Fotograf København

Fotograf København - Få skudt professionelle billeder hos os

Fotograf København - Få ny visuel identitet

Sæt gang i jeres nye identitet og hyr en fotograf i København. Man siger at ‘et billede siger mere end 1000 ord’, og dette med god grund. En anerkendt undersøgelse viser nemlig, at hjernen processerer visuelt indhold 60.000 gange hurtigere end den kan nå at fortolke tekst. Med andre ord betyder det, at vi mennesker i høj grad bruger billeder til at forstå vores omgivelser og den verden, vi befinder os i. Du kender det måske selv, når du scroller igennem dit ‘nyhedsfeed’ på LinkedIn eller Facebook.

Skil dig ud med en professionel fotograf

Tekstbudskaber forsvinder let i mængden af post, imens et lækkert og skarpt billede fanger dit øjes opmærksomhed. Før du overhovedet er begyndt at tænke over selve teksten, har din hjerne allerede spottet og afkodet billedet på bare en tiendedel af et sekund.

Vil du puste nyt liv til dit brands visuelle identitet, er visuelt, fængende indhold i form af lækre billeder, der fanger dit publikums opmærksomhed et afgørende skridt på vejen. I følgende guide vil vi forklare dig, hvordan du bedst muligt udnytter dit potentiale og slipper din indre fotograf fri.

Vigtige egenskaber

Mulighederne med dronefilm er uendeligt mange. Det er derfor også muligt at tilpasse optagelserne, så de passer til netop den fortælling, din virksomhed har i sigte at fortælle. Droner bevæger sig mere eller mindre frit – og afstande og højder kan varieres. Hvad end du ønsker dronefilm af dine produkter, din virksomheds omgivelser eller blot ønsker at invitere dine seere med på en rejse, vil droneoptagelser med sikkerhed skille din virksomhed ud fra mængden og give et professionelt og fængende udtryk.

Hyr en professionel fotograf i København

Brug visuelle elementer til at opnå øget synlighed på bla. sociale medier. En undersøgelse foretaget af den amerikanske virksomhed Forrester Research viser, at billeder og visuelle elementer i virksomheders kommunikation på sociale medier, får op til 94% flere visninger. Visuelt indhold får langt flere likes, kommentarer og delinger end et opslag med ren tekst – så hvorfor ikke udnytte dette?

Spørgsmålet er, hvordan du skaber disse fængende billeder, der får dine følgere til at vente utålmodigt efter næste opslag. Hvad er et godt billede i al sin enkelhed, og hvad er det bedste motiv egentlig? Opskriften er ikke nødvendigvis helt så simpel, som den måske kan virke. Derfor kan du og din virksomhed gøre klogt i at hyre en professionel, der ved præcis, hvordan du udnytter dit brands fulde potentiale, og kan hjælpe dig med med at tage din visuelle identitet til nye højder.

Opskriften på det gode billede

Der findes et væld af opskrifter på, hvad et godt billede er, og hvad et godt det skal kunne. Definitionerne og opfattelserne er mange og afhænger mange gange af den enkeltes tilgang.

Et vigtigt pejlemærke, når man skal skabe nye og unikke billeder er i først omgang at finde motivet, der har et klart og tydeligt budskab. Teknikken skal spille og så skal billedet have et effektivt blikfang.

Godt og fængende materiale skal vække nysgerrighed og fortælle en historie, der ikke nødvendigvis behøver at være bundet op på en forklarende tekst for at give den fulde oplevelse. Et billede kan være helt enkelt i sit udtryk, men kan også være præget af en masse forskellige elementer. Det vigtigste er, at budskabet er helt tydeligt, og at det skaber en følelse hos den, der ser det.

Du kender det måske. At du bliver præsenteret for et billede, der enten giver dig et sug i maven eller får dine hår på armene til at rejse sig. Et interessant og helt unikt element ved det gode billede er, at det ofte kan vække et væld af følelser hos modtageren. Billeder kan samle folk, men de kan også splitte dem ad. Billeder kan bringe lys til historier, der er blevet glemt og overset, og de kan sætte fokus på at bringe nye historier til livs. Det vigtigste er, at fotografen ser muligheder og kan visualisere historier og skabe budskaber gennem kameralinsen.

Vil du hyre en professionel?

Så lad os tage en snak – ring på 4241 1647 eller udfyld formularen til højre

Udfyld formularen

Så sender vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.