Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Robotstøvsuger bedst i test- Bedste tilbud på støvsuger med robot

I en travl hverdag kan det være svært at nå hele rengøringen. Det kan være, at du ønsker at prioriterer din tid anerledes og ikke på rengøring. Forståeligt. En robotstøvsuger er et godt redskab til både støvsugning og gulvvask. Find bedst i test støvsuger med robot i denne artikel samt de bedste tilbud.
Af 
Peter Rasmussen.
Opdateret d.4. juli 2022
robot-stoevsuger

Med øje for at der findes rigtig mange modeller og versioner af en robotstøvsuger, har vi samlet et overblik over nogle støvsuger med robot, som har gjort det godt i bedst i test. Derudover har vi samlet forskellige modeller i forskellige prisklasser og funktioner såsom, moppefunktion, med gulvvask, til hundehår og meget andet.

Vores anbefalinger

severin chill

Severin Chill RB

Let vægt 2.5 kg
Fanger effektivt skidt
HEPA filter
robotstøvsuger - bedst i test

Xiaomi Roborock S5 Max

Sugestyrke på 2000 Pa
God til pris
Godt batteri
miele scout

Miele Scout RX3

3D smart navigation
Home vision indstilling
120 min brugstid

Interesseret i flere robotstøvsugere?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, kan du browse videre i kataloget her.

Se katalog
Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Find den rette støvsuger som robot til dine behov

Automatiser din rengøring med en støvsuger som robot - robotstøvsugeren. Det giver dig tid til at tage andre dele af rengøringen og lade maskinen tage støvsugning og til tider din gulvvask. Find det bedste produkt for dig, og hvis du er heldig - på tilbud. Vi sikrer dig viden om den bedste pris på markedet.

I denne artikel

Vi samler et udpluk af de bedste i test samt giver dig gode råd til gulvvask med eller uden din støvsuger med robot og hvilke fordele der ved at have en med eller uden. Derudover kan du her få et oveblik over diverse tilbud og den bedste pris på markedet.

De bedste robotstøvsugere i test 2022

severin chill
Bedste bilige

Severin Chill RB7025

Prisklasse: 999 kr.

7 cm. høj

HEPA filter

Let vægt på 2,5 kg.

Fordele:

Lange børster, som når ind i hjørner og kroge
Ikke høj lyd

Gummi lister på siden som skåner omgivelser

Højdepunkter:

Kører op til 80/90 minutter på én opladning
Fanger effektivt skidt
Rengør op til 100 kvm
roboteksperten
God service.
Hurtig levering.
Value for money.

Hvorfor Severin Chill RB?

En anden støvsuger med robot og mærke som ofte er fremtrædende som en af de bedste i test er denne model fra Severin, Chill RB. Først er det værd at fremhæve dens pris, som ofte befinder sig mellem 2.000-3.000 kr. alt efter om den er på tilbud eller ej.

Den har fået rigtig mange gode anmeldelser på Trustpilot og Severin generelt er rigtig god til at lave gode produkter til fin kvalitet. Denne model har indbygget sensor, så din robotstøvsuger kan undgå at køre over dørtrin eller trapper. Denne model har ikke gulvvask funktion eller moppefunktion.

Når du er på jagt en god og funktionel robotstøvsuger er en model fra Severin rigtig godt. Denne støvsuger kører selv tilbage i sin ladestation, når den mangler strøm. Den har derudover lange børster, som gør din rengøring endnu bedre og mere effektiv, da den også kan nå ind i de små kroge her og der.

Den kører op mod 80 minutter på en opladning, og du kan derfor roligt sætte den i gang og den vender selv tilbage efter mere strøm, når behovet er der. Trods dens i forvejen gode pris er den værd at holde øje med på tilbud, og derfor samler vi det, og gør det nemt for dig her på siden.

Læs mere om Severin Chill her
miele scout
Bedste luksus

Miele Scout RX3

Prisklasse: 6695 kr.

Smarte forskellige rengøringsprogrammer

3D Smart navigation

20 minutters brugstid på en opladning

Fordele:

Stærkt batteri med 120 minutters brugstid
Hurtig opladning
Miele Scout App

Højdepunkter:

Home Vision indstilling
Vægt på 5,5 kg
God service
Hurtig levering
Value for money

Hvorfor Miele Scout?

Miele er et af de bedste mærker, du kan finde på markedet. Du får den højeste kvalitet i din støvsuger med robot, og det er også gældende for denne model. Den har dog ikke gulvvask eller moppefunktion, men har en effektiv sugeevne, smartefunktioner og lækkert design.

Denne bedst i test Miele robotstøvsuger befinder sig i den lidt dyere ende ift. prisklasse men det er helt klart pengene værd med denne favorit hos mange bedst i test. Den er udstyret med et smart 3D navigations system, som gør at den kan indstilles til at undgå dørtrin, trapper eller andre uønskede ruter.

Denne bedst i test Miele støvsuger med robot er god til at køre længe. Den har en “Home Vision” indstilling, som gør at du kan holde øje med hvor den har rengjort samt planlægge dens rengøring.

Læs mere om Miele Scout her
neato-d8-robotstovsuger

Neato Botvac D8

Prisklasse: 3799 kr.

Brugstid: 100 minutter

Inkluderer 2 ekstra filtre

App funktion

Fordele:

Kan køre langt på batteri
Smart nyt design
Effektiv rengøring

Højdepunkter:

Mapping system med LaserSmart
Ultra Performance filter
God service
Hurtig levering
Value for money

Hvorfor Neato Botvac D8?

Med en robotstøvsuger fra Neato får du meget kvalitet for pengene. Denne model har mange smart funktioner, og den har en stor rummelighed og godt batteri, så den kan køre længe og langt fra sin ladestation.

Det er i flere britiske medier kåret som en af de bedste modeller i bedst i test. Det skyldes både dens gode batteri og smarte Laser-system, som gør dens mobilitet og navigation langt bedre. Derudover suger den godt og rengør grundigt.

Denne model skiller sig ud med sit design, da denne Neato robotstøvsuger ikke er rund med udformet som et “D”. Den er effektiv og har et ultra Performance Filter. Med dette gode filter har du også mulighed for at opsamle hundehår og andre dyrehår.

Som en af de bedst i test, kan denne model give dig en god hånd med i rengøringen, og den kommer godt under dine møbler, der hvor du ikke kan komme ind. Denne model har dog ikke gulvvask funktion.

Du kan med en smarte app indstille områder, hvor denne Neato robotstøvsuger ikke skal bevæge sig ind eller hen - eller om den skal stoppe inden et dørtrin. Denne App kan deruover også vise dig, hvor denne støvsuger har rengjort, så du ved hvor du kan tage over.

Vi hjælper dig med at finde det bedste tilbud eller rabat på maskinen, hold godt øje her på siden for det næste relevante tilbud.

Læs mere om Neato her

Xiaomi Roborock S6 Pure - robotstøvsuger med gulvvask

Dette mærke producerer både støvsuger i robot version - med og uden gulvvask funktion. Det giver dig fleksibilitet i dit valg af den næste robotstøvsuger. De er nogle af de bedste i test grundet deres pris. Du finder ofte disse produkter til en god pris, også selvom det er uden for tilbud. 

Denne bedst i test model fra Xiaomi, Roborock S6 Pure, er en model med gulvvask og som gør dine gulve helt “spotless”. Den rengør effektivt og du kan roligt lade denne maskine hjælpe dig med rengøring. Med dens moppefunktion kan du både støvsuge og efterfølgende lade den vaske dit gulv - så du ikke skal røre en finger.

Denne smarte Xiaomi model er også en af de bedste i test, da den som flere af de andre også er udstyret med en tilhørende App funktion. Det gør at du har funktioner som, zoneinddeling så den ikke kører over dørtrin eller andre uønskede områder.

Denne App gør også at du kan kortlægge, hvor den har bevæger sig rundt og den kan aflæse, hvornår den møder et gulvtæppe og dermed skal øge sin suge-intensitet. Denne Xiaomi robotstøvsuger kan derfor også opsamle hundehår og andet i samme kaliber. 

Vi samler de bedste priser til dig og hvis du er heldig finder du den på tilbud.

Læs mere om Xiaomo støvsuger her

Nordic Sense E1 - en kraftig robotstøvsuger

Hvis du er til et lækkert design, som både er æstetisk smukt men også funktionelt og effektivt design, så skal du kigge mod Nordic Sense. De laver flere modeller som rammer netop begge disse kriterier. Her vil vi fremhæve en af deres bedst anmeldte som den bedste i test.

Denne Nordic Sense robotstøvsuger er en lille model, men som man ikke skal lade sig snyde af, da den har meget kraft og foretager en rigtig fin rengøring. Hvis du finder den på tilbud står den ofte til under 2.000 kr., hvilket også gør det til en model som er god til prisen.

Denne lille Nordics Sense maskine kan køre helt op til 4-5 timer på en opladning, hvilket trækker dens ydeevne gevaldigt op. Du kan indstille din rengøring med dens 4 forskellige programmer til rengøringen, så du kan lade den undgå dørtrin eller ej. Den har ikke gulvvask funktion og er blot en robot som støvsuger. 

Den er dog ikke så god til dyrehår, som hundhår, men bevæger sig godt og rengører effektivt på de fleste typer af gulv. 

Fordele:

 • Lille og kraftfuld
 • Høj ydeevne - kan køre længe
 • God til alle gulv typer
 • Både spot clean og automatisk rengøring

Detaljer:

 • 2600 mAh batteri
 • 4 forskellige programindstillinger
 • 650 ml beholder
 • HEPA filtreringssystem

Fordele:

 • Gulvvask og moppefunktion
 • Intelligent robotstøvsuger 
 • God kvalitet til god pris

Detaljer:

 • Vaskbart filter
 • 460 ml støvbeholder med indikator
 • App funktion til zone indeling

Læs mere om Nordic sense her.

