Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Neatos robotstøsuger sikrer helt rene gulve i din bolig

Lige netop denne producent sætter en ære i at udvikle produkter med fremragende kvalitet ud fra den nyeste laserteknologi, hvor den kan kortlægge rummet og planlægge den meste effektive rute.
Af 
forsidebillede

Rengøringsrobotter fra Neato er især kendetegnet ved deres unikke udseende. Modellerne er nemlig D-formet, hvilket gør rengøringen endnu mere effektiv, da den dermed langt nemmere kan runde alle hjørner.

Robotstøvsugere fra denne producent er designet til at kunne udføre rengøring lige så struktureret som mennesker. Robotterne vil derfor fuldføre et rum ad gangen og først derefter køre videre til et nyt rum. 

Desuden kan disse modeller selv registrere, når de er ved at løbe tør for strøm, og de vil på det givne tidspunkt selv køre til deres ladestation og lade op. Herefter vil den genoptage rengøringen helt automatisk, hvor den var nået til.

Èn af de modeller, som producenten forhandler, er Neato Botvac D7 Connected. Selvom denne robotstøvsuger er en af markedets lidt dyrere modeller, har den altså også en masse funktioner, der gør den til en af de bedste. 

D7 er én af de få rengøringsrobotter, der er velegnet til store boliger, da den har en arbejdstid på helt op til 360 minutter. Dette er rigtig lang tid for denne type støvsuger, og derfor overgår den de fleste. 

Dette produkt kan altså nå at støvsuge et areal på op til 547 m2, og skulle den fortsat mangle et par rum herefter, behøver den kun en fuld opladningstid på 150 minutter. 

Du kan planlægge din rengøring ned til mindste detalje med Botvac D7 Connected, da den kan styres med app, så længe den er tilsluttet hjemmets wifi. Du kan derfor sætte din robotstøvsuger i sving, selvom du ikke er hjemme og se frem til at træde ind i et rent, støvfrit hjem. 

Neatos støvsugningsrobotter er desuden testet og anmeldt af flere ekspertkilder, som er begejstrede for dem, hvilket blot gør producenten endnu mere troværdig, så man får lyst til at købe deres produkter. 

Læs vores fulde guide til de bedste robotstøvsuger i test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle