Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Billig robotstøvsuger top 5 - støvsuger tilbud og rabatkode

Skal du have den bedste billige robotstøvsuger til hjemmet, så du får en ekstra hånd til din rengøring i hjemmet? Der findes et hav af muligheder og prisklasser, og vi har i denne guide samlet nogle af de billigste på markedet. Vi har samlet støvsuger tilbud, og anmeldelser af hvilke maskiner du bør købe indenfor et mindre budget i 2024. Se også aktuelle rabatkoder fra kendte brands. 
Af 
Billig robotstøvsuger 2024

Det kan være svært at få tid til støvsugningen og den generelle rengøring derhjemme, så hvis du vil spare lidt tid på netop dette, så har du andre muligheder end at hyre en rengøringskone, og vi hjælper dig med at finde en billig løsning. Se de bedste modeller på markedet indenfor robotstøvsuger i 2024.

Billige robotstøvsuger 2024

billigste elselskab
Billig robotstøvsuger
Neatsvor X500
Rating
billigste elselskab
Drifttid
90 - 120 min
Sugeeffekt
3000 Pa
Opladningstid
480 min
Mopping
Ja
Aut. opladning
Ja
Pris
2,190,-
Neatsvor billig
Neatsvor X650
Rating
billigste elselskab
Drifttid
120-180 min
Sugeeffekt
6000 Pa
Opladningstid
480 min
Mopping
Ja
Aut. opladning
Ja
Pris
4,290,-
Billig roomba
iRobot Roomba i7
Rating
Drifttid
75 min
Sugeeffekt
1800 Pa
Opladningstid
90 min
Mopping
Ja
Aut. opladning
Ja
Pris
2,999,-
Billig robotstøvsuger top 5
iRobot S9 Plus
Rating
Drifttid
120 min
Sugeeffekt
2200 Pa
Opladningstid
90 min
Mopping
Ja
Aut. opladning
Ja
Pris
11,999,-
Støvsuger tilbud og rabatkode
iRobot Roomba j5
Rating
Drifttid
120-180
Sugeeffekt
1700 Pa
Opladningstid
180 min
Mopping
Ja
Aut. opladning
Nej
Pris
5,499,-
Støvsuger tilbud og rabatkode
iRobot Roomba j7
Rating
Drifttid
180 min
Sugeeffekt
2200 Pa
Opladningstid
120 min
Mopping
Ja
Aut. opladning
Ja
Pris
3,999,-
Find top 5 for de bedste billige robotstøvsugere
Neatsvor X600
Rating
Drifttid
120-180 min
Sugeeffekt
6000 Pa
Opladningstid
480 min
Mopping
Ja
Aut. opladning
Ja
Pris
3,990,-
Find top 5 for de bedste billige robotstøvsugere
iRobot Roomba i8
Rating
Drifttid
180 min
Sugeeffekt
2200 Pa
Opladningstid
120 min
Mopping
Ja
Aut. opladning
Ja
Pris
4,499,-

Seneste opdatering: 26. Marts 2024

Vi bruger løbende tid på at opdaterer vores guide om billigeste robotstøvsuger, så du som kan være sikker på at være opdateret, med de bedste produkter på markedet. 

I vores seneste ændring, har vi tilføjet 2 nye produkter: Neatsvor X500 og Ariete Pro Evolution

Vi har nøje gennemgået de seneste ekspert anmeldelser, for at give dig den bedste information omkring airfryer bedst i test. 

Top 5 bedste billige robotstøvsuger i test i 2024:

Når du skal finde den helt rette maskine til støvsugning er der mange parametre at tage højde for, og det handler derfor for dig om at finde ud af dine behov først. Det kan være at du ønsker en kraftig model, en billig model eller en højteknologisk robotstøvsuger. Vi har her samlet de billigste modeller i 2024.

Overblik: En billig robotstøvsuger uden at gå ned på kvalitet

På denne guide finder du mærker som Zaco, Xiaomi og Severin, da de er nogle af de billigste på markedet i øjeblikket - også uden tilbud. 

Vores anbefaling af robotstøvsuger til katte- og hundehår

Neatsvor X500 - Vores anbefaling

- Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti
- 4,7 stjerner på Trustpilot

bedste robotstøvsuger

Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti

Fordele

 • Indbygget moppefunktion med vandbeholder
 • Start hvornår du vil via tilhørende app
 • Ekstra sugestyrke på 3000 PA
 • Prøv maskinen i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Højdepunkter

 • Batteri: 2500 mAh
 • Brugstid: 120 min.
 • App: Google Home app
 • Hurtig opladning

Hvorfor vælge Neatsvor X500?

Der er mange gode grunde til at vælge en Neatsvor X500. Dette er nemlig en billig robotstøvsuger, der ikke bare lever om til minimumskravene, men som brillerer i test. Den kan med sin 3000 PA sugevene, suge alt fra genstridige hundehår op af tæpper til små stålkugler op. Der skal en del sugekraft til at gøre dette, men det formår den lille maskine alligevel.

Derudover er den lav, effektiv og så klarer den de fleste opgaver til perfektion - herunder også at komme ind under sofaen. Derfor er det helt sikkert også en maskine, du bør overveje, hvis du skal investere i en støvsuger med robot. Hertil har den også et imponerende lavt støjniveau, som ligeså gør den eminent til et hjem med dyr eller bør, da den ikke vil skræmme med lyd.

Ved hjælp af den smarte app, som kan bruges til betjening af denne bedste billige robotstøvsuger, så kan du nemt og bekvemt sætte den igang med rengøringen, selvom du ikke befinder dig i rummet, eller sågar i hjemmet, hvor den skal udføre sin magi. Herudover er den også ganske let, så du nemt kan løfte den fra rum til rum, hvis behøvet, og så har den et stort arbejdsareal på op til 220 kvadratmeter.

iRobot Roomba 694 - Bedste værdi for pengene ift. billig robotstøvsuger

billig robotstøvsuger

Prøv med 60 dages tilfredshedsgaranti

Severin RB 7025 - billigste på markedet

Højde på 7 cm

Robotstøvsuger

Vægt på 1,5 kg

Fordele:

 • Integreret objekt- og trappesensor
 • 3 rengøringstilstande
 • Lav profil og højde

Højdepunkter:

 • 90 minutters driftstid
 • 2 sidebørster
 • Lavt støjniveau

Hvorfor vælge Severin RB 7025?

Denne lille maskine er klart én af de bedste billige robotstøvsuger og er muligvis en af de billigste du finder, uden der bliver gået meget på kompromis. Du finder den flere steder til under 1.000 kr. Den kører rigtig fint og har et meget lavt støjniveau, som kan gavne dig, hvis du er i samme rum som maskinen, mens den arbejder.

Den har 3 forskellige funktioner og kan støvsuge i op til 90 minutter ad gangen, før den skal til opladning igen. Den kan ca. rengøre 100m2. Det er derfor en billig, nok den billigste robotstøvsuger til kvaliteten.

Severin laver både billige og mindre billige modeller, så du kan også købe andre fra dette mærke, som har flere funktioner og større motor. Men hvis du vil spare penge er dette et rigtig godt alternativ. 

Xiaomi Mi Robot - billig robotstøvsuger med moppefunktion og gulvvask

xiaomi robotstøvsuger

Elgiganten

Højde på 8,2 cm

Robotstøvsuger m. gulvvask

Vægt på 3,6 kg

Fordele:

 • App- og stemmestyring
 • Moppefunktion
 • HEPA filter

Højdepunkter:

 • Klarer trinhøjde på op til 2 cm
 • Planlægningsfunktion
 • Sugestyrke på 2500 Pa

Hvorfor vælge Xiaomi Mi Robot?

Denne lille maskine har udover sin gode sugeevne til støvsugning også moppefunktion, hvilket gør, at den kan hjælpe dig med gulvvask. Blandt de bedste billige robotstøvsuger er denne én af dem, der performer allerbedst i forbindelse med gulvvask funktionen.

Den kan rengøre op til 120m2, og kører effektivt rundt. Det er ikke den billigste, men en billig robotstøvsuger med gulvvask. Prisen ligger på omkring 1.500 kr., hvilket overordnet er en rigtig god pris for sådan en rengøringshjælper som disse robotter.

Et andet smart ekstra element ved denne Xiaomi er dens opkobling til en App, som gør at du kan styre den fra en app, og du behøver på den måde ikke at være i samme rum for at kontrollerer dens færden.

Ariete Pro Evolution - God og billig robotstøvsuger

billig robotstøvsuger

Højde på 7,5 cm

Robotstøvsuger m. gulvvask

Vægt på 1,5 kg

Fordele:

 • HEPA filter
 • 2 sidebørster
 • Lav højde og profil

Højdepunkter:

 • 90 minutters driftstid
 • Genkender højdeforskelle
 • Sugetyrke på 2200 Pa

Hvorfor vælge Ariete Pro Evolution?

Selvom den er billig, er det alligevel en god og effektiv robotstøvsuger, man har med at gøre, når man vælger en Ariete Pro Evolution. Her får du nemlig en støvsuger, der kan arbejde løs i 90 minutter uden stop, og herefter har en relativt kort opladningstid på blot 3 timer.

Den kan indeholde en hel del støv, skidt og møg, i dens 0,3 L støvbeholder, som er rigeligt til et almindeligt hjem. Med den lave højde og profil kan den nemt manøvrere sig rundt omkring møbler og ind under møbler som senge og sofaer, og derfor er denne billige robotstøvsuger også god til at komme godt i bund med sugningen.

Når den opererer, så gør den det helt automatisk. Dette sker ved cirkulære bevægelser og langs væggen, så den får det hele med. Hertil er de to sidebørster med til at opfange al skidt - stort som småt. Hertil fanger det smarte og allergivenlige HEPA filter også alle partikler, der ellers måtte blive hvirvlet op i luften.

Cleanmate S850 - Billig rengøring med gulvvask

billig robotstøvsuger

Højde på 8,5 cm

Robotstøvsuger m. gulvvask

Vægt på 3 kg

Fordele:

 • HEPA filter
 • Stor beholderkapacitet på 500 ml
 • Effektiv moppefunktion

Højdepunkter:

 • Klarer dørtrin op til 1,5 cm
 • Genkender underlagstype
 • Køretid på 100 min

Hvorfor vælge Cleanmate S850?

Cleanmate S850 er en god og effektiv, men også billig støvsuger. Den befinder sig i klassen for robotstøvsugere med moppefunktion, hvori den er én af de billigste. Det betyder dog bestemt ikke, at den hverken er grund eller upraktisk. Tværtimod.

Denne billige robotstøvsuger er nemlig både intelligent, så den kan kortlægge et rum, registrere underlaget, så den kan justere sugeevne og moppefunktion og meget andet. Derudover vælger den selv det rengøringsprogram, som klarer opgaven på bedste vis. Hertil fanger de to sidebørster skidt og snavs, iden vådmoppen gør sit job.

Robotstøvsugeren fra Cleanmate kan tidsindstilles, så den har gjort rent når du kommer hjem, eller så den på anden vis passer ind i dit skema. Cleanmate S850 kan betjenes vida den medfølgende fjernbetjening, som kontrollerer dens funktioner.

Med andre ord, hvis du ønsker en god og billig robotstøvsuger, der både kan klare gulvvask, suge godt og effektivt, kan registrere og rengøre forskellige gulvtyper og overflader, og som også er både komptakt og praktisk i størrelsen, så er Cleanmate S850 et rigtigt godt valg i den billigste ende af skalaen.

YouTube video

Dreame F9 robotstøvsuger og moppe i én

billig robotstøvsuger

Elgiganten

Højde på 8 cm

Robotstøvsuger m. gulvvask

Vægt på 1,5 kg

Fordele:

 • vSLAM navigationssystem
 • Digital NIDEC motor
 • Appstyring

Højdepunkter:

 • 90 minutters driftstid
 • Sugetyrke på 2500 Pa
 • Arbejdsareal på 250 m2

Hvorfor vælge Dreame F9?

Denne smarte robotstøvsuger fra Dreame kommer med en digital NIDEC motor, som giver en sugestyrke på hele 2500 Pa. Sugeevnen kan desuden indstilles til fire forskellige niveauer, så den både kan suge kraftigere på tæpper og lignene, og være mere skånsom andre steder.

Dreame F9 robotstøvsugeren kommer også med vSLAM-teknologi, som betyder, at støvsugeren bevæger rundt på den mest effektive måde, når den gør rent. Hertil scanner og kortlægger den rummet ved hjælp af 30.000 punkter, der giver et yderst detaljeret navigationskort, som denne billige robotstøvsuger anvender til navigation.

Ikke nok med at denne billige støvsuger kan navigere og rengøre i et hvilket som helst rum, så kan den også efterfølgende vaske og moppe gulvet. Hertil er den også udstyret med en non-leak vandtank, så der intet vandspild vil forekomme. Ved hjælp af appen kan du vælge mellem tre forskellige moppefunktioner, med automatisk beregning af vandforbruget.

Du får således én af de billigste robotstøvsugere med moppefunktion i én i Dreame F9. Det er ikke bare en funktionel og intelligent maskine, men også en rigtig god ven, der også har et flot design. Vælg denne, hvis du gerne vil have den bedste billige robotstøvsuger.

Produkt Pris Vores vurdering Brugstid Højde
Neatsvor X500 2.490,- Bedste robotstøvsuger 2023 120 min 7,5 cm
iRobot Roomba i7 robotstøvsuger 2.999,- Bedste robotstøvsuger premium 120 min 8,4 cm
Miele Scout RX3 robotstøvsuger 6.695,- Smart 3D navigations system 120 min 8,4 cm
iRobot Roomba j7 robotstøvsuger 3.599,- Med automatisk opløftelig gulvmoppe 120 min 8,4 cm
Braava Jet m6 robotstøvsuger 4.574,- Ideel til gulvvask 120 min 8,4 cm

Masser af gode tilbud

Når det kommer til en billig robotstøvsuger, så findes der rigtig mange, og rigtig mange forskellige. Det betyder også, at det hurtigt kan blive uoverskueligt at skulle vælge mellem alle de mange tilbud, du får. 

Vi vil dog altid anbefale, at du vælger en robotstøvsuger, ikke bare fordi den er billig, eller måske den billigste på markedet, men fordi de opfylder dine behov. Selvom et tilbud ser godt ud, behøver det bestemt ikke at være det bedste tilbud til og for dig.

Se altid først på, hvad dine behov er, og se så herefter på de tilbud, du har at gøre godt med. Måske finder du en billig robotstøvsuger, som lever helt op til de krav du har. De billigste løsninger vil altid være dem, som både er gode i kvalitet og i funktion, og er du glad for produktet, vil det også være den billigste løsning i længden.

Kommer du nemlig hjem med et produkt, som du egentlig ikke er helt tilfreds med, selvom den var billig og derfor ikke rippede hele kontoen, så ender det måske alligevel med ikke at være det billigste løsning, fordi du så kort tid efter vil skulle ud og finde et nyt tilbud, fordi den ikke virker mere, fordi den er utilfredsstillende eller lignende.

Din billigste mulighed vil således være at finde et produkt, som du fra starten af finder som det allerbedste. Herefter kan du gå på jagt efter tilbud, så du kan finde den billigste pris på den eller måske finde billige tilbud, så din investering ikke behøver at være unødvendig stor, mens stadig velovervejet.

Kan en billig robotstøvsuger erstatte en almindelig model?

Er du på jagt efter en billig robot støvsuger men undrer dig over, om en billigere model kan erstatte en almindelig model? Der er naturligvis stor forskel på kvaliteten af en robotstøvsuger alt efter hvilken model, du køber. Hvis du vælger at købe en billig model, kan det i nogle tilfælde betyde, at den blot bør blive benyttet som et supplement til den almindelige model. 

Om en robot støvsuger er billig eller ej, vil der er være nogle ting, som den ikke er i stand til at klare hvad angår støvsugningen. Først og fremmest er maskinen rund, hvorfor den ikke kan nå ind i hjørner i hjemmet. Dette vil betyde, at du selv skal sørge for at fjerne støvet i de hjørner og andre steder, hvor en robotstøvsuger ikke kan nå ud. 

Ydermere er en robot støvsuger ikke designet til at kunne køre over høje kanter. Det betyder altså, at den kun kan rengøre én etage ad gangen. Derudover vil den heller ikke kunne støvsuge trapper.

Med andre ord kan en robotstøvsuger, hvad end den er billig eller ej, altså ikke kunne erstatte den almene model 100%. En robot støvsuger er dog stadig en meget smart opfindelse, der vil bidrage til et renere hjem og en nemmere hverdag, men du bør dog stadig rengøre hjemmet med en almindelig støvsuger af og til.  

En robot støvsuger er et genialt udstyr til dig, der har dyr i hjemmet. Nogel husdyr fælder nemlig så meget, at der nærmest skal støvsuges hver eller hver anden dag, hvorfor en robot støvsuger hvis hjælpe markant på dette problem. En billig robotstøvsugerkan sagtens fjerne dyrehår upåklageligt, og du behøver ikke at købe en dyr model til dette formål. Du kan købe en billig robotstøvsuger hos mange forhandlere, som stadig er super god kvalitet trods prisen. Vi håber dette bragte dig tættere på en beslutning!

Billig robotstøvsuger billede

Fristet af andre modeller, som måske ikke nødvendigvis behøver at være billige?

Hvis du ønsker at se mere til vores store guide over de bedste robotstøvsugere i test i 2024, som ikke nødvendigvis er de billige modeller, men de bedste, så kan du læse vores artikel her.

Vi har nemlig gjort os umage for at se hele markedet igennem, så du kan foretage det bedste valg baseret på den rette viden. Derfor vil du også kunne finde flere forskellige test til den bedste billige robotstøvsuger, den bedste til dyr, børn og så videre, og så videre.

Er du nysgerrig på andre områder, eksempelvis el ladcykler eller øreringe til børn så læs med her. 

FAQ - Billig robotstøvsuger

Kan en robotstøvsuger også vaske gulv?
Ja, man robotstøvsugere har også en indbygget moppefunktion, som gør det muligt for den at vaske gulvet, når den har kørt rundt og støvsuget. Det betyder, at du både kan slippe for støvsugningen og gulvvasken, hvis du har en støvsuger med begge funktioner.
Hvilken robotstøvsuger er billigst?
Den billigste robotstøvsuger på markedet er Severin RB 7025. Denne støvsuger kan ofte findes til under 1.000 kr, som gør den til den allerbilligste. Dog må får man en effektiv og funktionel robotstøvsuger, som gør arbejdet godt og ordentligt.
Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin?
Ja, nogle robotstøvsugere kan sagtens tage turen hen over lavere dørtrin. Dog skal du være opmærksom på, at kommer dørtrin op over 3 centimeter i højden, så vil langt de fleste robotstøvsugere have svært ved at klare turen over dørtrinnet.
Hvad er godt at vide ved køb af robot støvsuger?
Alle robotstøvsugere er forskellige. Nogle er lavet til at komme godt ind i hjørnerne, mens andre er lavet til at suger hår og støv effektivt ud af sprækkerne i gulvet eller gulvtæppet. Derfor er dette værd at være opmærksom på, når du skal ud og investere i en robotstøvsuger.

Kilder og tests:

chevron-downmenu-circlecross-circle