Betingelser

Når du handler med og gennem PK Medier Test handler du ikke direkte med os som bureau eller afsender, men med forhandleren eller producenten. Vi fraskriver os derfor reklamation på det specifikke produkt. Ved fejl, klager, erstatning eller anden reklamation bedes du derfor henvende dig til forhandleren. 

På siderne forekommer der sponsoreret indhold, som bunder i affiliate partnerskaber, hvilket indebærer kommission ved henvisninger til webshops og andre forhandlere og producenter.

Priserne på siden og produkterne kan variere, grundet markedets hastige prisændringer, og vi kan derfor ikke love at have nedskrevet den præcise pris i selve teksten, men du vil altid føres til forhandlers egen side, hvor den rette pris er at finde. Du vil derfor aldrig skulle betale en forkert pris. 

Priser kan ligeledes påvirkes af tilbud, kampagner og andre rabatter eller nedsætninger. Derudover skal der tages forbehold for eventuelle tastefejl i form af priser, producenter og andre oplysninger. 

Dit køb sker og forløber på forhandlers side, hvorfor de har det fulde ansvar for produkt, kortoplysninger, fortrydelsesret og andre produktbetingelser. Her henviser vi dig til den enkelte forhandler. 

Vi står ikke til ansvar for produktets funktion, da du kan vurdere produktet subjektivt og forskelligt fra vores skribenter og redaktører. PK Medier Test har ingen ret til at udbetale eventuelle erstatninger og tab.

Det er ikke tilladt at kopiere indhold fra denne side, og vi er indehaver og har rettigheder til indholdet på siden. Du kan derudover også læse mere om vores Cookie- og privatlivspolitik her, og hvordan vi behandler dine data.