Facebook Ads

Facebook Ads er ideelt til at skabe omsætning blandt nye & eksisterende kunder

Forbedre din ROAS med Facebook Ads med disse 4 tiltag

Sådan øges din omsætning med 3 strategiske steps

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Google. Vores team består af eksperter, der hver dag arbejder med Google, tester nye idéer inden for annoncering og konstant fokuserer på at optimere din virksomhed. Det betyder, at vi altid er på forkant af nye tendenser, når det gælder Google.

Er du kunde hos os, vil du ligeledes opleve de mange fordele, der er ved at arbejde sammen med Google.

Facebook Ads
Facebook Ads blueprint

Er vi et match?

Hos PK Medier arbejder vi hver dag tæt sammen med Facebook. Vores team består af engagerrede kollegaer, der alle tager ejerskab over processen. Vi tester hele tiden nye idéer inden for annoncering for at forbedre din ROAS og sikre, at din omsætning vækster. Det betyder også, at vi altid er på forkant med nye tendenser, når det gælder Facebook og den dertilhørende tracking.
 
Er du kunde hos os, vil du ligeledes opleve de mange fordele, der er ved at samarbejde med Facebook. 
Facebook Ads
Facebook Ads blueprint
Facebook Ads
Facebook Ads blueprint

Potentialevurdering

Udnytter du de mest effektive muligheder, og gør du det bedre end dine konkurrenter?

Udfyld formularen, og så laver vi gratis analyse af dit potentiale for dig. Vi vil her både se på tracking, Facebook annoncering, SEO og meget mere. 

Udfyld formularen

Så sender vi dig en analyse af dit potentiale.
Det er helt gratis og uforpligtende.

Disse virksomheder laver vi også Facebook Ads for

Kunderne udtaler

Nytænkende bureau med dokumenterede resultater

Opnå resultater med målrettede Facebook Ads

Når det kommer til digital markedsføring, kan din virksomhed ikke komme udenom det sociale netværk, Facebook. Det er her, dine kunder er! Facebook bør derfor også være en del af din markedsføringsstrategi. Lad os hjælpe dig med at skabe resultater med Facebook annoncering. Vores team går strategisk til værks, er nytænkende og kreerer content, der fanger brugernes opmærksomhed og skaber trafik til din hjemmeside. Vi hjælper både med det tekniske i forbindelse med tracking og vores fotograf hjælper det det visuelle materiale. 

Et stærkt hold af specialister

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hver sit speciale inden for online annoncering. Det betyder, at vælger du at annoncere gennem os, får du ikke bare en Facebook-specialist tilknyttet, men også en Google Adsspecialist samt et team af kompetente kreative medarbejdere, såsom en fotograf der kan bidrage med fængende visuelt materiale. Vi tilbyder helstøbte løsninger for din virksomhed – fra ideudvikling og tekstproduktion til det grafiske udtryk og teknikken bag.

Vi er Facebook Partnere

Vælger du at samarbejde med PK Medier om dine Facebook annonceringer, får du adgang til dit eget team af Facebook-specialister. Vi sparrer direkte med Facebook, hvorfor vi altid er et skridt foran resten af markedet. Vi ser potentiale og arbejder altid for at optimere din annoncering med afsæt i Facebooks egne afprøvede metoder og resultater.

Fuldstændig gennemsigtighed med Facebook Ads

Hver måned vil din virksomhed modtage en rapport, så du altid har et overblik over resultaterne. Her kan du få et indblik i det arbejde, som vi har udført, se præcis hvor vi har skabt resultater gennem den opsatte tracking, samt få indblik i, hvor vi ser potentiale.Har du spørgsmål til det arbejde, vi udfører for dig, behov for sparring eller andet, kan du let få fat i os.

Bestil et møde med os

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan gøre brug af Facebook Ads til markedsføring? Bestil et møde, hvor vi sammen med dig gennemgår jeres nuværende set-up, ser på potentialet og belyser, hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af markedsføring.

Strandlodsvej 6B, 2 th.

2300 København

Tel: 42 41 16 47

Email: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

SEO & Hjemmeside
Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.