Betingelser

Når du handler med og gennem PK Medier Test handler du ikke direkte med os som bureau eller afsender, men med forhandleren eller producenten. Vi fraskriver os derfor reklamation på det specifikke produkt. Ved fejl, klager, erstatning eller anden reklamation bedes du derfor henvende dig til forhandleren.

Vi tester ikke selv produkterne, men samler anbefalinger og anmeldelser. Al reklamation påfalder producenten. 

På siderne forekommer der sponsoreret indhold, som bunder i affiliate partnerskaber, hvilket indebærer kommission ved henvisninger til webshops og andre forhandlere og producenter.

Priserne på siden og produkterne kan variere, grundet markedets hastige prisændringer, og vi kan derfor ikke love at have nedskrevet den præcise pris i selve teksten, men du vil altid føres til forhandlers egen side, hvor den rette pris er at finde. Du vil derfor aldrig skulle betale en forkert pris. 

Priser kan ligeledes påvirkes af tilbud, kampagner og andre rabatter eller nedsætninger. Derudover skal der tages forbehold for eventuelle tastefejl i form af priser, producenter og andre oplysninger. 

Dit køb sker og forløber på forhandlers side, hvorfor de har det fulde ansvar for produkt, kortoplysninger, fortrydelsesret og andre produktbetingelser. Her henviser vi dig til den enkelte forhandler. 

Vi står ikke til ansvar for produktets funktion, da du kan vurdere produktet subjektivt og forskelligt fra vores skribenter og redaktører. PK Medier Test har ingen ret til at udbetale eventuelle erstatninger og tab.

Det er ikke tilladt at kopiere indhold fra denne side, og vi er indehaver og har rettigheder til indholdet på siden. Du kan derudover også læse mere om vores Cookie- og privatlivspolitik her, og hvordan vi behandler dine data.

Vi samarbejder med følgende forhandlere af el og ladebokse igennem Adservice: Energidrift, Vest Energi, NettoPower, Norlys, Edison, Modstrøm, VERDO, Power Fuel, Zapp Mobility.

Hvem er vi?

Hos PK Medier Test sikrer vi dig den bedste købsfase. Det gør vi ved, at samle de bedste produkter indenfor et specifikt produkt, og fremhæve fordele og ulemper til dig. Det gør at du nemmere kan navigere i dine køb, og forstå hvilke produkter det er kåret som bedst i test eller bedste til prisen.

PK Medier Test udspringer fra bureauet PK Medier og har eksisteret siden starten af 2022, og er vokset siden da på team og viden.

Vi er et samlet team, som hver dag sidder og holder øje med nye tilbud, trends, produkter og anmeldelser. Vi sammenfatter et overblik til dig, så du kan få styr på de forskellige produkter og nemt få adgang til at handle dem online.

Vi har samlet en flok af skribenter, som alle har deres forskellige niché områder og ekspertise i produkter. Det giver os et alsidigt team, som dækker flere områder, hvor der findes eksperter de fleste produkt kategorier. Om det så er el ladcykel, lille kaffemaskine, kaffemaskine til hele bønner, og services som catering København.

Som en samling af produkt-nørder og eksperter elsker vi, at finde de helt rigtige produkter, og vi har altid øje for nye områder, vi kan hjælpe dig med at anmelde.

Vi står altid klar til ris og ros, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at vi mangler at anbefale dit nye yndlings produkt. Så ser vi på, om vi har en ekspert i huset, som kan undersøge markedet for netop det produkt.

Om PK Medier test - hvem er vi?

Hvordan vælger vi produkter?

Hos PK Medier test sætter vi en dyd ud af at finde de helt rette produkter til dig, men vi er dog opmærksomme på at det “bedste” produkt kan være relativt og subjektivt. Derfor highlighter vi altid fordele og ulemper, så du selv kan vurdere, hvad du mener er vigtigst ved det givne produkt. 

For at kunne finde frem til de bedste produkter, læser vi os igennem alt fra neutrale anmeldelser, kritik, kundeudtalelser og forbruger test, store mediers vurderinger af produktet og meget andet. Det gør vi for at have et alsidigt blik på det pågældende produkt. 

Vi ønsker, at du skal kunne handle på et informeret grundlag, hvor du er oplyst om eventuelle faldgrupper men også fordele og karakteristika. Vi anbefaler dog altid, at du selv tester dit produkt derhjemme og eventuelt returnerer, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Vi fraskriver os al reklamation, da dette tilhører producenten. Ved eventuelle klager til produktet bedes du derfor henvende dig til forhandler eller producent. Du finder ofte kontaktformular på forhandlerens egen side.

Når vi udvælger produkter, gør vi det på baggrund af følgende:

  • Officielle test
  • Produktspecifikationer
  • Forhandler testvindere og beskrivelser
  • Forbruger anmeldelser

Hvordan udvælger vi gode tilbud og forhandlere?

Når vi udvælger vores forhandlere til de forskellige produkter, tjekker vi først og fremmest om det er en ligitim afsender. Ofte vælger vi velkendte forhandlere såsom Elgiganten, Pricerunner, Imerco og mange andre store.

Vi kvalitetstjekker ofte forhandlerne ved at holde øje med Trustpilot, Google anmeldelser samt andre tilbagemeldinger fra forbrugere. Dette gøres i et forsøg på, at finde troværdige og pålidelige forhandlere.

De udvalgte forhandlere kan både være producenten selv eller en anden tredjeparts forhandler. Derudover benytter vi os også at affilliate partnerskaber, som derfor også kan definerer vores forhandlere.

Affiliate partnerskaber indebærer fortjeneste gennem kommission. Det forekommer ved køb gennem andres hjemmesider og vores henvisninger hertil. Vi sikrer dog altid, at du får vist den rette pris, og at du gerne får fremhævet de bedste produkter uanset partnerskaber.

Ofte fremhæver vi flere forhandlere, så du som forbruger selv har mulighed for at vælge, hvor du ønsker at foretage dit køb. Vi forsøger så vidt muligt, at holde øje med tilbud og rabatter på produkter, så du kan få den bedste pris.

Vores informationer

PK MEDIER ApS
Strandlodsvej 6 B 2 th
2300 København S
CVR: 37296783
menu-circlecross-circle