Opdateret 19. august 2021 af Peter Klitkou

Hjemmeside pris? Få mere indsigt her

Med den hurtigt voksende udvikling på nettet er en stærk online tilstedeværelse ikke bare ekstrem vigtig for en effektiv konkurrencemæssig fordel, men alt afgørende. En god hjemmeside er derfor nøglen til online succes. Den skaber flere leads, øger konventeringsraten og skaber derved mere salg.

Der er altså mange grunde til, at det kan være en god investering at bruge ressourcer på at få opsat en effektiv og stærk hjemmeside. Men hvad koster det at få en god hjemmeside?

Det er selvfølgelig common sense, at man vil have mest muligt ud af sine penge. Derfor kan det være en god ide først at skabe sig et overblik, over hvad man betaler for, og hvilke muligheder der er. Her dykker vi længere ned i hjemmeside pris og hvad vi kan tilbyde dig som webbureau, så du får mest muligt ud af dine ressourcer.

På udkig efter en hjemmeside pris

Kan man kun købe sig til en hjemmeside, hvis man ikke allerede har en?

Nej. Hos os hjælper vi ikke kun med opsætningen af helt nye hjemmesider for kunder som endnu ikke har en side.

Vi hjælper dig også med at effektivisere den nuværende du måtte have, og med at lave en ny, mere opdateret hjemmeside end den du har.

Indhold og opsætning spiller en stor rolle når det kommer til at skabe leads til din side.

Det er derfor vigtigt at sørge for at din hjemmeside er opdateret til kravene fra de største søgemaskiner, og at selve indholdet på siden er opsat, så det kan optimere din SEO på bedst mulige vis. Har du brug for hjælp til SEO kan du læse om hvorfor du skal vælge PK som dit SEO bureau her. 

For at få en hjemmeside pris for optimering af din nuværende side eller skabe en ny hjemmeside for dig, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe ind til os.

Så kan vi aftale et uforpligtende møde, hvor vi kommer med vores faglige vurdering af, hvordan vi bedst muligt vil kunne effektivisere din hjemmeside.

Den overordnede hjemmeside pris

Der findes ikke en enkelt overordnet hjemmeside pris. Beløbet afhænger af flere parametre, så som, hvor meget indhold ønsker du på den?

Er der nogle specifikke krav til design og det grafiske udtryk? Og hvilke funktioner skal den indeholde? Prisen afhænger altså derfor af kombinationen mellem de ønsker og behov du har, samt budgettet der er til rådighed. 

Det kan være svært at få et overblik over hvilke egentlige behov man har, hvis man er ny på området. En ide kan derfor være at sætte sig ned, og tænke over design og de funktioner, man selv synes er vigtige at få med, da hjemmesideprisen afhænger deraf.

Skal der være mulighed for at købe produkter eller services? Skal man kunne søge flere butikker frem på et kort? Skal der være en chat-funktion? Skal dine kunder kunne skrive anmeldelser? Der er mange muligheder.

Undersøg andre virksomheder og konkurrenter, for at se hvilke funktioner og designs de har på deres hjemmesider. Vi har samlet en guide over hjemmeside design, som kan hjælpe dig med at få et dybere indblik i hvorfor design er vigtigt.

Udover dine egne ønsker for funktioner, kommer vi selvfølgelig også gerne med forslag til hvad vi mener, vil give dig den bedste hjemmeside muligt.

Vi er kreative nørder som er specialister indenfor området, så vi vil komme med ideer til både funktioner, design og indhold, hvis du ønsker det.

Prisestimat for en hjemmeside – hvad får du får dine penge?

For at give dig en indikation af hvad en hjemmeside kan koste, så lægger vores tilbud som regel i prisklassen 12.000 kr - 35.000 kr.

Igen afhænger beløbet af hvilke ønsker du har for, hvad der skal indgå i din hjemmeside og hvor stor den skal være.

 Men du tænker nok; ’kan man ikke bare lave sin egen hjemmeside helt gratis?’ Jo, det kan du sagtens. Der findes mange udbydere, hvor man nemt selv kan opsætte en hjemmeside.

Her foreslår vi at udvikle med en wordpress hjemmeside, som er meget brugervenligt og frit tilgængeligt. Vi har lavet en guide til at hjælpe med hvordan du bedst sikrer at din hjemmeside er sikker, og hvordan du via tracking selv kan følge udviklingen af din hjemmeside.

Så hvorfor skal du vælge os til at hjælpe dig, med at lave din hjemmeside? Hvad får du egentlig for pengene? Hos os tror vi på, at man skal lægge sit fokus i det man er god til, kan lide at lave, og er ekspert i.

På den måde, har vi erfaret, at man altid opnår det bedst mulige resultat.

Det vil sige at udover at lytte til dine ønsker og lave et 100% gennemsigtigt arbejde, hvor du ejer alt det vi laver til dig, så sørger vi for at:

Vi er specialister, som brænder for online markedsføring, og for at hjælpe virksomheder som din, med at vokse og blive stærkere online.

Vi har succes, når du har succes. Derfor er det yderst vigtigt for os, at sørge for at vi sammen opnår de satte resultater for din hjemmeside.

Ved at vælge os, får du et sikkert samarbejde du kan føle dig 100% tryg i, samtidig med at du kan fokusere på dit specialeområde, mens vi fokuserer på vores.

Er du stadig ikke overbevist? Vi har lavet en guide til hvordan du vælger dit webbureau og hvorfor vi skiller os ud fra konkurrenterne.

Du kan også altid tjekke vores andre kunder ud, som MASH, Hooked, Madklubben og UNIQUEALIGN, hvor vi har hjulpet dem med at opsætte deres hjemmesider.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, vores kompetencer, eller få et mere specifikt estimat på en hjemmeside pris, er du meget velkommen til at kontakte os med de ønsker og behov du har.

Så opsætter vi et møde uden bindinger, hvor vi kan vise dig, hvordan vi vil kunne hjælpe dig med at opnå effektivt hjemmesideresultat.

Har du brug for hjælp til hjemmeside. Læs med her.

Læs mere om SEO priser, hvis du vil vide hvad dette koster. SEO er en god ting at overveje, hvis man skal have bygget en hjemmeside.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder