Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Airfryer test i 2023 - Find de bedste airfryers på tilbud

Airfryers er det seneste stykke tid stormet frem på markedet, og med god grund. Denne maskine gør simpelthen madlavningen nemmere, hurtigere og sundere. Vi ser modeller fra et hav af brands, hvor mange gør det super godt i test, anmeldelse feedback fra forbrugere og eksperter.
Af 
Airfryer test i 2023

Nogle udvalgte producenter er blandt andet Onyx, Cosori, Haws, Phillips, OBH Nordica og mange flere. Frister det derfor dig at kunne lave sprøde fritter, kylling eller kager hurtigt og effektivt, så hjælper vi dig til at finde den bedste airfryer i 2023.

Seneste opdatering: 22. NOVEMBER 2023

Vi opdatere løbende vores guide om bedste Airfryer test, så du som læser kan være sikker på at være opdateret, med de bedste produkter på markedet. 
I vores seneste ændring, har vi tilføjet 2 nye produkter: OBH Nordica airfryer Easy Fry Deluxe og Nordic Sense airfryer

Vi har nøje gennemgået de seneste ekspert anmeldelser, for at give dig den bedste information omkring airfryer bedst i test. 

Se her hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en airfryer

De 11 bedste airfryer i test-guiden 2023

Lad os komme til sagen og nærme os en stor oversigt over de bedste airfryers i test i 2023, så du kan komme i gang med den gode fedtfattige madlavning. Hold godt øje her på siden for gode tilbud, priser, kampagner og anden form for nedslag i prisen på din airfryer.

Onyx airfryer - Bedst i test 

Prøv i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

✅ 4,7 stjerner med +2100 anmeldelser
✅ Prøv produktet i 100 dage med fuld returret

En lille smart sag til en rigtig god og rimelig pris er denne Onyx Airfryer, som ofte befinder sig i en prisklasse på 1.000 kr. Du får et køkkenredskab, som giver dig mulighed for at have tomme hænder til anden madlavning, mens det tilbereder i maskinen.

Denne maskine har høj brugervenlighed, da den både har et lækkert design, men også 8 forudindstillinger, som gør at du blot sætter den i gang ved få klik. I test og anmeldelse af forbrugere og eksperter fremhæver de netop disse funktioner og så til den pris.

PK Mediers vurdering:

Her hos PK medier vurderer vi denne ONYX Airfryer som værende en effektiv og brugervenlig airfryer. Denne model er et oplagt eksempel i en bedst i test konkurrence. Den er netop meget rengøringsvenlig, hvilket mærkes i blandt  forbrugerne at de fortrækker i høj grad når der skal vælges en airfryer. Denne airfryer har mulighed for at kombinere sin funktioner, altså både friture, konvektions- og mikrobølgeovn, som er med til at holde på varmen og sikre at madvarerne forbliver sprøde. 

Hvorfor vælge denne model?

Du skal vælge en Onyx airfryer, da den både har en kapacitet på 5 liter, men uden at fylde meget på køkkenbordet derhjemme. Derudover er den et hit, fordi du kan skille den ad, og lægge delene til opvask i en opvaskemaskine.

Med et digitalt LCD display kan du styre, hvad der skal ske i din tilberedning. Der fremhæves ved denne model også at den er god til at sprede og distribuere varmen ud i hele ovnen.

Denne model fra Onyx finder du tit på tilbud på mærkedage eller i kampagner, hvor du derved kan få den til en endnu mere billig pris. Hold øje med vores oversigt over test her.

Bedste alternativ

Hurtig levering og 30 dages returret
philips avance collection airfryer

Philips Avance airfryer XXL

Elgiganten

✅ 4,7 stjerner med +816 anmeldelser
✅ Returret i 30 dage

Bedste priser på Philips Avance airfryer XXL

Bedste premium airfryer

Cosori airfryer - med premium features

Cosori airfryer

Bedste priser på Cosori airfryer

Et andet enormt lækkert produkt i denne kategori er en maskine fra Cosori. Hvis vi siger lækkert stilrent design, smart app og hurtig opvarmning, så har du først og fremmest key words til denne airfryer.

Test og anmeldelse er netop også disse elementer, som der fremhæves. Det som de fleste lægger mærke til er den tilhørende app, som gør at du kan styre maskinen fra afstand og sågar uden at være i rummet eller boligen.

Deres premium model kan både bage, lave rotisserie, “friture stege” uden olie og opvarme. Du får denne og flere af de andre modeller med et lækkert display, som viser dig temperature, tid og valg mulighederne af programmer.

PK Mediers vurdering:

Med denne Cosori airfryer vil du opleve et produkt som er effektivt, og har en rigtig god kvalitet, fremfor mange af konkurrenterne på markedet. Med denne airfryer har du som kunde mulighed for at erstatte flere forskellige køkkenredskaber, og dertil vil du få mere køkkenplads, da du ikke behøver flere forskellige køkkenmaskiner. PK Medier mener at denne airfryer er en oplagt mulighed, da den også har et flot og stilrent design, udover alle dens funktioner. 

Cosori med et hav af lækre modeller og opskrifter

Den tilbyder dig en god hjælp til støvsugningen af hundehår og andre dyrehår, da den har en eminent sugeevne, som tager selv de svære ting. Den foretager dog, som sagt, ikke gulvvask, men har en moppefunktion, hvor du kan vælge i din app at køre en eftertørring med moppe.

Denne maskine er ligeledes ikke den billigste, de de billige er mere simple modeller. Men herr betaler du for teknologi og intelligens i dine produkter, hvilket sparer dig for en masse tid.

I forbindelse med Black Friday at værd at undersøge nettet tyndt for en rabatkode, der glimrende rabatter på netop denne gennemtestet model.

Bedste airfryer til prisen

Kitchen Master airfryer - Effektiv og prisvenlig

kitchen master airfryer

TheRange.co.uk

Kitchen Master er et populært brand, som især er efterspurgt på det danske marked. Deres airfryers, som fås i to forskellige størrelse, nærmere bestemt i en 4,4 liters og en 12 liters version, er både effektive og rummelige og har gode anmeldelse..

I den større model kan man manuelt vælge en temperatur på mellem 80 og 220 grader, der gør det muligt at tilberede en lang række fødevarer på forskellige temperaturer. Dog er det også muligt at vælge mellem 11 forskellige forudindstillede tilberedningsprogrammer, der gør det nemt og bekvemt at betjene maskinen.

PK Mediers vurdering:

Med denne Kitchen Master Airfryer vil du opleve en høj efterspørgsel, da dette er et meget eftertragtet brand på det danske marked. Vi hos PK medier vurderer dette brand som et oplagt produkt til vores liste over bedste airfryer test, da den fåes i to størrelser, det vil sige der er både til dig som skal lave mad til dig selv og en nær, men også en mode til dig som eksempelvis har en stor familie. 

Sund og fedtfattig mad med Kitchen Master

Ved hjælp af den effektive og brugervenlige airfryer, i begge størrelse, kan du nemt lave sundere og mere fedtfattig mad, da det ikke kræver ret meget fedt eller olie at få lavet både sprøde pommes frites og andre lækkerier.

Derfor kan du også med fordel vælge netop dette brand, hvis du søger en maskine, der kan lave sprøde svær på flæskestegen, saftig kylling og knasende grøntsager og meget mere. Test det selv og find din nye yndlingsret i en sprød version.

Som et prik over i’et, er den også ganske prisvenlig.

Bedste danske airfryer

Claus Holms deli airfryer - Stor kapacitet

Claus Holms deli airfryer

Den danske kok, Claus Holm, som vi ofte møder op TV, blandt andet i morgenprogrammet Go’Morgen Danmark samt andre underholdningsprogrammer, har udviklet denne smarte og funktonelle airfryer, der har høj brugervenlighed og et flot design, som kan passe ind i ethvert hjem.

Med sin store kapacitet på hele 12 liter kan du næsten kalde den for en miniovn. Dog er forskellen her, at denne airfryer varmer udelukkende med cirkulerende varmluft, hvorimod en ovn typisk arbejder med over- og undervarme.

PK Mediers vurdering:

Claus HOLMs deli airfryer vurderes til at være en meget attraktiv model her hos PK Medier. Dette skyldes at vi kan se hos forbrugerne at de synes produktets pris, funktioner og brugervenlighed hænger godt sammen. Modellens kapacitet er en mellemstørrelse på markedet, hvilket kan anbefales til dig med en lille familie. Den har en meget støjsvag funktion, som er værd at foretrække i forbindelse med køb af en airfryer. 

Plads til hele familien

Netop den store kapacitet er med til at gøre denne smarte maskine til et populært valg blandt mange danske familier, og derfor kan det da også være svært at finde den på tilbud. Alligevel kommer den med i vores anmeldelse, da den netop har mange gode funktioner og kan brødføde alt fra en mindre til de større familier med sprøde retter.

I Claus Holms Deli airfryer kan du tilberede alt fra en hel kylling, der gerne får sprød skin og saftigt kød, en nakkefilet, kartoffelbåde, frosne grøntsager og meget andet, som hele familien kan nyde godt af. Den vinder da også gode point i flere test, der viser, at netop denne luftfritøse er et godt valg.

Bedste airfryer design

Haws airfryer - 8 forudinstalleret programmer

Haws airfryer

HomeSupply

Bedste priser på Haws Airfryer

Haws producerer en lang række af gode husholdningsprodukter, som du bør kende til, hvis du ikke allerede gør det. Her får du nemlig produkter af høj kvalitet, som udfører enhver opgave helt suverænt. Derfor er det da heller ikke en overraskelse at enhver anmeldelse giver denne airfryer gode scorer.

Med en kapacitet på 5,5 liter, der nemt kan rumme mad til et helt måltid til en helt familie, eller til dele af en middag til en større, har en effektivitet på kun 1400 Watt, som er relativt lavt, sammenlignet med andre lignende produkter. Dette gør også denne smarte maskine til et prisvenligt valg, i forhold til elforbrug.

PK Mediers vurdering:

Hos PK Medier vurderer vi denne Haws airfryer som en oplagt model til dig der der ønsker en model som ikke har så stor en kapacitet igen. Du har måske lyst til at prøve kræfter med en airfryer, men tænker ikke at skulle lave alle din hovedmåltider i den. Dette er et godt bud på en model dette formål, eller hvis du har et relativt lille køkken, som den gerne skal kunne stå i. 

Flot design, gode resultater

Ved hjælp af de 8 forudindstillede programmer kan du tilberede alt, fra pommes frites til hele stege, eksempelvis en flæskesteg, til perfektion. Du kan nemlig vælge at sætte den til selv at tilberede og opvarme dine fødevarer med et program, eller du kan indstille den manuel med temperaturer mellem 80 og 200 grader, i 5 graders intervaller.

Haws airfryerens gode og effektive varmluftssystem gør den til et sundere valg, da den bruger 75% mindre fedt til at få samme gode og sprøde resultat, som blandt andet en ovn og en almindelig frituregryde giver. Derfor er det her en sand vinder i test.

Bedste multifunktionelle airfryer

Ninja airfryer - Grill kombination

Ninja airfryer

Bedste priser på Ninja Airfryer

Den smarte airfryer fra Ninja kommer i flere forskellige modeller, der gør det muligt at finde en varmluftsfritøse til nærmest ethvert behov. Noget af det, som dette amerikanske brand især er blevet kendt for, er den ekstremt amerikanske design. Du kan nemlig få en ekstra stor airfryer, model 400, med hele to skuffer, der gør det muligt at tilberede flere retter på én gang.

Dette er især smart, hvis man ønsker at lave både sprøde kartofler og en lækker saftig kylling eller steg samtidig. Her bruger du blot hver sin skuffe til det enkelte job, og inden længe står du med et helt måltid, som du kan servere for familien eller gæster.

PK Mediers vurdering:

Med denne Ninja AG301EU airfryer model, har du mulighed for at skabe en følelse i retningen af at du griller. Denne model har netop en grill funktion, som kan benyttes i kombination med airfryerens forskellige funktioner. Så hvis du bor i lejlighed og ikke har en have, så er denne model en oplagt mulighed til dig, for at få oplevelse af sommer med ind i lejligheden. 

Bedst i test vinder og meget mere

Det er nok ikke så sært, at denne smarte maskine fra Ninja har vundet mange fine tests og har fået den ene gode anmeldelse efter den anden. Du får nemlig her et rigtig godt produkt, som er både effektivt, brugervenligt og innovativt på flere forskellige måder.

Anvender du én af de flere forudindstillerede tilberedningsprogrammer, klarer maskinen nærmest selv madlavningen, og i mellemtiden kan du jo med fordel få lidt kvalitetstid med familien - what’s not to like. Og rengøringen efterfølgende er heller intet problem med den gode non-stick belægning i kurven.

Bedste smart teknologi

Princess airfryer ovn

Princess airfryer

KitchenOne

Bedste priser på Princess Airfryer

Med den airfryer, eller miniovn, kan du lave sprød mad på en nem og enkel måde uden selv at stå i køkkenet i mange timer. Du kan dog stadig holde øje med maden, hvis du er nysgerrig, da frontlågen samt det indvendige lys gør tilberedningen synlig.

Du kan effektivt producere både små og store mængder mad i denne princess ovn, da der er plads til hele tre plader. Modsat mange andre modeller, besidder denne blot et stort rum frem for mindre opdelte rum.

PK Mediers vurdering:

Denne Princess Airfryer Ovn anbefales til kunden med en stor familie, grundet modellens store kapacitet. Denne airfryer har nemlig en rummelighed på 10L, dette medfører at du har mulighed for at tilberede store mængder mad til din familie, eller andre du har nær. 

Med funktionen rotisserie, kan du lave en hel kylling i den, og samtidig opnå at få et sprødt skind. Dog kan denne airfryer opleves at være lidt langsom i nogle tilfælde med tilberedningstiden. 

Lav alverdens retter med en Princess mini ovn

Der er nærmest ingen begrænsninger for, hvilke retter du kan tilberede. Ovnen er udstyret med hele 10 funktioner, hvorfor den også adskiller sig fra de fleste andre modeller på markedet. Dog er den fortsat nem at navigere i med sit touch display.

Selvom du får godt og robust køkkenudstyr med denne maskine, kan du nemt finde den til en god pris og endnu billigere, hvis den er på tilbud. Desuden er der flere praktiske elementer ved Princess, da mange af delene, den er udstyret med tåler opvaskemaskine, hvilket gør arbejdet endnu nemmere for dig.

Bedste XLL airfryer

Philips Avance airfryer XXL

Philips airfryer

Elgiganten

Bedste priser på Philips Avance airfryer 

Med dette smarte, multifunktionelle køkkenredskab kan du tilberede de lækreste retter lige efter din smag. Det smarte ved netop denne maskine er, at du kan tilberede mad på et hav af forskellige måder.

Så er du til sprød kylling, ovnbagte grøntsager eller hjemmebagte boller, kan denne airfryer trylle lækkerierne frem. Hvad end du ønsker at lave en mindre portion mad eller en stor portion til dine gæster, kan du med denne Philips XXL ovn tilberede, hvad det skulle være.

PK Mediers vurdering:

Med denne Philips airfryer får du en model som har flere forskellige funktioner, blandt andet deres TurboStar-teknologi, som går ind og sørger for at fjerne fedt fra maden, så hvis du fortrækker denne indstilling, så anbefales denne model. Dog er det relevant at nævne at denne model kan være relativ støjende ved brug. 

Smart teknologi

Ikke nok med, at madlavningen går meget nemmere, så kan du tilberede mad ved at anvende mindre fedt. Den varme luft inde i ovnen cirkulerer nemlig rundt på en sådan måde, at maden varmes ud fra en jævn temepratur. Du kan derfor opnår resultater, hvor du bruger 90% mindre fedt.

Denne airfryer fra Philips er brugervenlig og nem at betjene, da den besidder en digital skærm, hvor du kan vælge mellem de fem indstillinger, den allerede har indstillet. Der findes yderligere en tilhørende app, hvor du kan finde både retter og ingredienser, så du kan blive inspireret og nå nye højder med dine kokkeevner.

Med automatisk slukfunktion

Nordic Sense airfryer - Let at rengøre og med slukfunktion

Nordic sense airfryer

Bedste priser på Nordic Sense airfryer

Køkkenmaskiner fra Nordic Sense fås i flere udgaver, så du kan få en model, der passer til dig og dine behøv. Du kan derfor både anskaffe dig en mindre model og en større variant på henholdvis 5 og 12 liter.

Begge maskiner fungerer på samme smarte måde, hvor du kan tilberede dine yndlingsretter - det er blot mængden, der varierer for de to modeller. De besidder mindst 9 programmer, så du kan kokkere på forskellige måder alt efter, hvilke retter eller tilbehør, du ønsker.

PK Mediers vurdering:

Denne Nordic Sense airfryer anbefales til dig der ønsker et køkkenredskab som er let at rengøre efter brug, hvilket denne model er. Dette er blandt andet også en af årsager til at vi har taget den med på vores liste over bedste airfryer på markedet. Derudover har denne model en automatisk sluk funktion, som gør at det skal du ikke tænke over når det er du er færdig med at lave mad. 

Fedtfattig mad i airfryer

Selvom du kan tilberede diverse retter både fra det søde og det salte køkken og enten ved at bage, stege, fritere eller noget helt fjerde, så kan du gøre det ved at tilføre mindre mængder fedt end ved stegning på en almindelig pande. Det gør altså også denne lille ovn attraktiv, da den kan bruges på mange måder.

Hvad end du vælger den lille eller store variant fra Nordic Sense, bør du ikke være bekymret for at lade den lave din mad for dig. Begge modeller besidder en automatisk slukfunktion samt en sikring mod overophedning, så der ikke sker nogle ulykker i hjemmet.

Aftagelige dele passer til opvaskemaskinen

OBH Nordica airfryer Easy Fry Deluxe - Nem airfryer at rengøre

OBH Nordica airfryer

Bedste priser på OBH Nordica airfryer

Hvis ikke du allerede har afprøvet eller testet en mini ovn fra OBH Nordica, bør du uden tvivl investere i en køkkenhjælper herfra. Du kan helt nemt og enkelt tilberede diverse retter ved enten at sætte maskinen igang med at fritere, stege, bage eller en helt fjerde tilberedningsmetode.

Der er nærmest ingen begrænsninger og derfor kan du teste diverse opskrifter både med kød, grøntssager og kartofler. Men det er ikke kun det salte køkken, du kan lave retter fra. Du kan sagtens anvende din miniovn til at tilberede desserter og bagværk efter dine særlige ønsker.

PK Mediers vurdering:

Med denne OBH Nordica airfryer Easy Fry Deluxe har du mulighed for at lave smagfuld og sund mad til hele familien. Dette er en varmlufts frituregryde i rustfrit stål. Denne airfryer kan både bruges til grilning og bagning, og kan benyttes enten med lidt eller helt uden tilsætning af olie. Denne Easy Fry Deluxe model er perfekt til at bruge til frossen mad, så den anbefales til dig der ønsker at gøre det let. 

Funktionelt køkkenredskab

Med denne OBH Nordica airfryer Easy Fry Deluxe har du mulighed for at lave smagfuld og sund mad til hele familien. Dette er en varmlufts frituregryde i rustfrit stål. Denne airfryer kan både bruges til grilning og bagning, og kan benyttes enten med lidt eller helt uden tilsætning af olie. Denne Easy Fry Deluxe model er perfekt til at bruge til frossen mad, så den anbefales til dig der ønsker at gøre det let. 

bedste airfryer

Find din airfryer på tilbud

Er du på udkig efter en god pris på din kommende airfryer, så forstår vi dig godt. Det kan være en dyr affære, hvis du skal ud og have fat i en god model. De gode og smarte modeller koster ofter flere tusinde kroner. Men det er investeringen værd.

Det kan derfor være en smart ide at holde øje med tilbud, hvilket kan give dig markante nedslag i prisen. De fleste test og anmeldelse omtaler prisen, men uden forbehold for eventuelle tilbud, som nogle forhandlere har mere end andre.

Her på siden kan du se om deres priser er sænket, eller om de kan købes i forbindelse med en form for kampagne eller anden prisnedsættelse. Vi elsker, hvis du kan spare lidt penge. Nogle gange kan du spare helt op mod 30-50% på originalprisen.

OBH Nordica Actifry Genius XL - Airfryer med ekstra funktioner

Bedste priser på OBH Nordica Actifry 

Denne OBH Nordica Actifry Genius XL har en 2-i-1 funktion, eftersom at det både er en airfryer men også en actifryer. Denne model er lige til at overskue for alle og enhver. Brugervenligheden i denne model er helt i top, der fremstår ikke nogen mærkelige knapper som er med til at skabe forvirring under madlavningen. 

Dette er en airfryer med en roterende kurv, hvor der er plads til at lave mad til op til 8 portioner, netop 1,7 kg mad. Grundet modellens kapacitet, betyder det også at den er relativ tung at skulle flytte rundt på, den vejer nemlig 7 kg. 

Denne airfryer er lavet af kvalitet, hvilket også betyder at den selvfølgelig også laver mad af kvalitet. Det er en model som holder i lang tid, grundet materialernes kvalitet. Den har også et højt sikkerhedsniveau, som er betryggende for den enkelte kunde. 

Ved brug af denne OBH Nordica Actifry Genius XL er det muligt at fedtreducerer sit måltid via en af modellens teknologier. På den måde kan du have mulighed for at indtage mere fedtfattigt mad.
Derudover så har denne airfryer en timer indbygget i sig, og en automatisk slukfunktion. 

PK Mediers vurdering:

Denne OBH Nordica Actifry Genius XL anbefaler vi hos PK Medier særligt til dig der godt kan lide at jonglere rundt med flere ting adgangen i et køkken. Du har nemlig mulighed for at tilberede to forskellige madvarer, og derved vil du opleve at blive sparet for en masse tid. Dette er blandt andet end af årsagerne til at vi også har taget denne med på vores liste over bedst i test airfryer. 

Funktionelt køkkenredskab

Med Easy Fry kan du fremstille retter uden brug har ret meget fedtstof. Inde i ovnen cirkulerer varm luft, der sikrer en jævn tilberedning af maden, så du altid er sikret en lækker tilberedning.

Hvis I er en familie bestående af mange personer, burde det ikke være noget problem. Easy Fry kan fremstille portioner til hele otte personer ad gangen. Du får solidt håndværk med en model fra OBH Nordica og deres modeller er af rigtig god kvalitet. Derfor kan du nemt og enkelt lave mad igen og igen til din familie, hvad end den er stor eller lille.

Hvor finder du et godt tilbud?

Med Easy Fry kan du fremstille retter uden brug har ret meget fedtstof. Inde i ovnen cirkulerer varm luft, der sikrer en jævn tilberedning af maden, så du altid er sikret en lækker tilberedning.

billig airfryer

Hvis I er en familie bestående af mange personer, burde det ikke være noget problem. Easy Fry kan fremstille portioner til hele otte personer ad gangen. Du får solidt håndværk med en model fra OBH Nordica og deres modeller er af rigtig god kvalitet. Derfor kan du nemt og enkelt lave mad igen og igen til din familie, hvad end den er stor eller lille.

Bedste billige airfryer

Hvilken aifryer, der er den bedste, er meget individuelt. Man kan sagtens vælge nogle af de billige modeller, men er de billigste nu også de bedste? Vores råd vil til enhver tid være, at du vælger en, der passer til de behov og krav du har.

Måske søger du en airfryer, der kan dække hele familiens behov, og her er det måske en maskine med stor kapacitet, der gør jobbet, og derfor måske også én, der koster lidt mere end andre. Derimod kan det også bare være, at du ønsker en lille, smart én, der hverken ripper kontoen eller har de store funktioner.

De bedste valg af billige airfryers

Hvis du er ude efter en billig airfryer, vil vi anbefale, at du leder efter én, som både møder dine krav, og som samtidig også passer i den størrelse, som dækker dine behov. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, men det er ikke altid tilfældet med netop disse maskiner.

De billige airfryere kan nemlig sagtens være nogle af de bedste på markedet, mens de helt dyre godt kan være på grund af brandets renommé og ry, at de ligger i den dyrere end af skalaen. Find derfor det produkt, der lever op til dine test og har en god anmeldelse ud fra dine behov.

bedste cosori airfryer 2023

Hvad er en airfryer?

Hvis ikke du kender en airfryer endnu, så er det på tide. Denne maskine, og køkkenredskab, er et af de smarteste produkter, som kan hjælpe dig med madlavningen i køkkenet. Denne maskine er en varmluftovn, som kan tilberede uden stort brug af olie eller anden fedtstof.

Denne type maskine findes i forskellige design, hvor nogle ligner mere en miniovn end andre, og hvor de fleste ligner frituregryder. En sådan maskine varmer din mad op lyn hurtigt ved hjælp af luft og ikke olie.

Med airfryers kan du tilberede en masse forskelligt mad, på den nemmeste måde. Den cirkulerer luft rundt i maskinen, som gør at du hurtigt kan få varme til dine råvarer. Du kan faktisk med den høje varme tilberede din mad uden fedtstoffer.

bedste cosori airfryer i test 2023

Det er ikke blot pommes frites eller kylling, du kan lave i din maskine, det er sågar også desserter og kager, du kan lave i denne maskine. Du kan selv lave flæskesteg, æbleskiver, ribbenssteg, medister, tørre frugt og en masse anden i din maskine. Det bliver din nye bedste ven i dit køkken.

Det kan du lave i din airfryer

Når du først har fået fingre i bedst i test airfryer, vil du kunne lave nærmest hvad som helst i den. Det gode ved en luftfritøse er, at du kan bruge den lidt lige som en varmluftovn, hvilket betyder, at du både kan bage med den, grille med den, tørre mad i den, tilberede både frugt, grønt, kød, fisk, ja, sågar kager af forskellige art, og meget, meget mere.

Derfor kan det være en fordel at have en aifryer, hvis du har et lille køkken og ikke har råd til eller plads til en ovn, eller hvis du generelt set bare er glad for hurtig og nem tilberedning, der samtidig også giver en god og sprød overflade.

Da airfryeren arbejder med cirkulerende varmluft, kom varmen hele vejen rundt om fødevaren, og derfor bliver maden tilberedt hele vejen rundt på samme tid, så saften holdes inde, skorpen bliver sprød og tilberedningstiden forkortes.

Du kan med fordel tilberede fødevarer som:

  • Oksekød: Bøffer, culottesteg, hakkebøf, roastbeef, og så videre.
  • Svinekød: Flæskesteg, stegt flæsk, bacon, porchetta, ribbenssteg, osv.
  • Kylling: Kyllingevinger, hel kylling, kyllingelår, nuggets, kyllingebryst, mm.
  • Fisk: Fiskefilet, fiskefingre, laksefilet, fiskefrikadeller, torskefilet, og så videre.
  • Grøntsager: Broccoli, rosenkål, tomater, majskolber, rodfrugter, mm.
  • Kartofler: Pommes frites, bådkartofler, bagekartofler, flødekartofler, osv.
  • Frugter: Æbler, pærer, ananas, grape, samt tørring af alle former for frugter.
  • Bagværk: Småkager, muffins, brownie, tærte, crumble, cranola, osv.

Dette er blot for at nævne nogle af alle de mange muligheder, der findes derude, og derfor er dette liste naturligvis ikke udtømmende. Men pointen er, at du kan bruge din airfryer bedst i test 2023 til nærmest hvad som helst - det, du ville bruge din varmluftsovn til, kan du bruge din air fryer til.

Madlavning med airfryer

Privat note

Ift. de modeller som er blevet testet, og som vi har erfaring med, har vi oplevet at nogle er af bedre kvalitet end andre. Det er ikke altid at kvalitet og pris på de forskellige produkter hænger sammen. Derfor kan en maskine til 999 DKK være lige så god, hvis ikke bedre end en model til +3000 DKK.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en airfryer?

Størrelse/rummelighed

Størrelsen og rummeligheden på maskinen er en essentielt faktor at kigge efter, når du er på jagt efter den helt rigtig maskine. Rummeligheden i maskinens kurv er nemlig meget forskellig fra model til model. Hvis du påtænker at skulle lave mad til flere mennesker af gangen, vil du med stor sandsynlighed blive glad for en model, der har en større kurv og dermed større kapacitet.

Kraft

Kraften i maskinen har også en afgørende betydning for kvalitet og resultaterne af den mad, du laver i din airfryer. Jo dyrere end model du køber, jo højere vil kraften maskinen alt andet andet lige være. De fleste udgaver bruger omkring 800-1000watt, imens de større maskiner bruger op til 1700 watt. Modellerne med større kraft vil kunne lave maden klar på hurtigere tid end øvrige varianter.

Specifikationer

Du kan finde modeller med mange forskellige slags funktioner, som kan have en betydning for den glæde du får af den. Nogle varianter kommer med touch funktion og digital timer, hvilket for nogle kan være en stor fordel, når de benytter den. Andre modeller er særligt egnet til at tilberede kød imens nogle maskiner kan komme i opvaskemaskinen. Det er meget individuelt hvilke specifikationer, der er vigtige, men det er helt klart værd at sætte sig ind i, inden du investerer dine penge i en sådan maskine.

Pris

Prisen er naturligvis også en vigtig faktor at overveje, da denne kan være meget varierende. De dyrere modeller koster 3000kr +, imens du også kan få modeller helt ned til 500kr og under. De dyrere modeller har oftest en større kapacitet, og de vil samtidig kunne lave din mad hurtigere og af bedste kvalitet.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Grundig research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter ligger til grund for udvælgelse og anmeldelse af produkterne i nærværende artikel. De udvalgte produkter udbydes hos vores forhandlere, og kan derfor variere i pris. Du kan opnå et overblik over, hvor du finder produkterne til den bedste pris i vores pristabeller. Det er vigtigt at pointere, at vores anmeldelser altid er funderet på en samlet vurdering af produktet, trods partneraftaler.

Kriterier for vurdering og sammenligning af produkter

Produkttest udsendt af officielle eller upartiske instanser
Kundeanmeldelser og udtalelser
Vurdering ud fra specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
Kundeservice herunder garanti og omdømme hos udbyderen
Forbrugerens præferencer vurderet på baggrund af indsamlet indsigter

De ovennævnte kriterier sammenstilles med produktets pris og kvalitet, og på baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, som udmønter sig i reelle anbefalinger. Produkterne i nærværende artikel er en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov - og altså ikke en rangering af produkterne fra bedst til værst.

FAQ

Hvilke airfryers er de bedste?
Der findes flere gode airfryers på det danske marked, dog er den bedste og mest anbefalede model Onyx Airfryer. Dette produkt er value for money, og har alle de vigtige funktioner.
Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis man køber en airfryer?
Der er flere ting du bør være opmærksom på inden du køber en Airfryer, blandet andet designet så maskinen passer dit køkken. Desuden bør du kigger på køkkenmaskinens strømforbrug da det kan variere meget.
Er en airfryer pengene værd?
Ja, hvis du er vild med hurtig madlavning, så vil en airfryer bestemt være pengene værd. Disse maskiner spare dig både tid, og sørger for at maden bliver lækkert samt sprødt.
Hvad kan jeg lave i en airfryer?
Overordnet er det kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan tilberedes i en airfryer. Generelt kan alt hvad der kan laves i en ovn, ligeledes tilberedes i denne maskine. Du kan altså finde lækre opskrifter til både pomfritter, kylling & grøntsager samt meget andet.

Angivelse af kilder og tests:

chevron-downmenu-circlecross-circle