Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Electrolux Ultimate 800 Cordless Cleaner - ledningsfri støvsuger

Klar, parat, rengør. Med Electrolux Ultimate 800 Cordless Cleaner ved hånden bliver rengøringen til en leg. I hvert fald næsten. Den smarte og ledningsfri støvsuger fra det velkendte mærke, kan nemlig fjerne støv og snavs fra selv hjemmest fjerneste afkroge.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
bedste ledningsfri støvsuger

Electrolux Ultimate 800 Cordless Cleaner har en brugstid på op til 35 minutter. Med andre ord, kan du nå mange af rummest hjem rundt på bare ét batteri. Denne ledningsfri støvsuger er tilmed en opdradering på tidligere modeller.

Her forstået at den har en slidstærk og langtidsholdbar motor, med en 6 gange kraftigere sugestyrke end tidligere set på lignende modeller.

Denne model kan dels anvendes som en almindelig ledningsfri støvsuger, men den er også udstyret med en quick release, hvilket er en håndholdt endhed, der ved bare et enkelt klik kan løsnes og frigøres fra ladestationen.

Spilder du i køkkenet eller har ungerne haft problemer med at ramme munden ved middagsbordet kan du derfor hurtigt og nemt finde den ledningsfri støvsuger frem og klare snavs, skidt, mad og hvad der ellers måtte ramme gulver derhjemme.

Et hjem består som bekendt af mange forskellige overflader. Fliser i badeværelset og måske entreen, gulvtæpper i stuen og trægulve i spisetuen. Alle disse overflader kræver forskellig rengøring, og derfor er denne ledningsfri støvsuger ved navn Ultimate 800 Cordless Cleaner udstyret med forskellige sugeevner.

Den ledningsfri og trådløse støvsuger finder tilmed automatisk ud af, hvilken sugeevne dit underlag har brug for. Med andre ord er dette både en smart og intelligent ledningfri støvsuger, der sikrer en god oplevelse med rengøring.

Vi har tidligere været inde på den kraftige motor, der er op til 6 gange så kraftig på denne ledningsfri støvsuger. Du skal dog ikke bekymre dig om at forstyrre familien, hvis du gør rent tidlig morgen eller aften. Denne model er eftersigende yderst støjsvag, hvorfor du nemt kan bevæge dig rundt i hjemmet uden at skulle tage for meget hensyn til familien.

Electrolux Ultimate 800 Cordless Cleaner ligger et sted mellem de dyreste og de billigste ledningsfri støvsugere på markedet. Denne model er derfor et rigtig godt valg, hvis du ønsker en model af høj kvalitet, men til en pris, der er til at betale.

Få et større overblik over forskellige ledningsfri støvsuger her.

Interesseret i flere støvsugere?

Måske du vil have fat i en den bedste ledningsfri støvsuger test? Læs med her.

Læs om Xiaomi robotstøvsuger her på siden. Der er mange som gør lige præcis brug af dette brand.

Miele robotstøvsuger er et stabilt mærke. Vi har skrevet en guide for de bedste Miele støvsugere. Læs mere her.

Severin robotstøvsuger - den billige model, som gør det yderst godt! Læs mere om den her.

Læs også om Bosch ledningsfri støvsuger her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle