Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

iRobot robotstøvsuger - Find tilbud på Roomba i7, i5 & 980

Overvejer du at skille dig af med din gamle støvsuger til fordel for en robotstøvsuger, der kan give lidt mere overskud i hverdagen? Du kan her læse en guide til nogle udvalgte modeller fra iRobot Roomba, så du kan finde den perfekte robot støvsuger til rengøring i dit hjem.
Af 
Opdateret d. 17. november 2022
irobot støvsuger

En robotstøvsuger kan blive din nye bedste ven, der klarer alt fra snavs, støv, hundehår og krummer helt uden du skal få sved på panden. Du kan sågar slippe for at vaske gulv, hvis du vælger den irobot roomba robotstøvsuger, som også har gulvmoppe funktion og automatisk udtømning af støvbeholder.

Bedste iRobot robotstøvsugere

i5-roomba-robotstoevsuger-irobot

iRobot Roomba i5

Hurtig til at støvsuge
Perfekt til hjem med dyr
Opdaterer automatisk software

iRobot

1.999,-

4,1 på Trustpilot med +20 anmeldelser
i7-irobot-roomba-robotstoevsuger-irobot

Roomba i7 robotstøvsuger

Scanner hjemmet
Høj sugeevne
Høj batteritid

iRobot

2.999,-

roomba-j7-robotstøvsuger-irobot

iRobot Roomba j7

God til at undgå forhindringer
Høj sugeevne
God batteritid

iRobot

3.999,-

For at finde den helt perfekte robotstøvsuger til dit hjem og dine behov, har vi samlet en række produkter i denne guide, som tager udgangspunkt i de mest populære modeller og deres forskellige funktioner. iRobot er en af de førende producenter inden for robotter og har udviklet nogle avancerede og brugbare funktioner til deres robotstøvsugere.

Guide til de bedste modeller i test

Uanset hvilket gulv du har derhjemme, vil en irobot roomba robotstøvsuger selv registrere hvad den skal rengøre. Den vil med det smarte 3-trinssystem opfange alt snavs lige fra større urenheder til støv.

Brandet har et meget bredt spænd prismæssigt på deres robotstøvsugere. Deres billigste robotstøvsuger er Roomba 694 til 1499 kr., hvor den dyreste er Roomba s9+ til 11.999 kr. Der er selvfølgelig forskel på funktionerne, når prisforskellen er så markant, men de har hver deres fordele og opfylder forskellige behov. De konkrete detaljer vil vi gennemgå, når vi fremhæver hvert produkt i guiden nedenfor.

Vores anbefalinger til en irobot robotstøvsuger

iRobot robot støvsuger har et meget bredt spænd prismæssigt på deres robotstøvsugere. Deres billigste robotstøvsuger er Roomba 694 til 1499 kr., hvor den dyreste er Roomba s9+ til 11.999 kr. Der er selvfølgelig forskel på funktionerne, når prisforskellen er så markant, men de har hver deres fordele og opfylder forskellige behov. De konkrete detaljer vil vi gennemgå, når vi fremhæver hvert produkt i guiden nedenfor.

i7-irobot-roomba-robotstoevsuger-irobot

iRobot Roomba i7

 • Prisklasse: 2.799 kr.

Højde på 9 cm.

Robotstøvsuger

Vægt på 3,4 kg.

Fordele:

iAdapt 3.0 navigation

High Efficiency filter

Tilpasser sig hvert eneste rum med Imprint Smart Mapping-teknologi

Højdepunkter:

Kører op til 75 minutter på én opladning

Klarer dørtrin på op til 1,6 cm.

Fuldt opladt på 90 minutter
iRobot_Logo_
God service.
Hurtig levering.
Tilfredshedsgaranti.

Hvorfor iRobot Roomba i7?

Dette er en af de mest populære produkter og ligger i den mere billige ende af spektret for deres robotstøvsugere. Den har de nødvendige funktioner, som de fleste har brug for, men den kan også lidt mere end blot at støvsuge gulve.

Du kan til hver en tid holde øje med og kontrollere robotstøvsugeren via iRobot-appen, som du kan downloade til din smartphone. Roomba i7 lærer hvert rum at kende og kortlægger dem ved hjælp af Imprint Smart mapping-teknologien, som gør det muligt for dig at bestemme, hvornår og hvilke rum der skal gøres rent.

Denne robot støvsuger fungerer også med stemmestyring, hvis du der derhjemme og har eksempelvis Google tilknyttet. Med appen kan du også få forskellige råd og tips til din rengøring, eksempelvis hvis det er pollensæson, vil den lade dig vide, hvor ofte du anbefales at gøre rent i den periode.

Der er også en opgraderet udgave af denne robotstøvsuger som hedder iRobot Roomba i7 plus. Den har en ekstern støvbeholder, som automatisk bliver tømt i en lukket engangspose, der kan rumme op til 30 posers indhold. Du behøver derfor ikke bekymre dig om noget vedrørende støvsugning i flere uger ad gangen. I7 plus modellen har også en dirt detect teknologi.

i5-roomba-robotstoevsuger-irobot

iRobot Roomba i5

 • Prisklasse: 2.499 kr.

Højde på 9 cm.

Robotstøvsuger

Vægt på 5,6 kg.

Fordele:

Reactive Sensor-teknologi

Dual Multi-Surface gummibørster

Dirt Detect™-teknologi

Højdepunkter:

Særligt god til hjem med dyr

10 gange højere sugestyrke

Lærer og kortlægger hjemmet
iRobot_Logo_
God service.
Hurtig levering.
Tilfredshedsgaranti.

Hvorfor iRobot Roomba i5?

Efter at du er blevet præsenteret for iRobot Roomba i7, synes vi også at du skal glædes med en lille præsentation af deres i5, som også er et sikkert hit blandt forbrugere og bedst i test modeller. Det er en model, som er en tand billige end i7. 

Denne i5 model har mange af de samme egenskaber, såsom mulig moppefunktion efter støvsugning, opkoblings mulighed til app, høj teknologisk kortlægning af hjemmet, så du kan få mest muligt ud af din rengøring, samt ekstremt effektive klude.

Denne robotstøvsuger tager hundehår såvel som skidt og snavs i hjemmet. Det er en yderst effektiv robot støvsuger. Den har desuden sin “Dirt Detect”- teknologi, som gør at den fokusere sin primærer energi, der hvor der er behov. Roomba i5 er derfor en rigtig god model til dig der ikke ønsker den aller nyeste, men en med god teknologi.

I5 modellen har et 3 trins rengøringssystem, som gør den ekstra god og stabil i sin rengøring. Det sker da den blandt andet er udstyret med dual multi-surface gummibørster, som gør rengøringen endnu mere sirligt. 

Se efter tilbud på den, og den rammer en rigtig fin pris.

braava-jet-m6

Braava Jet M6 - Roomba Robotstøvsuger med gulvvask

 • Prisklasse: 5.999 kr.

Højde på 8,9 cm.

Robotstøvsuger

Vægt på 1,6 kg.

Fordele:

Stemmestyring

Præcisions jetspray

iAdapt 3.0 Navigation

Højdepunkter:

Wi-Fi tilsluttet robotgulvmoppe

Bruger statisk elektricitet til at opfange støv, snavs og dyrehår

Kan rengøre flere rum og gulvtyper
iRobot_Logo_
God service.
Hurtig levering.
Tilfredshedsgaranti.

Hvorfor Braava Jet M6?

Skal du have den fulde rengøringsoplevelse er denne Braava Jet M6 et helt genialt ekstrakøb til din robotstøvsuger derhjemme - især hvis det er en iRobot Roomba. Disse to taler nemlig sammen, og den kan starte en gulvvask så snart Roomba i7, i5 eller 980 er færdig med sin støvsugning.

Denne iRobot Braava Jet M6 robot støvsuger kan med sine super gode rengøringsklude vaske ethvert gulv for klister, madsnavs m.m. Det sker ved hjælp af dens spray funktion, som opbløder beskidte områder, så de nemmere tørres og vaskes af under gulvvask.

Braava Jet M6 kan desuden også opsamle hundehår med sine klude gennem elektricitet. Den supplerer derfor din robotstøvsuger godt, hvis denne ikke lige just når at samle dyrehår eller andet kritisk snavs op efter sig.
Modellen er med gulvvask, som er god til større arealer, og rengør præcis ligeså godt på store områder, såvel som små. Denne robot støvsuger har smarte og effektive rengøringsmønstre, som gør at den ligeledes navigerer udenom tæpper og andre komponenter, som er til gene.

i5-roomba-robotstoevsuger-irobot

iRobot Roomba i3 - Simpel Robot støvsuger

 • Prisklasse: 1.999 kr.

Højde på 9,25 cm.

Robotstøvsuger

Vægt på 3,2 kg.

Fordele:

iRobot app-styring

SmartHome kompatibel

3-trins rengøringssystem

Højdepunkter:

Dual Multi-Surface gummibørster

Køretid på op til 75 minutter

Fuldt opladt på 3 timer
iRobot_Logo_
God service.
Hurtig levering.
Tilfredshedsgaranti.

Hvorfor iRobot Roomba i3?

Denne i3 model er en af de lidt ældre modeller, men fortsat med flere af de smarte teknologier. Den har stadig den famøse 10x højere sugeevne, og er derfor også god til hjem med dyr, da den tager hundehår, kattehår og alt med på sin vej - ligesom Roomba i7 og i5. 

Den er blandt bedst i test i sin prisklasse, da den kan mere end andre til samme pris. Det er en forholdsvis billig robotstøvsuger, og er simpel og intuitiv, hvilket kunder og forbrugere fremhæver. 

Den har ligesom de andre også dual multi surface funktion, og derfor disse gummibærster, som gør rengøringen mere grundig. Du kan med fordel læse mere om denne model på deres hjemmeside.

Idet at denne robot støvsuger er en af de billigste af deres modeller, finder du den også sjældnere på tilbud eller på kampagnetilbud.

i5-roomba-robotstoevsuger-irobot

iRobot Roomba j7

Prisklasse: 3.599 kr

Højde på 8,7 cm.

Robotstøvsuger

Vægt på 3,4 kg.

Fordele:

Dirt Detect-sensorer
Precision Vision-navigationssystem
Stemme- og app styring

Højdepunkter:

Kan tale dansk (med app)
High Efficiency filter
God til hjem med husdyr
iRobot_Logo_
God service.
Hurtig levering.
Tilfredshedsgaranti.

Hvorfor iRobot Roomba j7?

Roomba j7 er en god, effektiv, grundig og yderst brugervenlig støvsuger, som ikke bare suger løs, men gør det med stor præcision. Dette er på grund af det smarte Precision Vision-navigationssystem, der sikrer, at iRobot Roomba j7 kommer rundt i hele rummet, i alle hjørner og suger, ikke blot, hvor det er behøvet, men alle steder.

Dermed er dette også særligt en god robotstøvsuger til hjem med husdyr, herunder både hunde og katte, da den tager alt fra krummer og støv til dyrehår med et snuptag. Hertil har den en stor beholder til skidtet på 400 ml, der er rigligt til selv de største hjem. Selv hvis der skulle ligge legetøj, både til børn og dyr, på gulvet, kan iRobot Roomba j7 navigere udenom og alligevel få gjort godt og grundigt rent.

Du kan, ved hjælp af appen, styre iRobot j7. Hertil kan du både styre den med stemmen, hvortil den vil svare tilbage på dansk, og så kan du også opstille barrierer for den, så den ikke kører ind i specifikke områder eller ting, herunder hundens vandskål eller et sårbart område.

Med Dirt Detect funktionen finder din Roomba j7 de mest travle og snavsede områder og prioriterer disse, så dit hjem altid vil stå rent og pænt. Selvom Roomba j7 ikke selv kommer med gulvvask, så kan den alligevel indgå i et samarbejde, så det kan lade sig gør. Den er nemlig kompatibel med gulvvask maskinen Braava M6, så du kan få god og effektiv støvsugning fra din iRobot Roomba j7 og gulvvask fra Braava.

iRobot Roomba 980

Denne model kan mange af de samme ting som ovenstående roomba i7, men roomba 980 er en lille smule billigere. Den klarer rengøringen upåklageligt og sætter sig stort set aldrig fast. Du kan derfor trygt lade den køre rundt og støvsuge dit hjem for dig.

Den har nogle avancerede og smarte teknologier, der gør anvendelsen super tilgængelig. Bl.a. iAdapt navigationssystemet gør, at denne robotstøvsuger kan registrere sin omgivelser og sågar markere, hvor den har gjort rent for en super effektiv udnyttelse af batteriet, som holder i op til 2 timer.

iRobot roomba 980 er også tilknyttet appen, så den også kan styres fra afstand. Dens gummibørster er også perfekte til et hjem med hundehår, gulvtæpper og alle andre slags gulve.

Varen er udgået.

Hvem er iRobot?

Brandet er et amerikansk firma, som specialiserer sig i robotstøvsugere. Hele forretningen er baseret op forskning og praktisk arbejde med robotter af robotingeniører fra MIT (Massachusetts Insitutte of Technologiy), der er et ganske velkendt og anderkendt teknisk universitet, i år 1990.

I dag er iRobot én af verdens førende og største producenter af robotstøvsugere, og derfor kan du da også finde et væld af forskellige modeller, herunder Roomba 980, j7 fra J-serien, der gang på gang vinder test efter test, i7 fra i-serien, som er én af de mest populære serier, samt Braava, der er en revolutionerende robotstøvsuger med gulvvask.

Du vil i perioder, herunder omkring den amerikanske højtid Thanksgiving, og dertil Black Friday, kunne finde en masse gode tilbud og en rabatkode på maskiner med tilbehør og med gulvvask og meget andet.

hvem er iRobot?

Brandet er især blevet kendt og valgt, på grund af deres mange gode funktioner, deres fokus på høj kvalitet og høje brugervenlighed.

Mange gode fordele ved iRobot

Brandet er efterhånden et anerkendt og velkendt brand, som også har haft stor indflydelse på markedet for rengøring og rengøringsmaskiner. Derfor finder du da også tit en iRobot Roomba model i en test, netop fordi de ofte er bedst i test. Dette kommer af, at de hele tiden forsøger at udvikle sig blive de bedste af de bedste.

Du kan derfor med fordel vælge en robotstøvsuger, hvis du går og drømmer om en robot i hjemmet, som kan hjælpe med nogle af de mindre sjove opgaver. Du kan i mange tilfælde også finde en smart robotstøvsuger fra dette brand med gulvvask, som gør også gulvvasken nem og overskuelig.

Når du vælge en støvsuger med gulvvask indbygget, kan du samtidig være sikker på at få en grundig gulvvask. Dette kommer af, at den, i modsætning til mange andre lignende produkter, kommer godt ned i dybden med indtørrede pletter mm. Derfor kan selv gamle kaffepletter og andet skidt sagtens fjernes.

Hvis vi skal vælge nogle af de mange fordele ved at vælge en iRobot robotstøvsuger, hvad end du vælger en j7, i7, 980 eller en helt fjerde model, om den er uden eller med gulvvask, eller måske en Braava, der har det hele, så vil følgende være noget af det, vi især gerne vil fremhæve i en test.

iRobot robotstøvsuger har forskellige indstillinger man kan vælge imellem

iRobot robotstøvsuger har forskellige indstillinger man kan vælge imellem, så de dækker dine behov.

Fordelene ved en robotstøvsuger fra brandet:

 • Uden om forhindringerne

Alle iRobot robotstøvsugere er udstyret med smarte og funktionelle navigationssystemer, der gør det muligt både at styre, hvordan den skal udføre rengøringen (i forhold til mønstre mm.), hvor rengøringen skal udføres, og hvor den ikke skal (med virtuelle barrierer), og meget mere.

Desuden kan de fleste modeller også klare dørtrin på helt op til 2 cm, så selv hvis du skulle have højere dørtrin, så kan en iRobot Roomba j7, i7 eller en maskine som Braava, højst sandsynligt klare det meste.

 • Allergi og dyr i hjemmet

Med de intelligente rengøringssystemer og smarte filtre, der ofte også er vaskbare, kan flere modeller fra dette brand også både være fordelagtige for allergikere, der måske er allergiske overfor støvmider, pollen eller dyrehår eller -skæl. De gode og smarte filtre, der kommer med tager nemlig allergenerne, så de ikke kommer ud med luften fra din robotstøvsuger.

Derudover kan en robotstøvsuger fra dette brand også suge selv de største krummer og skidt op, da de er udstyret med kraftfulde og effektive rengøringssystemer, som kan tage alt fra støv og hår til krummer og madrester.

 • Nem indstilling

En Roomba robotstøvsuger er desuden suveræn i test, når det kommer til indstilling af både programmer, rengøringsmønstre, tid og meget andet. Maskinerne roses især for at være ganske pålidelige, tidsefficiente og grundige.

Ved hjælp af appen kan du nemt få din iRobot robotstøvsuger til at støvsuge, når du ikke er hjemme, så du ikke generes af det. Men selv hvis du skulle være hjemme, så vil de fleste modeller være relativt støjsvage.

 • Smart design

Ikke nok med, at en robotstøvsuger fra denne anerkendte brand er både flot og smart at se på, så er den også designet til at kunne komme ind under eksempelvis en sofa med sin lave højde. Desuden er designet pladsbesparende, så den heller ikke fylder meget i rummet - fysisk eller for øjet.

Selv når den er oplader, vil den ikke fylde meget, og derfor skal du bestemt ikke være bange for at investere i en robotstøvsuger, selv hvis du har et mindre hjem.

Dette er blot nogle de ting, som før er blevet fremhævet i test og anmeldelse af iRobot som brand, samt brandets mange modeller, som j7, i7, Braava, 980 og mange andre.

Der er dog også nogle ulemper, som kan være værd at fremhæve ved en robotstøvsuger, om måske er værd at have in mente, hvis du går og tænker på at anskaffe dig én, og derfor er endt på denne anmeldse og test.

Nogle af maskinerne har en sleepmode, så du kan sove imens den er igang.

iRobot robotstøvsuger har også en sleepmode

Ulemperne ved en robotstøvsuger:

De følgende listede ulemper er baseret på test i hjem, samt anmeldelse fra brugere og testmagasiner, herunder blandt andre de ovenstående.

 • Robotstøvsuger vs almindelig støvsuger

Selvom en robotstøvsuger er et genialt påfund, som især er smart med sit tilbehør og med gulvvask, så skal du alligevel være opmærksom på, at robotten ikke er helt så grundig i især hjørnerne med rengøringen. Dette kommer af, at en robotstøvsuger ofte ikke kan komme helt ind i hjørnerne.

Vælger du dog en model som iRobot Roomba S9558+, der er designet til netop at komme ind i alle hjørnerne, så vil du godt kunne erstatte en almindelig støvsuger helt. Vælger du dog en rundt støvsuger, som de fleste robotter er, så kan det være svært ikke selv lige at skulle i gang med en kost.

 • Vankelige forhindringer

Selvsom en iRobot Roomba 980, j7 eller i7 kan klare langt de fleste forhindringer, så er især kabler og ledninger nogle af de værste fjender for en robotstøvsuger, fordi den simpelthen ikke kan skelne dem fra ander, og derfor kommer den også nogle gange til at støvsuge dem op, og så har vi balladen.

Tager din støvsuger nemlig fat i ledningerne, kan den hurtigt komme til at vælte, eksempelvis, lamper og eller andet elektronisk udstyr ned.

 • Tæpper

Selvom iRobot har udviklet nogle gode og effektive modeller, der ofte sagtens kan tage en tur hen over gulvtæppet, så er det langt fra dem alle, der kan suge ordentligt på et tæppe, hvilket resulterer i, at den ikke får rengjort tæppet ordentligt.

Hertil kan langhårede tæpper også være en udfordring, da hårene, ligesom dem fra menneskehovedet, godt komme til at sætte sig fast i børsterne. Du skal her selv i gang med en saks eller andet, for at få dem ud.

 • Høj følsomhed

Selvom en robotstøvsuger typisk er intelligent nok til ikke at tage turen ud over trapperne, så er den alligevel ikke klog nok til at skelne mellem hårde og bløde materialer, og derfor kan tilbehør i hjemmet, herunder lavthængende gardiner, være en trussel for rengøringen.

Den vil nemlig se det som en forhindring, den ikke kan komme under, og derfor vil den ikke støvsuge herunder, ligesom den heller ikke kører ind og støvsuger under sofaen, hvis den vurderer, at sofaen er for lav.

Selvom de er få, så findes der altså udfordringer og ulemper, som man desværre ikke kommer udenom med en robotstøvsuger. Dette er derfor ting, du skal overveje, inden du investerer i en Roomba j7, i7, 980, i3, i5, en Braava med gulvvask eller noget helt, helt andet.

iRobot robotstøvsuger har stemmestyring

Vil du slet ikke røre en finger, når der skal støvsuges? Ej heller åbne en app for at trykke "Start"? Robotterne fra dette brand, har stemmestyring, så du kan sige "Hey Google, start støvsugning og gulmopning."

Få mest ud af dit robotstøvsugerkøb

Skal du have allermest for dine penge, så kan du med fordel lede efter gode tilbud for en bedst i test iRobot Roomba robotstøvsuger. Her kan du nemlig ofte få en hel pakke med tilbehør og en effektiv støvsuger til en fordelagtig pris.

Omkring højtider som julen, men også især amerikanske højtider, som Thanksgiving, hvorefter Black Friday kommer ind i billedet, kan du typisk finde en model som iRobot Roomba i7 eller Braava på tilbud med både tilbehør og med gulvvask til en god pris.

Hvis der ikke er tale om Black Friday, hvor priserne ofte er rigtig fine for en robotstøvsuger fra brandet, så kan du også ofte finde gode deals eller en rabatkode, som du kan anvende. På dage som Black Friday vil en rabatkode typisk allerede være blevet inkorporeret på selve siden, så du ikke skal taste den ind, for at få rabat.

Når du går på jagt efter en robotstøvsuger, kan det ofte være en fordel at læse en test af forskellige produkter, eksempelvis den ovenstående, hvor der er lavet en anmeldelse af hver enkelte produkt, så du kan sammenligne de enkelte produkter, så du er sikker på at komme hjem med det rigtige produkt efter køb.

Vær dog også opmærksom på, når du læser en sådan test eller anmeldelse, at du ikke forelsker dig i et produkt, fordi den er billig eller fordi du ikke er velinformeret. En model som iRobot Roomba 980 er nemlig fristende, fordi den bare godt tilbehør, dog ikke med gulvvask, men den er også en udgået vare. Så selvom den er med i vores test, så er det fordi den har været vores anbefaling, men desværre er rigtig svær at opstøve.

Hold dit hjem rent og pænt

Foruden støvsugningen, så er der naturligvis også andre ting, der er gode at have styr på, når du skal holde dit hjem rent og pænt. Vi vil her give nogle tips til, hvad du kan gøre for at holde dit hjem rent og pænt.

Jævnlig støvsugning er vigtigt, fordi det vil holde bestanden af støvmider nede. Dette er ofte en kilde til allergi hos mange mennesker, fordi vi simpelthen omgiver os for meget og for længe med støv og støvmider. Støvsug derfor gerne mindst én gang om ugen, og har du kæledyr eller børn, viser test, at du bør støvsugere endnu oftere.

Gør rent i den rigtige rækkefølge, for så undgår du, at din rengøring har været forgæves. Støv suger først af after du har støvsuget, vil støvet hurtigt ligge på gulvet igen. Desuden bør du altid først vaske gulvet, når støvsugningen er klaret. Har du en robotstøvsuger med gulvvask, ved den allerede dette.

Luft ud ofte, det giver nemlig et meget bedre indeklima. Desuden kan åbne vinduer under støvsugningen også være med til at hive noget at støvet ud af rummet, når det bliver hvirvelt op i luften. Luft derfor gerne ud, når du er i gang med støvsugningen, men ellers også gerne en gang dagligt for godt indeklima.

Vask sengetøjet, når du alligevel er i gang med den store hovedrengøring. Der kan nemlig gemme sig en masse støv, skidt og støvmider i dit sengetøj, og derfor bør du også vaske dit sengetøj, når du alligevel er i gang med din robotstøvsuger, støvkusten og med gulvvask.

Brug et HEPA-filter, hvis du gerne vil undgå allergener og at støv bliver hvirvlet op i luften under støvsugning. HEPA står for High Efficiency Particulate Air filter, som fanger selv de mindste støvpartikler, så de ikke slipper ud i luften under støvsugningen. Dette er især et godt valg for allergikere med allergi for støvmider, dyreskæl osv., viser forskellige test.

Bruger du ovenstående tips, når du gør rent fremadrettet, vil du helt sikkert også kunne mærke en væsentlig forskel. Bruger du en iRobot Roomba 980 eller Roomba j5 robotstøvsuger, efterfulgt med gulvvask, eksempelvis fra en Braava, eller fra håndkraft med en moppe, vil du på mange punkter have klaret de værste steps af rengøringen.

Test viser, at hvis du bruger ovenstående råd, så vil du kunne opleve en mærkbar forskel på dit indeklima. Også de rette rengøringsmidler og mængden heraf har afgørende betydning for, hvordan dit indeklima vil være. For mange kemikaler eller kemikalierester kan gøre det til et usundt miljø.

Vælger du at bruge en gulvvasker som Braava, kan du være sikker på, at der er styr på mængderne, og at ingen kemikalier vil efterlades, til skade for dine kæledyr eller børn.

Find den bedste robotstøvsuger til den bedste pris

Bare fordi en robotstøvsuger, eksempelvis en iRobot Roomba 980, Roomba j7, i7, i5 eller lignende, er bedst i test, eller har fået en god anmeldelse af et test magasin, betyder det ikke nødvendigvis, at det er det rette valg for dig. Du bør nemlig altid vælge et produkt med tilbehør, som er til fordel for dig og dine behov.

Den bedste Roomba støvsuger vil således være den, der er i bedst i test for dig. Det er nemlig kun din anmeldelse af den, som gælder.

Hvad prisen angår, så kan du med fordel bruge en rabatkode, der giver dig tilbud på produktet eller måske en hel pakkeløsning, hvor du også får tilbehør med. Ofte kan en rabatkode også udløse andre rabatter, eksempelvis, hvis du køber ét produkt, så giver det ekstra rabat på et andet. Dette kunne eksempelvis være køb af iRobot Roomba j7, hvor du så får Braava med gulvvask med i købet til en god pris.

Ellers kan du også altid vente til der kommer en kampagne, eller eventuelt en højtid som jul eller til Black Friday, hvor priserne bliver skruet godt ned, hvis du gerne vil have den bedste i test robotstøvsuger, eller en, du måske har læst om i en anmeldelse.

Kan en robotstøvsuger erstatte en almindelig model?

Hvis du ejer en smart støvsuger med robot fra iRobot i7 eller i5, eller blot påtænker at investere i en, så har du måske gjort dig nogle overvejelser omkring, hvorvidt den kan erstatte den almindelig model. Det anbefales, at du kun benytter din robotstøvsuger som et supplement til din almindelig model, fremfor en erstatning, og nedenfor kan du læse hvorfor. 

En robotstøvsuger i7 eller i5 er på mange måder en meget smart maskine, og den bidrager på mange måde til en nemmere hver dag i form af lettere og hurtigere rengøring. Med i iRobot støvsuger med robot kan du nemlig starte maskinen nemt fra en app, hvorefter du kan komme hjem til et helt rent og rydeligt gulv hver eneste dag. Dette er især en kæmpe fordel for familier med husdyr, hvor dyrene fælder meget i løbet af dagen. 

Dog er det stadig vigtigt at være opmærksom på, at du ikke i alle tilfælde vil kunne erstatte din iRobot robotstøvsuger i7 eller i5 med en almindelig model. Dette er først og fremmest fordi, at en støvsuger med robot er designet som en fund maskine, for at den nemt kan køre rundt på gulvet. Dette betyder altså, at den ikke kan nå ud i hjørner af rummet, ligesom du kan med en almindelig model. 

Ydermere har en iRobot i7 eller i5 heller ikke mulighed for at køre over højere dørtrin. Robotstøvsugeren kan typisk køre over dørtrin på maks 2cm, og du vil meget sjældent kunne finde en maskine, der kan køre over højere trin end dette. Derfor vil maskinen altså kun kunne køre i et rum ad gangen, hvilket er en stor ulempe i forhold til en almindeligt håndholdt model. 

Hvis du dog stadig ønsker, at din robotstøvsuger i7 eller i5 skal kunne køre over dørtrin, så kan du godt finde en løsning på ovenstående problem. Du kan f.eks. Købe en såkaldt rampe til dine dørtrin, som gør det muligt for din støvsuger med robot at køre over dørtrinnet. 

En sidste grund til, at din iRobot i7 eller i5 robotstøvsuger ikke kan erstatte den almindelige model er, at den ikke kan navigere i, hvad der er skrald, og hvad der ikke er. De fleste modeller er designet med en censor, som gør, at din støvsuger med robot til en vid grad kan navigere i, hvad der er skrald, og hvad der ikke er. Denne censor garanterer dog ikke, at din maskine ikke støvsuger smykker og andet op, hvilket vil være en ulempe i forhold til en almindelig model.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle