WordPress udvikler - Find hjælp hos PK Medier i København

Med en WordPress udvikler, kan du få optimeret din hjemmeside, så besøgende nemt kan bevæge sig rundt på din side, uden at støde på tekniske problemer. Hos PK Medier finder du dygtige webudviklere med ekspertise i dette CMS-system.

ny hjemmeside bureau
seo bureau

Få hjælp fra en WordPress udvikler hos PK Medier. Vores ekspertise rækker langt

seo bureau

Specialister i WordPress hjemmesider

seo bureau

Kyndig rådgivning og perfekt eksekvering

seo bureau

Et transparent samarbejde, helt uden bindingsperiode

Skal vi være din ekspert?

Vi kan både være din rådgiver, men også eksekvere og vedligeholde på din hjemmeside. Vores WordPress udvikler kan nemlig både bistå som ekspert, men også være den, der tager teten, når din side ikke virker. Har du brug for hjælp, så ræk ud til os i dag.

300+ cases

seo bureau kunder

Vores udvalgte cases

Det siger kunder om vores samarbejde:

"I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

HJEMMESIDE

SEO

FYSIQ

Vi har udarbejdet SEO strategier og udviklet ny hjemmeside for FYSIQ.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Mad & Kaffe har vi udviklet og implementeret en ny, mere simpel og minimalistisk, visuel identiet til.

Se case

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Hos Grillen Burgerbar har vi udført effektiv SEO og udviklet hjemmesiden.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Nanna Bredsdorff - Psykoterapeut

Nanna Bredsdorff har fået ny visuel idenditet på sin hjemmeside, så den afspejler hendes værdier.

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

LUKSUS GASPEJS

Både LUKSUS GASPEJS & LUKSUS TRÆGULVE har fået implementeret ny hjemmeside med tilhørende webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

NY HJEMMESIDE

MP BYGGESAGKYNDIG

Vi har udviklet og implementeret ny visuel identitet for MP Byggesagkyndig.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har hjulpet tandreguleringkbh med ny identitet og optimering af deres hjemmeside.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har designet ny WordPress hjemmeside til Årsregnskabet.

Se case

Sådan arbejder PK Medier

Ny hjemmeside

1. fase

Sammen ligges der en plan for, hvordan dit WordPress projekt skal eksekveres

2. fase

En prototype udformes, så du kan godkende og give feedback inden implementering

3. fase

Med din feedback kan siden optimeres, så den passer til dine ønsker

4. fase

Efter godkendelse fra dig, vil din WordPress hjemmeside blive lanceret

Kom i kontakt med en WordPress udvikler

Få fat i en WordPress udvikler, som kan hjælpe dig med stort og småt, ved at indtaste dine oplysninger nedenfor.
 • Ekspertrådgivning i WordPress
 • Transparent samarbejde med én samlet pris
 • Få tilbud

  Anmeldelser

  Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  De sejeste inden for online markedsføring!

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  Eksekvering stemmer altid overens med forventninger

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  Meget mere end WordPress

  Om du vil have fat i vores WordPress udvikler, fordi din side driller, eller om det er en specialist i SEO, som du gerne vil snakke med, så er alt dette helt muligt, hos PK Medier. Vi nemlig ikke bare specialister i CMS-systemer, men også i annoncering på sociale medier, som Instagram og Facebook, effektiv søgemaskineoptimering og meget mere.

  Derfor kan vi også hjælpe dig med både en ny WordPress hjemmeside, give dig hjælp til WordPress, du kan finde få lavet en ny, visuel identitet hos vores  hjemmeside designer eller få rådgiving omkring implementering og vedligeholdelse af SEO af vores specialister.

  Selvom du ikke har en WordPress hjemmeside, kan det alligevel være en hjælp at tale med vores WordPress udvikler, da vi også ved en del om andre CMS-systemer.

  Anmeldelser fra Google

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  Tal med vores WordPress udvikler

  Tal med vores WordPress udvikler om stort og småt. Er det koden, den er gal med, måske kan du ikke komme ud af et problem, du har fået skubbe dig selv ind i, eller måske vil du gerne have en pris på en WordPress hjemmeside, så du ved, hvad ud skal forvente, hvis PK Medier skal være dine eksperter og specialister.

  Vi svarer gerne på dine spørgsmål og kommer med gode råd, hvis du gerne selv vil være den, der eksekverer på dine hjemmeside. Vores WordPress udvikler ved nemlig meget, og det vi ikke ved, kan vi uden tvivl finde svar på. Det er dog sjældent, at vi ikke kan løse problemerne.

  Lad os være din ekspert på området, når du har brug for en hjælpende hånd, opklaring på tanker og spørgsmål, eller hvis du ønsker en samlet løsning på et gennemgående problem på din side. Find vores kontaktoplysninger nederst på siden.

  Hvad kan en WordPress udvikler hjælpe med?

  En WordPress udvikler er ekspert i CMS-systemet, og kan løse alverdens problematikker, som man kan opleve i programmet. Hos PK Medier har vi digitale specialister, som bruger meget af deres tid i programmet og har mange års erfaring med det.

  Har du selv et ønske om at få en ny hjemmeside til din virksomhed eller har du lige startet din egen virksomhed, og mangler en god hjemmeside? Så kan du med fordel kontakte en WordPress udvikler hos PK Medier, som kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til eksekveringen.

  En god hjemmeside er ekstremt vigtig, hvis du ønsker at tiltrække kunder. En god hjemmeside skal både se professionel ud, adskille sig fra konkurrenternes og være overskuelig at navigere i. Alt dette kan du få hjælp til hos os.

  Hvad er prisen for en WordPress udvikler?

  Når det kommer til prisen på en WordPress udvikler afhænger det meget af omfanget af det projekt, du skal have hjælp til. Der er derfor forskel på om du har brug for hjælp til at optimere en eksisterende hjemmeside eller om der er tale om en helt ny hjemmeside.

  Hos PK Medier kan vi hjælpe dig med at lave en ny hjemmeside fra 7.500 kr. I dette får du en side, som vil tiltrække kunderne med det flotte design og øge din troværdighed. Det er nemlig vigtigt, at kunderne føler, at de kan stole på siden, og at den er brugervenlig.

  Hvis du søger hjælp fra en WordPress udvikler eller andet hjælp til opsætning af hjemmesider eller webshops, skal du ikke tøve med at kontakte os. Her kan vi gennemgå, hvad vi kan hjælpe med samt give dig et uforpligtende tilbud.

  Hvorfor vælge en WordPress udvikler?

  WordPress dominerer omkring 1/3 af alle hjemmesider, der findes på nettet og er derfor en af de mest populære CMS-systemer i dag. Det er gratis at benytte sig af, og tilbyder forskellige skabeloner, som man kan bruge til at oprette sin egen hjemmeside.

  Det er også muligt at tilkøbe forskellige kontaktformularer, analyseværktøjer og andre ting, som kan styrke det visuelle design på siden. 

  Skal man bruge det til professionelt brug, kan det være en klar fordel at kontakte en WordPress udvikler, som har styr på, hvordan man laver en god hjemmeside.

  WordPress udvikler FAQ

  Hvad laver en WordPress udvikler?
  En WordPress udvikler arbejder med udvikling og implementering af hjemmesider, udformet i CMS-systemet WordPress. Denne kan både hjælpe med kodning, visuelle virkemidler og meget mere.
  Hvor finder man en WordPress udvikler?
  Du kan finde en WordPress udvikler hos digitale bureauer, som PK Medier, hvor vi arbejder med hjemmesider, der er udformet i CMS-systemet.
  Hvad er webudvikling?
  Webudvikling omhandler arbejdet med udvikling på hjemmesider på internettet - både det bagvedliggende, men også det mere visuelle på selve siden. En webudvikler arbejder både med mindre domæner og hele platforme til sociale medier, webshops og meget mere.
  Hvad koster det at få hjælp fra en WordPress udvikler?
  Priserne varierer meget, alt afhængigt af, hvad det er, du har brug for hjælp til. Hos PK Medier kan du få hjælp fra en WordPress udvikler til at implementere et nyt website fra 7.500 kr.

  Angivelse af kilder

  • Find inspiration til din hjemmeside hos Dribbble.com.
  • Læs denne guide, fra wpbeginner.com, om hvordan du bruger WordPress.
  • Læs mere om webudvikling hos UG.dk.
  chevron-downmenu-circlecross-circle