Opdateret 8. februar 2024 af Peter Klitkou

Facebook Ads - Få hjælp til annoncering på sociale medier

Hos PK Medier arbejder vi hver dag med brugen af Facebook Ads, annoncering, strategisk og datadrevet. Vores team består af engagerrede kollegaer, der alle tager ejerskab over processen. Vi tester hele tiden nye idéer inden for annoncering for at forbedre din ROAS og sikre, at din omsætning vækster.
 
Det betyder også, at vi altid er på forkant med nye tendenser, når det gælder sociale medier og den dertilhørende tracking.
Kontakt osFacebook Ads

Forbedre din ROAS med Facebook Ads med disse 4 tiltag

Vær bevidst om, hvor din målgruppe befinder sig i beslutningsprocessen
Forny dit materiale og tænk i nye retninger
Husk de eksisterende kunder – der er også masser af omsætning at hente her
Opsæt den nødvendige tracking for at kunne måle dine resultater

Opnå resultater med målrettede Facebook Ads

Kunderne udtaler

Nytænkende bureau med dokumenterede resultater

-Thomas Rasmussen, indehaver af Grillen Burgerbar

Når det kommer til digital markedsføring, kan din virksomhed ikke komme udenom det sociale netværk, Facebook.

Det er her, dine kunder er! Facebook bør derfor også være en del af din markedsføringsstrategi. Lad os hjælpe dig med at skabe resultater med Facebook annoncering.

Vores team går strategisk til værks, er nytænkende og kreerer content, der fanger brugernes opmærksomhed og skaber trafik til din hjemmeside.

Vi hjælper både med det tekniske i forbindelse med tracking og vores fotograf hjælper det det visuelle materiale. Skal vi hjælpe med markedsføring for små virksomheder i dit firma? Kontakt os i dag.

Et stærkt hold af specialister

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hver sit speciale inden for online annoncering.

Det betyder, at vælger du at annoncere gennem os, får du ikke bare en Facebook-specialist tilknyttet, men også en Google Annoncering–specialist samt et team af kompetente kreative medarbejdere, såsom en fotograf der kan bidrage med fængende visuelt materiale.

Vi tilbyder helstøbte løsninger for din virksomhed – fra ideudvikling og tekstproduktion til det grafiske udtryk og teknikken bag.

Vi er Facebook Partnere

Vælger du at samarbejde med PK Medier om dine Facebook annonceringer, får du adgang til dit eget team af Facebook-specialister. Vi sparrer direkte med Facebook, hvorfor vi altid er et skridt foran resten af markedet. Vi ser potentiale og arbejder altid for at optimere din annoncering med afsæt i Facebooks egne afprøvede metoder og resultater.

Fuldstændig gennemsigtighed med Facebook Ads

Hver måned vil din virksomhed modtage en rapport, så du altid har et overblik over resultaterne.

Her kan du få et indblik i det arbejde, som vi har udført, se præcis hvor vi har skabt resultater gennem den opsatte tracking, samt få indblik i, hvor vi ser potentiale.Har du spørgsmål til det arbejde, vi udfører for dig, behov for sparring eller andet, kan du let få fat i os.

Bestil et møde med os

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan gøre brug af Facebook Ads til markedsføring? Bestil et møde, hvor vi sammen med dig gennemgår jeres nuværende set-up, ser på potentialet og belyser, hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af markedsføring.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle