Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Electrolux robotstøvsuger - Læs både om Pure i9 og I9.2-6dgm

Der er mange gode grunde til at investere sine penge i en Electrolux robotstøvsuger. Blandt andet bidrager den til en nemmere hverdag og lettere rengøring, som giver dig tid til at gøre de ting, du godt kan lide.
Af 
forsidebillede

Blandt de test vindende modeller finder du blandt andet modellerne Pure i9 og i9.2-6dgm.

Bedste iRobot robotstøvsugere

electrolux-robotstoevsuger-pure

I9.2-6dgm

Køretid på 120 minutter
Opladningstid på 2 timer
Kørestid 100 minutter

I9.2-6dgm

6300,-

4,1 på Trustpilot med +20 anmeldelser

Pure i9

Pris: 6300kr. 

Funtkioner: 

  • Køretid på 120 minutter
  • Opladningstid på 2 timer
  • Kørestid 100 minutter 

Med denne Electrolux robotstøvsuger får du en fantasisk maskine, som klarer sig godt i anmdelelser fra eksperter. Maskinen har først og fremmest en app funktion, der gør det muligt at styre din Pure i9 fra din smartphone. På denne måde er det muligt at styre maskinen alt imens, man sidder på kontoret langt væk fra hjemmet. Appen kan downloades nemt til iOS og Android. 

Din Pure i9 har en intelligent ladestation, hvilket betyder, at din electrolux robotstøvsuger helt selv kan finde tilbage til opladeren igen. Den følger altid det planlagte rengøringsprogram, og når den har strøm igen fortsætter den rengøring, hvor den slap. 

Denne Pure i9 model indeholder også en automatisk stop funktion, hvilket er særligt smart i hjem med børn eller dyr. Hvis barnet f.eks. Tager maskinen op, vil den automatisk stoppe med at, og dermed mindsker dit barn risikoen for at få fingrene i klemme. 

I9.2-6dgm

Pris: 4500 

Funtkioner: 

  • 3 krafttilstande 
  • Tilknyttet app

Denne i9.2-6dgm electrolux robotstøvsuger minder på mange måder om i9. Det er også en trakanten maskine, hvilket er helt ideel til rengøring af snævre området og hjørner i rummet. Den er udstyret med en 3D navigering og en laser, der kortlægger møblernes position, således at den støvsuger så effektivt, som muligt. 

I9.2-6dgm maskinen har hele tre kraftitilstande - både stille, standard og kraftig. Dette giver altså den bedste rengøring af dit hjem uanset hvilken overfladetype, der skal rengøres. Når din electrolux robotstøvsuger rengører dit hjem, vil den følge et bestemt rengøringsprogram. Når i9.2-6dgm maskinen er ved at løbe tør for strøm vil den køre tilbage til dens opladerstation, hvorefter den vil gentage rengøringen, når den er færdigopladt. 

Denne i9.2-6dgm Electrolux robotstøvsuger kan købes hos Elgiganten til 4500kr. I nogle tilfælde vil du også kunne finde både Pure i9 og i9.2-6dgm på internettet på tilbud, hvorfor du med fordel kan kigge online, inden du lægger vej forbi din nærmeste Elgiganten. De to modeller minder på mange måder om hinanden, og du kan altid læse på Electrolux hjemmeside, hvis du vil vide mere om specifikke forskelle. 

YouTube video

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle