Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Onyx airfryer test 5 liter eller 8 L - Anmeldelse & tilbud

I denne artikel får du en test af Onyx airfryer med en kapacitet på enten 5 liter eller 8 L. Dette indebærer også en anmeldelse af deres nye Dual samt Grill variant, som giver dig muligheden for at lave to forskellige retter samtidigt. Se vores tilbud på de forskellige varianter og find den, der passer til dig.
Af 
onyx airfryer
Det kan være svært at få både madlavning, afhentning og rengøring til at gå op i den travle hverdag. Med en Onyx airfryer kan du få overskuddet tilbage igen. Madlavningen i en Onyx airfryer tager omkring halvdelen af den tid, som det ville tage i en almindelig ovn, og rengøringen tager ikke længe, da både kurv og håndtag er egnet til opvaskemaskinen. Du får derfor både en hurtig og let løsning, som giver dig mere tid til at være nærværende i en travl hverdag.
 • bedste airfryer
  Produkt:
  Onyx airfryer 5L
  Bedømmelse
  5/5
  Spar 48% i dag
  +2100 anmeldelse
  Digitalt LCD display
  Se tilbud
  Se bedste pris
 • Produkt:
  Onyx airfryer 8L
  Bedømmelse
  4.9/5
  8L stor og rummelig
  Nem at anvende
  Nem at rengøre
 • Produkt:
  Onyx airfryer 4L
  Bedømmelse
  4.7/5
  Ikke så stor
  Super hurtigt madlavning
  Tåler opvaskemaskine
 • Produkt:
  Onyx airfryer grill
  Bedømmelse
  4.9/5
  Stor kapacitet på 5L
  Grill din mad
  Tåler opvaskemaskine
 • Produkt:
  Onyx airfryer DUAL
  Bedømmelse
  4.9/5
  Stor kapacitet på 4+4 liter
  Tilbered retter samtidig
  Tåler opvaskemaskine
 • Seneste opdatering: 19. MARTS 2024

  Vi sørger altid for at vores guide, om Onyx airfryers er opdateret, så du som læser, hele tiden er opdateret på de bedste produkter på markedet. 

  De 5 bedste Onyx Airfryer

  ProduktOnyx airfryer 5L
  Onyx airfryer 8L  Pris999,-1.299,-1.499,-699,-999,-
  Vores vurderingBedste Airfryer i test 2023God til større portionerBedste til store familierGod til 1 personGod til grill
  Kapacitet5L8L4+4L 4L5L
  Vægt4,3 kg6 kg7,4 kg3,4 kg3 kg
  Effekt 1500 W1700 W1350+1350 W1200 w1300 W
  Se mereSe mereSe mereSe mereSe mere

  En airfryer fra Onyx Cookware kan både klare de klassiske hverdagsretter, en god flæskesteg eller den lette snack. Du får derfor en alsidig maskine, som ikke går på kompromis med kvaliteten af maden.

  Vores anbefaling af den alsidige airfryer

  Onyx airfruer 5 liter - Bedst i test

  - Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti
  - 4,7 stjerner på Trustpilot

  onyx airfryer

  Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti

  Fordele

  • Stort og rummelig med
  • Meget brugervenlig
  • Digitalt display
  • Rust frit stål, der gør det nemt at rengøre
  • Kurv og håndtag tåler opvask
  • Moderne design

  Funktioner

  • Temperaturindstillinger fra 80-200 °C 
  • Otte forudindstillede madprogrammer
  • Perfekt stegning
  • 5 Liter kapacitet
  • Vægt på 4,3 kg
  • Dimensioner på 27 x 28 x 31 cm

  Du bør helt klart denne, hvis du er på udkig efter en moderne airfryer med et slankt design. Lav alle dine favoritretter, og undgå slatne pommes frittes eller tør kylling. Find et godt tilbud i dag, på én af de suveræne maskiner med gode anmeldelser.

  Læs også vores, hvordan du får sprøde pommes frites i airfryer.

  Hvilken Onyx airfryer skal jeg vælge?

  Hvis du overvejer at anskaffe dig en Onyx airfryer, men er i tvivl om, hvilken du skal vælge, skal du læse med her. Den fås med en kapacitet:

  • 4 liter
  • 5 liter
  • 8 liter
  • 4+4 liter (dual)

  Ønsker du, at den skal være lille og diskret, og har du ikke behov for at lave mad til mange mennesker, er det oplagt at vælge en kapacitet på 4 liter. Du får de samme muligheder med en Onyx airfryer 4 L, men i et mindre design.

  Er I mere end 2 personer i husstanden, anbefales det at købe en kapacitet på 5 liter eller 8 L. Her får I stadig et elegant design, men lidt flere muligheder i forhold til madlavningen. Rengøring er lige så enkel, hvor du blot smider kurven i opvaskemaskinen efter brug. Om I vælger en Onyx airfryer 5 liter eller 8 L, afhænger af jeres behov og plads i køkkenet.

  Hvis I ønsker at gøre madlavningen endnu nemmere, kan I også vælge varianten dual. Her får I muligheden for at lave to retter samtidig, hvor hver kurv har en kapacitet på 4 liter. Dette gør både madlavningen hurtigere og nemmere, hvor I både kan lave sprøde pommes frites, samtidig med, at fiskefileterne bliver sprøde. 

  Se også en andmelselse Onyx cookware pander eller et tilbud robotstøvsuger med mobbefunktion. Læs også om vores favorit tyngdedyne. 

  onyx aifryer

  Fordele ved at vælge en Onyx airfryer

  Der findes mange gode grunde til at vælge en Onyx airfryer, fremfor så mange andre brands og modeller. Herunder hører blandt andet faktorer, som: 

  • Høj brugervenlighed
  • Stor kapacitet
  • Jævn varmefordeling
  • Flere produktmuligheder

  Dette er blot nogle af de fordele, der findes ved at vælge en Onyx airfryer. Ved at vælge netop dette brand, får du desuden fingrene i et velkendt og anerkendt mærke, som lever gode kvalitetsprodukter.

  Onyx er især blevet fremhævet for deres gode non-stick belægning, som de både har på kurven i airfryeren, som gør den supernem at rengøre og holde pæn, men også på deres tilbud om forrygende stegepander, som fås i flere forskellige størrelser. Læs også vores anmeldelse heraf.

  Vores vurdering af Onyx Cookware airfryer

  Vi har valgt at fremhæve og skrive om netop denne model, og dette brand, fordi det er en suveræn maskine, der kan levere medium til høj kapacitet, alt efter, om du behøver mad til mange eller til få. Der er nemlig plads til 5 liter i standard modellen, som giver dig god mulighed for at tilberede større mængder mad, der bliver perfekt tilberedt den hurtige luftcirkulation.

  Med Onyx airfryer får du en ensartet tilberedning, som kan overvåges og kontrolleres nemt ved hjælp af det digitale display med touch. Maskinens suveræne non-stick belægning gør det supernemt at rengøre efter madlavning, så man ikke skal bøvle med dette. Du kan med fordel vælge at købe aifryeren fra producentens egen hjemmeside, hvor du også kan finde tilbud og rabatter.

  Find gode airfryer tilbud her.

  Lækre pommes frites Onyx airfryer

  De bør du overveje inden køb

  Der er forskellige ting, du helt sikkert bør overveje, inden du begiver dig ud i at investere i en aifryere, generelt set. Der er nemlig nogle punkter, som er gode at afklare, inden du indser, at det var det forkerte valg. Herunder gælder blandt andet:

  • Størrelse
  • Pris
  • Effektivitet

  Læs mere om de forskellige områder nedenfor, samt anden information, som kan komme dig til gode, hvis du er i tvivl, om du bør vælge en Onyx Cookware airfryer, eller et lignende produkt fra et andet brand. Læs gerne en anmeldelse af produktet, inden du køber det.

  Størrelsen

  Når du skal vælge en airfryer efter dine behov, er det være at overveje, hvor meget kapacitet, du behøver. Det er klart, at du måske ikke behøver den allerstørste, hvis der kun skal laves mad til dig, men måske er det netop den store, der er passende, når der skal laves mad til hele familien.

  Overvej derfor, om du skal vælge en lille, mellem eller stor Onyx airfryer, og eventuelt, om det skal være en Onyx Dual airfryer med to skuffer, hvor du kan tilberede forskellige fødevarer på samme tid, men adskilt.

  Prisen

  Det, der især er en game changer, for en Onyx airfryer, er prisen, som ikke kan sammenlignes med andre lignende produkter. Her får man nemlig en airfryer af høj, høj kvalitet, men til en ganske lav pris, sammenlignet med, hvad man får.

  Ses der på konkurrenter, der kan tilbyde lignende kvalitet og produkter, ligger priserne gerne mellem 500 og 1000 kr. højere. Derfor er det også helt sikkert anbefalelsesværdigt at vælge netop dette brand, hvis du øsnker at få mest for dine penge.

  Lad være med at vælge én af de helt billige airfryers, hvis du samtidig ønsker høj kvalitet og god effekt. Find Onyx' produkter på tilbud, hvis du ønsker en billig pris.

  Se også Onyx gryder.

  Onyx airfryer peberfrugter i kurv

  Effektiviteten

  Som nævnt, er Onyx airfryere generelt gode og effektive. De tilbyder en jævn og god tilberedning af fødevarer. Du kan nemt indstille maskinen efter ønsker ved hjælpe af det smarte LCD-display. Her kan du med fordel vælge ét af de otte forudindstillede programmer, hvis du eksempelvis skal have sprøde fritter eller lækker kylling.

  Vælg hertil tiden, hvis du kender denne, eller sæt maskinen igang, og tjek undervejs, om maden får den ønskede tilberedning. Indstil mellem 1 og 60 minutter på mellem 80 og 200 grader. Dette er desuden gode intervaller, som passe de flestes behov.

  Er du også lidt glemsom, som mange er, så er der heldigvis også autosluk på airfryeren, så du undgår at overtilberede din mad og at bruge unødvendigt med energi på at have apparatet tændt.

  Brugernes anmeldelser af Onyx airfryer

  Generelt set, er Onyx airfryer meget populære blandt brugerne, hvor den især får gode anmeldelser for sin effektivitet, gode, jævne tilberedning og smarte, brugervenlige design.

  Hertil er det også værd at nævne, at flere brugere har pointeret, at man får den bedste effekt, hvis man ført opvarmer airfryeren, så den har en temperatur på mellem 150 og 170 grader. For dette, gives airfryeren 10 minutters opvarmningstid på disse temperaturer, hvorefter maden nemt kan tilberedes til perfektion.

  Dermed er det både en god og effektiv maskine, som komme mange behov i møde med de suveræne egenskaber, som bare fungerer. Skal din næste airfryer være fra Onyx, så tøv ikke med at overveje de gode modeller i flere forskellige størrelser.

  Se desuden Neatsvor X500 og Neatsvor X520

  Se også vores anmeldelse af Qookware 7,5L airfryer.

  Angivelse af kilder

  BBC Good Food - se kilde her.

  Good Housekeeping - se kilde her.

  The Independant - se kilde her.

  FAQ - Onyx airfryer

  Hvilken Onyx airfryer er den billigste?

  Den billigste pris finder du ved at vælge den mindste variant på 4 liter. Dog finder du de bedste tilbud ved at vælge en af de større Onyx airfryers.

  Hvilken temperatur har Onyx airfryer?

  Onyx airfryer har en temperaturindstilling mellem 80-200 grader.

  Hvilke retter kan jeg lave i en Onyx airfryer liter?

  Med en kapacitet på 5 liter kan du lave mange retter. Der er blandt andet plads til en kylling eller en flæskesteg.

  Er en Onyx aifryer 5 liter god?

  Onyx Cookware er et populært mærke, når det gælder airfryers, og deres Onyx airfryer 5 liter klarer sig rigtig godt i anmeldelser, og er derfor et godt valg.

  menu-circlecross-circle