Markedsføringsplan

Opnå succes med en markedsføringsplan

En markedsføringsplan er essentiel at have styr på, så man ikke impulsivt kaster sig ud og spenderer en masse marketingkroner, der reelt set aldrig vil give noget afkast. Kort set er formålet med planen altså, at den øger sandsynligheden for at opnå succes med den givne markedsføring, man som virksomhed udretter. Du har helt sikkert hørt fra enten lærere eller kendte iværksættere, at det altid er første step inden man begiver sig ud på markedet.

Med til at sætte rammerne

Formulering af budskabet

Budskabet er en af markedsføringsplanen afgørende parametre. Det er det, der skal nå ud til kunden, fangen interesseren og forhåbentlig ende ud i en konvertering – for at kunne måle en konvertering er det nødvendigt at få opsat den korrekte tracking . Her er der en række overvejelser, man kan gøre sig ift., hvad man konkret ønsker at kommunikere. Typisk med en markedsføringsplan bør man hvert fald klarlægge følgende 3 parametre fra start

Vil du få styr på din markedsføringsplan?

Så lad os tage en snak – ring på 4241 1647 eller udfyld formularen til højre

Udfyld formularen

Så sender vender vi tilbage hurtigst muligt.

Opfølgning på kampagnen

En markedsføringsplan skaber ikke meget værdi, hvis man ikke efterfølgende kan måle på effekten af kampagnen. Hertil er det vigtigt, at man kan få data på nogle konkrete resultater, som er til at regne med. I online marketingregi, skal der typisk opsættes relevant tracking, som sikrer at man kan følge med i alt relevant data fra kunderne. Dette er altså endnu et essentielt punkt at skrive på planen, inden man blot kaster sig ud og bruger tusindvis af kroner på vegne af sin virksomhed.

Lav en markedsføringsplan

Hvis du føler, at artiklen har givet dig en bedre viden omkring markedsføringsplaner, og hvad disse indebærer, så er du ikke langt fra at komme i gang. Googler du ’markedsføringsplan skabelon’ – så finder du lynhurtigt frem til en række skabeloner, der gør det nemt for dig at lave din næste markedsføringsplan. Hos PK Medier er vi eksperter i online markedsføring og derved også i at udvikle planer, der dækker alle jeres behov. Det er vigtigt at indtænke alle kanaler, når markedsføringsplanen skal udarbejdes. Indtænk både SEO (on-page, teknisk, off-page, linkbuilding mv.), Google Ads, Facebook annoncering, Instagram annoncering og det visuelle materiale der skal benyttes – vi anbefaler her at samarbejde med en fotograf, som kan bidrage med denne del. 

Hvis I gerne vil vide mere om marketing generelt kan I altid følge med på vores Facebook. I er også hjertens velkomne til at kontakte os, vores dygtige marketingeksperter sidder klar til at hjælpe jer med at komme godt i gang og få lagt en plan, der genererer resultater fra dag 1.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.