Hjemmeside pris - Hjælp til website fra 7.500 kroner

Søger du en hjemmeside pris, som stemmer overens med resultatet? Hos PK Medier er vi specialister i at udvikle både websites og webshops. Få et website, der generer flere leads, øger konverteringsraten og skaber mere salg af din service eller produkt.

hjemmeside pris
seo bureau

Vi er selv at finde helt i top på Google søgninger, fordi vi ved, hvordan man skaber resultater. Skal vi hjælpe dig?

bedste seo bureau i Danmark

Kompetent rådgivning og hjælp uden binding

bedste seo bureau i Danmark

Vi har +200 cases på webdesign, teknisk optimering og SEO arbejde

bedste seo bureau i Danmark

Få topplacering inden 90 dage, og vækst din forretning

Flere end 300 forskellige cases

SEO bureau cases

Skal vi designe dit website?

Vi er stolte af, at stå med en stor kundeportfolio af webcases, som alle er forskellige. Vi kan derfor hjælpe din forretning, stor som lille. Vi ser ind i den enkelte case, og hvor vi bedst muligt kan hjælpe jer ud fra den bedste hjemmeside pris. Vi har hjulpet flere hundrede til tops på Google, med den rette hjemmeside.

Udforsk et uddrag af vores web-cases

Du kan få et indblik i vores tidligere cases, som vi alle har gjort en stor forandring for og stadig gør.

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Vi har designet og implementeret denne hjemmeside til Grillen Burgerbar.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Vi har udviklet Mad & Kaffe's visuelle identitet & nye hjemmeside med fokus på et simpelt og minimalistisk udtryk.

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

Luksusgaspejs

Vi har designet og bygget hjemmeside til Luksusgaspej & Luksus Trægulve, der inkluderer en webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

ONLINE BOOKING

WORDPRESS

Fysiq

Vi har designet og bygget Fysiqs hjemmeside med booking modul.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har designet og bygget tandreguleringkbh's nye hjemmeside.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har designet og bygget Årsregnskabet's nye hjemmeside i wordpress.

Se case

Vores proces

Ny hjemmeside

1. fase

Vi sætter i fællesskab rammerne for projektet

2. fase

Vi sender prototyper til godkendelse hos jer

3. fase

Vi indarbejder al feedback fra jer, og I godkender før udgivelse

4. fase

Det endelige hjemmeside design bliver udgivet

Men hvad koster det at få en god hjemmeside? Hos os kan du få hjælp til website fra 6.500 kroner. Der er altså mange grunde til, at det kan være en god investering at bruge ressourcer på at få opsat en effektiv og stærk hjemmeside. 

Det er selvfølgelig common sense, at man vil have mest muligt ud af sine penge. Derfor kan det være en god ide først at skabe sig et overblik, over hvad man betaler for, og hvilke muligheder der er. Her dykker vi længere ned i hjemmeside pris og hvad vi kan tilbyde dig som webbureau, så du får mest muligt ud af dine ressourcer.

Hjemmeside pris til eksisterende side

Hos PK Medier hjælper vi ikke kun med opsætningen af helt nye hjemmesider for kunder som endnu ikke har en side. Vi hjælper dig også med at effektivisere den nuværende du måtte have, og med at lave en ny, mere opdateret hjemmeside end den du har.

Indhold og opsætning spiller en stor rolle når det kommer til at skabe leads til din side. Det er derfor vigtigt at sørge for at din hjemmeside er opdateret til kravene fra de største søgemaskiner, og at selve indholdet på siden er opsat, så det kan optimere din SEO på bedst mulige vis. Har du brug for hjælp til SEO kan du læse om hvorfor du skal vælge PK som dit SEO bureau her. 

For at få en hjemmeside pris for optimering af din nuværende side eller skabe en ny hjemmeside for dig, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe ind til os. Så kan vi aftale et uforpligtende møde, hvor vi kommer med vores faglige vurdering af, hvordan vi bedst muligt vil kunne effektivisere din hjemmeside.

Se udvalgte cases

Hvorfor er det relevant med en god hjemmeside?

Som det også blev nævnt først på siden, så har den store udvikling, som dagligt foregår inden for teknologi, og især på internettet, en vigtigt betydning for alle med en hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at man er en del af den online udvikling, for at kunne sikre både leads og konverteringer, det vil sige besøgende på hjemmesiden, som klikker rundt og forhåbentligt køber noget eller indtaster deres informationer til nyhedsbrev, mm.

Har du en webside, som mangler noget kærlighed for at kunne præstere bedre, eller ved bare ikke selv, hvad du kan gøre, for at sikre dig besøgende på din side, så kan du naturligvis finde hjælp mange forskellige steder i dag.

Med en god hjemmeside pris, kan PK Medier tilbyde en god optimering af både det indre og det ydre på din webside. Det vil sige, at vores hjemmeside pris både omfatter alt det bagvedliggende, som har betydning for funktioner og effekter på din side, samt udseende og genveje, der giver en god og værdifuld brugervenlighed, som netop skal være med til at generere kliks og salg.

Kunne du tænke dig, at der bliver startet helt forfra, så er dette også en mulighed, uden at du mister din autoritet eller dit domæne. Med en ny hjemmeside fra PK Medier får du mulighed for at løfte dit ansigt udadtil til nye højder.

Hvad koster en hjemmeside?

Der findes ikke et overordnet svar på, hvad koster en hjemmeside, men du kan hos os få hjælp til website fra 6.500 kroner. En hjemmeside pris afhænger af flere parametre, så som, hvor meget indhold ønsker du på den? Er der nogle specifikke krav til design og det grafiske udtryk? Og hvilke funktioner skal den indeholde? Prisen afhænger altså derfor af kombinationen mellem de ønsker og behov du har, samt budgettet der er til rådighed. 

Det kan være svært at få et overblik over hvilke egentlige behov man har, hvis man er ny på området. En ide kan derfor være at sætte sig ned, og tænke over design og de funktioner, man selv synes er vigtige at få med, da hjemmesideprisen afhænger deraf.

  • Skal der være mulighed for at købe produkter eller services?
  • Skal man kunne søge flere butikker frem på et kort?
  • Skal der være en chat-funktion?
  • Skal dine kunder kunne skrive anmeldelser?

Der er mange muligheder. Undersøg andre virksomheder og konkurrenter, for at se hvilke funktioner og designs de har på deres hjemmesider. Vi har samlet en guide over hjemmeside design, som kan hjælpe dig med at få et dybere indblik i hvorfor design er vigtigt.

Udover dine egne ønsker for funktioner, kommer vi selvfølgelig også gerne med forslag til hvad vi mener, vil give dig den bedste hjemmeside muligt. Vi er kreative nørder som er specialister indenfor området, så vi vil komme med ideer til både funktioner, design og indhold, hvis du ønsker det.

Nyt projekt, på abonnement eller en sparringspartner?

Vi hjælper på flere forskellige måder - alt efter dit behov. Du kan her læse meget mere om vores forskellige løsninger.

seo bureau

Et projekt

Du kan få hjælp og sparring til et enkeltstående projekt, hvilket påvirker din hjemmeside pris.

seo bureau

En sparringspartner

Vi hjælper med sparring og rådgivning løbende, på alt fra design til søgemaskineoptimering. Lad eksperter hjælpe dig og din forretning videre.

seo bureau

En samlet løsning

Vi kan derudover også tage os af alt fra A-Z, hvilket både indebærer drift, opsætning, løbende optimering og meget andet. Alt helt uden binding.

SEO bureau 2024
Billedet viser søgeresultat fra d. 13.11.23 på desktopsøgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i top. Skal du også ligge der?

Vi er et samlet hold af eksperter, specialister og krøllede hjerner, som står klar til at løse dine problemer og give en hjemmeside pris på dit projekt.

seo bureau

Hvad indebærer en hjemmeside pris?

For at give dig en indikation af en hjemmeside pris, så ligger vores tilbud som regel i prisklassen fra 7.500 kroner. Er der tale om helt nye sider, hvor alle features ønskes, kan du regne med alt fra 12.000 kr - 35.000 kr. Igen afhænger beløbet af, hvilke ønsker du har for, hvad der skal indgå i din hjemmeside og hvor stor den skal være. Men du tænker nok; ’kan man ikke bare lave sin egen hjemmeside helt gratis?’ Jo, det kan du sagtens. Der findes mange udbydere, hvor man nemt selv kan opsætte en hjemmeside.

Her foreslår vi at udvikle med en WordPress hjemmeside, som er meget brugervenligt og frit tilgængeligt. Vi har lavet en guide til at hjælpe med, hvordan du bedst sikrer at din hjemmeside er sikker, og hvordan du via tracking selv kan følge udviklingen af din hjemmeside.

Så hvorfor skal du vælge os til at hjælpe dig, med at lave din hjemmeside? Hvad får du egentlig for pengene? Hos os tror vi på, at man skal lægge sit fokus i det man er god til, kan lide at lave, og er ekspert i. På den måde, har vi erfaret, at man altid opnår det bedst mulige resultat. Det vil sige at udover at lytte til dine ønsker og lave et 100% gennemsigtigt arbejde, hvor du ejer alt det vi laver til dig, så sørger vi for at:

Vi er specialister, som brænder for online markedsføring, og for at hjælpe virksomheder som din, med at vokse og blive stærkere online. Vi har succes, når du har succes. Derfor er det yderst vigtigt for os, at sørge for at vi sammen opnår de satte resultater for din hjemmeside. og ved at vælge os, får du et sikkert samarbejde du kan føle dig 100% tryg i, samtidig med at du kan fokusere på dit specialeområde, mens vi fokuserer på vores.

Du får derfor en hjemmeside pris, som stemmer overens med det resultat, vi skaber. Vores højeste prioritet for samarbejdet er, at du er tilfreds, når vi er færdige.

Lad os gøre en forskel

Er du stadig ikke overbevist? Vi har lavet en guide til hvordan du vælger dit webbureau og hvorfor vi skiller os ud fra konkurrenterne. Du kan også altid tjekke vores andre kunder ud, som MASH, Hooked, Madklubben og UNIQUEALIGN, hvor vi har hjulpet dem med at opsætte deres hjemmesider.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, vores kompetencer, eller få et mere specifikt estimat på en hjemmeside pris, er du meget velkommen til at kontakte os med de ønsker og behov du har. Så opsætter vi et møde uden bindinger, hvor vi kan vise dig, hvordan vi vil kunne hjælpe dig med at opnå effektivt hjemmesideresultat.

Vores team består af WordPress udviklere og andre specialister i webudvikling, som kan hjælpe dig med din hjemmeside.

Læs også mere om køb hjemmeside og webbureau København her på siden.

Vi hjælper med meget mere end hjemmeside design

SEO bureau København

Content-strategi

Udformning af strategi for søgeord og tekstforfatning til din hjemmeside.
SEO bureau København

Linkbuilding

Opbygning af autoritet for din side gennem linkbuilding - både internt og eksternt.
SEO bureau København

Teknisk SEO

Optimering af on-page og off-page SEO, samt kodning for bedste søgeresultater på Google.
SEO bureau København

Afrapportering

Jævnlig evaluering på performance og resultater, for størst mulig transparens.

En god pris på hjemmeside fra PK Medier

Hjemmeside priser kan naturligvis være meget varierende, da det hele afhænger af, hvad det er, du ønsker dig. Desuden har forskellige typer af sider også en anden hjemmeside pris end andre.

Ovenfor har vi svaret på, hvad koster det at få lavet en hjemmeside, som egentlig også dækker over, hvad koster det at lave en hjemmeside, da det hele jo komme ud på ét. Dog betyder det ikke, at du ikke også kan finde en pris på en billig hjemmeside, som du også kan være med på.

Læs mere om prisoptimering her. 

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores priser og dine muligheder.

FAQ

Hvor meget koster en ny hjemmeside?
Hjemmeside pris afhænger af den enkelte opgave. Er der tale om helt ny hjemmeside, vil prisen være højere, alt efter størrelse og kompleksitet. Kontakt os og få et bud. 
Hjemmeside pris hos PK Medier
Prisen starter på 7.500 kroner og afhænger af den enkelte opgave. Der er forskel på prisen, alt efter om der blot skal optimeres en nuværende hjemmeside eller designes og bygges en ny.
Kan jeg selv lave en ny hjemmeside?
Det er muligt at lave sin egen hjemmeside, dog kræver dette kendskab til CMS systemer, plugins og meget andet. Ønsker du en professionel hjemmeside, der tiltrækker kunder, er det derfor en fordel at gøre brug af en webdesigner.
Hvad indebærer hjemmeside pris?
Hos PK Medier møder vi dig, hvor du har brug for det. Prisen og opgaven udformes efter dine behov, og vi lægger sammen en plan for det endelige resultat. Vi udvikler en prototype, som løbende tilrettes efter dine krav og ønsker.

Bliv klogere på hjemmeside og pris

  • Find inspiration til dit hjemmeside her.
  • Læs her mere om, hvad en hjemmeside pris indebærer.
chevron-downmenu-circlecross-circle