnavs m.m. Det sker ved hjælp af dens spray funktion, som opbløder beskidte områder, så de nemmere tørres og vaskes af under vask af gulv.

God til hundehår og gulvvask

Braava Jet M6 kan desuden også opsamle hundehår med sine klude gennem elektricitet. Den supplerer derfor din robotstøvsuger godt, hvis denne ikke lige just når at samle dyrehår eller andet kritisk snavs op efter sig.
Modellen er ikke en robotstøvsuger med gulvvask, men en gulvvasker, som er god til større arealer, og rengør præcis ligeså godt på store områder, såvel som små. Denne støvsuger har smarte og effektive rengøringsmønstre, som gør at den ligeledes navigerer udenom tæpper og andre komponenter, som er til gene.

iRobot Roomba j7

j7 iRobot robotstøvsuger Roomba er en af de bedste på markedet

Fordele

 • Højde på 9,25 cm.
 • Vægt på 3,2 kg
 • Appstyring
 • SmartHome kompatibel
 • 3-trins rengøringssystem

Højdepunkter

 • Dual Multi-Surface gummibørster
 • Køretid på op til 75 minutter
 • Fuldt opladt på 3 timer

Hvorfor iRobot Roomba j7?

Roomba j7 er en god, effektiv, grundig og yderst brugervenlig støvsuger, som ikke bare suger løs, men gør det med stor præcision. Dette er på grund af det smarte Precision Vision-navigationssystem, der sikrer, at iRobot Roomba j7 kommer rundt i hele rummet, i alle hjørner og suger, ikke blot, hvor det er behøvet, men alle steder.

Dermed er dette også særligt en god robotstøvsuger til hjem med husdyr, herunder både hunde og katte, da den tager alt fra krummer og støv til dyrehår med et snuptag. Hertil har den en stor beholder til skidtet på 400 ml, der er rigeligt til selv de største hjem. Selv hvis der skulle ligge legetøj, både til børn og dyr, på gulvet, kan j7 navigere udenom og alligevel få gjort godt og grundigt rent.

iRobot Roomba 980

Denne model kan mange af de samme ting som ovenstående i7, men iRobot Roomba 980 er en lille smule billigere. Den klarer rengøringen upåklageligt og sætter sig stort set aldrig fast. Du kan derfor trygt lade den køre rundt og støvsuge dit hjem for dig.

Den har nogle avancerede og smarte teknologier, der gør anvendelsen super tilgængelig. Bl.a. iAdapt navigationssystemet gør, at denne robotstøvsuger kan registrere sin omgivelser og sågar markere, hvor den har gjort rent for en super effektiv udnyttelse af batteriet, som holder i op til 2 timer.

980 er også tilknyttet appen, så den også kan styres fra afstand. Dens gummibørster er også perfekte til et hjem med hundehår, gulvtæpper og alle andre slags gulve.

Varen er udgået.

Men skal du have en som ligger sig forholdsvis op ad denne model, kan du se mod en 694 test og lure, om det er en model for dig.

Hvem er de forskellige modeller?

Brandet er et amerikansk firma, som specialiserer sig i robotstøvsugere. Hele forretningen er baseret op forskning og praktisk arbejde med robotter af robotingeniører fra MIT (Massachusetts Insitutte of Technologiy), der er et ganske velkendt og anderkendt teknisk universitet, i år 1990.

I dag er brandet én af verdens førende og største producenter af robotstøvsugere, og derfor kan du da også finde et væld af forskellige modeller, herunder iRobot Roomba 980, j7 fra J-serien, der gang på gang vinder test efter test, iRobot Roomba i5 og i7 fra i-serien, som er én af de mest populære serier, samt Braava, der er en revolutionerende støvsuger med gulvvask.

Du vil i perioder, herunder omkring den amerikanske højtid Thanksgiving, og dertil Black Friday, kunne finde en masse gode tilbud og en rabatkode på maskiner med tilbehør og med gulvvasker og meget andet. Ellers kan du også altid læse om den billigste maskine i vores iRobot Roomba 694 anmeldelse.

Produkt Pris Type
Roomba Combo® j9+ 10.999,00 kr. Robotstøvsuger & gulvmoppe
Roomba® j9 6.499,00 kr. Støvsuger
Roomba Combo® j5+ 6.999,00 kr. Robotstøvsuger & gulvmoppe
Roomba Combo® j5 5.499,00 kr. Støvsuger & gulvmoppe
iRobot® Roomba® j7 3.999,00 kr. Robotstøvsuger
iRobot® Roomba® i7 2.999,00 kr. Støvsuger
Roomba Combo® i8 4.499,00 kr. Robotstøvsuger & gulvmoppe
Roomba® i3+ robotstøvsuger 3.499,00 kr. Robotstøvsuger
Roomba® s9+ robotstøvsuger 11.999,00 kr. Robotstøvsuger
Roomba Combo® i5 robotstøvsuger 2.999,00 kr. Støvsuger & gulvmoppe
hvem er iRobot robotstøvsuger?

Brandet er især blevet kendt og valgt, på grund af deres mange gode funktioner, deres fokus på høj kvalitet og høje brugervenlighed.

Mange gode fordele ved iRobot i7

Brandet er efterhånden et anerkendt og velkendt brand, som også har haft stor indflydelse på markedet for rengøring og rengøringsmaskiner. Derfor finder du da også tit en Roomba model i en test, netop fordi de ofte er bedst i test. Dette kommer af, at de hele tiden forsøger at udvikle sig blive de bedste af de bedste.

Du kan derfor med fordel vælge en robotstøvsuger, hvis du går og drømmer om en robot i hjemmet, som kan hjælpe med nogle af de mindre sjove opgaver. Du kan i mange tilfælde også finde en smart robotstøvsuger med gulvvask fra dette brand, som gør også gulvvasken nem og overskuelig med iRobot Roomba i7.

Når du vælge en gulvvasker, kan du samtidig være sikker på at få en grundig vask af gulvet. Dette kommer af, at den, i modsætning til mange andre lignende produkter, kommer godt ned i dybden med indtørrede pletter mm. Derfor kan selv gamle kaffepletter og andet skidt sagtens fjernes.

Hvis vi skal vælge nogle af de mange fordele ved at vælge en robotstøvsuger fra dette brand, hvad end du vælger en j7, 980 eller måske en Braava, der har det hele, så vil følgende være noget af det, vi især gerne vil fremhæve i en test.

Specifikationer:

Fordelene ved en robotstøvsuger fra brandet:

Uden om forhindringerne

Alle iRobot robotstøvsugere er udstyret med smarte og funktionelle navigationssystemer, der gør det muligt både at styre, hvordan den skal udføre rengøringen (i forhold til mønstre mm.), hvor rengøringen skal udføres, og hvor den ikke skal (med virtuelle barrierer), og meget mere.

Desuden kan de fleste modeller også klare dørtrin på helt op til 2 cm, så selv hvis du skulle have højere dørtrin, så kan en j7 eller en maskine som Braava, højst sandsynligt klare det meste.

Allergi og dyr i hjemmet

Med de intelligente rengøringssystemer og smarte filtre, der ofte også er vaskbare, kan flere modeller fra dette brand også både være fordelagtige for allergikere, der måske er allergiske overfor støvmider, pollen eller dyrehår eller -skæl. De gode og smarte filtre, der kommer med tager nemlig allergenerne, så de ikke kommer ud med luften fra din robotstøvsuger.

Derudover kan en fra dette brand også suge selv de største krummer og skidt op, da de er udstyret med kraftfulde og effektive rengøringssystemer, som kan tage alt fra støv og hår til krummer og madrester.

Nem indstilling

En Roomba robotstøvsuger er desuden suveræn i test, når det kommer til indstilling af både programmer, rengøringsmønstre, tid og meget andet. Maskinerne roses især for at være ganske pålidelige, tidsefficiente og grundige.

Ved hjælp af appen kan du nemt få din robotstøvsuger til at støvsuge, når du ikke er hjemme, så du ikke generes af det. Men selv hvis du skulle være hjemme, så vil de fleste modeller være relativt støjsvage.

Smart design

Ikke nok med, at en fra den anerkendte brand er både flot og smart at se på, så er den også designet til at kunne komme ind under eksempelvis en sofa med sin lave højde. Desuden er designet pladsbesparende, så den heller ikke fylder meget i rummet - fysisk eller for øjet.

Selv når den er oplader, vil den ikke fylde meget, og derfor skal du bestemt ikke være bange for at investere i en robotstøvsuger, selv hvis du har et mindre hjem.

iRobot Roomba 694 test

Dette er blot nogle de ting, som før er blevet fremhævet i test og anmeldelse af brandet, samt dets mange modeller, som j7, i7, Braava, 980 og mange andre.

Der er dog også nogle ulemper, som kan være værd at fremhæve ved en robotstøvsuger, om måske er værd at have in mente, hvis du går og tænker på at anskaffe dig én, og derfor er endt på denne anmeldelse og test.

En super god ting ved dette mærke er, at modellen iRobot Roomba 694 er væsentligt billigere og på et prispunkt som alle kan være med. Hvis du sammenligner denne model vs s9 så fås der rigtig meget støvsuger for pengene. 

Specifikationer:

 • Batteri: opladningstid 180 min
 • Batteritype: Li-ion
 • Batterikapacitet: 2100 mAh
 • Lydniveau: 69 dB
 • Kapacitet: 0.6 l

Nogle af maskinerne har en sleepmode, så du kan sove imens den er igang.

iRobot robotstøvsuger har også en sleepmode

Ulemperne ved en robotstøvsuger:

De følgende listede ulemper er baseret på test i hjem, samt anmeldelse fra brugere og testmagasiner, herunder blandt andre de ovenstående.

Robotstøvsuger vs almindelig støvsuger

Selvom en robotstøvsuger er et genialt påfund, som især er smart med sit tilbehør og med gulvvask, så skal du alligevel være opmærksom på, at robotten ikke er helt så grundig i især hjørnerne med rengøringen. Dette kommer af, at en robotstøvsuger ofte ikke kan komme helt ind i hjørnerne. Det vil en ledningsfri støvsuger derimod godt kunne, da du selv bevæger den rundt i afkrogene.

Vælger du dog en model som Roomba S9558+, der er designet til netop at komme ind i alle hjørnerne, så vil du godt kunne erstatte en almindelig støvsuger helt. Vælger du dog en rundt støvsuger, som de fleste robotter er, så kan det være svært ikke selv lige at skulle i gang med en kost.

Vanskelige forhindringer

Selvsom en 980, j7 eller i7 kan klare langt de fleste forhindringer, så er især kabler og ledninger nogle af de værste fjender for en robotstøvsuger, fordi den simpelthen ikke kan skelne dem fra ander, og derfor kommer den også nogle gange til at støvsuge dem op, og så har vi balladen.

Tager din støvsuger nemlig fat i ledningerne, kan den hurtigt komme til at vælte, eksempelvis, lamper og eller andet elektronisk udstyr ned.

Guide til iRobot i7 test

Uanset hvilket gulv du har derhjemme, vil en Roomba robotstøvsuger selv registrere, hvad den skal rengøre. Den vil med det smarte 3-trinssystem opfange alt snavs lige fra større urenheder til støv.

Brandet har et meget bredt spænd prismæssigt på deres robotstøvsugere. Deres billigste model er robotstøvsugeren fra vores iRobot Roomba 694 anmeldelse til 1.499 kr., hvor den dyreste er model s9+ til 11.999 kr. Der er selvfølgelig forskel på funktionerne, når prisforskellen er så markant, men de har hver deres fordele og opfylder forskellige behov. De konkrete Irobot i7 detaljer vil vi gennemgå, når vi fremhæver hvert produkt i guiden nedenfor.

Tæpper

Selvom brandet har udviklet nogle gode og effektive modeller, der ofte sagtens kan tage en tur hen over gulvtæppet, så er det langt fra dem alle, der kan suge ordentligt på et tæppe, hvilket resulterer i, at den ikke får rengjort tæppet ordentligt.

Hertil kan langhårede tæpper også være en udfordring, da hårene, ligesom dem fra menneskehovedet, godt komme til at sætte sig fast i børsterne. Du skal her selv i gang med en saks eller andet, for at få dem ud.

Vores anbefalinger til en robotstøvsuger

Herunder kan du læse om vores mange anmeldelser af suveræne støvsugerrobotter, der hver især har nogle gode funktioner. Blandt andet Braava, der er en eminent gulvvasker, den populære iRobot Roomba i7 og broren iRobot Roomba i5, samt vores iRobot Roomba 694 anmeldelse, der byder på den billigste af alle iRobot-støvsugerne.

Høj følsomhed

Selvom en robotstøvsuger typisk er intelligent nok til ikke at tage turen ud over trapperne, så er den alligevel ikke klog nok til at skelne mellem hårde og bløde materialer, og derfor kan tilbehør i hjemmet, herunder lavthængende gardiner, være en trussel for rengøringen.

Den vil nemlig se det som en forhindring, den ikke kan komme under, og derfor vil den ikke støvsuge herunder, ligesom den heller ikke kører ind og støvsuger under sofaen, hvis den vurderer, at sofaen er for lav.

Du kan finde mere om iRobot Roomba 694 anmeldelse og de mange andre modeller her på siden. 

Selvom de er få, så findes der altså udfordringer og ulemper, som man desværre ikke kommer udenom med en robotstøvsuger. Dette er derfor ting, du skal overveje, inden du investerer i en iRobot Roomba i5, j7, 980, i3, en Braava gulvvasker eller noget helt, helt andet.

iRobot robotstøvsuger har stemmestyring

Vil du slet ikke røre en finger, når der skal støvsuges? Ej heller åbne en app for at trykke "Start"? Robotterne fra dette brand, har stemmestyring, så du kan sige "Hey Google, start støvsugning og gulmopning."

Få mest ud af dit robotstøvsugerkøb

Skal du have allermest for dine penge, så kan du med fordel lede efter gode tilbud for en bedst i test robotstøvsuger. Her kan du nemlig ofte få en hel pakke med tilbehør og en effektiv støvsuger til en fordelagtig pris.

Omkring højtider som julen, men også især amerikanske højtider, som Thanksgiving, hvorefter Black Friday kommer ind i billedet, kan du typisk finde en model som iRobot i7 eller Braava på tilbud med både tilbehør og med gulvvask til en god pris.

Hvis der ikke er tale om Black Friday, hvor priserne ofte er rigtig fine for en robotstøvsuger fra brandet, så kan du også ofte finde gode deals eller en rabatkode, som du kan anvende. På dage som Black Friday vil en rabatkode typisk allerede være blevet inkorporeret på selve siden, så du ikke skal taste den ind, for at få rabat.

Læs også gerne vores iRobot Roomba 694 anmeldelse, der byder på den billigste støvsugerrobot fra dette brand.

Særligt for iRobot Roomba i7

Når du går på jagt efter en robotstøvsuger, kan det ofte være en fordel at læse en test af forskellige produkter, eksempelvis den ovenstående, hvor der er lavet en anmeldelse af hver enkelte produkt, så du kan sammenligne de enkelte produkter, så du er sikker på at komme hjem med det rigtige produkt efter køb.

Vær dog også opmærksom på, når du læser en sådan test eller anmeldelse, at du ikke forelsker dig i et produkt, fordi den er billig eller fordi du ikke er velinformeret. En model som iRobot Roomba 980 er nemlig fristende, fordi den bare godt tilbehør, dog ikke er en robotstøvsuger med gulvvask, men den er også en udgået vare. Så selvom den er med i vores test, så er det fordi den har været vores anbefaling, men desværre er rigtig svær at opstøve.

Unikke funktioner til din iRobot

En af de smarte funktioner, der følger med dette produkt, er den eksterne støvbeholder. Den muliggør din Roomba i7 automatisk at tømme sig selv for støv og snavs i en lukket pose. Denne pose kan indeholde støv, snavs og hår fra op til 30 beholdere. Du skal altså heller ikke bekymre dig om at tømme din støvsuger for snavs, den klarer det hele for dig. 

Denne funktion skal købe seperat til produktet. Du kan derfor først afprøve produktet og se om du bliver træt af at tømme beholderen, og hellere vil have at den helt automatisk selv kan klare det. 

Dual multi-surface gummibørster

På denne iRobot er der gummibørster på, som kan tilpasse sig gulvet og opsamle al den snavs og støv, der måtte være og som ikke nødvendigvis kan ses med det blotte øje. Den har derudover et High Efficiency filter, der med et specielt fremstillet materiale kan opfange allergier fra pollen, mug og støvmider fra husdyr.

Anmeldelse af iRobot Roomba 694

Hvis du vælger at anvende den tilhørende app til din robotstøvsuger, har du mulighed for at snakke til din robot, for at styre den. Den forstår sågar dansk, så du ikke behøver at kaste dig ud i at snakke engelsk. Denne model kan bestemt anbefales nu hvor Roomba 694 er så billig på markedet.

Denne model Roomba 694 klarer sig ofte godt i test, anmeldelse og guides. Sammenligner du lidt nyere modeller end denne - fx Roomba i5 vs i7 ser du:

 • at i7 navigerer med kamera
 • har et lidt andet design / æstetisk

Altså er det ret få ting, som er forskellen på en i5 vs. i7. Det er hovedsageligt looket, som er mørkere, og er blot et par milimeter lavere.

Keep out zoner

En teknologi der gør at du trygt og roligt kan overlade rengøringen til produktet. Du kan nemlig selv opsætte hvilke zoner, den skal bevæge sig udenom - såsom hundens vandskål, så den ikke kører ind i den og spilder vandet på gulvet. De fleste støvsugere er begyndt at have denne funktion, som gør din rengøring en del nemmere.

Du ser blandt andet funktionen fremhævet på Roomba 694 test såvel som iRobot i7 & i5 test. Funktionen, kan også bruges i forbindelse med husdyr, som er hjemme mens du er væk, og som ikke nødvendigvis synes at en robotstøvsuger er betrykkende.

Læs forskellige test af produkter før du køber

Når du går på jagt efter en robotstøvsuger, kan det ofte være en fordel at læse en test af forskellige produkter, eksempelvis den ovenstående, hvor der er lavet en anmeldelse af hver enkelte produkt, så du kan sammenligne de enkelte produkter, så du er sikker på at komme hjem med det rigtige produkt efter køb.

Vær dog også opmærksom på, når du læser en sådan test eller anmeldelse, at du ikke forelsker dig i et produkt, fordi den er billig eller fordi du ikke er velinformeret. En model som 980 er nemlig fristende, fordi den bare godt tilbehør, dog ikke med gulvvask, men den er også en udgået vare. Så selvom den er med i vores test, så er det fordi den har været vores anbefaling, men desværre er rigtig svær at opstøve.

irobot robotstøvsuger i7 roomba

Robotstøvsugere har mange forskellige indstillinger, så de dækker bredt dine behov.

675 iRobot robotstøvsuger anmeldelse - Se tilbud i 2023

Der er mange gode grunde til at investere i en støvsuger fra iRobot, og endnu mere specifikt - modellen 675. Med denne test vindende model, som klarer sig godt i anmeldelse fra eksperter, vil du få en maskine, der bidrager til en nemmere hverdag og rengøring.

Når man skal ud og finde nyt udstyr op hjemmet - og dette gælder på alle områder, herunder også til rengøringen -, så er det altid en fordel at have styr på, hvilke produkter, er er de bedste, hvilke man helst skal styre uden om. Du får nemmest et overblik ved at læse en anmeldelse eller en test, hvori du også ofte kan finde gode tilbud på produkterne. Læs også vores guide omkring støvsuger til hundehår her eller alle iRobot robotstøvsuger her. 

Hvorfor den test vindende 675

Pris: 1700 

Funktioner: 

 • Simpel og nem betjening  
 • 3-trins rengøring 
 • Styr den via din smartphone 

Med denne iRobot model får en maskine, som klarer sig godt i test og anmeldelse fra eksperter. Maskinen er på mange måder et fantastisk valg, hvis du er på jagt efter en model, der sælges til en fornuftig pris og stadig er af god kvalitet. 

Maskinen kan fås til en pris på kun 1700kr, og den er udstyret med en masse test vindende funktioner, der gør rengøringen meget nemmere. Først og fremmest er denne maskine maskine meget simpel at betjene, og kunderne mener ifølge anmeldelse, at den er meget nem at styre. 

Ydermere er denne iRobot 675 model udstyret med et 3-trins rengøringssystem. Dette betyder, at du med denne model får en maskine, der har tre funktioner, som du selv kan vælge ved ét enkelt klik: clean, spot eller dock. Dette er en kombination mellem en hovedbørste og sidebørste, der gør din 675 model i stand til at samle alverdens støv og snavs op fra gulvet. 

Du har ydermere mulighed for at styre din test vindende maskine fra din smartphone, hvilket er helt genialt til dig, der ønsker, at modellen skal støvsuge rummet imens, du ikke er hjemme. Det eneste du skal gøre er blot at downloade app’en “HOME”, hvorefter du nemt og hurtigt kan connecte maskinen til din smartphone. Ifølge anmeldelse er det meget nemt at connecte din iRobot 675 til din smartphone. 

Hvor kan du købe maskinen?

Hvis du efter at have læst anmeldelse om den test vindende iRobot 675 model har lyst til at investere penge i den, så kan du højest sandsynligt en tur på internettet. Maskinen sælges nemlig sjældent i fysiske butikker, men i stedet på hjemmesider såsom RobotEksperten.dk.  

Har du investeret i en robotstøvsuger fra dette iRobot, kan du godt glæde dig til at komme i gang. Denne lille rengøringshjælper vil med garanti bidrage til en dagligdag med færre opgaver. Ønsker du derfor at udforske denne verden, hjælper vi dig her med et overblik over de iRobot reservedele og tilbehør, som du kan købe.

Du kan både investere i alt fra lækre nye reservedele, hvis din maskine trænger til en lille opgradering og udvikling, men du kan derudover også se ind i en masse tilbehør til din støvsuger, som gør oplevelsen og brugen af denne endnu sjovere, og mere effektiv. Mange af disse ting er gode til flere Roomba versioner, om det er i7, i5, i9 eller hvilken model du måtte have.

Hold dit hjem rent og pænt

Foruden støvsugningen, så er der naturligvis også andre ting, der er gode at have styr på, når du skal holde dit hjem rent og pænt. Vi vil her give nogle tips til, hvad du kan gøre for at holde dit hjem rent og pænt.

Jævnlig støvsugning er vigtigt, fordi det vil holde bestanden af støvmider nede. Dette er ofte en kilde til allergi hos mange mennesker, fordi vi simpelthen omgiver os for meget og for længe med støv og støvmider. Støvsug derfor gerne mindst én gang om ugen, og har du kæledyr eller børn, viser test, at du bør støvsugere endnu oftere.

Gør rent i den rigtige rækkefølge, for så undgår du, at din rengøring har været forgæves. Støv suger først af after du har støvsuget, vil støvet hurtigt ligge på gulvet igen. Desuden bør du altid først vaske gulvet, når støvsugningen er klaret. Har du en robotstøvsuger med gulvvask, ved den allerede dette.

Dual Mode virtuel væg

Dette tilbehør til en iRobot er til dig, som ønsker den ekstra lille afgrænsning til dit rengøringsområde. Du kan med en ekstra “væg”, som disse dual mode virtual vægge, opsætte flere enheder, som blokerer adfærd på specifikke områder. Har du derfor måske en bolig med en masse kroge, rum eller andre områder, hvor den ikke skal bevæge sig hen, men hvor de normale få “vægenheder” ikke kan afskærme? 

Denne vil hjælpe dig med netop den afskærmning. Den er kompatibel med flere forskellige Roomba modeller i iRobot serie af robotstøvsugere. Du kan derfor både købe disse til din 675, 500,i5, i7 eller anden type og model.

Dog får du med dine i7, i9 og nyere modeller ofte andre systemer med, som gør, at disse vægenheder ikke er nødvendige på samme måde. Du kan derfor med fordel overveje dette tilbehør eller reservedel alt efter, hvilken model du har derhjemme.

Nyt batteri til din iRobot robotstøvsuger maskine

Hvis din iRobot maskine begynder at køre langsomt og trænger til en lille opgradering på sine kræfter, kan du med fordel overveje, om den skal have nyt batteri. Dette batteri og reservedel afhænger dog af typen på din model. Er det en i7, i5, 675, i9 eller helt anden model? 

Du kan til de lidt ældre modeller købe Xlife batteri, som går til Roomba 500, 600, 700 og 800. Derudover kan du også få fingrene i både deres 3300 Lithium-ion batteri, eller Roomba lithium batteri til e5 modellen. De har dog gjort det nemt for dig at skifte batterierne, da de sidder på, men er aftagelige.

Priserne for både batterier, mindre genstande eller nyt tilbehør varierer meget alt efter hvilken model og serie, du har derhjemme, hvorfor prisen ændrer sig alt efter dit behov og din model.

Mindre reservedele og tilbehør - filtre, børster, beholdere, hjul m.m.

Flere forskellige steder kan du købe både enkelt reservedele til din iRobot robotstøvsuger, men der er ofte gode penge at spare, hvis du køber disse ting i sæt, og laver en lille renovering og opgradering af din maskine. 

Du får i disse pakker med “sæt” ofte både lidt nye gummibørster, sidebørster, hjørnebørster, filtre og til tider nye hjul. Det giver dig mulighed for at friste din maskine op, så den mere effektivt når rundt i alle hjørner og kroge. Disse ting vil ofte gå under kategorien reservedele og ikke tilbehør.

Luft ud ofte

Luft ud ofte, det giver nemlig et meget bedre indeklima. Desuden kan åbne vinduer under støvsugningen også være med til at hive noget at støvet ud af rummet, når det bliver hvirvlet op i luften. Luft derfor gerne ud, når du er i gang med støvsugningen, men ellers også gerne en gang dagligt for godt indeklima.

Vask sengetøjet, når du alligevel er i gang med den store hovedrengøring. Der kan nemlig gemme sig en masse støv, skidt og støvmider i dit sengetøj, og derfor bør du også vaske dit sengetøj, når du alligevel er i gang med din robotstøvsuger, støvkosten og med at vaske gulvet.

Åben vinduerne og luft dit sengetøj i solen

Hvis du ønsker et bedre indeklima, kan det både være en god ide at åbne vinduerne og lufte ud, som beskrevet ovenfor. Men særligt solen har en desinficerende effekt, som du med fordel kan gøre brug af. Hænger derfor gerne dit sengetøj til tørre ud i solen, eller luft dine dyne ud af vinduet, så solens stråler kan desinficere dit sengetøj og gøre det friskt og lækkert.

irobot-robotstoevsuger-aabent-vindue

HEPA filter

Brug et HEPA-filter, hvis du gerne vil undgå allergener og at støv bliver hvirvlet op i luften under støvsugning. HEPA står for High Efficiency Particulate Air filter, som fanger selv de mindste støvpartikler, så de ikke slipper ud i luften under støvsugningen. Dette er især et godt valg for allergikere med allergi for støvmider, dyreskæl osv., viser forskellige test.

Bruger du ovenstående tips, når du gør rent fremadrettet, vil du helt sikkert også kunne mærke en væsentlig forskel. Bruger du en iRobot Roomba 980 eller j5 robotstøvsuger, efterfulgt med gulvvask, eksempelvis fra en Braava, eller fra håndkraft med en moppe, vil du på mange punkter have klaret de værste steps af rengøringen.

Test viser, at hvis du bruger ovenstående råd, så vil du kunne opleve en mærkbar forskel på dit indeklima. Også de rette rengøringsmidler og mængden heraf har afgørende betydning for, hvordan dit indeklima vil være. For mange kemikalier eller kemikalierester kan gøre det til et usundt miljø.

Vælger du at bruge en gulvvasker som Braava, kan du være sikker på, at der er styr på mængderne, og at ingen kemikalier vil efterlades, til skade for dine kæledyr eller børn.

YouTube video

Find den bedste robotstøvsuger til den bedste pris

Bare fordi en robotstøvsuger, eksempelvis en 980, iRobot Roomba i5, j7 eller lignende, er bedst i test, eller har fået en god anmeldelse af et test magasin, betyder det ikke nødvendigvis, at det er det rette valg for dig. Du bør nemlig altid vælge et produkt med tilbehør, som er til fordel for dig og dine behov.

Den bedste Roomba støvsuger vil således være den, der er i bedst i test for dig. Det er nemlig kun din anmeldelse af den, som gælder.

Hvad prisen angår, så kan du med fordel bruge en rabatkode, der giver dig tilbud på produktet eller måske en hel pakkeløsning, hvor du også får tilbehør med. Ofte kan en rabatkode også udløse andre rabatter, eksempelvis, hvis du køber ét produkt, så giver det ekstra rabat på et andet. Dette kunne eksempelvis være køb af iRobot  j7, hvor du så får Braava robotstøvsuger med gulvvask med i købet til en god pris.

Ellers kan du også altid vente til der kommer en kampagne, eller eventuelt en højtid som jul eller til Black Friday, hvor priserne bliver skruet godt ned, hvis du gerne vil have den bedste i test robotstøvsuger, eller en, du måske har læst om i en anmeldelse.

Kan en robotstøvsuger erstatte en almindelig model?

Hvis du ejer en smart støvsuger med robot fra iRobot i7 eller i5, eller blot påtænker at investere i en, så har du måske gjort dig nogle overvejelser omkring, hvorvidt den kan erstatte den almindelig model. Det anbefales, at du kun benytter din robotstøvsuger som et supplement til din almindelig model, fremfor en erstatning, og nedenfor kan du læse hvorfor. 

En i5 er på mange måder en meget smart maskine, og den bidrager på mange måde til en nemmere hver dag i form af lettere og hurtigere rengøring. Med i iRobot støvsuger med robot kan du nemlig starte maskinen nemt fra en app, hvorefter du kan komme hjem til et helt rent og rydeligt gulv hver eneste dag. Dette er især en kæmpe fordel for familier med husdyr, hvor dyrene fælder meget i løbet af dagen. 

En maskine som iRobot Roomba 980 er også en god maskine, som nemt kan overtage opgaven fra en Electrolux ledningsfri støvsuger. Du kan også erstatte den med en 694, som du kan læse mere om i vores iRobot Roomba 694 anmeldelse.

YouTube video

Suplér dit nuværende udstyr

Måske har du allerede en robotstøvsuger, som du er rigtigt glad for. Måske leder du efter en robotstøvsuger, som kan hjælpe dig med en nemmere og mere overskuelig husholdning, hvor rengøringen ikke behøver at tage en evighed og være en byrde.

En iRobot robotstøvsuger kan være en rigtig god ven at have, især i hverdagen, hvor dagene godt kan være lange, hvor energien ikke er til den store rengøring, og hvor ungerne både hiver skidt og møg med hjem fra børnehaven, skolen og fritidsaktiviteterne.

Har du allerede en maskine, og måske endda en iRobot Roomba i7, en i5, i3 eller en maskine fra j-serien eller lignende modeller, så kan du med fordel vælge at supplere lidt til dit rengøringsteam. Det er nemlig muligt at bruge den smarte iRobot Braava i fællesskab med din iRobot støvsuger.

Hvordan det? Jamen, de to maskiner kan tale sammen, så de i fællesskab kan arbejde sammen og finde et mønster, hvor den ene støvsuger og den anden vasker gulv, så det passer både med tempo, dine ønsker, boligens størrelse og form, samt byrden af skidt, som kommer ind i dit hjem dagligt.

Er din støvsuger af ældre dato, er det muligt, at den måske ikke kan forbindes til en Braava. Derfor bør du undersøge dette, inden du går ud og investerer. Har du en ældre model, er teknologien nemlig ikke optimeret efter det. Her kan du overveje, om du bør få en støvsuger og gulvvasker i én.

iRobot Roomba i7 har faktisk en integreret gulvvasker, som gør det muligt at indstille den til både at støvsuge og vaske gulv, når du er ude af huset, eller hvis der trænger til en tur, inden dine gæster eller andre kommer på besøg.

Din tid er vigtig

Det er vigtigt at hjælpe sig selv til de bedste løsninger i hverdagen. 

Denne irobot roomba 694 anmeldelse, irobot roomba i7, roomba i5 er dit overblik og en hjælp til at finde frem til den model, der vil gøre dig gladest og gavne din hverdag mest. 

De fleste mennesker kæmper på daglig basis med alt fra indkøb, madlavning jobs og familieliv, og det er derfor vigtigt at anerkende, den tid man bruger på praktiske ting. En måde at gøre dette på, er ved at implementere ting, der kan give en mere tid om hænderne. En gammel og træt støvsuger fungerer bare dårligere, og du kan helt sikkert bruge den time rengøringen tager på noget andet, der føles mere meningsfuldt. Lad robotstøvsuger irobot hjælpe dig. 

Dan dig et vigtigt overblik

En måde at få mere tid på, er ved at danne sig et overblik over, hvad der netop kræver meget tid af dig. Måske skal du ændre dine vaner? Eller anskaffe dig noget nyt udstyr? 

Du vil opleve, at tidsoptimering kan være en ekstrem god måde at få mere frihed i din hverdag på. En måde at gøre dette på, kan være ved at lave en liste, hvor du skriver alle de praktiske ting du foretager dig ned.

Går der meget tid med indkøb, skal du måske starte abonnement på en måltidskasse et par gange om ugen. Er det haven, der trækker tænder ud, er det måske på tide at anskaffe en robotplæneklipper. Er det rengøringen der tager al tiden, kan en irobot robotstøvsuger være behjælpelig! 

Vær opmærksom på følgende

Dog er det stadig vigtigt at være opmærksom på, at du ikke i alle tilfælde vil kunne erstatte din irobot roomba i7 eller i5 med en almindelig model. Dette er først og fremmest fordi, at en støvsuger med robot er designet som en rund maskine, for at den nemt kan køre rundt på gulvet. Dette betyder altså, at den ikke kan nå ud i hjørner af rummet, ligesom du kan med en almindelig model. 

Ydermere har en i7 eller i5 heller ikke mulighed for at køre over højere dørtrin. Robotstøvsugeren kan typisk køre over dørtrin på maks 2cm, og du vil meget sjældent kunne finde en maskine, der kan køre over højere trin end dette. Derfor vil maskinen altså kun kunne køre i et rum ad gangen, hvilket er en stor ulempe i forhold til en almindeligt håndholdt model. 

Hvis du dog stadig ønsker, at din iRobot Roomba i5 skal kunne køre over dørtrin, så kan du godt finde en løsning på ovenstående problem. Du kan f.eks. Købe en såkaldt rampe til dine dørtrin, som gør det muligt for din støvsuger med robot at køre over dørtrinnet. 

En sidste grund til, at din i7 eller i5 robotstøvsuger ikke kan erstatte den almindelige model er, at den ikke kan navigere i, hvad der er skrald, og hvad der ikke er. De fleste modeller er designet med en censor, som gør, at din støvsuger med robot til en vid grad kan navigere i, hvad der er skrald, og hvad der ikke er. Denne censor garanterer dog ikke, at din maskine ikke støvsuger smykker og andet op, hvilket vil være en ulempe i forhold til en almindelig model.

Ikke for alle

Det er bare om at prøve sig frem, når det kommer til køb af en robotstøvsuger. 

Er du i tvivl om du skal vælge en roomba i5 vs i7 eller en anden model, kan det være en god idé at prøve sig frem. Måske kan du indgå en aftale med forhandleren, eller måske kender du en, hvis model du kan låne. På denne måde kan du mærke efter, hvilken robotstøvsuger irobot du skal købe. 

Det er individuelt, hvilken model der fungerer bedst, og det er derfor ikke alle, der bliver lige glade for alle modeller. Er du på udkig efter noget særligt? Spørg evt. din forhandler indtil de forskellige modeller. 

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Grundig research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter ligger til grund for udvælgelse og anmeldelse af produkterne i nærværende artikel. De udvalgte produkter udbydes hos vores forhandlere, og kan derfor variere i pris. Du kan opnå et overblik over, hvor du finder produkterne til den bedste pris i vores pristabeller. Det er vigtigt at pointere, at vores anmeldelser altid er funderet på en samlet vurdering af produktet, trods partneraftaler.

Kriterier for vurdering og sammenligning af produkter

Produkttest udsendt af officielle eller upartiske instanser
Kundeanmeldelser og udtalelser
Vurdering ud fra specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
Kundeservice herunder garanti og omdømme hos udbyderen
Forbrugerens præferencer vurderet på baggrund af indsamlet indsigter

De ovennævnte kriterier sammenstilles med produktets pris og kvalitet, og på baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, som udmønter sig i reelle anbefalinger. Produkterne i nærværende artikel er en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov - og altså ikke en rangering af produkterne fra bedst til værst.

FAQ - iRobot robotstøvsuger 

Hvilken iRobot er bedst?

Vores samlede vurdering er, at iRobot Roomba i5 er den bedste robotstøvsuger på markedet, den den både er alsidig i forhold til rengøring, men også klarer opgaver rigtigt godt. Den er eksempelvis rigtig god til at suge dyrehår op, og så har den lang batterilevetid, som gør det muligt for den at komme vidt omkring.

Kan iRobot køre over dørtrin?

Langt de fleste modeller er udstyret med en teknologi der sikrer, at de sagtens kan klare dørtrin på helt op til 2 cm. Du kan med andre ord sagtens overlade rengøringen til iRobot dørtrin, der sikrer rene hjørnet i alle rummets hjem. 

Er det dig der står for rengøringen derhjemme? så anbefaler vi altid at du planlægger dit første brug af en robotstøvsuger ud fra følgende proces:

 • Vælg den rigtige maskine
 • Opsæt din app
 • Kortlæg køreplanen over din bolig
 • Følg guiden

Hvordan genstarter man Roomba?

Har du problemer med din Roomba? Måske vil den ikke starte eller oplade, så kan det være en fordel af genaktivere batteriet. Det gøres ved at placere modellen i ladestationen, der skal være tilsluttet stikkontakten. Modellen skal herefter genstartes. Det kan variere fra model til model, men på model 770 sker det eksempelvis ved at trykke og holde ‘clean’ knappen nede i 10 sekunder. Du kan ofte finde en beskrivelse af, hvordan du genstarter din model på producentens hjemmeside. 

Hvad koster en iRobot?

Prisen varierer meget afhængigt at hvilken model og funktioner du ønsker. Prislejet ligger typisk fra cirka 2000 kr. - 10.000 kr. for de mest højteknologiske modeller. 

Det ses ind imellem, at der er gode rabatkoder at finde til disse støvsuger. Vi sørger løbende for at opdatere denne guide, så du ikke går glip af et godt tilbud når det kommer. Følg med henover 2023, vi sørger løbende for at opdatere denne artikel med relevant information omkring tilbehør, din seneste Irobot manual og meget andet. 

Tillykke med din nye private maskine, lær den godt at kende ved at prøve dig frem. Der er mange nye funktioner at lære at kende, det kan hurtigt blive nemt med rengøringen derhjemme. 

Hvorfor vil iRobot ikke lade?

Der kan være forskellige grunde til, at din iRobot ikke vil oplade. Ofte kan det være fordi batteriet er defekt eller slidt, men det kan også være, at der er noget galt med stikket, eller den stikkontakt, som den er sat til. Tjek derfor gerne strømforsyningen, inden du investerer i et nyt batteri til din robotstøvsuger.

Kan iRobot køre over dørtrin?

Ja, mange iRobot støvsugere kan godt køre over dørtrin. Dog er der typisk et maksimum på 2 cm. Derfor kan du godt forvente, at din iRobot robotstøvsuger kan komme over lavere dørtrin, men det kan blive problematisk, hvis dit dørtrin er højere end 3 cm.

menu-circlecross-circle