Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

iRobot braava jet m6 anmeldelse - Hvid og blå robotgulvvasker

Du har måske hørt om en robotstøvsuger, men rengøringen kan blive endnu lettere endnu med en iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker i hvid og blå. Denne model er wi-fi tilsluttet og kører effektivt rundt i flere rum i et rengøringsmønster. Denne robot gulvvasker kan navigere rundt om møbler, tæpper og andre forhindringer, der kan være i hjemmet. Spar penge ved at finde den på tilbud eller med rabat her.
Af 
iRobot Braava Jet m6

Den har en tilhørende ladestation, hvor den selv kører hen, når den skal oplades. Hvis den ikke nåede at blive færdig med rengøringen, fortsætter den blot, hvor den slap, når den er ladet op. Ifølge en iRobot Braava Jet M6 anmeldelse kan den gøre rent i op til 150 minutter, hvorefter det tager 180 minutter for den at lade op igen. Om den kan nå at rengøre hele området afhænger altså af arealets størrelse.

Bedste iRobot robotgulvvasker

Vores anbefaling af bedste robotstøvsuger. 

Neatsvor X500 - Vores anbefaling

- Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti
- 4,7 stjerner på Trustpilot

bedste robotstøvsuger

Neatsvor

Se laveste pris

15% rabatkode: PK15

Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti

Fordele

  • Indbygget moppefunktion med vandbeholder
  • Start hvornår du vil via tilhørende app
  • Ekstra sugestyrke på 3000 PA
  • Prøv maskinen i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Højdepunkter

  • Batteri: 2500 mAh
  • Brugstid: 120 min.
  • App: Google Home app
  • Hurtig opladning

Den er derudover kompatibel med stemmestyring, og kan styres direkte fra din smartphone via en iRobot app. 

Den smarte præcisionsjetspray opløser snavs og klistrede områder på gulvet, hvilket sikrer en grundig gulvvask. Der er også forskellige rengøringsklude til forskellige formål, som både kan klare de mere udfordrende områder samt fejning af støv, dyrehår og andet snavs. 

Modellen Braava Jet M6 har et firkantet design, der ikke blot er lavet for udseendet, men som også gør at den kan nå helt ind i hjørner, hvilket kan være problematisk for en, der har et rundt design. Produktet har derudover en hvid og blå farve, der stilrent kan passe ind i mange forskellige hjem og indretninger.

Sådan bruger du din robot gulvvasker

Afhængigt af om du ønsker gulvvask eller fejning, er det første du skal gøre at sætte en rengøringsklud på til dit ønskede formål. Derefter skal du tilføre vand i beholderen, hvor du også kan putte Braava jet rengøringsmiddel for en dejlig, ren duft. 

Når dette er gjort, kan du blot sætte den på gulvet og trykke på knappen, der hedder CLEAN, hvorefter din iRobot robotgulvvasker vil begynde rengøringen. 

Er du interesseret i, at læse mere om irobot? Så læs mere her

Imprint Smart Mapping-teknologi

For at styre hvor den skal gøre rent henne, kan du ved hjælp af den intelligente teknologi i appen afskære områder, hvor du ikke ønsker, at den skal rengøre. Det kan eksempelvis være omkring spisebordet, hvor der er spisestole i vejen. 

Du kan også styre, hvilket rum der skal rengøres og hvornår det skal klares. M6 navigerer rundt i et mønster, der er effektivt og som kan finde rundt om forskellige forhindringer i hjemmet. 

Det smarte system gør også, at den lærer dit hjem at kende og kan huske rummene, samt hvor og hvornår der skal gøres rent. Hvis du har en robotstøvsuger fra i- eller s-serien fra samme mærke, kan denne fortælle din robotgulvvasker, at den skal gå i gang med at vaske gulv, når der er blevet støvsuget. Det har aldrig været nemmere at holde sit hjem rent.

Produkt Pris Type
Roomba Combo® j9+ 10.999,00 kr. Støvsuger & gulvmoppe
Roomba® j9 6.499,00 kr. Støvsuger
Roomba Combo® j5+ 6.999,00 kr. Støvsuger & gulvmoppe
Roomba Combo® j5 5.499,00 kr. Støvsuger & gulvmoppe
iRobot® Roomba® j7 3.999,00 kr. Støvsuger
iRobot® Roomba® i7 2.999,00 kr. Støvsuger
Roomba Combo® i8 4.499,00 kr. Støvsuger & gulvmoppe
iRobot® Roomba® i3+ 3.499,00 kr. Støvsuger
iRobot® Roomba® s9+ 11.999,00 kr. Støvsuger
Roomba Combo® i5 2.999,00 kr. Støvsuger & gulvmoppe

iRobot Braava Jet M6 anmeldelse

Når du skal købe en robot gulvvasker, kan de ofte befinde sig i den højere prisklasse grundet teknologien. Det kan derfor være godt at undersøge markedet og de forskellige produkter, inden du tager en købsbeslutning. Ved at læse en iRobot Braava jet m6 anmeldelse kan du få et indblik i, hvad andre købere synes om lige netop det produkt. 

Det kan være, at du kan spejle dig i deres beskrivelser af behov og type af bolig, så du kan få et indblik i, om produktet kan leve op til dine behov og forventninger. En robot gulvvasker kan nemlig være mere eller mindre effektiv alt efter, hvilken slags bolig den gør rent i, f.eks. i forhold til hvilken type gulv og hvor store arealer den skal gøre rent. 

Vi har undersøgt diverse eksperter og brugeres udtalelser om en iRobot Braava Jet M6 anmeldelse, og det er med bred enighed at denne robot gulvvasker opfylder de fleste behov. Den har en masse smarte funktioner, der er ideel til de fleste hjem. 

Den er især god til hjem med mange hårde gulve, da den eksempelvis har en præcisionsjetspray, der opløser og tager hånd om klæbrige pletter og snavs. Den passer stort set sig selv, og skal blot have fyldt vand på en gang i mellem så den kan holde sig kørende. Du kan endda styre den via stemmestyring, så den vurderes derfor til at være super nem at betjene og holde ved lige.

Køb den på tilbud eller med rabat

Det kan godt føles som lidt af en investering, når du skal byde en robot gulvvasker velkommen i din husholdning. En iRobot Braava Jet M6 indeholder mange brugbare funktioner, der gør, at du slipper for at svinge støvsugeren og gulvmoppen ligeså ofte som før. Det kan derfor anses som en form for rengøringshjælp, der dog kan sættes i gang, lige når det passer dig og uden ekstra omkostninger. 

Når du først har købt en robot gulvvasker, så skal du ikke længere bekymre dig om pletter på gulvene, støv og snavs. Den klarer nemlig arbejdet for dig i en travl hverdag. Hvis du alligevel synes, at det er lidt udenfor budget, så kan du være heldig at finde den på tilbud. 

Når du først har udset dig, at du gerne vil have denne braava jet m6 model, så er det bare med at holde øje efter, om der er aktive rabat koder på diverse hjemmesider, der forhandler modellen, eller om den på et tidspunkt kommer på tilbud. 

På den måde kan du være heldig at få skåret lidt af prisen af og stadig få dig en effektiv rengøringshjælp derhjemme. 

Hvorfor vælge en gulvvasker?

Flere undrer sig over, hvad fordele er ved at have en gulvvasker helt generelt. Det gælder selvfølgelig, som så mange andre gadget i ens hjem, at de ofte ikke er livsnødvendige, men at de gør livet både nemmere, mere effektivt og sjovere.

Det samme gælder med en robotgulvvasker. Den gør livet og rengøringen en del nemmere, og du kan få den til at arbejde for dig, mens du er væk eller laver andre ting i hjemmet. Det gælder især for denne iRobot Braava jet M6 model, som er god til netop at gøre arbejdet for dig.

Vi kan komme med et par fordele på en robotgulvvasker generelt her:

  • Arbejder selvstændigt
  • Kan nemt styres med app funktion (de fleste modeller)

 

YouTube video
menu-circlecross-circle