Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Robotstøvsuger med gulvvask - Bedste robot gulvvasker

Med en robotstøvsuger med gulvvask får du ikke bare ordnet støvsugningen, men også gulvvasken i én og samme omgang. En robotstøvsuger med moppefunktion fungerer nemlig som en selvkørende gulvvasker, der nemt og hurtigt kører en moppe henover dit gulv. Find her vores guide til de bedste robotstøvsugere til danskernes hjem.
Af 
Opdateret d. 15. marts 2023
Robotstøvsuger med gulvvask

Mange har tit en hektisk og travl hverdag, hvor der både skal handles ind, hentes børn, luftes hund, laves mad, puttes børn og meget andet, inden man overhovedet kan tænke på rengøringen. Her er en robot naturligvis en god løsning, da den kan hjælpe med det hårde arbejde, der ligger i at støvsuge og vaske gulv, så du kan bruge tiden på noget andet. 

Netop derfor har producenter af støvsugere da heller ikke ligget på den lade side, men har derimod lagt hjernerne i blød og lavet fænomenale produkter, der kan hjælpe med hele rengøringen, fra støvsugning til vask af gulvet. Du kender nok godt iRobot og deres Roomba robotstøvsuger, der har hjulpet danskerne med at støvsuge gulvet i mange år. Nu kan man også få deres robot som gulvvask eller som støvsuger og gulvvasker i et. 

De 3 bedste robotstøvsuger med gulvvasker i test 2023:

Det kan være rart med en hjælpende hånd, når man i forvejen ikke har meget tid til sig selv, og da slet ikke rengøringen. Har man både børn og kæledyr, kan der hurtigt blive snavset, når der bliver slæbt snavs med ind udefra, eller når hunden fælder. 

Derudover spildes der også en del på gulvet, når man især har småbørn, og her kan en automatisk gulvvasker være en rigtig god ven at have. Netop derfor har vi også valgt at tage fat i en række af de bedste robotstøvsuger med gulvvask på markedet, for at undersøge om moppe og moppefunktion har det, der skal til, for at understøtte de behov, som en børnefamilie har.

 

Din smarte robot med støvsuger og gulvvasker i et

Hvis man ikke orker at svinge støvsugeren eller gulvmoppen hver dag, så kan en robotstøvsuger med moppe være en god løsning. De fleste robotstøvsugere med gulvvask er nemlig indbygget med smart-teknologi. Det vil sige, at de nemt kan styres fra en app på telefonen, så den kan køre når ingen er hjemme, og dermed ikke forstyrre nogen. 

Derudover kan de også nemt kortlægge dit hjem, så du undgår våde tæpper, møbler og sko ved hjælp af Imprint Smart Mapping-teknologi.

Herunder finder du vores bud på de bedste robotstøvsuger med moppefunktion, som du uden tvivl bør have med i overvejelserne, hvis du overvejer at få dig en.

Læs mere om de bedste robotstøvsugere i test.

 

Vores anbefaling til bedste robotstøvsuger med gulvvask

Ecovacs Deebot Ozmo T8 Aivi - Vores anbefaling

Ecovacs Ozmo bedste robotstøvsuger med gulvvask i test

RobotEksperten

Specifikationer

 • Beholderens kapacitet: 0,42 L
 • Lydniveau: 67 DB
 • Batterilevetid: 175 min
 • Opladningstid: 390 min
 • Højde på 9,3 cm.
 • Dørtrin: 2 cm
Robotstøvsuger med moppe - Bedste premiumvalg

iRobot Roomba j7+ - Premium gulvvasker

iRobot Roomba i7 robotstøvsuger til dyrehår

Specifikationer

 • Beholderens kapacitet: 0,313 L
 • Vandbeholder kapacitet: 0,21 L
 • Lydniveau: 67 DB
 • Batterilevetid: 75 min
 • Opladningstid: 240 min
 • Højde på 9 cm.
Bedste robotstøvsuger med gulvvasker til prisen

iRobot Roomba Combo 1138 - Bedste til prisen

roomba j7 robotstøvsuger irobot til hundehår

Specifikationer

 • Beholderens kapacitet: 0,389 L
 • Vandbeholder kapacitet: 0,21 L
 • Lydniveau: 68 DB
 • Batterilevetid: 110 min
 • Opladningstid: 240 min
 • Højde på 8,2 cm.

En robot til ethvert behov

Når du skal vælge en robotstøvsuger med gulvvasker, så er det vigtigt, at du først gør dig nogle overvejelser omkring, hvad der er behov for i dit hjem. Måske behøver du ikke den største og bedste med længst køretid, men måske bare én, der kan gøre arbejdet hurtigt.

Omvendt, kan dine behov for en robotstøvsuger med moppefunktion også omfatte større arealer, masser af snavs og skidt, som maskinen helst skal kunne klare selv.

Derfor er det også vigtigt, at du ikke bare vælger den bedste i test, men vælger den, der passer til netop dine behov for en gulvvasker med indbygget støvsugning og hele molevitten.

Læs også om andre smarte støvsugere eller en robotgulvvasker.

 

Vælg en robotstøvsuger med moppefunktion for at spare tid i hverdagen

Måske du bare gerne vil bruge mindre tid på at gøre rent i hverdagen, eller også er der andre dele af rengøringen, der tager din tid. Så er en robotstøvsuger med gulvvask en oplagt løsning for dig. Den famøse robotstøvsuger er nemlig blevet opgraderet med en gulvmoppe, der kan vaske gulvet for dig i samme ombæring som der bliver støvsuget. Læs også om iRobot Braava Jet M6 robotstøvsuger med gulvvask, der er firkantet, så du kan være helt sikker på, at den når ud i alle hjørner.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Grundig research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter ligger til grund for udvælgelse og anmeldelse af produkterne i nærværende artikel. De udvalgte produkter udbydes hos vores forhandlere, og kan derfor variere i pris. Du kan opnå et overblik over, hvor du finder produkterne til den bedste pris i vores pristabeller. Det er vigtigt at pointere, at vores anmeldelser altid er funderet på en samlet vurdering af produktet, trods partneraftaler.

Kriterier for vurdering og sammenligning af produkter

Produkttest udsendt af officielle eller upartiske instanser
Kundeanmeldelser og udtalelser
Vurdering ud fra specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
Kundeservice herunder garanti og omdømme hos udbyderen
Forbrugerens præferencer vurderet på baggrund af indsamlet indsigter

De ovennævnte kriterier sammenstilles med produktets pris og kvalitet, og på baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, som udmønter sig i reelle anbefalinger. Produkterne i nærværende artikel er en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov - og altså ikke en rangering af produkterne fra bedst til værst.

Angivelse af kilder og tests:

cnn.com- se kilde her.

zdnet.com - se kilde her.

pcmag.com - se kilde her.

menu-circlecross-circle