Fordele med og uden gulvvask funktion

Lad os hjælpe dig på vej, og sætte dig ind i hvilke fordele der er både ved en robotstøvsuger med og uden gulvvask funktion. Begge dele er nemlig muligt ved flere af de gode og bedste mærker og brands. 

Det kan være en fordel at købe en maskine til gulvvask og derfor med moppefunktion, hvis du har hårde overflader eller andre gulve som tåler vask af en sådan slags. 

Hvornår er en robotstøvsuger særlig god?

En støvsuger med robot er særlig smart af mange årsager og i mange hjem. I vores bedste i test guide kan du finde de modeller, der egner sig bedst til forskellige formål. 

Godt til hjem med dyr

Hvis du har dyr i hjemmet kan en robotstøvsuger være meget brugbar. Denne smarte støvsuger med robot kan nemlig sættes i gang, når du forlader dit hjem om morgen. 

I løbet af dagen vil den dermed køre rundt i huset og suge dyrehår op fra gulvet. Dermed vil du således undgå, at skulle du skal hive din støvsuger frem fra skabet hver gang, du kommer hjem. 

Nogen hunde- og katteejere kender helt sikkert det store problem med, at der kan efter blot én dag kan ligge rigtig mange hår på gulvet. Dyrehår er irriterende af mange grunde, men en vigtig grund til at stævsuge ofte er især, at dyrehår kan udvikle allergi. 

Find de bedste i test til dyrehår i 2022. 

Robotstøvsuger til den travle person

Har du en travl hver dag, og ønsker du at slå benene op i et rent hjem som det første, når du kommer hjem? Så er er støvsuger med robot et genialt produkt til dig. 

Når du kommer hjem fra arbejde, har den smarte støvsuger med robot nemlig allerede klaret støvsugningen for dig, hvorfor du blot kan læne dig tilbage, når du kommer hjem. 

Hvilken skal jeg vælge?

Når du køber en robotstøvsuger er der mange overvejelser, du kan gøre dig. Du kommer nemlig hver især med smarte funktioner, der hver især har til formål at opfylde forskellige behov.

Lyd: Nogle støvsugere med robot larmer mere end andre. Hvis du ønsker, at maskinen skal støvsuge imens, du er hjemme, så kan du med fordel kigge efter en model, der har et lavt støjniveau. Følg vores bedste i test guide 2022 og find dem med lavt støvniveau.

Ét eller flere plan: Bor du i et hjem med trapper, ét plan eller andet, som mange støvsuger med robot formodentlig ikke vil kunne klare? Så bør du finde en udgave, der er desginet til at kunne rengøre hjem med disse forhindringer.

Tid: Du kan selv indstille tiden alt efter, hvor længe du ønsker, at din robotstøvsuger skal rengøre om dagen. Hvis du bor i et større hjem, så kan du med fordle sætte den til at rengøre flere timer om dagen. Bor du derimod i et lille hjem, vil det være spild af strøm og tid, at din støvsuger med robot rengører mange timer dagligt.

Gulvvask: Vidste du godt, at du også kan købe modeller, der kan klare din gulvvask? Hvis du ønsker at gøre din rengøring endnu nemmere, så kan du med fordel kigge efter denne smarte udgave. Find en robotstøvsuger til gulvvask i vores bedste i test guide.

Andre funktioner: Der findes utallige støvsuger med robot, der er designet og udviklet med en masse smarte funktioner. Du kan f.eks. Finde bedst i test støvsuger med robot, der er stemmestyret eller andre, der bliver styret via en app på din smartphone. Skal den selv kunne finde ladestationen, og skal den kunne rengøre flere rum af gengen?

Der er som ovennævnt mange overvejelser, du kan gøre dig, når du skal købe din næste robotstøvsuger. Det er meget forskelligt hvilke funtkioner, der er vigtige, når man skal købe en støvsuger med robot.

Tag eventuelt en snak med en ekspert i nærmeste forhandler for at høre, hvilken robotstøvsuger, der passer bedst til dig og dine behov. Ellers kan du følge vores bedste i test guide til at finde ud af, hvilke modeller der er de bedste på markedet i 2022.

Interesseret i flere støvsugere?

Måske du vil have fat i en den bedste ledningsfri støvsuger test? Læs med her.

Xiaomi er en god robotstøvsuger. Læs mere her om Xiaomi robotstøvsuger her.

Læs om Miele robotstøvsuger her. Et anderkendt mærke!

Severin robotstøvsuger er en af de billigere modeller på markedet hvad angår støvsuger med robot. Læs mere om den her på siden.

Bosch athlet proanimal - læs mere om Bosch ledningsfri støvsuger. Læs mere om den her.

Brug for en dørtelefon? - Læs mere her om bedste dørtelefon og dørtelefonanlæg

Angivelse af kilder og tests:

rtings.com- se kilde her.

cnet.com - se kilde her.

pcmag.com - se kilde her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle