Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Find den billigste robotstøvsuger 2022 - spar penge på en billig model

Få en ekstra hånd til din rengøring i hjemmet med en billig robotstøvsuger. Der findes et hav af muligheder og prisklasser, og vi har i denne guide samlet nogle af de billigste på markedet.
Af 
Opdateret d. 8. juli 2022
forsidebillede robot

Det kan være svært at få tid til støvsugningen og den generelle rengøring derhjemme, så hvis du vil spare lidt tid på netop dette, så har du andre muligheder end at hyre en rengøringskone, og vi hjælper dig med at finde en billig løsning.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Når du skal finde den helt rette maskine til støvsugning er der mange parametre at tage højde for, og det handler derfor for dig om at finde ud af dine behov først. Det kan være at du ønsker en kraftig model, en billig model eller en højteknologisk robotstøvsuger. Vi har her samlet de billigste modeller i 2022.

Overblik: En billig robotstøvsuger uden at gå ned på kvalitet

På denne guide finder du mærker som Zaco, Xiaomi og Severin, da de er nogle af de billigste på markedet i øjeblikket - også uden tilbud. 

Severin RB 7025 - billigste på markedet

Denne lille billig robotstøvsuger er muligvis en af de billigste du finder, uden der bliver gået meget på kompromis. Du finder den flere steder til under 1.000 kr. Den kører rigtig fint og har et meget lavt støjniveau, som kan gavne dig, hvis du er i samme rum som maskinen, mens den arbejder.

Den har 3 forskellige funktioner og kan støvsuge i op til 90 minutter ad gangen, før den skal til opladning igen. Den kan ca. rengøre 100m2. Det er derfor en billig, nok den billigste robotstøvsuger til kvaliteten.

Severin laver både billige og mindre billige modeller, så du kan også købe andre fra dette mærke, som har flere funktioner og større motor. Men hvis du vil spare penge er dette et rigtig godt alternativ. 

Se produkt her: reoverview.dk/

Xiaomi Mi Robot - billig robotstøvsuger med moppefunktion og gulvvask

Denne lille maskine har udover sin gode sugeevne til støvsugning også moppefunktion, hvilket gør, at den kan hjælpe dig med gulvvask. 

Den kan rengøre op til 120m2, og kører effektivt rundt. Det er ikke den billigste, men en billig robotstøvsuger med gulvvask. Prisen ligger på omkring 1.500 kr., hvilket overordnet er en rigtig god pris for sådan en rengøringshjælper som disse robotter.

Et andet smart ekstra element ved denne Xiaomi er dens opkobling til en App, som gør at du kan styre den fra en app, og du behøver på den måde ikke at være i samme rum for at kontrollerer dens færden.

xiaomi robotstoevsuger

Se produkt her: elgiganten.dk/

Fristet af andre modeller, som måske ikke nødvendigvis behøver at være billige?

Hvis du ønsker at se mere til vores store guide over de bedste robotstøvsugere i test i 2022, som ikke nødvendigvis er de billige modeller men de bedste, så kan du læse vores artikel her:

https://pkmedier.dk/robotstoevsuger-bedst-i-test/

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle